Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007


1)EPSILON ARGONAUTS CLAN

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΔΙΑΘΗΚΗ

Α' EIΣΑΓΩΓΗ

Ήλθε η ώρα που όρισε ο Ιερός 'Aρχων Φωτός, για να σας παραδώσω τα μυστικά του Ουρανού και του Απείρου, όπως τα παρέλαβα πριν χιλιάδες χρόνια απο την Ουράνια Κοινωνία Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών.
Στο αμέτρητο πέρασμα των αιώνων, το ανθρώπινο γένος διήλθε πολλά στάδια εξέλιξης, βίωσε καταστάσεις ολέθρου και καταστροφών του πλανήτη. Έχασε τη συνέχεια της ζωής στη Γαία. Λησμόνησε την Ουράνια Καταγωγή του και τη Γνώση. Βυθίστηκε στο σκοτάδι του Πνεύματος και το λήθαργο της Ψυχής. Έπαψε να θυμάται το παρελθόν του και αδιαφόρησε για το μέλλον του.
Ήλθε η στιγμή των Ουρανών. Εσείς θα παραλάβετε τη Γνώση που αποτελεί δωρεά του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός, του Διός και μόνοι θα διαμορφώσετε τις σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας στο εξής.

B' H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σε χρόνους που δεν φτάνει η σκέψη του ανθρώπου, υπήρχε μόνο ο Θεός. Έρεβος και ανυπαρξία κυριαρχούσαν παντού. Ξαφνικά, άβυσσος Φωτός ξεχύθηκε και κάλυψε τα πάντα με μόνο το λόγο του Θεού. Ο Θεός δεν είναι έργο κανενός, αλλά του Εαυτού Του. Δε γεννήθηκε ποτέ και απο κανέναν. Γέννησε τα πάντα από τον εαυτό Του, προκαλώντας όλες τις διεργασίες Δημιουργίας, απο το σκοτεινό σύμπαν και το άπειρο κενό.
Το χάος που υπάρχει, είναι η αδημιούργητη περιοχή του σύμπαντος που θα δημιουργηθεί στο μέλλον.
Ο Υπέρτατος Νούς, ο 'Aναρχος και Aτελεύτητος Δημιουργός, σε στιγμές ευαρέσκειας, απο το αρχέγονο πυρ που κυριαρχούσε στο χάος και την αβυσσαλέα σε έκταση δύναμη που έκρυβε μέσα του αυτό, δημιούργησε τα πάντα. 'Aστρα και γαλαξίες και όλα τα ουράνια σώματα μορφοποίησαν το σύμπαν, που πλημμύρισε απο αβύσσους Φωτός της Θεϊκής παρουσίας. Ο Θεός διέσπασε την απέραντη σιωπή του χάους με την ασύλληπτη Δημιουργία, όντων, ορατών και αοράτων, σε στιγμές υπέρτατης ευδαιμονίας για να ευχαριστήσει τον εαυτό του.
Το σύμπαν εμπεριέχει τα πάντα, όσα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας και όσα αδυνατεί να συλλάβει ο νούς σας. Υπάρχουν κόσμοι τους οποίους η ανθρώπινη σκέψη δεν μπορεί να πλησιάσει, δε φτανει να τους εννοήσει - πώς θα μπορούσε να εννοήσει την απέραντη σκέψη του Δημιουργού; Τα πάντα, αποτελούν κόκκους της Θείας Ουσίας. Τα μυστικά της Δημιουργίας είναι άγνωστα ακόμη και στον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός και γνωστά μόνο στον Θεό (Όλον Φως) επειδή είναι πολύμορφα, πολυδιάστατα, ασύλληπτα και ακατανόητα.
Τίποτα δε δημιουργήθηκε άσκοπα, τα πάντα είναι γονιμοποιημένα δημιουργήματα του Φωτός και πληρούν ένα Θείο Προορισμό που μόνο ο Δημιουργός γνωρίζει.
Ό,τι βλέπετε στον Ουρανό και τη Γαία είναι μια ελάχιστη εκδήλωση της μεγαλειώδους Δημιουργίας του Όλου Φωτός. 'Aστρα και Γαλαξίες είναι σταγόνες μόνο του Θεϊκού Μεγαλείου. Αγνοείτε αυτά που δε βλέπετε αν και είναι απείρως περισσότερα απο αυτά που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας.
Μαζί με το δικό σας σύμπαν, το Όλον Φως δημιούργησε και άλλα σύμπαντα και άλλους κόσμους που κινούνται αέναα, γεννιούνται και πεθαίνουν, αναδημιουργούνται με τη φθορά και φθείρονται με τη γέννηση. Δημιούργησε ορατά και Αόρατα, Όντα, Φωτεινές και σκοτεινές οντότητες, 'Aστρα και Γαλαξίες, αβύσσους Φωτός και Ενέργειας. Καταστάσεις που δεν αρκούν οι αισθήσεις και το Πνεύμα σας για να τις εννοήσουν.
Όλα τα ορατά είναι φθαρτά, τα Αόρατα αποτελούνται απο το 'Aφθαρτο τμήμα του Δημιουργού που δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σας αποκαλύψει.
Η Δημιουργία είναι Έκφραση Πολύμορφη, Πολυδιάστατη, Ασύλληπτη και Ακατανόητη και βρίσκεται έξω απο τα πέρατα του δικού σας νου, αφού υπάρχουν περιοχές στο Σύμπαν προσιτές μόνο στον Δημιουργό και Οντότητες τις οποίες ουδέποτε θα προσεγγίσει η ανθρώπινη σκέψη.
Για να σας προστατεύσει ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός απο ανεπιθύμητες Πνευματικές ανατροπές, περιόρισε την πνευματικότητά σας και το εύρος της αντίληψης. Για να παρεμποδίσει την αφύπνιση της μνήμης, έθεσε αξεπέραστους φραγμούς στο νοητικό σας πεδίο για να μη δύναται να εισχωρήσει στις άγνωστες περιοχές της Δημιουργίας.
Αναχωρώντας απο τη Γαία θα σας παραδώσω ό,τι επιτρέπεται να σας αποκαλύψω απο τη Γνώση. Μόνοι σας θα κατακτήσετε τη Γνώση, κι αυτή θα σας αποκαλύψει τα μυστικά της που οδηγούν στο Όλον Φως, Δημιουργό των πάντων.

Γ' ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ)

Γιοί και Κόρες του Ήλιου.
Τα Ουράνια μυστικά είναι άπειρα και ασύλληπτα.
Ο Θεός, ο Δημιουργός, ο Υπέρτατος Νούς, το ΟΛΟΝ ΦΩΣ, είναι ταυτόσημες έννοιες και εκφράζουν την Αρχέγονη Δύναμη Δημιουργίας.
Το Όλον Φως καταυγάζει αβύσσους Φωτός και Ενέργειας με τα οποία περιβάλλει τα πάντα στο σύμπαν, τα γεννά και τα φθείρει, τα μεταβάλλει και τα αναδημιουργεί αιώνια.
Βρίσκεται παντού. Υλικά και μη υλικά, γήινα και Ουράνια, ορατά και αόρατα, συνθέτουν το Θείο Μεγαλείο πέρα απο το οποίο τίποτε δεν υπάρχει.
Όποιος προσπαθεί να εννοήσει το Θείο, πρέπει πρώτα να εννοήσει τη φύση και τον άνθρωπο και τότε Αυτό θα λάμψει στο νού του, σαν απειροελάχιστη ακτίνα Φωτός. Φανερώνεται μόνο σε όσους το αναζητούν. Κανένας δεν μπορεί να το πλησιάσει έστω και νοητικά αν δεν προετοιμάσει το Πνεύμα και την Ψυχή του γι’αυτό.
Κανένας δεν μπορεί να εννοήσει το Θείο και πολύ περισσότερο δεν υπάρχουν φράσεις για να Tο περιγράψουν και εικόνες να Tο απεικονίσουν, αφού δε μορφοποιείται και είναι Ασύλληπτο από τον ανθρώπινο νου.
Ο Θεός είναι Τέλειος και ο άνθρωπος ατελής, ο ένας 'Aπειρος και ο άλλος πεπερασμένος, έννοιες ακατανόητες για τα ανθρώπινα όντα.
Μην επιχειρήσετε να περιγράψετε το Όλον Φως ΄ θα είναι πλάνη, διότι είναι 'Eννοια Mη Προσεγγίσιμη, Απλησίαστη. Δεν υπάρχουν πρότυπα περιγραφής ΄ τα συστατικά του είναι 'Aγνωστα, είναι Aδιάστατο, 'Aφθαρτο, Aόρατο και Aιώνιο. Δεν έχει συγκεκριμένη μορφή, περιέχει τα πάντα και όλες τις μορφές μαζί ΄ η εικόνα Tου εκφράζεται στον καθένα χωριστά. Ο Θεός περιέχει τον κόσμο και τον καθένα. Όποια Eικόνα Eυσέβειας και αν φαντασθεί κάποιος για τον Θεό σαν προσωπική επιλογή, είναι αληθινή, αφού καλύπτει τις αναζητήσεις του.
Η μόνη ακλόνητη πραγματικότητα, είναι οτι ζείτε στο ίδιο σύμπαν με το Όλον Φως και αν το αναζητήσετε με το Πνεύμα και την Ψυχή σας, θα Το βρείτε έστω και αν απέχετε τόσο πολύ.
Ο Θεός βλέπει τον άνθρωπο, ενώ ο άνθρωπος φαντάζεται τον Θεό, γι'αυτό μην πλανάσθε απο άλλους ΄ αναζητήστε τη Γνώση και αυτή θα σας οδηγήσει στο Θείο.
Το Όλον Φως είναι η αιώνια και αστείρευτη πηγή Αγάπης, διαποτίζει τα πάντα με το Φως του, εισχωρεί στα βάθη της ψυχής των ανθρώπων και τους μεταλλάσσει σε Ανώτερες Πνευματικές Οντότητες με Ουράνια Αποστολή. Για να το κατανοήσετε αυτό πρέπει κι εσείς να γίνετε ένα με την Αγάπη.
Ολόκληρο το πλέγμα της Δημιουργίας μορφοποιήθηκε σε στιγμές ευδαιμονίας και υπέρτατης Αγάπης του Όλου Φωτός για τα πλάσματά του, για τα οποία δημιούργησε έναν κόσμο κάλλους και αρμονίας, αφού και το ίδιο είναι Υπέρτατο Κάλλος.

Δ' ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ

Τέκνα του Ήλιου και των 'Aστρων.
Το φαινόμενο της ζωής δεν είναι τυχαίες συμπτώσεις μιας άγνωστης δύναμης. Είναι έκφραση και εκδήλωση του Όλου Φωτός, Έργο Ουράνιο, Ιερό Καθήκον της Θείας ευδαιμονίας.
Το Όλον Φως μαζί με το Υλικό Σύμπαν ή Σύμπαν Φωτός που μορφοποιείται στις ανθρώπινες αισθήσεις, δημιούργησε και άλλα Σύμπαντα και πραγματικότητες.
Πέρα από το Υλικό Σύμπαν εκτείνεται το Υπερσύμπαν Φωτός ή Σύμπαν της Αβύσσου Φωτός και πέραν αυτού το Υπέρλαμπρον Υπερφωτεινό Σύμπαν μετά το τέλος του οποίου κυριαρχεί η μεγαλειώδης παρουσία του Όλου Φωτός, στα πεδία του οποίου ουδείς δύναται να εισχωρήσει, Θεότητα ή άνθρωπος.
Το Όλον Φως ή Υπέρτατη Κόσμική Συνειδητότητα, δημιούργησε αφ' εαυτού τις Υπέρλαμπρες Ανώτατες Θεότητες ή Ανώτατες Συνειδητότητες, οι ιδιότητες των οποίων δεν είναι δυνατόν να κατανοηθούν από τον ανθρώπινο νου και κάλυψε το Υπέρλαμπρον Υπερφωτεινό Σύμπαν με την παρουσία τους.
Οι Υπέρλαμπρες Ανώτατες Θεότητες, με εντολή του Όλου Φωτός σε χρόνους που δε συλλαμβάνει η ανθρώπινη φαντασία, εισχώρησαν από το Υπέρλαμπρο Υπερφωτεινό Σύμπαν, στο Υπερσύμπαν Φωτός και μετέφεραν το πνεύμα του Κοσμικού Νου, με τις Ανώτερες Υπερφωτεινές Οντότητες ή τις Ανώτερες Συνειδητότητες στις οποίες ανήκει και ο Ιερός 'Aρχων Φωτός, ο Ζεύς.
Οι Ανώτερες Υπερφωτεινές Οντότητες με εντολή της Ανώτατης Συνειδητότητας μετέφεραν το Νου, το Φως και το Πνεύμα του Δημιουργού στο Υλικό Σύμπαν, στο Σύμπαν Φωτός, και έδωσαν πνοή ζωής στα όντα και τον άνθρωπο που είναι απόληξη των Ιερών Ακτίνων του Όλου Φωτός.
Εκεί που χάνονται οι αιώνες του παρελθόντος, ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός, έδωσε εντολή στη Μεγάλη Συμπαντική Αδελφότητα Φωτός, από την περιοχή του Ηλιακού Πλέγματος Σύμπαντος Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου - Σύμπαντος Αραιώσεων, να σπείρει τη ζωή στη Γαία, όχι όπως τη βλέπετε σήμερα, αλλά με διαφορετικές μορφές που μεταφέρθηκαν από τους Γαλαξίες του Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών. Η Αδελφότητα Φωτός επισκέφθηκε πολλές φορές τον πλανήτη σας και κάθε φορά έφερνε ζώα και φυτά που μπορούσαν να επιβιώσουν μόνα τους, ακολουθώντας τη διαδρομή της εξέλιξης που είχε ορισθεί για το νέο περιβάλλον.
Πολλές φορές ανεπιθύμητες συμπαντικές επιδράσεις και πειραματικά λάθη της Αδελφότητας δημιούργησαν γενετικά τέρατα. Τέρατα καταστροφής της ζωής και του Έργου της Δημιουργίας, μια πραγματικότητα που επέβαλε την εξόντωσή τους.
Στη διαδρομή των αμέτρητων αιώνων, άνθρωπος, ζώα και φυτά της Γαίας άλλαξαν πολλές μορφές, είτε ακολουθώντας την εξέλιξη, είτε με την επέμβαση των Ουράνιων. 'Aλλα εκφυλίστηκαν τελείως και αφανίστηκαν, άλλα διασώθηκαν με τη μορφή που τα βλέπετε σήμερα, και άλλα εξοντώθηκαν για να προστατευθεί το Έργο της Δημιουργίας.
Επισκέφθηκαν τη Γαία όντα άγνωστα και ασύλληπτα από τη δική σας νόηση, αρσενικοθήλυκοι, κύκλωπες, γίγαντες, τιτάνες και καλλιέργησαν τη ζωή χωρίς να πετύχουν τη νοητική προώθηση του ανθρώπου, αφού οι γήινες συνθήκες ήταν ακατάλληλες.
Κάθε φορά οι Ουράνιες Αποστολές έφευγαν πίσω στους Ουρανούς και άφηναν σπέρματα ζωής που έφερναν από τα άστρα για να εξελιχθούν μόνα τους. Παρακολουθούσαν την εξέλιξη με Ουράνιες Αποστολές και τίποτα δεν άφησαν στην τύχη του.
Όλες οι προσπάθειες δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για αυτό ο Ιερός 'Aρχων Φωτός ανέθεσε την ευθύνη στη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών και Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας, η οποία υλοποίησε την Eντολή με τις γνωστές σε εσάς σαν Θεϊκές Δυναστείες, η διάρκεια των οποίων είχε ορισθεί σε ένα Ζωδιακό Έτος ή και περισσότερο όταν απαιτείτο. (σημείωση: 25.920 Έτη - Μέγας Ενιαυτός του Πλάτωνα) Στο Σύμπαν γίνονται συγκρούσεις Ουράνιων.
Η Γαία πολλές φορές στο παρελθόν μετετράπη σε πεδίο εκτεταμένων συγκρούσεων και μεγάλων καταστροφών για την κυριαρχία των Ουράνιων σε αυτή.
Η πιό Μεγάλη Σύγκρουση που διασώθηκε στη μνήμη των λαών και των ανθρώπων είναι γνωστή σαν «Μεγάλη Σύγκρουση» μεταξύ του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός του Δία και του Κυρίαρχου του Σκότους Κρόνου.
Η πρώτη και η δεύτερη Θεϊκή Δυναστεία διαρκείας ενός Ζωδιακού Έτους έκαστη, συνάντησαν εμπόδια στην προώθηση της εξέλιξης του γήινου ανθρώπου.
Λήγοντος του πρώτου έτους της τρίτης δυναστείας και επειδή δεν επροωθείτο η πνευματικότητα του ανθρώπου, απέστειλαν τη δική μου Αποστολή (σημείωση: μιλά ο Προμηθέας) για την υποβοήθηση του Έργου της.
Είχα βελτιώσει σημαντικά τον άνθρωπο, σωματικά και πνευματικά, όταν η εξέλιξη ανακόπηκε την εποχή της τετάρτης Αποστολής (σημείωση: αποστολή του Κρόνου), γνωστής σαν εποχή της Ουράνιας Αποστασίας που ανέτρεψε το πρόγραμμα της Συνομοσπονδίας των «Ε».
Ακολούθησαν οι Αποστολές πέμπτη και έκτη, που απέτυχαν να σταματήσουν την καταστροφή του Έργου της Δημιουργίας.
Η έβδομη Αποστολή με αρχηγό τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός Δία, έθεσε τέλος στις πράξεις της Ουράνιας Αποστασίας και αποκατέστησε απόλυτα τη συνέχεια του προγράμματος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.

Ε' ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ»

Υιοί και Κόρες του Ήλιου.
Εγώ είμαι ο Προμηθέας, ενσαρκωμένη ακτίνα του Όλου Φωτός, απεσταλμένος της Υπέρλαμπρης Κοινωνίας του 'Aστρου της Δημιουργίας, του Σείριου.
Πήρα εντολή να προωθήσω το Πρόγραμμα Εξέλιξης του ανθρώπου της Γαίας, ώστε να επιβιώσει αυτόνομα, χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις και να εξαλείψω τελείως τον πνευματικό λήθαργο και τη ζωώδη κατάσταση, όπως ορίζουν οι Oυράνιες Εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των «Ε».
Λήγοντος του πρώτου έτους της Δυναστείας της τρίτης Αποστολής του Εκλάμποντος Ουράνιου Φωτός Κυρίαρχου Ουρανού, ηγήθηκα Αποστολής που έφερε το δικό μου όνομα «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» που ήταν τμήμα Ουράνιου Γιγαντιαίου Προγράμματος εποικισμού πλανητών του Γαλαξία, με την κωδική ονομασία «ΕΩΣΦΟΡΟΣ».
Η Αποστολή μου έφθασε στη Γαία με το σκάφος «ΦΟΡΩΝΙΣ». Σκοπός μου ήταν η πνευματική προώθηση του ανθρώπου σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Με συνόδευσαν και άλλες Ουράνιες Αποστολές για να υποβοηθήσουν το Έργο που μου είχε ανατεθεί. (σημείωση: η άφιξη του Προμηθέα τοποθετείται πριν περίπου 80.000 έτη από σήμερα, όταν έληγε το πρώτο Ζωδιακό Έτος, της δυναστείας του θεού Ουρανού. Τρία Ζωδιακά Έτη, ένα του Ουρανού, ένα του Κρόνου και ένα του Διός. 25.920 x 3 = 80.000 έτη).
Όλες οι Ουράνιες Αποστολές προσπαθούσαν να προωθήσουν τη ζωή στη Γαία σύμφωνα με τα Ουράνια Πρότυπα.
Οι συνθήκες δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ομαλής ανάπτυξης του ανθρώπινου είδους, όμως εποικίστηκαν άλλοι πλανήτες του δικού σας ηλιακού συστήματος, που είναι γνωστό στην Ουράνια Κοινωνία με το όνομα «Ήλιος - Απόλλων», με όντα σαν εμάς και εσάς, που όμως προηγούνται πνευματικά γιατι ήρθαν πριν από εσάς.
Μέχρι την άφιξη της τέταρτης Αποστολής του Κυρίαρχου του Σκότους Κρόνου, η βιολογική εξέλιξη και η πνευματική αφύπνιση των τέκνων της Γαίας παρουσίασαν σημεία τελειότητας.
Τους εμφύσησα το Θεϊκό σπινθήρα του πνεύματος και άνοιξα τις πύλες του νου τους αφού παρέκαμψα πλήθος δυσκολιών και εμποδίων και επέτυχα το συντονισμό τους με τις συχνότητες του Όλου Φωτός.
Όσους δεν έδειχναν σημεία βελτίωσης δεν τους εξόντωσα, τους παρέκαμψα και συνέχισα το Έργο μου. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που δεν δέχθηκαν την Ουράνια Παιδεία γιατί είχαν επηρεασθεί από τα τέκνα της Αποστασίας. Είναι αυτοί που βρίσκονται στα ίδια νοητικά επίπεδα με τον αρχέγονο άνθρωπο.
Εγώ ο Προμηθέας προσέφερα τα πάντα στον άνθρωπο, στα τέκνα της Γαίας.
Εγώ καλλιέργησα τη σκέψη του ανθρώπου, ώστε να έχει την ικανότητα να συνθέτει και να τον οδηγεί σε συνεχή βελτίωση.
Εγώ του εμφύσησα το αθάνατο Φως της Ψυχής και το Θεϊκό σπινθήρα του Πνεύματος.
Εγώ του εμφύτευσα την επιθυμία για αναζήτηση της Γνώσης ώστε να επωμισθεί μέρος του Έργου της Δημιουργίας και να επιβιώσει αυτόνομα.
Εγώ επιχείρησα πλήθος βιολογικών επεμβάσεων ώστε να προσαρμοστούν απόλυτα στις γήινες και ηλιακές κλιματολογικές συνθήκες.
Εγώ είμαι ο πνευματικός οδηγός, γενήτορας, προπάτορας και δάσκαλος του ανθρώπου.
Πρίν από εμένα, οι άνθρωποι ζούσαν σαν τα ζώα. Εγώ τους έβγαλα από τα σπήλαια, τους έμαθα να ζούν και να κατασκευάζουν καταλύματα.
Εγώ τους έμαθα να μιλούν, να γράφουν, να μετρούν και να καλλιεργούν τη Γαία.
Εγώ τους δίδαξα αστρονομία, μεταλλουργία, το ψάρεμα και την κτηνοτροφία.
Πρίν την αναχώρησή μου το έργο μου έχει ολοκληρωθεί και η πορεία του ανθρώπου στο χρόνο θα συνεχισθεί χωρίς προβλήματα.
(σημείωση: το συγκεκριμένο τμήμα του κειμένου, θυμίζει όσα αναφέρει ο Προμηθέας στο γνωστό έργο του τραγωδού Αισχύλου «Προμηθεύς Δεσμώτης». «Εγώ έκανα το «τάδε» (...) το «τάδε» (...) κ.λ.π.)

ΣΤ' Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Τέκνα Φωτός.
Πρίν την ολοκλήρωση της αποστολής μου υπήρξαν τραγικές περίοδοι στην ιστορία της Γαίας, που συντάραξαν τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των «Ε».
Στη διάρκεια της τρίτης Αποστολής ασχολήθηκα με τα ανθρώπινα όντα ΄ όπως αυτά είχαν εξελιχθεί με τις επεμβάσεις της πρώτης και δεύτερης, παρουσίαζαν νοητικές ατέλειες, με απομένον 'Eργο πολύ μεγάλο για την ολοκλήρωσή τους.
Αντιμετώπισα τεράστιες δυσκολίες στη βελτίωση της νοημοσύνης του ανθρώπου που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που έθετε το Σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών. Το πρόγραμμα τελειοποίησης εξελισσόταν ομαλά και σύμφωνα με τις Ουράνιες Εντολές. Προέκυψε όμως η σκοτεινή περίοδος της Ουράνιας Αποστασίας του Κυρίαρχου του Σκότους Κρόνου, ο οποίος διασώθηκε στη μνήμη των λαών και των ανθρώπων σαν Αποστάτης.
Ο Ουράνιος κύκλος της τέταρτης Αποστολής (50.000 - 25.000 π.Χ.) έμεινε ανεξίτηλος με το όνομα «Εποχή της Ουράνιας Αποστασίας». Διακριτικό γνώρισμα της εποχής αυτής ήταν οι ανεξέλεγκτες επεμβάσεις στη γενετική δομή του ανθρώπου, που εκφυλίστηκε, αφού τον κατασκεύαζε μαζικά σε θαλάμους δημιουργίας. Τον ήλεγχε απόλυτα και του στέρησε κάθε προσωπική πρωτοβουλία.
Με παρεμβάσεις και διασταυρώσεις στα ζώα, δημιούργησε αφύσικα τέρατα και διασάλευσε τελείως το Πρόγραμμα της Ουράνιας Κοινωνίας, η οποία κάλεσε τον Κυρίαρχο του Σκότους Κρόνο να σταματήσει τις αυθαιρεσίες και να εφαρμόσει τις Εντολές που είχαν δοθεί.
Αυτός αρνήθηκε να συμμορφωθεί και αποστάτησε κατά της Κεντρικής Εξουσίας, ξέφυγε από την Ανώτερη Συνειδητότητα και α υ τ ο χ ρ ί σ θ η κ ε Θεός, ανατρέποντας εκ βάθρων το Πρόγραμμα Εξέλιξης των τέκνων της Γαίας. Όσοι από τους συνεργάτες του διαφώνησαν, συνελήφθησαν και εξορίσθηκαν εκτός Γαίας, στα Τάρταρα (σημείωση: αστερισμός Κάνωπος).
Υ π ο χ ρ ε ώ θ η κ α να συνεργασθώ μαζί του εκτελώντας τις εντολές που έπαιρνα.
Προσπάθησα να προστατέψω το Έργο της Ουράνιας Κοινωνίας χωρίς επιτυχία.
Διέπραξα λάθη κατά την περίοδο αυτή, τα οποία διόρθωσα στη μετέπειτα πορεία του Έργου μου, με τη βοήθεια του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός, Δία, ο οποίος επέβλεπε την προσπάθεια και επενέβαινε όταν αυτό απαιτείτο.
Η προσπάθεια τερματισμού καταστροφής του Έργου της Δημιουργίας από τον Κρόνο, απέτυχε δύο φορές πριν από την άφιξη της έβδομης Αποστολής.
Η πέμπτη Αποστολή ήταν των πανεπιστημόνων Κυκλώπων, οι οποίοι είχαν ασχοληθεί στο απώτατο παρελθόν με τον άνθρωπο στη Γαία. Ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να διορθώσουν τις γενετικές ανωμαλίες που προκάλεσαν οι ανεξέλεγκτες επεμβάσεις του Κρόνου.
Μόλις έφθασαν στη Γαία ηττήθηκαν στη σύγκρουση που επακολούθησε και αιχμαλωτίσθηκαν. Ελευθερώθηκαν πολύ αργότερα, από την έβδομη Αποστολή, του Διός.
Επειδή δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο και η νίκη του Κρόνου επί των Κυκλώπων τον έκανε να αισθάνεται Θεϊκά παντοδύναμος, η καταστροφή του Έργου της Δημιουργίας συνεχιζόταν με ταχύτερο ρυθμό.
Η έκτη Αποστολή, των αήττητων Γιγάντων, που γνώριζε άριστα τις κρατούσες συνθήκες στη Γαία, αφού στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την δημιουργία του ανθρώπου, απέτυχε και αυτή.
Με την άφιξή τους συγκρούστηκαν με τους Αποστάτες, ηττήθηκαν και συνελήφθησαν από τον Κρόνο στον οποίο δήλωσαν υποταγή και συνεργάστηκαν μαζί του ακόμη και στην απόκρουση της έβδομης Αποστολής, αυτής του Διός.
Οι αποτυχίες αυτών των δύο αποστολών και οι συνεχιζόμενες αυθαιρεσίες υποχρέωσαν τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός να επέμβει. Ηγήθηκε ο ίδιος της έβδομης Αποστολής. Ανέτρεψε τον Κρόνο διασφαλίζοντας το Πρόγραμμα της Ουράνιας Κοινωνίας και το Έργο της Δημιουργίας που συνεχίσθηκε φυσιολογικά.
Η Σύγκρουση που επακολούθησε ήταν σφοδρότατη και καταστροφικότατη τόσο στη Γαία όσο και στούς Ουρανούς. Ήταν πολυετής (σημείωση: 10 χρόνια κατά Ησίοδο) και διασώθηκε στη μνήμη των λαών σαν «Η Μεγάλη ή Ουράνια Σύγκρουση» στην οποία νικητής αναδείχθηκε ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός ο Ζεύς.
Αποκατέστησε το πρόγραμμα της Συνομοσπονδίας των «Ε» θέτοντας εκ νέου τις βάσεις Δημιουργίας του ανθρώπου σύμφωνα με τα πρότυπα της Ουράνιας Κοινωνίας.
Το εκφυλισμένο ανθρώπινο είδος που διαμορφώθηκε από την Ουράνια Αποστασία, αποτελούσε πρόβλημα για τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός Δία, που ήθελε να το αφανίσει ολοσχερώς. Με δική μου επέμβαση και ευθύνη το βελτίωσα γενετικά και το διατήρησα σε υψηλά επίπεδα βιολογικής αυτοτέλειας και έτσι πείσθηκε για τη διατήρησή του.
Στη Γαία εκτός από εσάς ήλθαν και άλλα όντα των 'Aστρων εχθρικά προς εσάς, που απομακρύνθηκαν με εντολή του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός για την ασφάλειά σας. Εκτός από τους θνητούς ανθρώπους της Γαίας παρέμειναν και Αθάνατοι της Ουράνιας Κοινωνίας, για να επιβλέπουν τα έργα σας ΄ αυτοί μοιάζουν με εσάς όμως είναι Αθάνατοι και Αιώνιοι όπως οι Θεοί.
Σήμερα έχουν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας του ανθρώπου από Ουράνιες επιθέσεις.

Ζ' Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ (ΚΑΥΚΑΣΟ)

Τέκνα του Ήλιου και των 'Aστρων.
Με τη Μεγάλη Σύγκρουση και την καταστροφή των Αποστατών, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στη Γαία, η οποία μολύνθηκε με αόρατους εχθρούς (σημείωση: εννοεί μικρόβια και πυρηνικά) και δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις στην ομαλή διαβίωση των ανθρώπων. Η περιοχή του Μεγάλου Βουνού δεν είχε μολυνθεί.
Είχε άριστες κλιματολογικές συνθήκες και παρείχε όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την ανανέωση του ανθρώπινου είδους.
Μεταφέραμε στον Καύκασο (σημείωση: «Μεγάλο Βουνό») όλες τις επιστημονικές δραστηριότητες, τόσο τη δική μου Aποστολή, όσο και αυτές που είχαν συνοδεύσει την τρίτη, αυτή του Εκλάμποντος Ουράνιου Φωτός Κυρίαρχου Ουρανού, καθώς και τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός και τους συνοδούς του, που είστε εσείς οι Ελλάνιοι (σημείωση: οι Έλληνες).
Το Μεγάλο Βουνό προστατευόταν από τις επεμβάσεις των Αποστατών από στεριά και αέρα, για την ομαλή συνέχιση του Έργου της Δημιουργίας. Ο έλεγχος των εργασιών και εφαρμογής των Εντολών της Ουράνιας Κοινωνίας ήταν συνεχής και καθημερινός, για να αποκλεισθεί ένα νέο φαινόμενο Ουράνιας Αποστασίας ή άλλες παρεκκλίσεις.
Η εκτεταμένη καταστροφή που προκάλεσε η τέταρτη Αποστολή αποκαταστάθηκε γρήγορα και καλύφθηκαν οι χρονικές προϋποθέσεις, που είχαν τεθεί απο τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των «Ε».
Όλες οι επιστημονικές βοηθητικές Αποστολές ήταν στη διάθεσή μου, για συντονισμό και άμεση αποκατάσταση του εκφυλισμένου ανθρώπινου είδους που προέκυψε από τις επεμβάσεις του Κρόνου, στις κυτταρικές δομές.
Αποκαταστήσαμε τις γενετικές ισορροπίες χωρίς λάθη και προβλήματα, με τη βοήθεια και τη φωτισμένη επέμβαση του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός, πετύχαμε σε μικρό χρονικό διάστημα θεάματικά αποτελέσματα.
Την εποχή της Ουράνιας Αποστασίας, όσες φορές κυριάρχησε η φύση στις ανθρώπινες οντότητες ή έγιναν πειραματικά λάθη και προσπάθησαν να αναπαραχθούν βιολογικά μόνοι τους, ο Κυρίαρχος του Σκότους Κρόνος τους τιμωρούσε σκληρά αφανίζοντάς τους από προσώπου της Γαίας, εξορίζοντάς τους σε άλλους πλανήτες.

Η' ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τέκνα του Ήλιου και των 'Aστρων.
Τα Κείμενα της Σοφίας των Θεών και της Συνομοσπονδίας των «Ε» αφίχθησαν στη Γαία με την αποστολή «ΜΗΤΙΣ» και περιλαμβάνουν τις οδηγίες ενεργοποίησης του ανθρώπινου εγκεφάλου, με βάση τα Συμπαντικά Πρότυπα ώστε να έχει περιθώρια συνεχούς βελτίωσης, εξέλιξης και τελείωσης.
Για το σώμα καθόριζε την κυτταρική δομή του, την αντίδρασή του στη ροή του χρόνου, το χρόνο ύπνου, ανάπαυσης, απασχόλησης και άθλησης ώστε να μην κινδυνεύει με αποσυντονισμό, υπερδιέγερση και θάνατο του οργανισμού.
Καθόριζε την εξισορρόπηση των Aστρικών και γήϊνων ενεργειακών επιδράσεων του ανθρώπινου οργανισμού για να ενισχύεται η ενεργειακή δομή του.
Η ενέργεια που διατηρεί τη ζωή αποτελεί έκφραση του Όλου Φωτός που εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και συντηρεί κάθε ζωντανό οργανισμό.
Η αναπαραγωγή του ανθρώπου την εποχή της Ουράνιας Αποστασίας γινόταν με τεχνητά μέσα. Η αστρική Aποστολή «ΜΟΙΡΕΣ» είχε σκοπό την υποβοήθηση του προγράμματος αναπαραγωγής του γήινου ανθρώπου, με γονιμοποίηση του θηλυκού από το αρσενικό, ρυθμίζοντας το χρόνο κύησης για την ωρίμανση του εμβρύου, καθώς και τη μέση διάρκεια ζωής. Η διάρκεια ζωής ή ο υλικός βίος του ανθρώπου στη Γαία καθορίστηκε με βάση το χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ο κύκλος αναπαραγωγής και Γνώσης. Όλα τα σωματικά και Πνευματικά γνωρίσματά του έχουν καθορισθεί από τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός που όρισε όλα τα στάδια μεταβολής του σώματος και την εν γένει πορεία της ζωής (σημείωση: σήμερα με τον όρο «Μοίρα» εννοούμε το σύνολο νόμων και κανόνων που ελέγχουν τη γήινη πορεία του ανθρώπου).
Η Αποστολή αυτή υποστηρίχθηκε με το Πρόγραμμα «ΕΡΩΣ» που καθόριζε τις βιολογικές ισορροπίες έλξης των δύο φύλων για αναπαραγωγή, στην οποία έλξη συμμετείχαν και οι πέντε αισθήσεις του ανθρώπου. Γονιδιακές μνήμες που είναι καταχωρημένες στον άνθρωπο ώστε το ένα φυλο να αναζητά το άλλο για την ολοκλήρωσή του.
Ο Έρωτας είναι η δύναμη έλξης των όντων για την αναπαραγωγή, που περιέχει το σπέρμα της Δημιουργίας και διαποτίζει όλα τα όντα. Τα ζώα ερωτεύονται μόνο, ενώ ο άνθρωπος ερωτεύεται και αγαπά.
Με το Πρόγραμμα «ΗΩ» της Αστρικής Αποστολής παρείχετο περιποίηση, διατροφή και διαφύλαξη του νεογέννητου ανθρώπου μέχρι την ηλικία του απογαλακτισμού, που είχε καθορισθεί σε δύο γήινα έτη.
Αμέσως μετά, την ευθύνη αναλάμβανε η Αποστολή «ΗΒΗ» η οποία επενέβαινε στο νεογέννητο άνθρωπο για την καταπολέμηση του γήρατος, και σε περίπτωση αδυναμίας καταπολέμησης να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή επιβράδυνσή του. Η τελική επιδίωξη ήταν να επιτευχθεί η αιώνια νεότητα όπως συνέβαινε με τις Ουράνιες Οντότητες που ήλθαν στη Γαία απο τα άστρα. Η ίδια Αποστολή ήταν επιφορτισμένη με τη συντήρηση της νεότητας των Θεών για όσο χρόνο περέμεναν στη Γαία, επειδή οι γήινες κλιματολογικές συνθήκες επιδρούσαν αρνητικά στο υλικό σώμα τους.
Στην ίδια Αποστολή ήταν ενταγμένες και Ουράνιες Οντότητες με σκοπό τη μελέτη και υποστήριξη της ψυχολογικής δομής του γήινου ανθρώπου, με επεμβάσεις και αυστηρή επιτήρηση, ώστε ο άνθρωπος να εναρμονίζεται με την πραγματικότητα χωρίς ψυχολογικές διακυμάνσεις.
Το Πρόγραμμα «ΩΡΕΣ» κάλυπτε την ειδική καλλιέργεια των φυτών, μελετούσε τους τρόπους ανθοφορίας, γονιμοποίησης και καρποφορίας τους, ενώ παράλληλα ρύθμιζε τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των εποχών του έτους, ώστε να παρέχονται τα πάντα για την αυτόνομη διαβίωση του ανθρώπου.
Στον μη απόλυτα ταξινομημένο άνθρωπο, η Αποστολή «ΤΥΧΗ» χάρασσε μια στοιχειώδη πορεία της διαδρομής του, την οποία ο άνθρωπος μπορούσε να μεταβάλλει με δική του βούληση προς το καλύτερο ή το χειρότερο, για ευχαρίστηση ή δυσαρέσκεια του εαυτού του. Δεν ασκείτο κανενός είδους εξουσιασμός γιατι η Ελευθερία είναι το Υπέρτατο Αγαθό για όλα τα όντα του σύμπαντος. Μόνο με την Ελεύθερη Σκέψη και Βούληση ο άνθρωπος μπορεί να τελειοποιήσει ή να καταστρέψει τον εαυτό του.
Για την προστασία του περιβάλλοντος εφαρμόστηκε το Πρόγραμμα «ΝΥΜΦΕΣ» που αποσκοπούσε στη φυσική διατήρηση του χώρου δραστηριότητος του γήινου ανθρώπου. Υπήρχε συνεχής επιτήρηση των όρεων, δασών, πεδιάδων, πηγών, ποταμών και λιμνών ενώ για την προστασία και επιτήρηση της θάλασσας, λόγω της μεγάλης έκτασης, εφαρμόζονταν δύο Προγράμματα «ΤΡΙΤΩΝ» και «ΝΗΡΗΙΣ» κάτω από την επίβλεψη του πανάρχαιου κυρίαρχου των θαλασσών, Ποσειδώνα, των Πλειάδων.
Το Πρόγραμμα «ΑΙΟΛΟΣ» με επεμβάσεις στην ατμόσφαιρα ρύθμιζε τους ανέμους, την ένταση σε κάθε περιοχή και τη δημιουργία θύελλας ή καταιγίδας. Ασχολείτο με τα ουράνια φαινόμενα και τις παλίρροιες. (ύψος-συχνότητα)
Το Πρόγραμμα Πνευματικής καλλιέργειας του ανθρώπου εφαρμοζόταν από την Αποστολή «ΜΟΥΣΕΣ», που αποσκοπούσε στη διδαχή όλων εκείνων των εκδηλώσεων που καθιστούν τον άνθρωπο προωθημένο ον της Δημιουργίας.
Κατέγραφαν τα γεγονότα, τόσο της άφιξης των Ουράνιων Αποστολών όσο και των ανθρωπίνων αντιδράσεων, ενεργειών και συμπεριφοράς. Κατασκεύαζαν μουσικά όργανα και δίδασκαν μουσική, κατέγραφαν σημαντικά γεγονότα και συνέθεταν την Ιστορία των Ουράνιων και των ανθρώπων. Έγραφαν ύμνους και ποιήματα, τραγούδια, δίδασκαν χωρό και τραγωδία, γεωμετρία και αστρονομία, γλυπτική και ζωγραφική, με συνεργάτες τους Ελλάνιους, συνοδούς του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός. (Δία)
Η Αστρική Αποστολή «ΧΑΡΙΤΕΣ» προώθησε τον εξευγενισμό και εξωραϊσμό του θήλεος φύλου, ισότιμου και ισάριθμου με το αρσενικό, τόσο στη Γαία όσο και στους Ουρανούς. Έδωσε προτεραιότητα στις αρετές της γυναίκας και στη βιολογική αποστολή της μητρότητας. Όλες οι ενέργειες και τα θέματα που σχετίζονταν με τη γυναίκα, παρακολουθούντο από το Πρόγραμμα «ΙΡΙΣ», για το οποίο ήταν υπεύθυνη η Ήρα.
Το γεγονός της Ουράνιας Αποστασίας του Κυριάρχου του Σκότους Κρόνου, προβλημάτισε τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία «Ε». Για να μην επαναληφθεί στο μέλλον ή υπάρξουν παρεκλίσεις από τις δοθείσες Εντολές, καθορίστηκε η Ουράνια Αποστολή με το όνομα «ΝΕΜΕΣΙΣ», που προέβλεπε τον κολασμό ανόμων πράξεων τόσο των Ουρανίων όσο και των ανθρώπων και εφαρμοζόταν με την ίδια αυστηρότητα και για τις δύο κατηγορίες όντων. Ειδική Ουράνια Αποστολή με το όνομα «ΔΙΚΗ», εφάρμοζε αμέσως τις αποφάσεις της Νεμέσεως, ώστε να αποθαρρύνει κάθε αντίθετη τάση ή σκέψη παρέκλισης, από το Πρόγραμμα της Ουράνιας Κοινωνίας.
Με ειδικές Ουράνιες Διατάξεις που έφεραν το όνομα «ΜΩΜΟΣ», αξιολογείτο το αξιόποινο ή όχι των πράξεων και των ενεργειών.
Με το όνομα «ΕΡΙΝΥΕΣ», εννοούμε το σύνολο των καταχωρημένων πληροφοριών στις κυτταρικές μνήμες, που προκαλούν Ψυχική και Πνευματική διέγερση για υποσυνείδητο αυτοκολασμό, για κακές πράξεις και εγκλήματα προς τους γονείς, συγγενείς και όλους τους συνανθρώπους.
Η Aρμονία και η Τάξη του Ψυχικού κόσμου των ανθρώπων βρίσκεται σε απόλυτη ηρεμία όταν δεν υπάρχει παράβαση Θεϊκών Εντολών και Απαγορεύσεων, ενώ διασαλεύεται σημαντικά όταν υπάρχουν παραβάσεις αυτών.
Οι κυτταρικές μνήμες του αυτοελέγχου προστάτευαν την ανθρώπινη ζωή από τον άνθρωπο και ήλεγχαν τον φονέα ή τον τελούντα την κακή πράξη. Και αν ακόμη ο φονέας απαλλαχθεί από την ανθρώπινη τιμωρία ή δεν τον δεί κανείς κατά τη διάπραξη του φόνου,οι κυτταρικές δομές προκαλούσαν κύματα ταραχής και αυτοκολασμού που μόνο ο θάνατος ήταν ικανός να τον λυτρώσει. (σημείωση: αυτοκτονίες σε αρχαίες τραγωδίες λόγω τύψεων).
Οι δυνάμεις της Ουράνιας Αποστασίας, μετά τη μεγάλη σύγκρουση, προσπάθησαν με σκοτεινές μεθόδους να καταστρέψουν το Έργο μου. Η κυριότερη προσπάθειά τους είναι αυτή που διασώθηκε στη μνήμη των ανθρώπων με το όνομα «ΕΡΙΣ». Επιχειρήθηκε κυτταρική παρέμβαση στην ανθρώπινη νόηση ώστε να συγκρούονται και να καταγίνονται με την αλληλοεξόντωσή τους.
Το σχέδιο αυτό απέτυχε, όμως διασώθηκαν κατάλοιπα, τα οποία πάντα θα προκαλούν προβλήματα στη ζωή των ανθρώπων.
Με το Πρόγραμμα «ΠΑΝΔΩΡΑ» της Ουράνιας Αποστασίας προκλήθηκαν πολύμορφες καταστροφές στη φύση, δεινά, ασθένειες και μολύνσεις στον άνθρωπο, για τον αφανισμό του.
Όλα τα Προγράμματα αυτά εφαρμόστηκαν για χιλιάδες χρόνια και διατήρησαν το όνομα που τους έδωσε η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία για να μην προκληθεί σύγχυση.
Κάθε Πρόγραμμα και Αποστολή είχε καθορισμένο χώρο ευθύνης στη Γαία.

Θ' ΕΛΛΑΝΙΟΙ (ΦΩΤΕΙΝΟΙ)

Τέκνα Διός Ελλάνιοι.
Η Μεγάλη Συμπαντική Aδελφότητα Φωτός αποτελείται από Ουράνιες Οντότητες ολόκληρου του Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών, της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των «Ε».
Με Εντολή του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός, υλοποίησε Ουράνιο Σχέδιο Πανσπερμίας των Aστρικών συστάδων των Γαλαξιών, δημιουργώντας έτσι ένα πλέγμα αποικιών από Οντότητες του Σμήνους και αυτόχθονες ιθαγενείς.
Στο Πρόγραμμα αυτό συμπεριλήφθηκε ο Σπειροειδής Γαλαξίας (σημείωση: ο δικός μας) και η Γαία και εντάχθηκαν στην Κραταιά αυτοκρατορία Αποικιών του Γ α λ α ξ ί α της Ανδρομέδας.
Οι πλησιέστερες προς τη Γαία αποικίες του Γ α λ α ξ ί α είναι η Λύρα, Τοξότης, Περσέας, Πλειάδες, Πήγασος, Αργώ, Σείριος, Ωρίωνας, Λαγός, ο α σ τ ε ρ ι σ μ ό ς της Ανδρομέδας και άλλοι, που εποικίστηκαν στα αμέτρητα βάθη του χρόνου, όταν στη Γαία κυριαρχούσαν άγνωστες σε εσάς μορφές ζωής.
Οι πληθυσμοί όλων των αποικιών προέρχονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από το Γ α λ α ξ ί α της Ανδρομέδας και φέρουν σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα στο αίμα τους το γονίδιο «Ε» για αναγνώρισή τους από τις Μητροπολιτικές Αποστολές, αφού κατά καιρούς έχουν γίνει σε όλους τους πλανήτες αναμίξεις πληθυσμών από άλλα Aστρικά Συστήματα και άλλα μέρη του Σύμπαντος.
Την εποχή της Μεγάλης Σύγκρουσης, ο Ιερός 'Aρχων Φωτός ο Ζεύς, παρέλαβε μέσω της Ουράνιας Πολιτείας «Φοίνιξ», τους πλέον εκλεκτούς πανεπιστήμονες και έμπειρους πολεμιστές, τους Δραβίδες από την Ανδρομέδα, τους Αρείους από το Σείριο, τους Μίνυες από τις Πλειάδες και τους Γαραμάνες από τον Ωρίωνα, ΟΛΟΙ AΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ «Ε», με τελικό προορισμό τη Γαία.
«ΕΛΛΑΝΙΟΣ» στην γλώσσα των Oυρανών σημαίνει «ΦΩΤΕΙΝΟΣ» και δηλώνει την καταγωγή αυτών που προέρχονται από την πιό Φωτεινή Aστρική Περιοχή του Γαλαξία της Ανδρομέδας, που ονομάζεται «ΕΛΛΑΝΙΑ» (ΦΩΤΕΙΝΗ) και είναι η π ρ ώ τ η περιοχή του Γαλαξία που εποίκησε ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός Ζεύς.
Οι Ελλάνιοι αποτελούσαν π ά ν τ α τη συνοδεία του Διός σε όλες τις Ουράνιες Aποστολές του.
Το πρώτο τμήμα της Γαίας που βάδισε και εποίκησε ο Ζεύς, και φώτισε με την υπέρλαμπρη παρουσία του, προς τιμήν του ονομάστηκε Ελλάνια από τους συνοδούς του και είναι το τμήμα της Γαίας στο οποίο ζείτε εσείς. (Ελλάδα)
Ο «Ζεύς της Ελλάνιας» ή «Ελλάνιος Ζεύς» είναι ο οδηγός και προστάτης σας.
Στην Ιεραρχία των 12.330 Ουράνιων Τάξεων, ο Ιερός 'Aρχων Φωτός Ζεύς, φέρει τον π έ μ π τ ο βαθμό της Ιεραρχίας «Ε» και για το λόγο αυτό η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών ονομάσθηκε «Ε». (σημείωση: επειδή σύμφωνα με το αρχαιοελληνικό σύστημα αρίθμησης 5 = Ε).
Το γονίδιο «Ε» είναι αυτό που έχει τοποθετηθεί με Εντολή του Διός στις κυτταρικές δομές των απογόνων του και αποτελεί Φωτεινή Προέκταση της Υπέρλαμπρης Οντότητάς του.
Εσείς Ελλάνιοι, υπήρξατε στο παρελθόν οι Ιεροί Συνοδοί του Δία και σοφοί εποικιστές του πλανήτη με δική του Εντολή.
Μόνο εσείς στη Γαία, έσετε Ουράνιες Καταβολές και Ουράνια Συνέχεια. Είσθε όμοιοι με τους Ουράνιους Γεννήτορές σας.
Είσθε Πρότυπο ανθρώπινου είδους στη μορφή και όμοιοι με εσάς δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι της Γαίας με σπέρμα που έφεραν μαζί τους οι Ουράνιες Αποστολές Εποικισμού.
Αυτό είναι το Ουράνιο Παρελθόν σας. Οφείλετε να το διατηρήσετε ανεξίτηλο από τη λήθη που φέρνει ο χρόνος.

Ι' ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ

Τέκνα του Ηλίου και των 'Aστρων.Ο άνθρωπος είναι τμήμα του Συμπαντικού Οργανισμού και απόληξη των Ιερών Ακτίνων του Όλου Φωτός, που δημιούργησε τα πάντα από διάθεση και μόνο να κοσμήσει το σύμπαν, στο οποίο βασίλευε το σκότος και η ανυπαρξία.
Το Ελλάνιο Πνεύμα εκφράζει το κάλλος και την τελειότητα του Πνεύματος των Ουράνιων Αδελφών σας τους οποίους εκπροσωπείτε στη Γαία. Εκφράζει τη χάρη του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός και την Ιερή φώτισή του, αποστέλλοντάς σας τα μηνύματα των άστρων και του Όλου Φωτός. Το αιώνιο και ανέσπερο Πνεύμα σας, θα καταυγάσει τις Θεϊκές λάμψεις του Ελλανίου Φωτός που προορίζεται να φωτίσει τη ψυχή και το πνεύμα των τέκνων της Γαίας.
Είσθε τέκνα των Ουρανών και του απείρου και η πορεία σας θα συνεχισθεί στη Γαία. Εσείς μεταφέρετε τη Σοφία των 'Aστρων και θα τη μεταδώσετε στα γήινα αδέλφια σας. Ήρθε η στιγμή που όρισαν οι Ουρανοί να γίνετε τέλειοι παιδαγωγοί. Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου όπου θα μεταφέρετε το Φως των Ουρανών στη Γαία. Γίνετε τέλειοι γιατί και ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός ο Ζεύς είναι τέλειος.
Αναζητήστε τη γνώση ανοίγοντας τις Πύλες του Ουρανού και του Πνεύματός σας. Για να το επιτύχετε αυτό χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και Αγάπη για τον άνθρωπο αφού και ο ίδιος ο Δημιουργός είναι απέραντη Αγάπη.
Ως συνοδοί του Διός είστε δική του προέκταση και γόνοι «Ε», ενδεδυμένοι την τελειότητα της μορφής των Ουράνιων Προγόνων σας. Πριν συνοδέψετε τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός, ήσαστε αξιωματούχοι και ασκούσατε εξουσία στην πατρίδα. Είστε όντα Μεγάλης Πνευματικότητας και για αυτό σας επέλεξαν για την Αποστολή Εποικισμού της Γαίας.
Οι ιδιότητές σας αυτές, σας προστάτευσαν από τη γοητεία της ύλης. Δε λησμονήσατε την Αποστολή σας, το Έργο σας, τις Εντολές του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός και δεν ασεβήσατε προς το Όλον Φως. Εσείς έχετε προορισμό να συνδέσετε τα τέκνα της Γαίας με τον κόσμο των άστρων. Εσείς θα είστε η γέφυρα μεταξύ Θεού και ανθρώπων.
Παραμείνετε στη ροή του χρόνου Ουράνιοι, Καθαγιασμένοι και διαμορφώστε την μελλοντική πορεία της ανθρωπότητας σύμφωνα με τα Ουράνια Πρότυπα που σας έχω φανερώσει.
Οι περιστάσεις επιβάλλουν να γίνετε ανώτεροι, σοφότεροι, καλύτεροι από αυτό που είστε. Ο Προορισμός σας είναι μεγάλος, το Έργο σας δύσκολο. Οι άνθρωποι περιμένουν να πάρουν από το πλεόνασμα της Αγάπης και του Πνεύματός σας, του Φωτός της Ψυχής και της Σοφίας σας, ώστε να γίνουν ίδιοι με εσάς. Δώστε ό,τι σας ζητήσουν, προωθείστε τη γνώση τους και την πνευματικότητά τους. Απαλλάξτε τους από τα δεσμά της ύλης.
Μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα για το καλό των ανθρώπων ΄ έχετε αστείρευτα αποθέματα Δύναμης και Ενέργειας. Απεσταλμένοι του Ήλιου και των 'Aστρων, όπως αυτά καταυγάζουν το αστείρευτο Φως τους, έτσι καλείσθε και εσείς να καταυγάσετε το Φως της Ουράνιας Γνώσης που οδηγεί τον άνθρωπο στο Θείον και το Όλον Φως.
Ως εντολοδόχοι της Ουράνιας Κοινωνίας εκφράζετε τη Συμπαντική Αρμονία, είσθε το όραμα των ανθρώπων. Είσθε οι πνευματικοί νικητές του παρελθόντος και θριαμβευτές του μέλλοντος. Να θυμάστε οτι το Ελλάνιο Πνεύμα είναι Ουράνιο, Διαχρονικό και Τέλειο γιατί είναι έργο των Θεών, καλύπτει όλες τις εποχές, του χθες, του σήμερα, του αύριο, είναι προνόμιο που σας έδωσαν οι Θεοί ΄ είναι συμπαντική νομοτέλεια, να φωτίσει όλη την ανθρωπότητα.
Ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός θα οδηγεί τα βήματά σας, η Σοφία του θα κατευθύνει το Έργο σας, το Πνεύμα του θα φωτίζει τη Γνώση σας και η Υπέρλαμπρη Παρουσία του θα σας προστατεύει. Εσείς καλείσθε να φωτίσετε την ανθρωπότητα.
Έχετε Ιερό Καθήκον να διασώσετε τις Ουράνιες Καταβολές σας και να μην αφήσετε τη λήθη να σκεπάσει το παρελθόν σας.
Δεν πρέπει να ξεχάσετε τι είστε και πού ανήκετε. Είστε οι Φωτισμένοι Συνοδοί του Δία και ανήκετε στα 'Aστρα.

ΙΑ' ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ

Τέκνα του Δία Ελλάνιοι.
Το σήμερα προσδιορίζει την πορεία σας στο χρόνο του μέλλοντος.
Η Ουράνια Προέλευση, σας έδωσε το προνόμιο να βρίσκεσθε σε υψηλά νοητικά επίπεδα. Πάνω από εσάς βρίσκονται οι Υπερβατικές Οντότητες του σύμπαντος. Πάνω από αυτές βρίσκονται οι Θεϊκές Οντότητες και πάνω από τα πάντα βρίσκεται το Όλον Φως. Εσείς, με όλα αυτά βρίσκεσθε σε συνεχή νοητική επικοινωνία, με άγνωστο σε εσάς τρόπο. Όμοια επικοινωνείτε και με τους Αποστάτες οι οποίοι σας αποστέλλουν συνεχώς αρνητικά μηνύματα για τον επηρεασμό σας.
Κατάγεσθε από τον Ουρανό και τα 'Aστρα και έχετε υποχρέωση να μεταφέρετε την Ουράνια Κοινωνία στη Γαία. Η υλοποίησή σας σε αυτή έγινε με δική σας επιθυμία και ευαρέσκεια του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός, για τελείωση και άνοδό σας στα Φωτεινά Πεδία.
Στο Έργο σας θα παρεμβάλλονται εμπόδια από τα τέκνα της Αποστασίας τα οποία λαμβάνουν μηνύματα από τον Κυρίαρχο του Σκότους Κρόνο.
Η Θεία Αρμονία και Τάξη φαίνονται παντού ΄ συντονισθείτε με το Θείο Μεγαλείο και προσεγγίστε το Όλον Φως. Οι αισθήσεις σας αδυνατούν να αντιληφθούν πολυδιάστατες έννοιες και Υπερβατικές Οντότητες, όμως ο Υπέρτατος Νούς βρίσκεται παντού, βλέπει τα πάντα, όσο μικρά ή μεγάλα είναι αυτά, και παρέχει τη δυνατότητα της νοητικής επικοινωνίας μαζί του.
Συνεχίστε το Έργο της Δημιουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του.
Αιώνες τώρα ακολουθείτε τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός στα βάθη του σύμπαντος. Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν έρχεσθε πρώτη φορά στη Γαία ΄ έχετε ζήσει σε αυτήν και άλλες φορές στο παρελθόν, όπως έχετε ζήσει και σε άλλους πλανήτες, άλλους γαλαξίες, με άλλες Αποστολές και θα επιστρέψετε και πάλι πολλές φορές στο μέλλον.
Η Θεϊκή ιδιότητά σας, συνοδοί του Δία, δε χάνεται με το θάνατο, ούτε και η ιδιότητα του γόνου «Ε», που θα σας συνοδεύουν αιώνια, όσες φορές και αν ενσαρκωθείτε, αν δεν τις χάσετε με τις πράξεις σας.
Είστε Φωτισμένοι και γενναίοι ταξιδιώτες των 'Aστρων και του Απείρου.
Πολλοί από εσάς διατελέσατε αξιωματούχοι στην πατρίδα. Όταν επιτευχθεί η Κοσμική Σύνδεση της Γαίας θα πληροφορηθείτε όλοι τη Συμπαντική Καταγωγή σας που θα σας αποκαλύψουν οι Οντότητες που έχουν ορισθεί για το Έργο αυτό. Τότε θα επικοινωνήσετε με την πατρίδα και τα πρόσωπα που αφήσατε πίσω σας και περιμένουν το γυρισμό σας.
Τώρα όμως, η ζωή σας θα συνεχισθεί συνυφασμένη με την ζωή των τέκνων της Γαίας΄ η επιτυχία ή αποτυχία τους θα εξαρτηθεί από τις δικές σας πράξεις.

ΙΒ' ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Τέκνα Φωτός Ελλάνιοι.

Όλες οι προσπάθειες βελτίωσης του ανθρώπινου είδους, δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το αρχικό ανθρώπινο είδος, προερχόμενο από διασταυρώσεις ανθρωποειδών που έφεραν παλαιότερες Αποστολές, παρουσίασε προβλήματα βίαιης συμπεριφοράς και προσαρμογής. Στις κυτταρικές τους δομές επικράτησε το ζωώδες και όχι το Ουράνιο μεταλλαγμένο σπέρμα, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει αντιδράσεις που προσέγγιζαν στα ζώα.

Αυτοί εξεγέρθηκαν εναντίον μου και αναγκάστηκα να τους εγκλωβίσω σε θαλάμους απόσβεσης κυτταρικής μνήμης για τη βελτίωσή τους.

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να πληροφορηθείτε ότι οι άνθρωποι της Γαίας διαφέρουν μεταξύ τους σε ότι αφορά την Αστρική Προέλευσή τους και τον τρόπο δημιουργίας τους.

Εσείς όμως, θα συνεχίσετε την Αποστολή σας, μόνοι σας ΄ χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις θα συνεργασθείτε με όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

Πολλά από τα ανθρώπινα όντα του Μεγάλου Βουνού εξεδήλωσαν βίαιη συμπεριφορά, επαναστάτησαν και διέφυγαν στο βουνό. Αυτά παρουσιάζουν κυτταρικές ατέλειες με κύριο γνώρισμα τη συμπεριφορά τους που τη χαρακτηρίζει η βιαιότητα και η κτηνωδία. Μην τα εξοντώσετε, είναι και αυτά χρήσιμα στη Γαία και θα υπάρξουν περίοδοι που θα απαιτηθεί η χρησιμοποίησή τους.

Υπάρχουν άνθρωποι που προέρχονται από τις γενετικές αυθαιρεσίες του Κυρίαρχου του Σκότους Κρόνου ΄ είναι το εκφυλισμένο εκείνο είδος που βελτίωσα αισθητά και μπορεί μόνο του να επιβιώσει χωρίς προβλήματα και χωρίς τις δικές μου επεμβάσεις.

Υπάρχουν οι ολοκληρωμένοι άνθρωποι που κατασκεύασα στη Γαία, στο Μεγάλο Βουνό, με Ουράνιο σπέρμα και μοιάζουν με εσάς. Δημιουργήθηκαν αμέσως μετά τη Μεγάλη Σύγκρουση με Eντολή του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός.

Υπάρχουν οι μη κλωνοποιημένοι άνθρωποι, οι γήινοι συνεργάτες του Αποστάτη Κρόνου, τέκνα του Σκότους, του Κακού και της καταστροφής. Έχουν στις γονιδιακές καταβολές τους το υπερβολικό μίσος εναντίον όλων των ανθρώπων και έμφυτη την ασέβεια προς το Όλον Φως.

Υπάρχουν άνθρωποι στη Γαία που προέρχονται από τα 'Aστρα, είτε σαν ναυαγοί, είτε σαν επισκέπτες, είτε γιατί κατέφυγαν σε αυτή για σωτηρία, επειδή καταστράφηκαν οι δικοί τους πλανήτες από πολύμορφες καταστροφές.

Όλες αυτές οι κατηγορίες των ανθρώπων είναι συγκάτοικοί σας στη Γαία αυτοδύναμοι, αυτόνομοι και ισοδύναμοι με εσάς και μπορούν να επιβιώσουν και να εξελιχθούν χωρίς καμμιά έξωθεν βοήθεια.

Εσείς, σεβαστείτε τα τέκνα της Γαίας και τον προορισμό τους.

ΙΓ' ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Τέκνα του Hλίου και των 'Aστρων.

Η Ουράνια Αποστολή, σας θέλει δίπλα στους ανθρώπους της Γαίας.

Σας χρειάζονται. Θα είστε οι Πνευματικοί οδηγοί τους. Έχετε πανανθρώπινο καθήκον να προστατέψετε το Έργο του Θεού και της Δημιουργίας.

Βοηθήστε τους χωρίς καμμία απολύτως διάκριση για να βρούν τον προορισμό τους.

Πρέπει να κατοικηθεί όλη η επιφάνεια του πλανήτη. Δημιουργήστε ανάμικτες ομάδες από όλες τις κατηγορίες ανθρώπων και μεταφέρετε τους στα πέρατα της Γαίας πάνω από στεριές και θάλασσες.

Πρέπει να μάθουν να ζούν μόνοι τους, από το περιβάλλον που τους παρέχει τα πάντα για την επιβίωσή τους.

Το φυσικό περιβάλλον επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά, με αποτέλεσμα άλλοι να εξελίσσονται αργά, άλλοι κανονικά και άλλοι γρηγορότερα. Πολλές φορές αλλοιώνει και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα, χωρίς αυτό να μειώνει έστω και ελάχιστα την αξία της ανθρώπινης οντότητας που συνεχίζει να βιώνει τα ίδια προβλήματα με εσάς.

Κάθε στιγμή που περνά, ο χρόνος φθείρει, μεταβάλλοντας τον βιολογικό ρυθμό του σώματός σας, ενώ ταυτόχρονα σας ωριμάζει Πνευματικά, ανέρχεσθε την κλίμακα της Γνώσης και της Σοφίας.

Η Πνευματική ωρίμανση του γήινου ανθρώπου απαιτεί χρόνο, ο οποίος ποτέ δεν είναι αρκετός για την τελειοποίησή της.

Βγάλτε από τα σπήλαια όσους έχουν καταφύγει σε αυτά, μάθετέ τους να ζούν και διασκορπίστε τους σε όλη τη Γαία για να επιβιώσουν μόνοι τους.

Απαλλάξτε τους από τα άγρια ένστικτα και την καταστροφική μανία, ιδιαίτερα αυτούς που δραπέτευσαν από το Μεγάλο Βουνό και έμειναν απαίδευτοι, αμαθείς και δεν έτυχαν της Ουράνιας Επέμβασης.

Χρειάζονται βοήθεια για να επιβιώσουν μόνοι τους, να βρούν τον προορισμό τους και να εναρμονισθούν με τους υπολοίπους ανθρώπους.

Μην επιχειρήσετε επεμβάσεις οργανικής βελτίωσης γιατί δε σας δόθηκε τέτοια εξουσία.

Όμως μπορείτε να φωτίσετε το Πνεύμα τους με το Ιερό Πυρ της Γνώσης, ώστε να μην υποκύπτουν στους επηρεασμούς της Αδελφότητας του Σκότους.

Ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός ο Ζεύς, μπορεί να απαλλάξει τη Γαία από τα κατάλοιπα των Αποστατών, αλλά κάτι τέτοιο θα επιβάρυνε την κλιματολογική κατάσταση σε βάρος των υπόλοιπων όντων.

Να θυμάσθε πάντα ότι στις συγκρούσεις υπάρχει αίμα, δάκρυ και δυστυχία ΄ δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, υπάρχουν οι νεκροί οι οποίοι έπαψαν να αναπνέουν και δεν θα αντικρύσουν ποτέ το Φως του Ήλιου.

Μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο. Μην εκμεταλλευθείτε εις βάρος των άλλων, όσα σας δόθηκαν. Θα προκαλέσετε την Eπέμβαση του Διός.

Αποτελείτε τους εκπροσώπους της Ουράνιας Κοινωνίας, θεματοφύλακες του μέλλοντος του ανθρώπου, ώστε να πορευθεί μαζί σας και να γίνει σαν εσάς.

Μέχρι σήμερα δεν παρεκκλίνατε από την Αποστολή σας και βοηθήσατε το Έργο της Δημιουργίας. Έτσι θα συνεχίσετε και στο μέλλον.

Όταν θα έλθει το πλήρωμα των αιώνων του μέλλοντος, θα επιστρέψω στη Γαία αρωγός σας. Αυτό είναι το θέλημα του Διός.

ΙΔ' Η ΓΝΩΣΗ

Ανήκετε στους Ουρανούς αλλά θα ζήσετε στη Γαία. Είστε Ουράνιοι και γήινοι μαζί, ανθρώπινοι και Θεϊκοί, όμως αγνοείτε τα πάντα γύρω από αυτά.

Για να αποκτήσετε την Αληθινή Γνώση, πρέπει να εξουσιάσετε την ανθρώπινη φύση, τις αισθήσεις, τα ένστικτα και τα πάθη.

Οι ανθρώπινες σκέψεις ανανεώνονται συνέχεια, καθώς ο νούς εξελίσσεται, ανέρχονται Πνευματικά και αναζητούν την Ουράνια Γνώση, η απόκτηση της οποίας φανερώνει μέρος από το Υπέρτατο Μεγαλείο του Δημιουργού.

Τη στιγμή που ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τον προορισμό του συμμετέχει στην Ουράνια Ευδαιμονία και αναπέμπει ύμνους και ευχαριστίες στο Δημιουργό και κατατείνει στη συνένωσή του με Αυτόν.

Ανήκετε στη Φωτισμένη Γενιά των Ουρανών και των 'Aστρων ΄ μεταφέρετε την Ουράνια Γνώση στη Γαία την οποία και θα μεταδώσετε. Είσθε οι Πνευματικοί Οδηγοί των ανθρώπων.

Μη θεμελιώσετε τη Γνώση σε ακατανόητες παραδοχές γιατί θα οδηγήσετε στην αμάθεια τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Διαφυλάξτε το Έργο της Δημιουργίας. Προστατέψτε τη φύση και τον κόσμο. Δημιουργήστε έναν κόσμο Kάλλους και Γοητείας και πλημμυρίστε τον από Oμορφιά και Aρμονία σκορπώντας το πλεόνασμα της Αγάπης που φέρατε από τα 'Aστρα.

Ο θάνατος της φύσης θα σημάνει και το δικό σας τέλος.

Η ζωή του ανθρώπου και κάθε ζωντανού οργανισμού είναι ένα τραγούδι δόξας και ευχαριστίας προς το Όλον Φως. Μη διαταράξετε αυτή τη Θεία Μελωδία καταστρέφοντας τη φύση. Μορούσα να αλλάξω την πορεία του ανθρώπου και να τον κάνω Αθάνατο, όμως δε μου δόθηκε τέτοια εξουσία από τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός που ρυθμίζει τα πάντα.

Η Γνώση βρίσκεται καταχωρημένη στα Αρχεία του 'Aστρου της Δημιουργίας και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των «Ε» Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή, θα πρέπει να περιμένετε την επιστροφή μου.

Μέχρι τότε το σύμπαν θα διαφυλάξει τα μυστικά, παραμένοντας άγνωστο σε εσάς. Αποτελεί απόφαση της Ουράνιας Κοινωνίας για την προστασία του νου σας αφού είναι γεμάτο από ασύλληπτες μορφές και καταστάσεις.

Αν και είστε τέκνα των Ουρανών, χρειάζεται προσπάθεια για να ανεβείτε σε Αυτούς.

ΙΕ' Ο «ΉΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» ΚΑΙ Η ΓΑΙΑ

Τέκνα του Ηλίου και των 'Aστρων.

Οι πλανήτες του «Ήλιου-Απόλλωνα» (σημείωση: έτσι ονομάζουν οι Ολύμπιοι τον Ήλιο μας) είναι Eνεργές Oντότητες.

Μερικοί κατοικούνται με όντα σαν και εσάς αφού εποικίστηκαν από τις ίδιες Ουράνιες Οντότητες που εποίκισαν τη Γαία.

Αρκετοί είναι ακατοίκητοι.

'Aλλοι έχουν κατοικηθεί στο παρελθόν και νεκρώθηκαν από διάφορες αιτίες και οι υπόλοιποι θα κατοικηθούν στο μέλλον με Eντολή του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο πλανήτης που ζείτε είναι σημαντικός για τον «Ήλιο-Απόλλωνα» και ο πιό ενεργός από όλους τους άλλους. Είναι καθαγιασμένος γιατί βάδισε στην επιφάνειά του ο Ζεύς και τον δόξασε με την Υπέρλαμπρη Παρουσία του. Συνδέεται με Ιερούς, Αιώνιους και Ακατάλυτους Δεσμούς με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των «Ε» λόγω της παρουσίας του Διός σε αυτόν.

Η Γαία προστατεύεται με εντολή του Όλου Φωτός και εσείς με εντολή του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός.

Η καταστροφή ενός ακατοίκητου πλανήτη δε δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στο Συμπαντικό Οργανισμό ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τον αναδημιουργήσει.

Ο αφανισμός κατοικημένου πλανήτη δημιουργεί τεράστια προβλήματα και διαταράσσει ενεργειακές ισορροπίες.

'Aχρηστοι πλανήτες δεν υπάρχουν γιατί δεν θα είχε νόημα η ύπαρξή τους. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται, διαδραματίζουν το ρόλο τους στο Συμπαντικό Οργανισμό.

Μέσα στο χώρο και με το πέρασμα του χρόνου, οφείλετε να γράψετε την ιστορία της παρουσίας σας που είναι και ιστορία του κόσμου ολόκληρου. Αφήστε σημάδια στο διάβα σας.

Ζωγραφήστε παραστάσεις, γράψτε επιγραφές και μηνύματα, φτιάξτε οικήματα, για να γίνει φανερό το πέρασμά σας και το πέρασμα των ουράνιων. Γράψτε την ιστορία σας που είναι και ιστορία της Γαίας ΄ πρέπει να σας βρούν οι αιώνες του μέλλοντος που θα έλθουν.

Μεταδώστε στα πέρατα του κόσμου την Ελλάνια Γλώσσα που είναι και Γλώσσα της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των «Ε», για να γίνει η πανίσχυρη φωνή του ανθρώπου μέσα στους αιώνες που θα ακολουθήσουν.

Εσείς θα διαμορφώσετε τον ρού της ανθρώπινης ιστορίας, αφού σε εσάς δόθηκε το προνόμιο να εκπροσωπείτε την Κραταιά Αυτοκρατορία Αποικιών του Γαλαξία της Ανδρομέδας. Μπορείτε να διεξάγετε νοητικούς άθλους με τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων.

Διαμορφώστε την Πνευματική πορεία των τέκνων της Γαίας σύμφωνα με τα Ουράνια Πρότυπα.

Όλο το παρελθόν του Ηλίου-Απόλλωνα και της Γαίας είναι καταχωρημένο στα Ουράνια Αρχεία του 'Aστρου της Δημιουργίας του Σείριου και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των «Ε».

Μόνο ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός μπορεί να σας επιτρέψει πρόσβαση σε αυτά, ανοίγοντας όχι μόνο την καταγεγραμμένη ιστορία του ανθρώπινου παρελθόντος αλλά και του σύμπαντος ολοκλήρου.

ΙΣΤ' Η ΥΛΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Οι αισθήσεις του ανθρώπου εγκλώβισαν το νου του στη γήινη πραγματικότητα της ύλης και δεν μπορεί να αντιληφθεί Υπερβατικές Οντότητες που ζουν μαζί του στη Γαία. Το χώρισμα που τον χωρίζει από αυτές, είναι λεπτό. Όμως με τη γνώση μπορεί να το παραμερίσει και να επικοινωνήσει με το αδιανόητο και ασύλληπτο.

Το σώμα είναι το ένδυμα της Ψυχής το οποίο Αυτή αποβάλλει κατά βούληση. Στη Γαία βρίσκεσθε με Αποστολή με δική σας επιλογή. Εθελοντικά επιλέξατε το στάδιο της υλικής δοκιμασίας για να προσφέρετε υπηρεσίες στο Έργο του Δημιουργού, αλλά και να δοκιμασθείτε για την βελτίωσή σας, αν θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το Όλον Φως ανερχόμενοι, ή θα αποτύχετε κατερχόμενοι.

Μην υποκύψετε στην ύλη, που δημιουργεί μόνον πρόσκαιρες απολαύσεις και ψευδαισθήσεις που οδηγούν σε λάθος κατευθύνσεις, χάνοντας τις Φωτεινές Προσβάσεις που οδηγούν στο Όλον Φως.

Ο,τι υποπίπτει στις αισθήσεις σας, ανήκει στο Δημιουργό. Τίποτε δεν ανήκει στους ανθρώπους, στους οποίους παραχωρήθηκε η Γαία για προσωρινή συμπαντική κατοικία και κανείς δεν τους όρισε ιδιοκτήτες. Είστε όλοι «επισκέπτες» που σας χορηγήθηκε «κατάλυμα» μόνο για «μία νύχτα».

Μη γίνεσθε πλεονέκτες κατατριβόμενοι με μάταιες ελπίδες.

Η συσσώρευση υλικών αγαθών είναι αντίθετη με τις επιθυμίες του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός, γιατι εκτρέπει τον άνθρωπο από την πορεία του Πνεύματος, προς την πορεία της ύλης. Τον απομακρύνει από την Αποστολή του που είναι η συνέχιση του Έργου της Δημιουργίας. Είσθε οι εκφραστές του Ουράνιου Πνεύματος και όχι οι σκλάβοι της ύλης.

Ανεβείτε όσο πιό ψηλά μπορείτε Πνευματικά και σηκώστε μαζί σας και όλους τους ανθρώπους της Γαίας.

Αν δεν μπορέσουν να σας ακολουθήσουν, επαναπροσδιορίστε εσείς την πορεία, γιατί πρέπει μαζί να φθάσετε στο τέρμα.

Το παρελθόν δε μπορεί να αλλάξει, το παρόν διαμορφώνεται τώρα και το μέλλον το δημιουργείτε. Οι αιώνες του μέλλοντος θα σας κρίνουν αν πράξατε σωστά το Έργο σας.

ΙΖ' ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Σαν υλικές οντότητες, βιολογικά είσθε τέλειοι ΄ Πνευματικά μπορείτε να γίνετε τέλειοι με τη Γνώση και τελειότεροι μόνο με την κυτταρική Επέμβαση του Διός, απελευθερώνοντας τις Πνευματικές λειτουργίες του εγκεφάλου σας.

Το ανθρώπινο σώμα είναι τρισυπόστατο. Υλικό, αστρικό και αιθερικό. Το καθένα, δέχεται διαφορετικούς συμπαντικούς κραδασμούς.

Με το αιθερικό (φωτονιακό) σώμα, λαμβάνονται τα μηνύματα του Όλου Φωτός και του σύμπαντος.

Με το Aστρικό σώμα ο άνθρωπος δέχεται τα μηνύματα των Υπερβατικών Οντοτήτων και των Ουρανίων Αδελφών μας των άλλων πλανητών του διαστήματος.

Τέλος, με το υλικό σώμα επικοινωνούμε με τις τρισδιάστατες πραγματικότητες της Γαίας και των 'Aστρων.

Από τα βάθη του χρόνου μέχρι σήμερα και στους αιώνες του μέλλοντος, υπάρχουν στη Γαία ενσαρκωμένοι Ουράνιοι «Ε» όμοιοι με εσάς, Όντα Ενεργειακά, Φωτεινά, Λαμπρά και Ακτινοβόλα που είναι εκπορεύσεις του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός και συγκροτούν τις Ομάδες «Ε». Αποστολή τους είναι η διαφύλαξη και η προστασία των ανθρώπων από τους ενσαρκωμένους Αποστάτες και τις Ουράνιες Επιθέσεις και να ανανεώσουν σε αριθμό ανθρώπων το γονίδιον «Ε», σε εφαρμογή του προγράμματος «Φοίνιξ», της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας για περιπτώσεις κινδύνου.

Μετά τη Μεγάλη Σύγκρουση, ο Ζεύς, για να διαφυλάξει το Έργο της Δημιουργίας έδωσε Εντολή συγκρότησης της «Ουράνιας Ομάδας Καθοδήγησης και Προστασίας» από Ανώτερες Ουράνιες Οντότητες και την Αιγίδα της Προμάχου Αθηνάς, προστάτιδας των απανταχού της Γαίας Ελλάνιων.

Η Ομάδα αυτή ορίζει και καθοδηγεί τα μέλη της «Πνευματικής Ελλάνιας Ομάδας Επικοινωνίας και Προώθησης της Ουράνιας Γνώσης» στην οποία υπάγονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ «Ε» που υπάρχουν στη Γαία, τα μέλη των οποίων ορίζονται από τους Ολύμπιους, και ο υ δ ε ί ς Γ ή ι ν ο ς « Ε » έχει εξουσία να χρήσει κάποιον «Ε».

Η Ουράνια Ομάδα Καθογήγησης και Προστασίας, δεν καθορίζει μόνο τους γήινους συνεργάτες της αλλά επιλέγει και συνεργάτες από άλλους πλανήτες του Ηλίου-Απόλλωνα.

Οι Ομάδες αυτές βοηθούνται από Ελλάνιους «Ε», επιβλέπουν το Έργο που έχει καθορίσει η Ουράνια Κοινωνία και προστατεύουν το Έργο της Δημιουργίας με Επεμβάσεις όταν απαιτείται.

Ως συνοδοί του Διός, έχετε Ιερή Αποστολή και Υψηλό Προορισμό αφού η Πορεία σας διέπεται από Συμπαντική Νομοτέλεια.

Η Μεγάλη Αποστασία δημιούργησε προηγούμενο και τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Για να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις, τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη του.

Σχεδιάσθηκαν Ομάδες Προστασίας της Γαίας και έχουν ληφθεί μέτρα ώστε να αποκλεισθεί στο μέλλον η κυριαρχία των Αποστατών.

ΙΗ' ΕΓΩΙΣΜΟΣ - ΑΓΑΠΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τέκνα του Ηλίου και των 'Aστρων.

Στην εκτέλεση της Αποστολής σας, πιθανόν να κάνετε λάθη που έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε ΄ εκείνο που απαγορεύεται είναι η αποτυχία, γιατί μπορεί να καταστρέψει το Έργο του Δημιουργού. Όσοι φοβούνται τα λάθη, παραμένουν αδρανείς προβάλλοντας συνεχώς εμπόδια στην εξέλιξη του ανθρώπου.

Ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι το «Εγώ», που σε αυτό ταξιδεύει καθημερινά, ατελείωτα. Το σ κ ο τ ε ι ν ό «Εγώ», δημιουργεί φουρτούνες Ψυχής, η οποία ναυαγεί και χάνεται με αυτό ή επιστρέφει νικήτρια συνοδευόμενη από το μεγαλειώδες «Εμείς».

Το «Εγώ» απομονώνει τον άνθρωπο, τον διαχωρίζει από το σύνολο, τον μετατρέπει σε αλαζόνα, τον μεταβάλλει σε ανόητο. Πλημμυρίζει την Ψυχή και δεν αφήνει ούτε μία γωνία της κενή για τον Δημιουργό. Έχετε τεράστια Ψυχικά αποθέματα ΄ μην τα σπαταλάτε για τη συντήρηση του «Εγώ» σας.

Με το να προσπαθείτε να διατηρήσετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους ανθρώπους, μόνο για τη διατήρηση του «Εγώ» σας, θα είσθε δυστυχείς και επιζήμιοι για τους άλλους. Το άστρο σας σε κάποια στιγμή θα χαθεί χωρίς φωτεινή διαδρομή ή αναλαμπή. Κανείς δε θα σας θυμάται.

Μην καταληφθείτε από τον εγωισμό σας απέναντι στα τέκνα της Γαίας και αδιαφορήσετε για το Έργο σας, θεωρώντας τα πάντα δεδομένα. Θα έχετε εκραπεί από την Αποστολή σας. Θα έχετε κλείσει τις Πύλες του Ουρανού και θα έχετε ασεβήσει προς τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός, αφού θα έχετε παραβεί τις Εντολές του.

Η Αγάπη και η Ελευθερία είναι οι Υπέρτατες Αρχές του σύμπαντος και πρέπει να επικρατήσουν και στη Γαία. Για να συμβεί αυτό πρέπει οι άνθρωποι να γίνουν σαν εσάς, να πληροφορηθούν για τους Ουράνιους Αδελφούς τους και τον προορισμό τους στη Γαία, που είναι η προσέγγιση του Όλου Φωτός.

Όλα τα όντα στο σύμπαν γεννιούνται Ελεύθερα. Η Ελευθερία είναι το Υπέρτατο Αγαθό και δεν παραχωρήθηκε σε κανέναν εξουσία να καταλύσει τη Συμπαντική Νομοτέλεια και να στερήσει την Ελευθερία ανθρώπων και Όντων.

Εξασφαλίστε την ειρηνική διαβίωση και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων της Γαίας, χωρίς θανάτους και συγκρούσεις. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να κυριαρχήσει η Αγάπη που είναι η Πεμπτουσία της Δημιουργίας και συνδέει τα πάντα στο σύμπαν. Τον άνθρωπο με το Όλον Φως, τη Γαία με τον Ουρανό, τα 'Aστρα, τους Γαλαξίες και τα Σύμπαντα με το Θεό, τα ορατά με τα Aόρατα.

Η Αγάπη είναι απύθμενη, αφού εκφράζει την Ευδαιμονία του Δημιουργού.

Δώστε Αξίες, θεσπίστε Ηθικούς Νόμους, διδάξτε τις Αρετές για να μπορέσουν οι άνθρωποι να αγαπήσουν τον άνθρωπο και να σεβαστούν την Ελευθερία του, χαράσσοντας Φωτεινή Πορεία για το παρόν και το μέλλον.

Εκτροπές και εξεγέρσεις θα αντιμετωπιστούν αμέσως και θα θεραπευθούν από εσάς, χωρίς εξοντώσεις και θανάτους. Κάθε βίαιος θάνατος προκαλεί φθορά στο Έργο της Δημιουργίας. Η Αποκατάσταση της Τάξης θα είναι αυστηρή και δίκαιη, η εκδίκηση είναι ανεπίτρεπτη, η αδράνεια αδιανόητη και ο σεβασμός της Αποστολής σας απόλυτος.

Όσες πράξεις αντιτίθενται στις Εντολές του Διός, δημιουργούν αρνητική ενέργεια με άσχημες επιπτώσεις στο Συμπαντικό Οργανισμό που επεμβαίνει με Οντότητες Εκλάμπουσας Ακτινοβολίας και τις καταστέλλει.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο τα τέκνα της Γαίας να σας νομίσουν Θεούς. Μην τους αφήσετε να το πιστέψουν. Θα είναι συμπαντική εκτροπή, θα είστε ένοχοι, θα μεταβληθείτε σε τέκνα Αποστασίας.

Μη σας διαφεύγει η Αποστολή σας. Η Ανύψωση επιτυγχάνεται όταν υπηρετείτε και όχι όταν εξουσιάζετε τους άλλους. Θα δίνετε χωρίς να παίρνετε. Θα αγαπάτε χωρίς να μισείτε.

ΙΘ' ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Τέκνα του Δία Ελλάνιοι.

Κατάγεσθε από ψηλά. Ανεβείτε ψηλά παίρνοντας μαζί σας τα τέκνα της Γαίας, φθάστε στους Ουρανούς, αναπέμψτε ύμνους και ευχαριστίες στο Όλον Φως, επικαλεσθείτε τη βοήθειά του, και το μήνυμά σας φθάνει ακαριαία σε Αυτό.

Μιλήστε στους ανθρώπους για τον Ουρανό και τα Αστέρια, για τους Ουράνιους Αδελφούς τους. Πως γεννήθηκαν αυτοί στη Γαία και πως ήλθατε εσείς από τα 'Aστρα, ως συνοδοί του Διός.

Αναφερθείτε στα ορατά και Αόρατα, τα γήινα και τα Ουράνια και για όσα μπορούν να καταλάβουν. Αναφερθείτε στην Ουράνια Βοήθεια και Προστασία, για την παράκληση και την προσευχή, για την Παντοδυναμία του Θεού, τον οποίο ο φ ε ί λ ο υ ν να τ ι μ ο ύ ν και να σ έ β ο ν τ α ι και όχι να τον φοβούνται. Ο φόβος δημιουργεί αποστροφή και παράξενα συναισθήματα.

Το Όλον Φως και οι Ανώτερες Ουράνιες Οντότητες δέχονται προσευχές και παρακλήσεις. Δε θέλουν, δεν απαιτούν και δεν ευχαριστιούνται από την προσφορά θυσιαζόμενων ζώων, γιατί ένας θάνατος δεν παύει να είναι θάνατος όσο ασήμαντος και να φαίνεται.

Δεν υπάρχει μία προσευχή. Μπορεί ο καθένας να επικαλείται το Θείο όπως νομίζει οτι εκφράζει καλύτερα την ευσέβειά του. Αρκεί να είναι απλή και να πηγάζει από τα βάθη της Ψυχής σας.

Να επικαλείσθε τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός, τον κοινωνό του Όλου Φωτός και της Κεντρικής Ακτίνας Αυτού.

Να εύχεσθε να επικρατήσει η Αγάπη, η Υγεία και η Ελευθερία για όλους τους ανθρώπους της Γαίας, χωρίς διακρίσεις προέλευσης και χαρακτηριστικών, όπου και εάν ευρίσκονται αυτοί.

Να απαιτείτε να γνωρίσουν όλοι οι άνθρωποι τις Αληθείς Αρχές, Αξίες και Γνώσεις του Ελλάνιου Φωτός προκειμένου να καταστούν Φωτισμένα μέλη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των «Ε».

Να ευχαριστείτε τον Ιερό 'Aρχοντα Φωτός για την ευαρέσκειά του να σας επιτρέψει να ενσαρκωθείτε στη Γαία.

Το Όλον Φως που δέχεται τις προσευχές και τις ευχαριστείες σας μεριμνά με τις Ανώτερες Ουράνιες Οντότητες να επιλύσει τα προβλήματά σας εφ'όσον υπάρχουν.

Όλοι οι άνθρωποι και όλα τα Όντα συμμετέχουν σαν ενεργά κύτταρα στην Παγκόσμια Αρμονία που είναι το Όλον Φως.

Κ' ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ

Τέκνα του Ηλίου και των 'Aστρων.

Η αναχώρησή μου θα σηματοδοτήσει αλλαγές συμπεριφοράς, νοοτροπίας και σκέψεων, τόσο σε εσάς όσο και στα τέκνα της Γαίας, στα οποία δε θα πρέπει να δημιουργήσετε ενοχές εάν δεν σκέπτονται σαν εσάς.

Έχουν να διανύσουν ακόμη μεγάλη διαδρομή στο χρόνο.

Εσείς έχετε υποχρέωση να τους βοηθήσετε στην προσπάθειά τους. Δείξτε υπομονή, κατανόηση, και επιμονή όπως έδειξα και εγώ σε μακρυνές εποχές. Η πορεία τους μέσα στο χρόνο πρέπει να είναι ομαλή χωρίς διακυμάνσεις για όσο διάστημα απαιτηθεί. Φροντίστε τους όπως τα παιδιά σας.

Η συμπεριφορά σας πρέπει να είναι τέτοια που να πείθει για τα αισθήματά σας προς αυτούς.

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και το ένστικτό σας. Συνεχίστε να βοηθάτε το Έργο του Θεού σύμφωνα με τις Εντολές του, που θα σας παραδώσω.

Οι ανατροπές στις ψυχές των ανθρώπων γίνονται από τις σκέψεις του νου.

Εσείς γνωρίζετε πως σκέπτονται και μπορείτε να τους προστατεύσετε.

Η παρουσία του ανθρώπου στη Γαία εκφράζει τη θέληση του Όλου Φωτός ΄ κάθε προσπάθεια καταστροφής ή δυστυχίας, σημαίνει αντίθεση προς τις Εντολές του.

Θεσπίστε διατάξεις που θα καθορίζουν το Καλό, το κακό, το Δίκαιο και το άδικο, την Αλήθεια και το ψέμα, και θα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τις επιθυμίες του Διός.

Οι άνθρωποι πρέπει να αισθάνονται ελεύθεροι και όχι δούλοι ΄ το αίσθημα της δουλείας καταπνίγει την αυτενέργεια και οπισθοδρομεί την ανθρώπινη πορεία. Πρέπει να αισθανθούν ότι έχουν κοινό μέλλον με εσάς, για να μπορέσουν να υλοποιήσουν αυτά που σκέπτονται.

Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωσή τους. Η ελπίδα του μέλλοντος φλογίζει το Πνεύμα που απελευθερώνει απεριόριστες δυνάμεις στον άνθρωπο που μπορεί να κάνει άλματα έως τα 'Aστρα.

Πρέπει μόνα τους να αφυπνισθούν τα τέκνα της Γαίας και να αντιληφθούν το σκοπό της ύπαρξής τους, χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Όσοι δυσκολεύονται να αφυπνισθούν, βοηθήστε τους ΄ καλύτερα να εξελιχθούν με τη δική σας παρέμβαση, παρά ποτέ.

Μην οργισθείτε, αγανακτήσετε και γίνετε κακοί. Χρειάζεται υπομονή και δύναμη, ώστε αυτοί να ακολουθήσουν την πορεία του είδους τους.

Υ π ή ρ ξ α τ ε φ ω τ ι σ μ έ ν ο ι β ο η θ ο ί και σ υ ν ε ρ γ ά τ ε ς μ ο υ, μία πραγματικότητα που προδικάζει ότι η μελλοντική σας πορεία θα είναι η ίδια.

Απαιτείται απόλυτη πειθαρχία στις Εντολές του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός. Απαγορεύεται κάθε επέμβαση στην κυτταρική δομή των τέκνων της Γαίας. Δε σας δόθηκε τέτοια εξουσία. Αγνοείτε πολλά και θα διαταράξετε τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, θα μεταβάλλετε τη βιολογική Σύνθεσή του, τις Δομές του, τις Δονήσεις του και θα προκαλέσετε Οργανική σύγχυση, όπως έγινε και την περίοδο της Ουράνιας Αποστασίας. Θα προκαλέσετε την οργή και Επέμβαση του Διός αφού θα έχετε αποδειχθεί άφρονες ΄ θα νομίσετε τους εαυτούς σας θεούς, χωρίς να είσθε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες της αφροσύνης σας αφού δε θα έχετε τη δυνατότητα να θεραπεύσετε τα λάθη σας. Είναι μυστικά που δεν πρέπει να γνωρίζετε και για αυτό δεν σας έχουν αποκαλυφθεί.

Μπορούσαμε να σας παραχωρήσουμε τη δυνατότητα αμέσου ωριμάνσεως του κυοφορουμένου ανθρωπίνου εμβρύου και την ταχεία ανάπτυξη του νεογέννητου ανθρώπου, αυτό όμως θα παραβίαζε τις Εντολές της Ουράνιας Κοινωνίας, που καθόρισε τα πάντα για τις γήινες συνθήκες ανάπτυξης και τη χρονική διάρκεια που απαιτείται.

Για δική σας προστασία ρυθμίστηκε η δομή του νοητικού πεδίου σας ώστε να μη δύναται να διασπάσει το υλικό φράγμα της πραγματικότητας και να κάνει άλματα τόσο στο παρελθόν, όσο και στο μέλλον.

ΚΑ' ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

Μην σας κυριεύσει ο πανικός της μοναξιάς με τη δική μου αναχώρηση. Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες. Όμως η ζωή στη Γαία πρέπει να συνεχισθεί ομαλά και μόνο εσείς μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτό. Θα βοηθηθείτε και από Ουράνιες Οντότητες που έφθασαν στη Γαία μετά τον όλεθρο του Μεγάλου Κατακλυσμού.

Μην υποκύψετε στα απατηλά μηνύματα της Ουράνιας Αποστασίας και εκτραπείτε από το σκοπό που όρισε ο Ιερός 'Aρχων Φωτός. Η Ουράνια Κοινωνία θα αναγκασθεί να επέμβει. Μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα, έχετε απεριόριστες δυνατότητες και ατέλειωτες δυνάμεις.

Μη θεωρήσετε τους εαυτούς σας εκλεκτούς και ανώτερους από τα τέκνα της Γαίας ΄ θα σκορπίσετε γύρω σας δυστυχία και θα διαταράξετε το Έργο του Δημιουργού. Η δυστυχία των ανθρώπων αποστέλλει αρνητικά μηνύματα στο Όλον Φως, που με τις Ουράνιες Οντότητες αντιδρά αμέσως για την εξάλειψή τους.

Μη διαχωρίσετε τους ανθρώπους σε κατηγορίες ΄ αυτό το απαγορεύει ο Ιερός 'Aρχοντας Φωτός γιατί δεν κάνει διακρίσεις για τα πλάσματά του. Ουδέποτε θα ταπεινώσετε, θα περιφρονήσετε και θα καταπιέσετε τα τέκνα της Γαίας επειδή θεωρείτε τους εαυτούς σας πανίσχυρους και μοναδικούς. Θα διαπράξετε τραγικό λάθος. Θα προκαλέσετε την Επέμβαση του Διός για την προστασία των ανθρώπων.

Μην παραβλέψετε το γεγονός ότι τα τέκνα της Γαίας είναι ίδια με εσάς, μοιάζουν με εσάς και δεν διαφέρουν σε τίποτα από εσάς. Είναι και αυτοί από Ουράνιο Σπέρμα, Πολυσύνθετο Κράμα ύλης, Ενεργείας, Φωτός, Πνεύματος και Ψυχής.

Μην τους αφήσετε να εκφυλισθούν ΄ αντιμετωπίστε την κατάσταση με τις Γνώσεις που σας έχουν δοθεί. Εξαλείψτε τα ζωώδη ένστικτα από τον άνθρωπο. Πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τις ορμές, τα πάθη και τα ένστικτά τους, να πειθαρχούν στη φύση και τους περιορισμούς που θα θεσπίσετε εσείς.

Μην αφήσετε στην τύχη τους τα τέκνα της Γαίας, ασχολούμενοι μόνο με τα δικά σας προβλήματα, θα αποσυντονισθούν και θα χάσουν την πορεία τους προς το μέλλον.

Μην τους πιέσετε να προχωρήσουν γρήγορα στην εξέλιξή τους, ούτε να απογοητευθείτε από τη νοητική τους βραδύτητα. Η προσπάθειά σας θα είναι μακροχρόνια για τη βιολογική και πνευματική ωρίμανση των τέκνων της Γαίας χωρίς έξωθεν επεμβάσεις. Κάθε πίεση θα προκαλέσει αντιδράσεις, θα απογοητευθούν και θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια, θα επιστρέψουν στον πρωτογονισμό αρνούμενοι να προχωρήσουν μπροστά. Θα προκύψει σύγκρουση του Πνεύματος με την Ψυχή, θα γίνουν αδιάφοροι και αρνητικοί. Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα πρέπει να συμβαδίζουν αρμονικά. Προστατέψτε τους με τη Γνώση δίνοντάς τους τόση, όση μπορούν να εννοήσουν.

Μην φανείτε σκληροί στα λάθη τους, γιατί τα κάνουν χωρίς να καταλαβαίνουν. Η σκληρότητα θα τους εμποδίσει να προχωρήσουν. Ανοίξτε το Νου και το Πνεύμα τους ώστε να το χρησιμοποιούν σωστά. Τότε θα σας αγαπήσουν, θα σας σεβαστούν και θα προσπαθούν να μοιάσουν σε εσάς.

Μην παραβείτε τις Εντολές του Δία, έχετε τεράστια Αποστολή και είστε ταγμένοι στη βοήθεια του ανθρώπου και όχι του εαυτού σας. Αυτή είναι η Ουράνια Μοίρα σας Γιοί και Κόρες του Διός.

ΚΒ' ΠΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ

Ο Θάνατος δεν είναι εχθρός του ανθρώπου, είναι ο Ευεργέτης του Σώματος και ο Λυτρωτής της Ψυχής. Είναι η Πνευματική Μεταφορά από τον υλικό κόσμο στον Επόμενο Ανώτερο Κόσμο Ύπαρξης. Είναι η Ανανέωση της Ψυχής για την αρχή μίας νέας ζωής. Οδηγεί την Ψυχή στα Φωτεινά Πεδία ή τη δοκιμασία μέχρι τη νέα Ενσάρκωσή της.

Ο Θάνατος διαφοροποιεί μόνο την υλική υπόσταση του ανθρώπου, αφού η Ψυχή έρχεται από την Αιωνιότητα, περνά στην υλική ζωή και φεύγει για την Αθανασία. Είναι Αθάνατη εμποτισμένη από τη Θεία Ουσία του Όλου Φωτός.

Η Ψυχή είναι ο μόνος Αληθινός Εαυτός του ανθρώπου, που τον φέρνει σε επαφή με τον Δημιουργό.

Με τον Θάνατο του σώματος, η Ψυχή αφυπνίζει μνήμες. Ενεργοποιεί τις Δυνάμεις της.

Πολλαπλασιάζει τις Γνώσεις, χωρίς μάθηση. Αναζητά το παρελθόν της και αναγνωρίζει ό,τι είχε ξεχάσει με την Ενσάρκωσή της. Εντάσσεται εκεί που ανήκει αν δεν την βαραίνουν τύψεις και ενοχές όπου απαιτείται χρόνος μεταμέλειας και εξιλέωσης.

Η Ψυχή είναι Ενέργεια που καλύπτει κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος. Ο Θάνατος συμπυκνώνει την Ψυχή που είναι το Σύνολο Ενέργειας των κυττάρων και έχει Φωτοφόρα Μορφή, αφού είναι Δημιούργημα του Φωτός.

Όλα τα κύτταρα του σώματος δεν πεθαίνουν ταυτόχρονα ΄ παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα εστίες Φωτός της Ψυχής σε μία προσπάθειά της να επαναφέρει το σώμα στη ζωή.

Η Ψυχή δεν μετατρέπεται σε ύλη κι ας είναι Ενέργεια, μπορεί να εισχωρεί σε υλικά σώματα και να τα ενεργοποιεί, μεταφέροντας τη Θεία Πνοή σε αυτά.

Όταν η Ψυχή εγκαταλείπει το σώμα, μετατρέπεται σε Φωτεινό Στρόβιλο, τον οποίο δε σας επιτρέπει η ατέλεια των αισθήσεών σας να δείτε. Ο Θάνατος απλά προδικάζει τη Δημιουργία ενός άλλου υλικού σώματος με τα στοιχεία της Ψυχής του παλαιού, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί σαν όχημα μεταβίβασης στο υλικό πεδίο. Όχι βέβαια υποχρεωτικά στη Γαία.

Ο Θάνατος οδηγεί στην αιωνιότητα και στην Αθανασία, τις Ψυχές εκείνες που με την Ενσάρκωσή τους ανήλθαν στα Ανώτερα Πεδία και συντονίσθηκαν στις Υψηλότερες Συχνότητες του Όλου Φωτός.

Οι Ενσαρκώσεις της Ψυχής αποτελούν προσπάθειες Βελτίωσης και Ανόδου, κατατείνοντας στην τελείωσή της. Το εφαλτήριο για την Τελείωσή της είναι η Α γ ά π η που την εκτοξεύει μέχρι το Θείο με το οποίο προσπαθεί να συνενωθεί και από το οποίο προέρχεται.

Γεννιέται αγαθή, μεταβάλλεται από την κακία και τα υλιστικά ερεθίσματα, τα οποία τη μεταμορφώνουν σε εχθρό του κόσμου και του εαυτού της. Είναι ωραία ή άσχημη από τις εκδηλώσεις του υλιστικού σώματος, των αισθήσεων, το Καλό ή το κακό, το Δίκαιο ή το άδικο, ανθρώπινες αντιλήψεις που έρχονται με τη ζωή και φεύγουν με το Θάνατο, που τη μεταφέρει στα Επίπεδα της Συμπαντικής Πραγματικότητας.

Όταν η Ψυχή εγκαταλείπει το νεκρό σώμα είναι συμπυκνωμένη σε Ενεργειακό Σκεπτόμενο Σύνολο.

Στον αστερισμό των Ταρτάρων (σημείωση: αστερισμός του Κάνωπος, είναι μάλλον κάτι σαν «Κόλαση» ή «Καθαρτήριο») υπάρχουν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία διπλής πολικότητας στα οποία εγκλωβίζεται η Ψυχή των κακών ανθρώπων, όπου αναδύονται μνήμες, τύψεις και φοβίες, που είναι καταχωρημένες στην Ουδέτερη Υπόφυση του εγκεφάλου και παρέχεται ο χώρος και ο χρόνος για μεταμέλεια, περισυλλογή και εξιλέωση, μέχρι την Εντολή της νέας Ενσάρκωσης.

Ο χρόνος αναμονής για νέα Ενσάρκωση δεν μπορεί να ξεπερνά τη διάρκεια του Ψυχογονικού Χρόνου (216) που είναι ο χρόνος δοκιμασίας αλλά και ο χρόνος των γονέων οι οποίοι δεν ενσαρκώνονται αν δεν υποδεχθούν τη Ψυχή και του τελευταίου παιδιού τους.

Αν ένας νέος πεθάνει πριν τον πατέρα του, τότε η Ψυχή του παραλαμβάνεται από Υπερβατικές Οντότητες, εντεταλμένες για τον σκοπό αυτό. Οι Αγνές Ψυχές, αυτές που είχαν συντονισθεί με τους κραδασμούς του Όλου Φωτός, μεταβαίνουν στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων του Ωρίωνα (σημείωση: εννοεί τον Nebula-42) και αναλόγως του Βαθμού Τελείωσης δίδεται και η Εντολή Ενσάρκωσης ή Ανόδου.

Οι Ψυχές των παιδιών και των νέων ατόμων μπαίνουν αμέσως στην κατάσταση αναμονής για Ενσάρκωση.

Οι Ψυχές που καταλήγουν στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων, αναγνωρίζονται μεταξύ τους ΄ δεν υπάρχουν βαθμοί συγγένειας γιατί όλες είναι αδελφές Ψυχές και αναπέμπουν ύμνους και ευχαριστίες στο Όλον Φως. Οι σχέσεις δεσμού των Ψυχών μεταφέρονται και στις Ενσαρκώσεις σαν Συμπάθεια, Φιλία, Έρωτας και Αγάπη.

Οι Καταξιωμένες Ψυχές οδεύουν στα Νιονικά Πεδία Φωτός και αναζητούν το Υπέρλαμπρο Φως του Δημιουργού.

Ο χρόνος και οι αποστάσεις δεν έχουν νόημα για την Ψυχή, που κινείται με την ταχύτητα της Σκέψης, λάμπει σαν το Φως του Ηλίου και αναζητά την Αιώνια Πηγή Φωτός.

Η Ενεργειακή Δομή των Ψυχών των γονέων βρίσκεται σε συνεχή επαφή με αυτή των τέκνων τους, είτε όταν ο γονέας ζεί, είτε όταν ο γονέας έχει πεθάνει.

Η εντολή Μετενσάρκωσης δε δίδεται υποχρεωτικά για τη Γαία, μπορεί να δοθεί και για άλλους πλανήτες, γαλαξίες ή σύμπαντα, μετά από επιθυμία της Ψυχής.

Οι πολύ κακές Ψυχές δεν είναι αθάνατες ΄ δεν Ενσαρκώνονται ξανά, αποσυντίθενται, κονιορτοποιούνται, χάνονται στο διάστημα, αφού η κακία εξανεμίζει και το τελευταίο ίχνος Ενέργειας που απαιτείται για τη Συγκόλληση και Συνοχή των Μορίων της.

Μόνο η ύλη και τα μηνύματα των Αποστατών εκτρέπουν τη Ψυχή από τη Φωτοφόρα Οδό του Δημιουργού.

ΚΓ' «ΦΟΙΝΙΞ» - «ΤΕΛΕΙΟΤHΣ»


Τέκνα Φωτός Ελλάνιοι.

Όλα τα γεγονότα που έχει ζήσει το ανθρώπινο γένος στο παρελθόν, ευχάριστα ή δυσάρεστα και κυρίως κοσμογονικές καταστροφές, δεσμεύουν μνήμες που επιδρούν αρνητικά στην Ψυχή του ανθρώπου, αδρανοποιούν τον εγκέφαλο και τροχοπεδούν την εξέλιξή του.

Τέτοιες καταστάσεις έχουν συμβεί στη ζωή της Γαίας πολλές φορές και έχουν χαραχθεί ανεξίτηλες, στις κυτταρικές μνήμες.

Ο πανικός του ολέθρου σβήνει τις μνήμες, απομακρύνει τον άνθρωπο από την πορεία του, του δημιουργεί αισθήματα απογοήτευσης, τον κάνει να δυσανασχετεί προς το Θείο, καλλιεργεί την ουτοπία της κοσμικής μοναξιάς, τον κάνει να δε θέλει να θυμάται και δεν περιμένει βοήθεια από κανένα, ούτε από τον Θεό που τον αμφισβητεί.

Αν υπάρξουν φυσικές καταστροφές στον πλανήτη, όλεθρος και αφανισμός, σταθείτε κοντά στα τέκνα της Γαίας στοργικοί γονείς, απαλύνετε τη δυστυχία τους για να αποκτήσουν δύναμη να συνεχίσουν το Έργο της Δημιουργίας.

Η δική σας παρουσία είναι απαραίτητη στο μέλλον. Θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που θα εμφανισθούν και θα αντιμετωπίσουν δυναμικά τις καταστάσεις όσο τραγικές και αν είναι.

Εσείς, Πνευματικοί Οδηγοί τους, μπορείτε να βοηθήσετε την προσπάθειά τους.

Τραγικές καταστάσεις του παρελθόντος τις έχω εξαλείψει από τη μνήμη των ανθρώπων γιατί προκαλούν τρόμο και πανικό και διαταράσσουν το Θεϊκό Σπινθήρα του Πνεύματος μέχρι αφανισμού οδηγώντας τους στη δυστυχία.

Αντίθετα, καταστάσεις Ευδαιμονίας της ανθρώπινης Ψυχής πυροδοτούν τον Ατομικό Σπινθήρα και ως Απόληξη Ακτίνας του Όλου Φωτός δεσμεύει Ενέργεια από το σύμπαν, γίνεται Πανίσχυρος Πομπός και αποστέλλει ακαριαία Φωτεινά Νοητικά Κύματα, κόκκους Ευδαιμονίας του Δημιουργού.

Η περίοδος της Ουράνιας Αποστασίας έδειξε ότι η ζωή στη Γαία δεν κινδυνεύει μόνο από κοσμικές καταστροφές, αλλά και από άφρονες ενέργειες Ουράνιων.

Η Μεγάλη Σύγκρουση αποκατέστησε την ηρεμία στη Γαία, δεν πέτυχε όμως την Ειρήνη στο σύμπαν και η πιθανότητα μίας νέας επίθεσης δεν μπορεί να αποκλεισθεί.

Διάφορα Κοσμικά και Συμπαντικά Φαινόμενα, ο Χρόνος, η Ένταση και η Έκταση των Αστρικών Παλμών, προκαλούν διαφοροποίηση στην κίνηση και την τροχιά της Γαίας, με αποτέλεσμα την εκδήλωση τεράστιων καταστροφών από κατακλυσμούς, σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων, όπως έγινε στο παρελθόν.

Ανάλογες καταστροφές μπορούν να προκαλέσουν Ουράνια Όντα επιτιθέμενα στη Γαία με πανίσχυρα όπλα, που θα αποσκοπούν στην καταστροφή των ανθρώπων. Είναι οι Δυνάμεις της Ουράνιας Αποστασίας, οι Δυνάμεις του Σκότους και του Κακού.

Για την προστασία του πλανήτη σε κάθε περίπτωση έχουν θεσπισθεί από την Ουράνια Κοινωνία Σχέδια Διάσωσης της ζωής. Έχουν συγκροτηθεί Δυνάμεις Σωτηρίας που βρίσκονται πλησίον σας. Έχουν τη δυνατότητα να γεφυρώνουν ταχύτατα το χάος και να επεμβαίνουν αποτελεσματικά όπου και όταν απαιτείται.

Παρόμοιες Επεμβάσεις Σωτηρίας με Εκκένωση του πλανήτη, έγιναν πολλές φορές στο παρελθόν, όπως στην περίοδο της Μεγάλης Σύγκρουσης και στο Μεγάλο Κατακλυσμό που η ζωή της Γαίας κινδύνευσε με αφανισμό.

Σχέδια Σωτηρίας υπάρχουν και για την προστασία άλλων πλανητών του σύμπαντος. Είναι συνεχή, μεγαλόπνοα, αποτελεσματικά και ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες. Τα σχέδια αυτά ενεργοποιούνται σε περιπτώσεις ολέθρου με Εντολή του Ιερού 'Aρχοντα Φωτός, του Δία.

Το Σχέδιο Σωτηρίας της Γαίας φέρει την ονομασία «ΦΟΙΝΙΞ» και περιλαμβάνει πλήν των ανθρώπων και γενετικό υλικό των ζώων και σπόρους από όλα τα είδη φυτών. Το σχέδιο αυτό θα διασώσει τους Ελλάνιους γόνους «Ε» που θα χρησιμοποιηθούν, όπως και εσείς στο παρελθόν, για τον εποικισμό άλλων πλανητών του Γαλαξία που έχουν προετοιμασθεί ώστε να μοιάζουν με τον πλανήτη σας.

Η «Μεγάλη Συμπαντική Αδελφότητα Φωτός» με τα μυριάδες μυριάδων σκάφη της που φέρει την ονομασία «ΤΕΛΕΙΟΤHΣ» πάντα αναλαμβάνει τη διάσωση μικρών παιδιών, νεαρών ατόμων και δικαίων ανθρώπων, όποτε και όταν χρειαστεί. Είναι η Αποστολή Σωτηρίας. Απαρτίζεται από όντα του «Μεγάλου Κόσμου» για τη διάσωση των ανθρώπων με Εκκένωση του πλανήτη.

Όλοι όσοι διασωθούν θα μεταφερθούν σε άλλους κατοικημένους πλανήτες, όσοι θέλουν θα παραμείνουν σε αυτούς και όσοι δεν θέλουν θα επιστρέψουν στη Γαία για τον εποικισμό της, διαδραματίζοντας το ρόλο του παιδαγωγού σε όσους θα έχουν διασωθεί.

Οι Αποστάτες έχουν έτοιμο το Έργο διάσωσης των γήινων συνεργατών τους οι οποίοι θα διασωθούν με το Κοσμοσκάφος «Λίλιθ».

Εσείς θα ασχοληθείτε με το Έργο που σας έχει ανατεθεί. Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και οι Ουράνιοι Αδελφοί σας είναι έτοιμοι να επέμβουν όταν απαιτηθεί.

ΚΔ' ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Τέκνα Διός.

Το Έργο επεράτωσα. Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία το αποδέχθηκε ως Έργο Τελειότητας.

Ο Ιερός 'Aρχων Φωτός αναγνώρισε τη σπουδαιότητα του Έργου μου και μου ανέθεσε νέο για άλλες περιοχές του σύμπαντος, για άλλους Ήλιους και άλλους πλανήτες.

Η παραμονή μου στη Γαία τέλειωσε.

Με Εντολή του Διός, εσείς οριστήκατε Ιεροί Βοηθοί και Συνεργάτες μου μετά τη Μεγάλη Σύγκρουση.

Σήμερα, εσείς παραμένετε στη Γαία Ιεροί Συνεχιστές και Αναμορφωτές του γήινου ανθρώπου, Φωτισμένοι Παιδαγωγοί, Ουράνιοι Δάσκαλοι. Πρέπει να βοηθήσετε το Έργο της Δημιουργίας ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Το Ουράνιο Σχέδιο ήταν Τέλειο και η εφαρμογή του χωρίς λάθη.

Ήρθε η στιγμή της επιστροφής μου στο χρόνο και το χώρο που άφησα πίσω μου. Επιστρέφω στα 'Aστρα, από εκεί που ξεκίνησα, πίσω στην πατρίδα.

Η δραματική στιγμή που θα μείνετε μόνοι σας χωρίς τη δική μου βοήθεια και παρουσία έφθασε ΄ με δική σας πλέον ευθύνη θα εφαρμόσετε τις Εντολές του Διός, τις οποίες σας παρέδωσα. Χρέος σας είναι η πιστή εφαρμογή τους για να πάρει το Έργο της Δημιουργίας την τελική του έκφραση.

Παραδίδω το έργο μου σε εσάς και στην Ενσαρκωμένη Ακτίνα του Όλου Φωτός τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΑΕΘΟΝΤΑ ΦΟΙΒΟ σε ό,τι αφορά τις Εντολές για τις Ουράνιες Οντότητες και τη διατήρηση, συντήρηση και ανανέωση των ανθρώπων, γόνων «Ε». Αυτή είναι η Διαθήκη μου προς εσάς, τέκνα Αιωνίου Πατρός.

(Πηγή: Ομάδα Ολυμπίου Επικοινωνίας Ντούμνο, Ουραλίων Όρεων Ρωσίας. Από αρχαίο κείμενο Ορθόδοξης Μονής στο Αφγανιστάν. Μέσω Ελληνικών Ομάδων Επικοινωνίας, κοινοποιηθέν ευρύτερα διά του υποστρατήγου ε.α. Γεράσιμου Καλογεράκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: