Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

4)ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών


ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είναι λάθος να πιστεύουμε στο Δωδεκάθεο ναι ή όχι; «Είναι λάθος κατά το ήμισυ. Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι. Δεν είμαστε «Θεοί», «Θεούς» εσείς μας ονομάσατε. Μόνο ο «Γιαχβέ», όπως σείς τον αποκαλείτε, αυτοαπεκαλείτο «Θεός». Εμείς, ποτέ δεν αναφέραμε ότι είμαστε «Θεοί». Αρχηγός όλων των στρατευμάτων είναι ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο «Ζευς», με δική σας ονομασία. Ανώτατη Δύναμης Δημιουργίας είναι το Όλον Φως. Ερχόμαστε από το Γαλαξία της Ανδρομέδας, από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "E" Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών. Ενσαρκωμένος Ανδρομέδιος ήταν ο Απόλλων και ο Απολλώνιος που σεις ονομάσατε «Ιησού». Ούτος ήτο πυρήν του Φωτός που άλλοτε διαχωρίζεται από το Όλον Φως και άλλοτε ενώνεται. Είναι φαιδρότατων ψεύδος να ανακοινώνουν ότι ο Απολλώνιος - Ιησούς ήτο υιός του Γιαχβέ. Δεν υπήρξε ουδεμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό υπήρξε έργο Ιουδαίων. Ο «Γιαχβέ», όπως τον αποκαλείτε, ήτο ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των χιλιετηρίδων. Αιμοδιψής και αδίστακτος λαοπλάνος. Ο Απολλώνιος - Ιησούς είναι το αρχικόν, αιώνιον "E"». «Αυτός που ονομάζετε "Ιησού", γεννήθηκε 4 έτη πριν αρχίσετε εσείς να αριθμείτε από της γεννήσεώς του. Σταυρώθηκε την 17η του μηνός Μαρτίου με δική σας ονομασία, όταν έγινε 33ών ετών και 3ών μηνών». Ο Χριστός είναι ενσάρκωση του Απόλλωνα; «Το Όλον Φως, είναι Ένα. Οι Μορφές Του, Διάφορες. Η Ενέργειά Του, Αστείρευτη. Η Αγάπη είναι η Αρχή και το Τέλος του Κύκλου Του». «Σας έχουμε πει ότι ο Χριστός και η μητέρα του υπήρξαν, όχι όμως με τα ονόματα αυτά. Και οι δύο, γενεαλογικά, δεν είχαν καμία σχέση με τους εβραίους. Τα "ευαγγέλια" όπως σεις ονομάζετε, αναφέρουν λάθος στοιχεία γιατί είναι παραποιημένα και γι'αυτό κατέστρεφαν τα πρωτότυπα για να μην φανερωθεί η αλήθεια.

Η γυναίκα Μαρία, μητέρα του Χριστού, ήταν Ελλάνιος γόνος "Ε", και ο Χριστός ήταν Πυρήν του Όλου Φωτός που ενσαρκώθηκε υπερβατικά.

Το πραγματικό όνομα του Χριστού ήταν "Απολλώνιος" και όχι "Ιησούς", δεν γεννήθηκε στην "Παλαιστίνη", που ήταν ελληνική κτήση, αλλά στην "Ιωνία", όπως σείς ονομάζετε την περιοχή. Όλα τα υπόλοιπα είναι μεταγενέστερες παρεμβολές, τροποποιήσεις και διαστρεβλώσεις.

Ο Απολλώνιος ήταν εμποτισμένος από Φως του Όλου Φωτός, εκ Φωτός από το Ζωοδότη Θεό και δεν έχει καμμία σχέση με το Γιαχβέ. Προϋπήρχε πριν ενσαρκωθεί. Είναι οντότητα θεϊκή, ανώτατης πνευματικής ακτινοβολίας και με δική του επιθυμία ενσαρκώθηκε στη Γαία και δίδαξε στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιστίνης μέχρι την Αίγυπτο, μετέδωσε το Ελλάνιον Φως μέχρι την Ινδία.

Όσοι τον ακολούθησαν και τον πίστεψαν, δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν τα μηνύματά του και τα παραποίησαν, γιατί αυτοί ήταν δημιουργήματα της ύλης και όχι του Φωτός όπως ο Απολλώνιος.

Στην Παλαιστίνη, μετέβη για να μεταφέρει το λόγο του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, που ήταν διατυπωμένος στο Ελλάνιον Πνεύμα. Εκεί, ζούσαν απόγονοι των Αποστατών και του Γιαχβέ, κήρυκες της κακίας και του μίσους κατά της ανθρωπότητας, ήταν εστία μίσους και κακίας, και οι άνθρωποι οδηγούνταν στον αφανισμό.

Ο Απολλώνιος είχε αποστολή να διδάξει τον άνθρωπο που είναι η υπέρτατη αρχή της δημιουργίας, σε μία περιοχή που ζούσαν άνθρωποι τυφλωμένοι από το κακό, βουτηγμένοι μέσα στην παρακμή της ύλης.

Η σταύρωσή του έγινε από τους Ρωμαίους που υπέκυψαν στις πιέσεις των εβραίων, από προδοσία εβραίου, και συμβολίζει την κυριαρχία των Αποστατών επί του ανθρωπίνου γένους και του κακού επί του καλού, και τα δεινά στα οποία υποβάλλουν την ανθρωπότητα καθημερινά.

Για την Ουράνια Κοινωνία σήμαινε την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την κυριαρχία των Αποστατών. Ήταν το μεγάλο λάθος τους η πράξη της σταύρωσης.

Συμβολίζει την απελευθέρωση των γόνων "E" από τους Αποστάτες. Την Ανάσταση του ανθρωπίνου γένους και τη στιγμή όπου το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει όλη τη Γαία.

Η σχέση Απολλώνιου και Ελλάνιων είναι άμεση και πολλαπλή.

Ο ίδιος ήταν Ελλάνιος Γόνος και προφήτες του οι Έλληνες φιλόσοφοι που με τον στοχασμό τους άγγιξαν το Θείο.

Τα σωματικά του προσόντα και χαρακτηριστικά ήταν χαρακτηριστικά Ελλάνιου».

«Εβραίο, τον έκαναν οι Αποστάτες με το εβραϊκό ιερατείο.

Η διδασκαλία του, γράφτηκε στην ελληνική γλώσσα παρά το γεγονός ότι την εποχή αυτή κυριαρχούσε η λατινική.

Η αναφορά του Απολλώνιου στους Ελλάνιους στο Κατά Ιωάννη ευαγγέλιο είναι χαρακτηριστική, αφού για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία της Γαίας αποκαλύπτεται ότι οι Ελλάνιοι είναι Ουράνιο Γένος, περικοπή που αφήρεσε το ιερατείο, βρίσκεται όμως στα πιστά του πρωτότυπου, μη διορθωμένα αντίγραφα.

Κατά την ώρα του θανάτου του στο σταυρό, επικαλέστηκε στην Ελλάνια γλώσσα τον Ήλιο, δηλαδή το Αρχέγονο Ουράνιο Φως και όχι τον Ηλία, με τον οποίον τίποτε δεν τον συνέδεε. Η φράση που αναφώνησε, ήταν: "Ήλιε, Ήλιε, εις σε παραδίδω το Πνεύμα μου".

Η αρνητική θέση των μελών της ομάδας επικοινωνίας, περί του προσώπου του Απολλώνιου και της μητέρας του, μπορεί μεν να είναι εσφαλμένη, αλλά όμως στηρίζεται σε πολλά πραγματικά γεγονότα που τους οδήγησαν στη θέση αυτή.

Οι Αποστάτες σε συνεργασία με το εβραϊκό ιερατείο, διαστρέβλωσαν τα πάντα γύρω από τη ζωή και τη διδασκαλία του, για να δημιουργήσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν τους Ελλάνιους που γνώριζαν την Ουράνια Αποστολή τους στη Γαία.

Ο Απολλώνιος δίδαξε την Αγάπη και δε δημιούργησε θρησκεία.

Οι Αποστάτες και το εβραϊκό ιερατείο οικειοποιήθηκαν πολλά στοιχεία από τη ζωή και τη διδασκαλία του, και στο όνομά του έφτιαξαν μία νέα θρησκεία, προσαρμοσμένη στις δικές τους παραδόσεις, το δικό τους τρόπο σκέψης και τις δικές τους αδυναμίες.

Η θρησκεία αυτή, που ονόμασαν "χριστιανισμό", δεν έχει σχέση με τον Απολλώνιο, όμως χρησιμοποιήθηκε σαν αιχμή του δόρατος κατά του Ελληνισμού και συντέλεσε στα μέγιστα για την απομάκρυνση των Ελλάνιων από τις ρίζες τους στην Παλαιστίνη.

Παρά ταύτα, οι Ελλάνιοι αντιστάθηκαν στις εβραϊκές μεθοδεύσεις και επανήυραν τις θρησκευτικές τους αρχές και αξίες, και το Όλον Φως.

Δεν πρέπει ο Απολλώνιος να εμπλέκεται στην εβραϊκή θρησκεία των Αποστατών και του Γιαχβέ. Ενημερώστε τους πάντες για την Αλήθεια, που είναι η Ελλάνια καταγωγή του, χωρίς να δημιουργούνται άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις, γιατί τότε πέφτετε στην παγίδα των Αποστατών που επιδιώκουν τη διάσπαση του Ελληνισμού».

«Η κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός[σ.σ.: Χριστός], ενσαρκώθηκε στην Ανδρομέδα, Σείριον και Πλειάδες, σε πανάρχαιες εποχές, πολύ πριν ενσαρκωθεί στην Γαία, με ανάλογη αποστολή. Δεν υπέστη δεινά και θάνατο, δίδαξε, έδωσε οδηγίες και συμβουλές και ανέθεσε συμπαντικό έργο στους ανθρώπους. Μόνο στη Γαία βασανίστηκε, σταυρώθηκε και απέθανε από τα δεινά διότι η Γαία κατέχεται και σήμερα από τους Αποστάτες».

«Μπροστά στην επικίνδυνη κατάσταση καταστροφής ολοκλήρου του οικοσυστήματος της Γαίας από τη χρήση πυρηνικών όπλων και χημικών ουσιών [σημείωση: 1945, πτώση πυρηνικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι], η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έστειλε από το 1947 μία αστροπολιτεία, όπως εσείς ονομάζετε, στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος και από το 1984 η Γαία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση.

Η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών με όνομα "Φοίνιξ" αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3.892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών ? ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, σε έκταση διπλάσιο από τη Σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα, το οποίο η επιστήμη αναφέρει σαν 10 ον πλανήτη».

«Ο Ιερός Άρχων Φωτός ο Ζευς, το όνομά του δεν προφέρεται και δεν γράφεται γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχία γραφής στην Ελλάνια γλώσσα».

«O Iερός Άρχων Φωτός έχει έδρα την Ανδρομέδα και η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση Τοπικού Σμήνους Γαλαξιών προέρχεται από την περιοχή Ηλιακού Πλέγματος, Σύμπαντος Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου, Σύμπαντος Αραιώσεων 0,6.10 εις την τεσσαρακοστή τετάρτη δύναμη έτη φωτός και περιέχουν την Ουσία Ιχώρ στα γονίδιά τους. Δική μας προέκταση είναι οι Έλληνες».

«Η Ελλάδα είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη ε του Σειρίου, τόσο τα όρια του Ελλάνιου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή του η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των Ολύμπιων. Ο Ιερός Άρχοντας Φωτός σας προστατεύει».

[Στον Σείριο]«Έχουν συνέχεια φωτισμένες πόλεις, αθόρυβες άμαξες, υπερ εξελιγμένα πλοία-αεροσκάφη, και οι άνθρωποι στο σκοτάδι ενεργοποιούν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματός τους και αυτοφωτίζονται».

«Πριν από 13.000 χρόνια με δική σας αρίθμηση, το κοσμοσκάφος Λίλιθ από το "ε" του Βοώτη με κυβερνήτη τον ΓΙΑΧΩ - ΒΕΧΑΙ (ΓΙΑΧΒΕ) όπως σείς τον αποκαλείτε, έφθασε στο ηλιακό σας σύστημα για την ανάκτηση της αυτοκρατορίας των Αποστατών. Οι Ανδρομέδιες Δυνάμεις της Ζ' Aποστολής αιχμαλώτισαν το κοσμοσκάφος Λίλιθ και του έδωσαν εντολή να απομακρυνθεί ή θα το κατέρριπταν. Αυτό ζήτησε να τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Λεβάνια (Σελήνη) στην πλευρά που δεν φαίνεται από την Γαία».

«Σε τμήμα του πληρώματος της Λίλιθ, κατόπιν αιτήματος, επιτράπηκε από τον Δία να προσγειωθούν με θυγατρικά σκάφη στην Ποσειδωνία (Ατλαντίδα) που την κατοικούσαν οι Ανδρομέδιοι Έλληνες του Δία. Τα προσγειωθέντα στρατεύματα των Αποστατών όταν είδαν την πνευματικότητα και τον ανώτερο χαρακτήρα των Ελλήνων, αφομοιώθηκαν με αυτούς και λάτρεψαν το Δία. Ο κυβερνήτης της Λίλιθ ΓΙΑΧΩ - ΒΕΧΑΙ όταν είδε την αποστασία των πληρωμάτων του, αποφάσισε να επιτεθεί για να κατακτήσει την Ατλαντίδα και να τιμωρήσει τους εξωμότες οπαδούς του. Αυτή του η ενέργεια, τον έφερε αντιμέτωπο με τον Σείριο Ηρακλή και τα στρατεύματα των Ελλήνων οι οποίοι καταβύθισαν την Ατλαντίδα την οποία ο Γιαχβέ είχε καταλάβει. Η σύγκρουση ήταν καταστροφική για τη Γαία και προκλήθηκε ο Μεγάλος Κατακλυσμός (9.560 π.Χ.). Στα 1.500 χρόνια που είχαν περάσει από την προσγείωση των Αποστατών στην Ποσειδωνία, αυτοί είχαν εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη της Γαίας και διασώθηκαν από τον κατακλυσμό. Με την συντριβή των δυνάμεων του Γιαχβέ δεν επιχειρήθηκε η εξόντωση των διασωθέντων Αποστατών γιατί ήταν ακίνδυνοι και για να μη διαταραχθεί περισσότερο το οικοσύστημα της Γαίας όπως εσείς το αποκαλείτε».

«Το 1947 με δική σας αρίθμηση, έτος άφιξης του Διός στο ηλιακό σας σύστημα, δόθηκε εντολή στο κοσμοσκάφος "Λίλιθ", για να μην καταρριφθεί, να φύγει ή να παραδοθεί άνευ όρων, όπως και έγινε. Όμως συνέχισε να συνεργάζεται με τους Ιουδαίους και τους γήινους Αποστάτες που κρύβονται κάτω από το μανδύα του μωαμεθανισμού διότι θεώρησαν τον εαυτό τους ισχυρό που μπορεί να συγκρουσθεί με τις Ανδρομέδιες δυνάμεις της 7ης Αποστολής. Προετοιμάζουν τους λαούς της Γαίας για την τελική σύγκρουση με το όνομα "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ"».

«Η ΕΛΛΑΝΙΑ θα νικήσει γιατί προστατεύεται από το Άναρχο Φως. Εμείς είμαστε που θα την καθοδηγήσουμε στη νίκη».

Ποιος είναι ο σκοπός σας;

«Είναι η αποκατάσταση της γήινης βιολογίας και η επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη "Γαλαξιακή Κεντρική Κυβέρνηση" όπως μας ονομάζετε εσείς».

«Από την εποχή της 7ης Αποστολής, έχουμε επέμβει για τη βιολογική βελτίωση του ανθρώπου 76 φορές. Οι 24 έγιναν μετά το μεγάλο κατακλυσμό. Ο ρυθμός της βιολογίας της Γαίας είναι υπό συνεχή έλεγχο. Αυτοί που υλοποιούν τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας είναι οι Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας που βρίσκονται ανάμεσά σας. Αυτούς δεν τους γνωρίζουν οι Αποστάτες».

«Η ΝΑΣΑ προσποιείται ότι αναζητά εξωγήινους πολιτισμούς. Γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα και ετοιμάζεται για την απόκρουσή μας, συνεργαζόμενη με τους Αποστάτες. Σκόπιμα παραπλανά τον κόσμο να μας αναζητούν σε λάθος χώρους και συχνότητες».

Τι εννοείτε "βιολογική αποκατάσταση και επανασύνδεση με την Συμπαντική Ιεραρχία";

«Πρέπει να σταματήσουν οι επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα των απογόνων μας από τους Αποστάτες των αστερισμών Όφεως, Ύδρας, Ηρακλέους, "ε" Βοώτου και "ε" Ηνιόχου. Επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κυβέρνηση. Πρέπει να επιτευχθεί διότι για 13.000 χρόνια συνεχώς η Γαία βρίσκεται στην κυριαρχία των Αποστατών. Εξοντώνουν - διαφθείρουν και εκφυλίζουν δικούς μας απογόνους».

(Ο πλανήτης) «Δοκιμάζεται από τις παρεμβάσεις των Αποστατών».

Η λέξη "Νέμεσις" τι σημαίνει για σας;

«Η λέξη αυτή είναι το σύνθημα επιθέσεως κατά των πληρωμάτων των σκαφών των Αποστατών, οι οποίοι θέλουν να αφανίσουν όλες τις φυλές που είναι δικοί μας απόγονοι».

Την περίοδο που διανύουμε παρατηρείται μία πρωτοφανής αφύπνιση του Ελληνισμού. Πού οφείλεται αυτό;

«Το Ελληνικόν πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά. Από το 1975 έχει τεθεί σε εφαρμογή Ουράνιον σχέδιο που αποσκοπεί στην αναδημιουργία της ελληνικής φυλής με γονιδιακές παρεμβάσεις».

«Οι Έλληνες που έχουν γεννηθεί από το 1975 και μετά είναι δική μας προέκταση, αφού υφίσταται πρόγραμμα ενσαρκώσεως δικών μας απογόνων σε σώματα νεογνών Ελληνικών φύλων, αλλά και οι Αποστάτες βρίσκονται σε δραστηριότητα ενσάρκωσης δικών τους απογόνων σε σώματα Ατλάντιων φύλων».

Πώς μπορούμε να συνδράμουμε στο έργο σας; Υπάρχει σχέδιο προστασίας του πλανήτη;

«Ναι, υπάρχει σχέδιο και είναι τόσο μεγαλόπνοο που δεν μπορείτε να το κατανοήσετε. Δεν το αποκαλύπτουμε για το καλό σας, γιατί οι Αποστάτες έχουν τη δυνατότητα να σας αποσπάσουν όποια πληροφορία θέλουν. Γι' αυτό δεν σας λέμε κάτι που δεν ξέρουν αυτοί».

(Για την πινακίδα - ημερολόγιο των Μάγια με το 2012)

«Η πλάκα αυτή έχει τοποθετηθεί από εμάς. Πραγματικά το 2012 μ.Χ. θα γίνει Γαλακτικός πόλεμος ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ. Η Γαία ΔΕΝ θα καταστραφεί, γιατί την προστατεύουμε εμείς. Υπάρχει προετοιμασία, γι'αυτό βρισκόμαστε γύρω από τη Γαία, που την καταστρέφουν οι άνθρωποι, για να μη διαταραχθεί η λειτουργία του Συμπαντικού Οργανισμού.

Οι άνθρωποι καταστρέφουν το περιβάλλον γιατί βρίσκονται κάτω από την επίδραση των Αποστατών. Εμείς θα συγκεντρώσουμε όταν έλθει ο καιρός 120.000.000 δικούς μας απογόνους απ'όλον τον κόσμο, που θα φέρουν το γονίδιον "E" και θα χρησιμοποιηθούν για τον εποικισμό άλλων περιοχών στην πατρίδα εφ'όσον θέλουν, όπως έγινε και στο παρελθόν με τη Γαία. Ο πολιτισμός της Γαίας θα οπισθοδρομήσει από την αλόγιστη αύξηση του πληθυσμού και την εξάντληση όλων των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας. Η Γαία θα συνεχίσει να ζει με άλλους τρόπους. ΕΜΕΙΣ θα νικήσουμε και πάλι».

«Η Γη θα περιπέσει σε πρωτογονισμό από την ολοκληρωτική εξάντληση των φυσικών πόρων, των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας».

«Η φύση αντιδρά με καταστροφές για την ανάπλαση του μολυσμένου οικοσυστήματος».

«Δεν θα καταστραφεί η Γαία, θα συνεχίσει να υπάρχει».

«Η Γαία θα συνεχίσει να υπάρχει και ο αρχηγός όλων των στρατευμάτων Ζευς, θα αποκαταστήσει την Τάξη».

«Έχουμε δυνατότητα απολύτου ελέγχου των πράξεων των Αποστατών. Αποβάλλατε κάθε ανησυχία. Η προετοιμασία του Ελληνικού λαού είναι δική μας υπόθεση».

«Οι Αποστάτες ήταν δικοί μας, της 4ης Αποστολής και επαναστάτησαν κατά της Κεντρικής Γαλακτικής Κυβερνήσεως. Ξέφυγαν από την Ανώτερη Συνειδητότητα. Σκοπός τους είναι να εξολοθρεύσουν τους δικούς μας απογόνους. Εμείς και οι Αποστάτες ανήκουμε στη Συμπαντική Ιεραρχία η οποία αποτελείται από 12.330 Tάξεις. Οι 600 από τις Τάξεις αυτές, βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους. Κατά το παρελθόν, εμφανίστηκαν σ'εσάς και έδωσαν κατευθύνσεις, 7 Τάξεις, όσες και οι Αποστολές. Εμείς είμαστε η 7η Αποστολή. Υπάρχουν 12.330 Κυβερνήτες Αρχουσών Τάξεων και 500.000 Υπίλαρχοι».

«Ο Κρόνος ο αρχηγός της 4ης Αποστολής κατάργησε το πρόγραμμα της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών και αποστάτησε από τις εντολές που του είχαν δοθεί. Όσοι εκ των Τιτάνων συνοδών του αντέδρασαν, συνελήφθησαν και εγκλείστηκαν σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές διπλής πολικότητας, σε πλανήτη μετά τον Άρη, όπως σείς ονομάζετε. Από εκεί, τους ελευθερώσαμε εμείς και καταστρέψαμε τον πλανήτη».

[Σημείωση: Ο πλανήτης αυτός βρισκόταν σε τροχιά μεταξύ Άρεως και Διός. Απομεινάρια του είναι οι αστεροειδείς που σήμερα βρίσκονται στο σημείο αυτό].

Συνεργάζεστε με τους κατοίκους της Σελήνης;

«Η Σελήνη είναι διασκευασμένο διαστημόπλοιο υπό τον έλεγχό μας. Ανήκει σ'εμάς».

Η Γαία είναι κούφια;

Υπάρχουν υπόγειες βάσεις στη Γαία από εξωγήινες φυλές;

Υπάρχουν υπόγειες βάσεις γήινων με εξωγήινη τεχνολογία που κάνουν πειράματα;

«Ναι, στις Η.Π.Α. όπως σείς ονομάζετε».

Είσαστε πολλοί που απαντάτε, ή ένας;

«Ένας, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη σας».

Γνωρίζουν οι άλλοι ότι επικοινωνείς μαζί μας;

«Ναι, η επικοινωνία γίνεται με εντολή τους».

Ποιο είναι το όνομά σου;

«Ν.Ι.Σ.Π.Α.». (Νέμεσις Ιερού φωτός Συμπαντικού Πλέγματος Ανδρομέδας)

Έχετε κάποια θρησκεία;

Η Σελήνη, ο Άρης, ή κάποιος άλλος δορυφόρος του ηλιακού συστήματος είναι το μητρικό σας σκάφος;

«Όχι, δεν είναι κανένας πλανήτης του ηλιακού σας συστήματος, κατοικούμε στο ηλιακό σας σύστημα πέρα από τον Πλούτωνα, σ'αυτό που οι επιστήμονές σας ονομάζουν 10ον πλανήτη».

«Η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα συμπαντική».

«Ασφαλίσαμε το νιονικό σύστημα και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες μας».

«Η επέμβασή μας υπέρ των Ελλανίων στους Περσικούς πολέμους, όπως σείς ονομάζετε, δεν ήταν για να τους προστατεύσουμε από τους Πέρσες, αλλά για να γράψουν απαράμιλλη ιστορία, η οποία θα χρησίμευε σαν φωτεινό παράδειγμα σε όλους τους λαούς της Γαίας, για το πόσο μεγάλη αξία έχει το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας για το οποίο αγωνίζονται όλα τα όντα του Σύμπαντος».

Aποστολή Ολυμπίων:

«Η συγκέντρωση 120.000.000 (εκατόν είκοσι εκατομμυρίων) "δικών μας" ανθρώπων, με δικά μας κριτήρια επιλογής και η μεταφορά τους στην αστροπολιτεία μας, με τα χιλιάδες υποθυγατρικά σκάφη που διαθέτουμε. Στη συνέχεια θα εγκαταλείψουμε το ηλιακό σας σύστημα για τον εποικισμό άλλων πλανητών που έχουμε προετοιμάσει, όπως έγινε και στο παρελθόν για τον εποικισμό της Γης από τους Έλληνες».

«Το κάθε τι γίνεται στην ώρα του. Η συμπαντική νομοτέλεια λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια».

«Δεν δεχόμαστε ερωτήσεις. Θα σας δίνουμε εντολές και μηνύματα. Το συμβούλιο των ουρανίων «Ε» δεν πήρε ακόμη εντολές από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός. Ο πλανήτης Διός Ευρώπη κατοικείται από οντότητες που μοιάζουν μ' εμάς κι εσάς. Η καταγωγή τους είναι ποικίλη. Ο πληθυσμός τους ανέρχεται σε 100.000.000 (εκατό εκατομμύρια) άτομα. Προηγούνται σε πνευματικότητα από τους ανθρώπους της Γαίας».

«Σε σύντομο χρόνο η Γαία θα εισέλθει στη σημαντικότερη περίοδο από την εμφάνιση της ζωής σε αυτή. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας για συγκλονιστικές εμπειρίες και βιώματα. Συνεχίσατε προσπάθεια δη' αφύπνιση και ενημέρωση Ελλάνιων περί της ελεύσεώς μας. Κατά την περίοδο αυτήν πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί για τις πληροφορίες που θα διασπείρονται από τους Αποστάτες. Θα επιδιώξουν με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με θρησκευτικό παροξυσμό να οδηγήσουν μεγάλες μάζες ατόμων σε αυτοκτονία όπως έπραξαν στο παρελθόν».

«Ολοκληρώνονται σημαντικές διεργασίες μας στη Γαία, τις οποίες δε γνωρίζετε για δική σας προστασία. Ολοκληρώνεται η άφιξη ενισχύσεών μας στο δορυφόρο Ευρώπη».

«Στη Γαία υπάρχουν Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών επανδρωμένες με ενσαρκωμένους «Ε». Ο κάθε σταθμός επικοινωνεί με τα δικά του σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα. Η επικοινωνία αυτή γίνεται με ακτίνες φωτός, ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν δύνασθε ν' αντιληφθείτε με την όρασή σας η οποία είναι ατελής και περιορίζει το όλο πεδίο των εικόνων σας. Η τεχνολογία σας υστερεί και αυτή και δε δύναται να τις εντοπίσει.

Η όρασή σας βλέπει μόνο το φως σαν ενεργοποιημένη ύλη και δεν αντιλαμβάνεται ότι η ενέργεια της ύλης είναι το φως της διαιρούμενης σκέψης. Με τα μάτια του πνεύματος φαντάζεσθε και το ΟΛΟΝ ΦΩΣ από το οποίο προέρχεστε σαν απόληξη των ακτίνων Του και Πνοή Του, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το δείτε».

«Σαν γόνοι δικοί μας έχετε ανεπτυγμένο περισσότερο από τους άλλους τον εσωτερικό σας κόσμο. Εκφράζεστε όπως σας δημιουργήσαμε. Γενετικά όμως δεν καταφέρατε να απαλλαγείτε από το άγχος που ασκούν πάνω σας οι Αποστάτες για να σας ελέγχουν καλύτερα αν και σας είχαμε δώσει τα παίγνια τέρψεως, σας διδάξαμε τα αγωνίσματα και την γύμναση και σας βοηθήσαμε στην ανάπτυξη του πολιτισμού σας με τις τέχνες και τις επιστήμες».

Aφού είμαστε δική σας προέκταση και αφού μας βοηθήσατε, τι ήταν εκείνο που σας έκανε να επιτρέψετε την υποδούλωση της Ελλάδας στους Τούρκους για 400 χρόνια και να παρακμάσει ο Ελληνισμός;

«Ο Ελληνισμός είναι συμπαντική έννοια, δεν αφορά μόνο τη Γαία αλλά το σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών ολόκληρο, επομένως είναι λάθος σας να πιστεύετε ότι παρήκμασε. Οι μόνοι που παρήκμασαν ήταν οι κάτοικοι της Ελλάνια. Η εξάπλωση των θρησκειών με δική σας ονομασία, χριστιανισμού και μωαμεθανισμού οπισθοδρόμησαν την πνευματική πορεία της ανθρωπότητας.

Η υποδούλωση της Ελλάνια στους Τούρκους, είχε σαν αποτέλεσμα τη διασπορά των Ελλήνων σ'όλη τη Γαία και περισσότερο στην Ευρώπη είτε σα φυγάδες, είτε καταδιωκόμενοι, είτε σα μετανάστες και σκλάβοι. Όλοι αυτοί λειτούργησαν σαν απόστολοι του Ελληνισμού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ελληνισμού είναι η Παγκόσμια βοήθεια και δεν περιορίζεται σε στενά γεωγραφικά όρια.

Όλοι οι διασπαρθέντες 'Eλληνες συντέλεσαν στην Αναγέννηση της Ευρώπης με δική σας ορολογία μετά από τον πνευματικό αφανισμό του Μεσαίωνα. Μόνο οι Ελλάνιοι μπορούσαν να ανταποκριθούν σε μια τέτοια δοκιμασία. Είχαν υποχρέωση να ξαναφέρουν το Φως στον κόσμο και θυσιάστηκαν γι' αυτό.

Εάν δεν ελέγχαμε την πορεία των Ελλάνιων λόγω των τεραστίων πνευματικών τους αποθεμάτων, θα είχαν κυριαρχήσει σ' ολόκληρη τη Γαία όπως έγινε και στο παρελθόν και όλοι οι άλλοι λαοί θα ήταν κάτω απο πνευματική καθοδήγηση και δεν θα εξελίσσονταν μόνοι τους.

Όλη η πορεία των Ελλάνιων είναι ελεγχόμενη. Ο έλεγχος αυτός θα αμβλυνθεί προκειμένου να απελευθερωθούν οι πνευματικές τους δυνάμεις που θα κυριαρχήσουν σε όλο τον πλανήτη».

«Πρόσφατα έγινε συνάντηση ενσαρκωμένων «Ε» Διακανονιστών Κοινωνικής Ισορροπίας με την Πνευματική Ελληνική Ομάδα Επικοινωνίας και Διάσωσης της Ουράνιας Γνώσης και πήραν σημαντικές αποφάσεις:

-Να ενταθεί η προσπάθεια αφύπνισης των Ελλάνιων και να θυμηθούν ποίοι είναι.

-Να ενημερωθούν οι Ελλάνιοι για την επικείμενη άφιξη των Ολύμπιων.

-Να εξουδετεροποιηθούν οι οικονομικοί εξουσιαστές.

-Να παρεμποδισθεί το αντιανθρώπινο έργο των Αποστατών και των συνεργατών τους.

-Να συγκροτηθούν πυρήνες αντίστασης κατά της προσπάθειας που γίνεται για τη διάβρωση των αξιών του Ελληνισμού.

-Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια που αφορά την Ελλάνια ιστορία, τους διωγμούς και συκοφαντίες κατά του Ελληνισμού, τις εχθρικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάνιας και της παράδοσής της.

-Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια σχετικά με τον ρόλο των πολιτικών κομμάτων.

-Να επιμείνουμε στη διάδοση με κάθε μέσον της Ελλάνιας γλώσσας, ιστορίας, της Γραμματείας και του Αρχαίου Ελλάνιου πολιτισμού.

Η Πνευματική Ελληνική Ομάδα Επικοινωνίας και Διάσωσης της Ουράνιας Γνώσης λειτουργεί σα φιλική εταιρεία συμπαντικής καθοδήγησης. Όλα τα μέλη της είναι γόνοι «Ε», έχουν ορισθεί από εμάς και συντονίζονται από εμάς με μηνύματα που στέλνουμε στους δίαυλους επικοινωνίας. Η σύνθεση, η δομή και η λειτουργία της είναι άγνωστη σ' εσάς. Όλες οι ομάδες «Ε» εντάσσονται σε αυτήν κατόπιν δικής μας εντολής. Εμείς ορίζουμε και τα μέλη των ομάδων «Ε» τις κωδικές ονομασίες και τα εμβλήματά τους, και όχι ανώτερα γήινα στελέχη. Όλα τα μέλη διακτινίζονται στον «ΠΗΓΑΣΟ» και παίρνουν οδηγίες. Οι διάφορες βαθμίδες «Ε» δε γνωρίζονται μεταξύ τους.

Περιλαμβάνει ενσαρκωμένους Ανδρομέδειους «Ε» χιλιάδων ετών, που δε διαφέρουν σε τίποτε από εσάς και ουδέποτε έπαψε να λειτουργεί από την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης. Προστρέχουν σε βοήθεια όταν τους ζητηθεί κατόπιν εντολής της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της οποίας ηγείται ο Απόλλων - Φαέθων - Φοίβος.

Η Αθηνά η οποία καθοδηγεί την ομάδα, είναι υπεύθυνη για την προστασία του Ελληνισμού και έναντι του Ιερού Άρχοντα Φωτός που καθορίζει το μέλλον της».

Θα συναντηθούμε κάποτε; Πότε;

«Ναι σε λίγα χρόνια όταν θα έχει ωριμάσει η ιδέα της κοσμικής σύνδεσης της Γαίας με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε"».

Τι εννοείτε σύνδεση της Γαίας με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε";

«Σας έχουμε πει και στο παρελθόν ότι η Ανδρομέδεια φυλή μας εποίκησε πολλούς πλανήτες του Γαλαξία της Ανδρομέδας αλλά και των άλλων γαλαξιών του σμήνους μεταξύ των οποίων και το δικό σας πλανήτη.

Έτσι δημιουργήσαμε την Oυράνια Aυτοκρατορία Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών συμμάχων. Ομοίως υπάρχουν και συμμαχίες Αποστατών.

Η Γαία με δική σας αρίθμηση, εδώ και 13.000 (δεκατρείς χιλιάδες) χρόνια βρίσκεται στην κυριαρχία των Αποστατών από τους αστερισμούς Όφεως, Ύδρας, Κήτους, Ηρακλή, ε Βοώτη και ε Ηνιόχου. Στο παρελθόν και μετά την κυριαρχία των Αποστατών υπήρχε κοσμική σύνδεση της Γαίας με τους πλανήτες των αστερισμών Σειρίου, Κάνωπος, Λύρας, Λαγού, Ωρίωνα, Πλειάδων, Περσέα, Κασσιόπης και Ανδρομέδας μέχρι τον μεγάλο κατακλυσμό.

Εμείς με γονιδιακή παρέμβαση αφαιρέσαμε τις μνήμες αυτών που επέζησαν ώστε να εξαλείψουμε τις μνήμες τρόμου από τη μεγάλη καταστροφή. Η επικοινωνία μαζί μας συνεχίστηκε για πολύ ακόμη και οι γήινοι «Ε» δεν θυμόταν ούτε την καταστροφή ούτε την αφετηρία ελεύσεώς τους.

Υπήρξαν μεμονωμένες προσπάθειες κοσμικής σύνδεσης με το όνομα Ηρακλής, Πήγασος, Αργώ, Περσέας και Φαέθων που απέτυχε λόγω δυστυχήματος.

Σήμερα μεταφέρουμε τις εντολές αφύπνισης των γόνων «Ε» με δικές μας επεμβάσεις στις κυτταρικές δομές.

Όλο το παρελθόν και όλη η αλήθεια που παραποιήθηκε από τους Αποστάτες, αναζητήστε τα σε αυτό που ονομάζεται "Ελληνική Μυθολογία".

Είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Όλα τα κύτταρα του οργανισμού σας βρίσκονται σε εγρήγορση. Ζητείστε τη δική μας βοήθεια και θα σας δοθεί σταδιακά. Ο Ιερός Άρχων Φωτός θα επέμβει και πάλι? δε θα επιτρέψει να καταστραφεί το Έργο της δημιουργίας. Αναμείνατε το μέλλον με αισιοδοξία.

Θα αφαιρέσουμε τον έλεγχο της Γαίας από τους Aποστάτες και θα απελευθερώσουμε την πνευματικότητα των γόνων μας. Αυτοί που θα γεννιούνται μετά την επέμβαση θα έχουν σε πλήρη λειτουργία τον εγκέφαλό τους και θα συντελεσθεί με δική μας επέμβαση».

Μετά από τρία χρόνια επικοινωνίας, συνεχίζουμε να διατηρούμε επιφυλάξεις, τόσο για την επαφή μας μαζί σας όσο και για τους σκοπούς σας. Τόσο για τον εποικισμό των πλανητών όσο και τη μελλοντική χρησιμοποίησή μας.

«Αντιλαμβανόμεθα τη συμπεριφορά σας, τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις σας προς εμάς. Δεν πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για την αλήθεια. Σας συνιστούμε υπομονή. Αυτά που σας έχουμε πει είναι ασήμαντα μπροστά σ' αυτά που θα βιώσετε. Είμαστε πλησίον σας όπως και εσείς θα βρεθείτε πλησίον μας σύντομα. Η αποστολή μας είναι κοινή και θα πετύχει απόλυτα.

Οι αμφισβητήσεις σας μας χαροποιούν, γιατί για μια ακόμη φορά έχετε την επιβεβαίωση ότι είσθε δική μας προέκταση. Στα τρία χρόνια επικοινωνίας δεν προσπαθήσαμε ποτέ να σας πείσουμε ή να επιβάλουμε οτιδήποτε. Ουδέποτε σας υποσχεθήκαμε κάτι γιατί θα παραβαίναμε συμπαντικούς νόμους. Απλά σας αποκαλύψαμε μέρος των σχεδίων μας και είναι φυσικό να υπάρχουν κενά.

Υπέρτατο αγαθό για όλα τα όντα του σύμπαντος είναι η ελευθερία. Είσθε ελεύθεροι να αξιολογείτε, να αμφιβάλετε, να απορρίπτετε ή να αποδέχεσθε ό,τιδήποτε κατά την κρίση σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι πάνω απ' όλα τα όντα του σύμπαντος είναι το ΟΛΟΝ ΦΩΣ, το οποίον ουδέποτε θα επιτρέψει την επικράτηση του κακού επί του καλού.

Στον εποικισμό άλλων πλανητών θα συμμετάσχουν εθελοντικά όσοι θέλουν υπό προϋποθέσεις ? θα είναι γόνοι «Ε» απελευθερωμένοι και ελεύθεροι, καθώς και αυτοί που θα επιστρέψουν στην πατρίδα για λήψη εντολών.

Όσοι ακολουθήσουν την αποστολή θα ενημερωθούν έγκαιρα για την ψυχολογική τους προετοιμασία.

Όσοι επίσης παραμείνουν στη Γαία θα επιλεγούν από εμάς, με κριτήρια τις δυνατότητες εκτελέσεως της αποστολής, που θα είναι η εκ θεμελίων αναγέννηση και αναδημιουργία του νέου κόσμου και ενός γήινου πολιτισμού απαλλαγμένου από τις σημερινές αδυναμίες.

Τούτο θα επιτευχθεί με δική μας υποστήριξη. Η Ελλάνια θα καταστεί και πάλι το κέντρο του κόσμου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σας χρησιμοποιήσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τεχνολογικά βρισκόμαστε σε απόλυτη υπεροχή σε σύγκριση μ' εσάς. Αν επιθυμούσαμε να σας υποδουλώσουμε, η επικράτησή μας θα ήταν καθολική και ακαριαία και στη συνέχεια η δυνάστευσή σας όπως την υφίστασθε σε μεγάλο βαθμό από τους Aποστάτες.

Οι σωματικές και πνευματικές μας ανάγκες καλύπτονται καθ' ολοκληρία από την τεχνολογία μας και δεν εξαρτώμεθα από τρίτους.

Ο δικός σας προορισμός είναι να μεταφέρετε τον σπινθήρα ζωής σε άλλους πλανήτες του σύμπαντος».

Θα θέλαμε να δούμε κάποιον από σας.

«Δεν είστε επαρκώς έτοιμοι για μια τέτοια συνάντηση. Οδηγείστε από την περιέργεια για το άγνωστο και γι' αυτό αδημονείτε. Δεν ήρθε ακόμη το πλήρωμα του χρόνου».

Το επόμενο μήνυμα ήρθε χωρίς ερώτηση.

«Προσοχή: Kαταβάλλεται προσπάθεια σύγχυσης, από τους Aποστάτες, των δικών μας γόνων «Ε» με αποστολή ψευδών μηνυμάτων και κυκλοφορία παραπλανητικών εντύπων με ελάχιστες αλήθειες. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο όνομα της αγάπης και της ελευθερίας προσπαθούν να πείσουν δικούς μας γόνους με κατάχρηση των εννοιών αυτών που τις έχουν καταστρατηγήσει.

Λόγω του κινδύνου αυτού κατέφθασαν άλλοι δύο πλοηγοί υποθυγατρικών σκαφών με τα σκάφη τους της 7ης Αποστολής. Εκτός από το ΝΙΣΠΑ αφίχθηκαν και οι, ΔΟΝΕΥΣ (Αιχμή του Βέλους) και ο ΟΛΥΩΝ (Καταστροφέας). Την επικοινωνία μας την κοινοποιούμε σε ολόκληρη την Ιεραρχία μας στην οποία είσαστε γνωστοί.

Οι Aποστάτες δεν δύνανται πλέον να δημιουργούν παρεμβολές δημιουργώντας σύγχυση σ' εσάς.

Παρακολουθούμε συνέχεια ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο της Γαίας και μελετούμε ακαριαία όλες τις μεταβολές όσο ανεπαίσθητες και αν είναι, ενώ η γήινη τεχνολογία παρακολουθεί μόνο τις επικοινωνίες, ασύρματες, ενσύρματες και δορυφορικές. Είναι εγγύς ο χρόνος των μεγάλων εξελίξεων. Θα πρέπει να προετοιμασθείτε κατάλληλα γιατί ο καιρός πλησιάζει, που θα πραγματοποιήσετε τη συνάντηση μ' εμάς. Καταβάλατε προσπάθειες αφύπνισης και πνευματικής ανάτασης απάντων των Ελλάνιων. Θα αναμείνετε συναντήσεις απεσταλμένων μας με μερικούς από εσάς».

Μπορείτε να μας ενημερώσετε γιατί η ΝΑΣΑ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τον εντοπισμό των διαύλων επικοινωνίας του ελληνικού χώρου;

«Η ΝΑΣΑ παρακολουθούσε την επικοινωνία που είχαμε μαζί σας. Προσπαθούσε να εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας των διαύλων, πώς γίνεται η επικοινωνία, να εντοπίσει τη θέση τους και να κάνει παρεμβολές ώστε να είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας.

Σκόπιμα επιτρέψαμε την παρακολούθηση της επικοινωνίας και σκόπιμα διαρρεύσαμε κάποιες επικοινωνίες γιατί έτσι προωθούσαμε τα δικά μας σχέδια.

Εμείς ελέγχουμε όλες τις αποστολές στο διάστημα και τις εγκρίνουμε ή τις απορρίπτουμε. Εμείς διασώσαμε το πλήρωμα του διαστημικού σταθμού MIR.

Η ΝΑΣΑ ανησύχησε από τη στιγμή που ασφαλίσαμε το νιονικό σύστημα και έχασε την επαφή μαζί μας.

Από το Νοέμβριο του 1999 έχει τοποθετηθεί από τη ΝΑΣΑ τεχνολογικός εξοπλισμός για την ανίχνευση των σημάτων και τον εντοπισμό σας. Ο εξοπλισμός αυτός ελέγχεται από τους Aποστάτες και αναμένουν να συλλέξουν πληροφορίες από την κοινοποίηση των σχεδίων μας προς εσάς.

Πλην της Αττικής που ελέγχεται από πολλούς σταθμούς, έχουν τοποθετηθεί σταθμοί στην βιομηχανική ζώνη Ηρακλείου Κρήτης, περιοχή Ακροκορίνθου, Ολυμπίας, Δελφών, Πηλίου, Θάσου, Ιωαννίνων, FYROM και Σμύρνης καθώς και σ' όλους τους αναμεταδότες εικόνων μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού εβραϊκών συμφερόντων. Επίσης και σε πυλώνες αναμεταδόσεως επικοινωνιών.

Είναι τηλεχειριζόμενοι και αποστέλλουν πληροφορίες μέσω δορυφόρων.

Κάθε σταθμός παρακολούθησης έχει διαφορετική ισχύ και ακτίνα κάλυψης ώστε να καλύπτουν το έδαφος της Ελλάνια και τμήματα εδάφους γειτονικών χωρών.

Όλος αυτός ο εξοπλισμός θα αχρηστευθεί όταν θ' αλλάξουμε τους τρόπους επικοινωνίας και θα επικοινωνούμε χωρίς επιφυλάξεις.

Ορισμένα τμήματα είναι ορατά από το κοινό, αλλά είναι δύσκολο ν' αντιληφθεί τι αποστολή έχουν.

Στη σημερινή περίοδο που αποστέλλομεν τα μηνύματά μας, ουδείς δίαυλος ανοίχθηκε. Εκτάκτως χρησιμοποιούμε νιόνια για τους δικούς σας διαύλους, διότι έπρεπε να σας δώσουμε οδηγίες Ελλάνιου και συμπαντικού ενδιαφέροντος.

Οι Αποστάτες προσπαθούν ν' ανιχνεύσουν την οθόνη του υπολογιστή σας, αλλά το μόνο που βλέπουν είναι μία κενή οθόνη. Μόνο εσείς βλέπετε τα μηνύματά μας που είναι προσαρμοσμένα στην ανθρώπινη όραση. Στα δικά τους μηχανήματα εμφανίζεται η οθόνη του υπολογιστή σας χρώματος μελανί και χωρίς γράμματα.

Οι δίαυλοι θ' ανοιχθούν με εντολή του Δία από τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο».

Υπάρχει τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε το έργο σας;

«Σκοπός σας είναι να ενημερώσετε όσους πιο πολλούς μπορείτε για την επικοινωνία μας και την επικείμενη άφιξή μας. Να συμβάλλετε με κάθε τρόπο στη διάδοση των αρχών του Ελληνισμού. Περιορισθείτε αποκλειστικά στην αφύπνιση του Ελληνισμού και των γόνων «Ε».

Τούτο θα επιτευχθεί και με τη δική μας επέμβαση για τη δημιουργία ρευμάτων φιλελληνισμού σε όλη τη Γαία. Εμπιστευθείτε αυτούς που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, είναι δικοί μας γόνοι.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας εντός και εκτός Ελλάνιας δε θα δημιουργήσετε επίσημη οργάνωση αλλά άτυπες ομάδες από επιλεγμένα μέλη.

Δε θα υπάρχει ιεραρχία αλλά όλα τα μέλη θα είναι ισότιμα. Θα δώσετε υπόσχεση τιμής στο "ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ", όλοι σας θα προσφέρετε χωρίς να περιμένετε να πάρετε.

Κεντρικός άξονας επικοινωνίας θα είναι η αναζήτηση της αλήθειας μέσα από τον ελληνικό στοχασμό και όχι η εθνική σας ανάταση.

Θα σας παρέχουμε προστασία στην εκτέλεση του έργου σας.

Οι ενέργειές σας θα κατευθύνονται από εμάς που θα υποβοηθούμε το έργο σας.

Το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει και πάλι τον κόσμο. Η Ελλάνια και η Γαία ολόκληρη θα φωτισθούν από το Απολλώνιο Φως».

Η γλώσσα που μιλάτε μοιάζει με κάποια γήινη;

«Η Ελλάνια γλώσσα είναι τμήμα της ουράνιας γλώσσας την οποία ομιλεί το Σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών για την επικοινωνία του. H Γλώσσα αυτή είναι τέλεια και δεν εξελίσσεται. Είναι κωδικοποιημένη, αρμονική σε μαθηματική βάση.

Είναι η μητέρα όλων των άλλων γήινων γλωσσών.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία άγνωστα σ'εσάς τα οποία θ'αναζητήσετε στην αρχαία ελληνική γνώση η οποία είναι η πηγή όλων των ιδεών. Τη μεταδώσαμε με τους ενσαρκωμένους Ανδρομέδειους που σεις ονομάσατε φιλοσόφους.

Η Ελλάνια γλώσσα είναι η πρώτη γλώσσα στη Γαία και η μόνη μη γήινη.

Οι υπόλοιπες γλώσσες προέρχονται από αυτήν, και τις δημιούργησαν οι Αποστάτες για να αποδυναμώσουν την επικοινωνία των ανθρώπινων όντων. Αυτό σας έχει μεταφερθεί αλληγορικά με το βιβλίο των Αποστατών την "Παλαιά Διαθήκη" σαν "Πύργος της Βαβέλ".

Εμείς δυνάμεθα ν'αφομοιώσουμε οποιαδήποτε γλώσσα και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που τη μιλάνε.

Πολύ σύντομα η Ελλάνια γλώσσα θα γίνει διεθνής».

(Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sydney το 2000)

«Η μη αφή του Ολυμπίου φωτός ήταν μια προειδοποίηση στους Αποστάτες και τους γήινους συνεργάτες τους.

Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ φως είναι μέρος του ΕΛΛΑΝΙΟΥ φωτός και εκφράζει τη χάρη του Ιερού Άρχοντα Φωτός στους Ελλάνιους και το προσφέρει δωρεά σε αυτούς ο Απόλλων - Φαέθων - Φοίβος.

Το Ολύμπιον φως είναι ιερό και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης αρρωστημένων μυαλών.

Ο Αυστραλός λαμπαδηφόρος δεν πέθανε τυχαία αλλά παρέδωσε στη φύση το σώμα του αφού εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής του. Τον τιμούμε».

(26.02.2000, Δελφοί, απάντηση σε αίτημα φυγής με σκάφος)

«Μην αφήνετε να σας κυριεύσει η περιέργεια για το άγνωστο. Μην βιάζεστε να επιστρέψετε στην πατρίδα. Ταξίδι στο διάστημα για σας απαιτεί μεγάλη ψυχική και σωματική προετοιμασία, αλλιώς θα είναι επικίνδυνο. Το ταξίδι αυτό θα το πραγματοποιήσετε στο μέλλον. Σας συνιστούμε υπομονή».

Ένα μήνυμα που μας δώσατε μοιάζει με το περιεχόμενο ταινίας X-FILES με ερπετικούς Αποστάτες. Τι συμβαίνει;

«Σας συγχαίρουμε δια το ευφυές του πνεύματός σας και την παρατηρητικότητά σας. Μην ανησυχείτε πλέον για παρεμβολές Αποστατών. Το κείμενο της ταινίας το προσφέραμε εμείς στον συγγραφέα. Έχει επαφή μαζί μας. Του επιστήσαμε την προσοχή να μην αλλάξει, προσθέσει ή αφαιρέσει ούτε μια λέξη από το κείμενο.

Είναι ακριβής και αληθινή η ιστορία των γεγονότων. Έπρεπε στην ταινία να μεταφέρει ακριβώς την πληροφορία μας. Δεν είναι δικές του οι σκέψεις. Ασπάζεται και τιμά το Ελλάνιον πνεύμα. Είναι από τους ελάχιστους στην καλλιτεχνική Βαβυλώνα της αμερικανικής ηπείρου.

Η ταινία είναι μήνυμα κώδικας.

Μην ανησυχείτε για μη απάντηση στα ερωτήματά σας. Ευρισκόμεθα προσωρινά εκτός εμβελείας χρησιμοποιουμένου συστήματος επικοινωνίας.

Θα επανέλθουμε σύντομα».

Θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε πως συμβαίνει τα ελληνικά ιερά να είναι χτισμένα πάνω σε διαύλους επικοινωνίας;

«Η επιλογή της θέσης έγινε με δική μας υπόδειξη στα ιερατεία τα οποία επικοινωνούσαν μαζί μας.

Οι ναοί ήταν χτισμένοι πάνω σε ενεργειακούς χώρους και διαύλους επικοινωνίας όπου και τους αποστέλλονταν μηνύματα ή κατέβαιναν διάφορες οντότητες από τους αστερισμούς που γνωρίζετε.

Η παρουσία στους ναούς, αυτών που σεις ονομάζετε "θεούς" και "ημίθεους", δεν ήταν οφθαλμαπάτη αλλά μια πραγματικότητα, με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός.

Οι δίαυλοι αυτοί ενεργοποιούνταν με τη δύναμη της προσευχής, εμείς μπορούσαμε τεχνητά και κατά βούληση να ενεργοποιήσουμε τους διαύλους».

«Το Πήλιον εκτός από το ότι περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό διαύλων επικοινωνίας, είναι μέγας ενεργειακός κόμβος όπως το Ιδαίον Άνδρο της Κρήτης και συνιστά ένα πολυσύνθετο ενεργειακό πλέγμα τις δυνατότητες του οποίου αγνοείτε».

(Το Πήλιο) «Είναι Πύλη Καθόδου στη Γαία. Αποτελεί βάση Ανδρομέδειων, για την οποία, στο παρελθόν, διεξήχθησαν ουράνιες συγκρούσεις για τον έλεγχό της. Φυλάσσεται ακόμη και σήμερα από ισχυρές δικές μας δυνάμεις».

«Ό,τι ήταν για θέματα γενετικής του ανθρώπου ο Προμηθέας, το ίδιο ήταν και ο μεγάλος ιατρός και αστρονόμος Χείρων, ο οποίος πέτυχε την αθανασία των ανθρώπων παραβαίνοντας τους νόμους της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας».

Τι ψάχνουν οι Αμερικανοί με τις υποθαλάσσιες έρευνες στις Βόρειες Σποράδες και τι συμβαίνει στη Γορίτσα Βόλου;

«Στις "Βόρειες Σποράδες" με δική σας ονομασία αναζητούν οι Αμερικανοί ουράνια τεχνογνωσία που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν οι Ελλάνιοι.

Στο όρος Πήλιο υπάρχει κοσμική πύλη οφειλόμενη στη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας που υποβοηθούσε την κάθοδό μας στη Γαία με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Όλος ο ορεινός όγκος του Πηλίου έχει εκτεταμένες σπηλαιώσεις στις οποίες υπάρχουν εξαιρετικά άριστες ενεργειακές συνθήκες. Τα μεγάλα σπήλαια έχουν διαμορφωθεί από εμάς και φιλοξενούν ουράνια τεχνολογία απαραίτητη για τη συντήρηση της ζωής στη Γαία, αλλά και την παρακολούθηση της κατάστασης των ουράνιων όταν βρίσκονται σε κατάσταση πυκνώσεως.

Η τεχνολογία εντός των σπηλαίων χρησιμοποιούνταν τόσο για την αποκατάσταση της υγείας των ανθρώπων από ασθένειες και ατυχήματα, καθώς και της κατάστασης των ουράνιων από τυχαία γεγονότα ή ενέργειες τρίτων όταν βρίσκονταν σε κατάσταση πυκνώσεως.

Στην περίπτωση τραυματισμού του πολεμάρχου μας Άρη που τραυματίσθηκε από τον Διομήδη στην Τροία, η αποθεραπεία του έγινε στο Πήλιο και όχι στον Όλυμπο, γιατί το τραύμα δεν ήταν επιπόλαιο και κινδύνεψε η μοριακή του δομή.

Τα σπήλαια ήταν επανδρωμένα με ουράνιες οντότητες γνωστές σ'εσάς σαν "ημίθεοι", αλλά και με κοινούς ανθρώπους. Πειραματίζονταν κυρίως σε ειδικά πειράματα γενετικής βελτίωσης του ανθρώπινου είδους με αποθηκευμένο ουράνιο σπέρμα "ηρώων", "ημιθέων" και "θεοτήτων", με δική σας ορολογία. Οι συνθήκες του Πηλίου ήταν άριστες για τη συντήρηση του γενετικού υλικού και ανθρώπων επιλεγμένων που πληρούσαν ουράνιες προϋποθέσεις, για την εφαρμογή των πειραμάτων.

Oυδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων. Η βελτίωση και διασταύρωση γινόταν πειραματικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.

Ο Μέγας Αυτοκράτορας και Ιερός Άρχων Φωτός Ζευς, ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.

Όλες οι γυναίκες οι φερόμενες σαν γονιμοποιημένες από το Δία, ουδέποτε αντίκρισαν το ουράνιο μεγαλείο του, αντίθετα δέχθηκαν την υψηλή εύνοιά του να γονιμοποιηθούν με ουράνιο σπέρμα για τη δημιουργία οντοτήτων υψηλής νοημοσύνης και υπερφυσικών οντοτήτων, ώστε να βοηθήσουν το έργο της δημιουργίας σχετικά με τον άνθρωπο. Οι φερόμενοι σαν γιοι του Διός, «θεοί» και «ημίθεοι», με δική σας ορολογία, παρουσίαζαν τελείως διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ τους, ανάλογα με το ρόλο που είχαν να διαδραματίσουν.

Όλες οι γυναίκες που γονιμοποιούντο με ουράνιο σπέρμα, γονιμοποιήθηκαν με ποικίλους τρόπους γενετικής, όπως και στη γήινη επιστήμη σήμερα, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Πηλίου από εμάς, όπου τους εμφυτεύτηκε το ουράνιο σπέρμα.

Η ουράνια τεχνολογία που υπήρχε στα σπήλαια, χρησιμοποιήθηκε και για τη δημιουργία αθάνατων ανθρώπων. Το γεγονός τούτο ήταν αντίθετο προς τις εντολές του Δία, ο οποίος και απαγόρευσε τη χρήση της, κεραυνοβολώντας τον Ασκληπιό.

Το έμβλημα του "λόφου της Γορίτσας", με δική σας ονομασία, αποτελεί ουράνια υπόσχεση ότι θα τηρούνται οι εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "E" και ότι ο χώρος είναι ιερός και έχει ουράνια φύλαξη και προστασία συνεχώς.

Ο χώρος προστατεύεται ακόμα και σήμερα, διότι αποτελεί πρόσβαση σε μέρη όπου φυλάσσεται ουράνια τεχνολογία, η οποία έχει προορισμό να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά. Την περιοχή αυτή έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν πολλές ουράνιες οντότητες».

(Στον Καύκασο) «Εγένετο δημιουργία του Αρχετύπου Ανθρώπου σε περιοχές αραιώσεων εκτός Γαίας. Γενετικά πειράματα διεξήχθησαν ύστερον στην Γαία, σε περιοχές Πυκνώσεων. Σε μία περίοδο τα ανθρωποειδή των πειραμάτων εξεγέρθηκαν κατά του Προμηθέα. Τότε αυτά φυλακίσθηκαν σε θαλάμους απόσβεσης μνήμης των γονιδίων του D.N.A. τους. Ένα ποσοστό των ανθρώπων στη Γαία είναι απόγονοι των πειραμάτων αυτών».

(04.12.2000, μία μέρα μετά από εμφάνιση αντικειμένου σε Ακρόπολη)

«Τίποτα δεν είναι σύμπτωση. Πίσω από κάθε σύμπτωση βρισκόμαστε εμείς. Αν δεν φώτιζαν τον βράχο και τον Παρθενώνα, θα βλέπατε τακτικά πίδακες φωτός μέσα από τους ναούς. Λόγω των ενεργειακών ιδιοτήτων κατέρχονται οντότητες μέσα στον Παρθενώνα και το Ερεχθείο. Αποτρέψτε σε κάθε περίπτωση να μετατραπεί ο Παρθενώνας σε σύμβολο του χριστιανισμού, γιατί όλα τα φαινόμενα θα τα αποδίδουν στο Γιαχβέ».

Υπάρχει χρόνος ύπνου για τους Ολυμπίους;

«Ναι όταν βρισκόμαστε σε υλική κατάσταση, άλλο νόημα έχει όταν βρισκόμαστε σε αποσυμπύκνωση.

Ο ύπνος των όντων του σύμπαντος προσαρμόζεται στις διαστάσεις του χρόνου του αστρικού συστήματος που ζουν.

Όταν επικοινωνούμε μαζί σας βρισκόμαστε σε αποσυμπύκνωση και παίρνουμε τα μηνύματά σας αμέσως.

Οι σκέψεις σας, πριν γραφούν στον υπολογιστή, δίνονται ακαριαία σ'εμάς κι εμείς έχουμε ετοιμάσει τις απαντήσεις. Δεν επηρεάζουμε τις σκέψεις σας, απλά εγκλωβίζουμε την ενέργειά της και διαβάζουμε τι θέλετε να πείτε».

Πώς αναπαράγεστε;

«Εισερχόμαστε σε περιοχές πυκνώσεως, στα πεδία υλοποιήσεως για αναπαραγωγή η οποία είναι ίδια με τον ανθρώπινο τρόπο αναπαραγωγής. Υπάρχουν και σ' εμάς γένη αρσενικό και θηλυκό, αφού είσθε πανομοιότυποι μ' εμάς. Ασχολούμαστε με θέματα πέραν της δικής σας νόησης. Ο βιορυθμός μας προσαρμόζεται πάντα στις διαστάσεις χρόνου του σημείου του σύμπαντος που βρισκόμαστε. Εσείς αισθάνεστε όπως και εμείς όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση συμπύκνωσης».

«Το όριο υλικής επιβίωσής μας είναι 800 έτη σε κατάσταση συνεχούς πυκνώσεως, που προεκτείνεται κατά πολύ όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση αποσυμπύκνωσης. Το πνεύμα εξακολουθεί να ζει και "μετά θάνατον", στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων. Στην περιοχή αυτή, τα πάντα υφίστανται. Εκεί υλοποιούνται τα διάφορα συναισθήματα που υπάρχουν όταν το Ων είναι εν ζωή, δηλαδή σε περιοχές πυκνώσεων. Στις περιοχές αραιώσεων, παίρνουν μορφή οι επιθυμίες, τύψεις και φόβοι. Με διαφορετικές έννοιες σ' εμάς και διαφορετικές σ' εσάς».

« Αναπαραγόμαστε όπως κι εσείς εισερχόμενοι προς τούτο σε πεδία πυκνώσεων. Σε περιπτώσεις ανάγκης αναπαραγόμαστε με πνευματική διάθλαση.

Πρέπει να σας τονίσουμε ότι η ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο είναι μία σύνθετη διαδικασία περισσότερο πνευματική και λιγότερο σαρκική και αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του είδους μας και όχι στην στιγμιαία απόλαυση, η οποία είναι ελάχιστη σε σχέση με την ηδονή του έρωτα.

Έχουμε την ελευθερία απόκτησης περισσότερων της μίας συντρόφων πάντα του αντιθέτου φύλου και με προϋποθέσεις που ορίζουν οι ηθικοί κανόνες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε".

Η εγκυμοσύνη των θηλέων συντελείται όταν βρίσκονται σε κατάσταση πύκνωσης και οι διαδικασίες ελέγχονται εγκεφαλικά. Στον Σείριο η εγκυμοσύνη διαρκεί από τρεις έως δέκα οχτώ μήνες ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες των γονέων.

Τα φυσιολογικά στάδια ανάπτυξης από την γέννηση μέχρι τον θάνατο είναι όμοια με τα γήινα, πλην των ειδικών περιπτώσεων που συντρέχουν λόγοι επίσπευσης της ενηλικίωσης.

Ουδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων. Η βελτίωση και διασταύρωση γινόταν πειραματικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.

Ο Μέγας Αυτοκράτορας και Ιερός Άρχων Φωτός Ζευς ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.

Όλες οι γυναίκες οι φερόμενες σαν γονιμοποιημένες από το Δία, ουδέποτε αντίκρισαν το ουράνιο μεγαλείο του. Απλά δέχθηκαν την υψηλή εύνοιά του να γονιμοποιηθούν με ουράνιο σπέρμα για τη δημιουργία οντοτήτων υψηλής νοημοσύνης και υπερφυσικών ιδιοτήτων, ώστε να βοηθήσουν το έργο της δημιουργίας σχετικά με τον άνθρωπο. Οι φερόμενοι σαν γιοι του Διός, «θεοί» και «ημίθεοι», με δική σας ορολογία, παρουσίαζαν τελείως διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ τους, ανάλογα με το ρόλο που είχαν να διαδραματίσουν.

Για όλες τις γυναίκες που γονιμοποιήθηκαν με ουράνιο σπέρμα, τηρήθηκαν οι επιστημονικές διαδικασίες, όπως και η γήινη επιστήμη σήμερα. Μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Πηλίου από εμάς όπου και τους εμφυτεύτηκε το ουράνιο σπέρμα με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία. Ο Ζευς απαγόρευε ρητά τη δημιουργία αθανάτων ανθρώπων. Όσες φορές έγινε παράβαση των εντολών του υπήρξε άμεση τιμωρία των υπευθύνων».

«Αναπνέουμε οξυγόνο όταν ευρισκόμαστε σε πεδία πυκνώσεως, τρεφόμαστε με χλωροφύλλη».

«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».

«Οι Ουράνιοι Έλληνες, οι συνοδοί των θεών, που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη».

«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχθηκαν στη Γαία».

«Μία ειδική κατηγορία ανθρώπων, μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι. Είναι από άλλες διαστάσεις, με κοσμική αποστολή. Παραπλανούν τη σκέψη και δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις. Τα όντα αυτά διακρίνονται για την υπερφυσική τους διάνοια, την πνευματικότητά τους, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξ ίσου καλά με τις άλλες αισθήσεις τους και αυτή που οι άνθρωποι ονομάζουν "έκτη αίσθηση". Μπορούν να συνυπάρχουν στον γνωστό μας τρισδιάστατο χώρο και να συμβιώνουν με το ανθρώπινο είδος. Είναι άτομα προετοιμασμένα από πάρα πολλά χρόνια με μία συγκεκριμένη αποστολή, αυτή που αφορά τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους όταν αυτό θα κινδυνεύσει να αφανισθεί».

Κατά καιρούς εμφανίζονται άτομα όμοια καθ' όλα μ'εμάς που ισχυρίζονται ότι είναι μεταλλαγμένα όντα από άλλους πλανήτες. Τι συμβαίνει μ'αυτούς;

«Υπάρχουν στη Γαία όντα από άλλους πλανήτες που δεν διαφέρουν σε τίποτε από εσάς και έχουν έρθει ή γιατί υπάρχουν προβλήματα επιβίωσης στον πλανήτη τους, είτε σαν επισκέπτες είτε σαν ναυαγοί, είτε απεσταλμένοι των Αποστατών, είτε ενσαρκωμένοι "Ε" με αποστολή.

Κατά καιρούς προστρέχουν εξωγήινες οντότητες για την οικολογική υποστήριξη του πλανήτη.

Στον πλανήτη "Άρη", με δική σας ονομασία, εκτός από τα οικολογικά προβλήματα των κατοίκων του, φιλοξενούνται και βάσεις εξωγήινων που διάκεινται φιλικά προς τους κατοίκους της Γαίας».

Τα τεράστια αποθέματα πυρηνικών και χημικών όπλων εγκυμονούν κινδύνους καταστροφής του πλανήτη. Ακόμη και η καταστροφή τους θα ήταν επικίνδυνη αν εκλείψουν οι λόγοι υπάρξεώς τους. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε;

«Τόσο τα πυρηνικά, όσο και τα αποθέματα χημικών, μπορούν να καταστραφούν με ασφάλεια.

Είναι ίσως μέσα στις δυνατότητες της γήινης τεχνολογίας η δημιουργία αντιβαλιστικών χρονοστρεβλώσεων όπου όλα τα επικίνδυνα υλικά θα διοχετευθούν σε κενά χωροχρόνου και θα καταστραφούν σε κάποια άλλη εποχή, χιλιάδες χρόνια πριν.

Πρέπει όμως η χρονοστρέβλωση να είναι απόλυτα ελεγχόμενη σε χώρο και χρόνο, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να συμβούν γεγονότα ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες».

Οι γήινες τηλεοράσεις παρουσιάζουν κακοποιημένα πτώματα που αποδίδουν σε εξωγήινους που τους αφαίρεσαν διάφορα ζωτικά όργανα. Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;

«Πολλοί ενσαρκωμένοι "Ε" ή Αποστάτες αναχωρούμε από τη Γαία αφού έχουμε τελειώσει την αποστολή μας. Αυτή η εξαφάνισή μας, αποδίδεται σε απαγωγές.

Για τους ακρωτηριασμούς και την αφαίρεση ζωτικών οργάνων, δεν είναι δικό μας έργο, ούτε των Αποστατών, γιατί γνωρίζουμε άριστα την ανατομία και λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και η τεχνολογία μας μπορεί να κατασκευάσει όλα τα όργανά του.

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζουν οι τηλεοράσεις, είναι έργο γήινων επιστημόνων που αφαιρούν τα όργανα για μεταμοσχεύσεις. Είναι επιστημονικά εγκλήματα».

(Αρχές Φεβρουαρίου 2001)

«Ανοίχθηκαν όλοι οι Δίαυλοι Επικοινωνίας καθώς και η ΠΥΛΗ ΗΛΙΟΥ για την κάθοδό μας στη Γαία.

Μεγάλες δυνάμεις μας θα διακτινισθούν στο μεγαλύτερο ενεργειακό πεδίο του πλανήτη που είναι το σημείο συνάντησης των τριών Ηπείρων, το μόνο μη μολυσμένο στη Γαία (Βόρειος Πόλος).

Στην Ελλάνια ανοίχθηκε ο Δίαυλος Καθόδου των Δελφών.

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ υπό την αρχηγία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΩΟΣ και τέσσερα συνοδευτικά σκάφη μας, ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και οδεύουν για πέδηση στη Γαία.

Κατ'εντολήν του Ιερού Άρχοντος Φωτός Ζηνός, θα ενεργοποιήσουμε ισχυρότατο όπλο, το οποίο δεν είναι γνωστό σ'εσάς, για την κάμψη των αμυντικών μηχανισμών των Αποστατών στη Γαία, που τους έχουν ενεργοποιήσει για την απόκρουσή μας, στη Γκαγκόνα της Αλάσκας (HAARP).

Για εξουδετέρωση Διαύλων Επικοινωνίας της Ελλάνια, ακτινοβολούν σε συνεχή βάση εναέριον χώρον της, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, με αποτέλεσμα την εποχιακή αναστροφή που βιώνετε ' από τον βιασμό αυτό της φύσης θα υπάρξουν δυσμενείς επιδράσεις και στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι Αποστάτες εκτός του πολιτικού και οικονομικού εξουσιασμού κορυφώνουν τις προσπάθειες, επιχειρούντες την πνευματική υποδούλωση των Ελλάνιων ώστε να μην αντιδρούν.

Έχουν επιστρατεύσει όλη την αντιανθρώπινη τεχνολογία τους.

Πρώτος στόχος μας είναι η αδρανοποίηση των Αποστατών οι οποίοι κινούνται ανάμεσα στους γήινους ανθρώπους. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη αποστολή γιατί πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές συνέπειες από τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις.

Απαιτείται πνευματική συνεργασία και πίστη στις αγαθές προθέσεις μας. Σκοπός μας είναι να μη διασαλευτεί η ψυχονοητική σας κατάσταση κατά τη φάση της συνάντησής μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή και σε πρώτη φάση θα συναντηθούμε με τα μέλη των ομάδων "Ε" που καθοδηγούνται από εμάς, επειδή δεν υπάρχει ιεραρχική πυραμίδα από γήινους. Στην συνέχεια θα κληθούν σε βοήθειά μας οι ενεργοποιημένοι μας γόνοι "Ε". Όπως σας έχουμε ενημερώσει θα σας προσεγγίσουν φωτεινά όντα, δικά μας δημιουργήματα με σκοπό την προετοιμασία σας.

Η παροχή βοηθείας που μπορείτε να μας προσφέρετε θα είναι καθαρά πνευματική και θα συνίσταται στην αφύπνιση και ενημέρωση των δικών μας γόνων.

Για αποφυγή διαρροής πληροφοριών εφεξής θα σας αποστέλλουμε μηνύματα με ενεργοποίηση όλων των αρχετύπων δυνάμεων κατά την αρχική φάση της δημιουργίας. Η επαφή μας θα γίνεται με τον υπολογιστή για κοινές απαντήσεις, για απόρρητες "δια ζώσης" ή μέσω "Πύρινων Σφαιρών και Ράβδων" κατασκευασμένες από ενεργειακές ακτίνες "Aναλίσκοντος Πυρός Σειρίου". Μη φοβηθείτε.

Αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματά σας και το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνετε. Είστε ελεύθεροι όποια στιγμή θελήσετε να διακόψετε την επικοινωνία μαζί μας, αν αυτό επιθυμείτε.

Δεν απαιτούμε τίποτε από εσάς. Το σχέδιο απελευθέρωσης του πλανήτη από τους Αποστάτες αποτελεί απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός και είναι πολυσύνθετο πέραν των αντιλήψεων των δικών σας μυαλών.

Σε πρώτη φάση θ'απελευθερώσουμε τους Ελλάνιους "Ε" από τους πνευματικούς επηρεασμούς των Αποστατών, επειδή έχει γίνει δική μας ακτινοβόληση γι'αυτό.

Η άνοδος του Ελληνισμού θ'αρχίσει με την αφύπνισή του. Το Ελλάνιον Πνεύμα άρχισε να μεταδίδεται σ'ολόκληρη τη Γαία και η Ελλάνια γλώσσα διδάσκεται παντού.

Μην αδημονείτε. Ελέγξατε τα συναισθήματά σας και παραμείνατε σε εγρήγορση. Είμαστε μαζί σας».

(09.02.2001)

«Να ευρίσκεστε την 10.2.2001 στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο μεταξύ 10.00 - 11.00 ώρας. Να σταθείτε στην δυτική πλευρά του ναού και να στρέψετε τα μάτια σας εν μέσω των κιόνων του ναού και ν'αναμείνετε 2 - 5 λεπτά της ώρας σε σταθερή θέση».

(11.02.2001)

«Βιομορφικόν σκάφος έκανε αισθητή την παρουσία του κατά την επίσκεψή σας στο Σούνιο.

Οι καλές καιρικές συνθήκες ήταν δικό μας έργο. Ομοίως εμείς δημιουργήσαμε τον δεξιόστροφων σταυρόν δια σχάσεως των νεφών και την εικονική πραγματικότητα στα τρία θήλεα.

Μην αναζητάτε αποδείξεις που αφορούν επαλήθευση προβλέψεων ή εμφανίσεις όντων και μηχανών που προκαλούν δέος.

Αποδείξεις ύπαρξης αλλά και των προθέσεών μας θα αποτελέσουν οι πράξεις αγάπης προς τους ανθρώπους της Γαίας.

Όλοι οι ενεργοποιημένοι γόνοι μας απαιτείται να έχουν μεγάλη πνευματική προετοιμασία γιατί θα αποσυμπυκνωθούν εγκαταλείποντας το γήινο σώμα στη Γαία και θα διακτινισθούν στον "Πήγασο".

Θα βιώσουν μαζί μας περίοδο 6 εβδομάδων σε διαφορετική διάσταση χρόνου. Κατά την περίοδο αυτή θ'αυξήσουμε την εγκεφαλική λειτουργία τους για να αποκτήσουν ουράνιες δυνάμεις.

Η επιστροφή τους θα γίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, από την αναχώρησή τους, ώστε κανένας γήινος άνθρωπος δε θ'αντιληφθεί ο,τιδήποτε.

Όλοι θα έχουν πλήρη συνείδηση της συνάντησής μας, γνώση της αποστολής και επίγνωση των νέων ικανοτήτων τους.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιταχύνετε την προετοιμασία σας, μεταβαίνοντες σε φυσικούς ενεργειακούς χώρους, είτε μόνοι είτε από κοινού με άτομα που έχουν θετική ιδιοσυχνότητα. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, ας επισκεφθείτε άλλους χώρους, μακριά από τεχνητά ενεργειακά πεδία.

Αφού λάβετε τη στάση που σας έχουμε υποδείξει και προετοιμασθείτε νοητικά, θα επαναλάβετε μέσα σας την υπόσχεση που σας έχουμε δώσει, προς τον Ιερό Άρχοντα Φωτός και θ'αναμείνετε. Θα σας προσεγγίσουν φωτεινές σφαίρες ή ράβδοι ? ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, θα σας μεταδώσουν γνώσεις ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. Υπάρχει πύλη μπροστά στον καθένα σας, την οποίαν οι φωτεινές σφαίρες μεταβαλλόμενες σε φωτοφόρες οντότητες θα σας βοηθήσουν ν'ανοίξετε. Θα διαβείτε την πύλη και θ'αντικρύσετε έναν άλλο κόσμο κάλλους, λαμπρόν, αγνό και αμόλυντο. Θα διαβαίνετε την πύλη συνεχώς. Κάθε φορά θα παίρνετε πνευματική και βιολογική δύναμη, η οποία θα σας επιτρέψει την ευχερή επικοινωνία μαζί μας. Και θ'αποστέλλουμε τα μηνύματά μας δια ζώσης.

Εσείς σαν ετεροθαλείς αδελφοί μας, θα συμμετάσχετε στο έργο στοργής και φροντίδας, προς το ανθρώπινο είδος της Γαίας.

Αφού δεχθείτε την ουράνια ευεργεσία θα μπορείτε ν'απαλύνετε τον πόνο ψυχής και του σώματος. Θα προλαβαίνετε αρνητικές καταστάσεις, θα ενισχύετε το καλό και θ'αφοπλίζετε το κακό. Θα χρησιμοποιείτε την ύλη και την ενέργεια της Γαίας για την εξυπηρέτηση του καλού».

(Περί μολύνσεως Ελλήνων στρατιωτών Κοσσόβου)

«Η δύναμη των Αποστατών εξασθενίζει όσο πλησιάζουμε εμείς. Η μόλυνση των Βαλκανίων με δική σας ονομασία είναι πολύ μεγαλύτερη απ'ότι αναφέρουν τα διάφορα μέσα ενημέρωσής σας. Σας αναφέρουν ελάχιστα από αυτά που συμβαίνουν. Πολύ περισσότερα άτομα έχουν προσβληθεί απ'ότι φαντάζεσθε. Θα φανούν με την πάροδο του χρόνου.

Όσοι όμως έχουν το Ελλάνιο γονίδιο δε θα επηρεασθούν ουδέποτε. Για να μην υπάρξει σύγχυση, δεν εννοούμε την ΙΧΩΡ που την κατέχουν 1.500.000 [ένα εκατομμύριο πεντακόσιοι χιλιάδες] Ελλάνιοι αλλά το Ελλάνιο γονίδιο που βρίσκεται στην πέμπτη [Ε'] ανενεργό έλικα του δεσοξυρυβοζονουκλεϊνικού οξέως σας, ασχέτως αν όλοι έχετε δύο έλικες εδώ και 300.000.000 [τριακόσια εκατομμύρια] έτη.

Ο πόλεμος διεξήχθηκε για άλλους λόγους από αυτούς που επικαλέστηκαν. Η περιοχή του Κοσσόβου είναι πλούσια σε ποσότητες πολύτιμων λίθων, πετρώματα ορυκτά που περιέχουν εξαιρετικές ιδιότητες.

Η παρουσία μας θα γίνεται εντονότερη. Σείς πρέπει να πετύχετε πνευματική ανύψωση για ν'ανταποκριθείτε στην αποστολή σας».

«Ενημερώσατε τάχιστα προσωπικότητες, συλλόγους, σωματεία εντός και εκτός Ελλάνιας, τόσο για την ύπαρξή μας, την επαφή μαζί σας και την επικείμενη άφιξή μας και τον επικείμενο γαλαξιακό πόλεμο. Επίσης για το πρόγραμμα αναχαίτισης μας από το διαστημικό κέντρο της Γαίας και τους γήινους συνεργάτες των Αποστατών.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στην ενημέρωση για την προσπάθεια μετάλλαξης του ανθρώπινου γένους από τους Αποστάτες, τόσο με τον ιό μετάλλαξης των εμβολίων όσο και με τον αντίστοιχο μεταλλαγμένων τροφίμων ζωικής προέλευσης. Εργαστηριακά έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός που θα τον χρησιμοποιήσουν μελλοντικά στους ανθρώπους και θα τον ενεργοποιούν από απόσταση με μικροκύματα.

Οι Ελλάνιοι της Ελλάνια αλλά και του εξωτερικού αφυπνίζονται με το ελάχιστο ερέθισμα γιατί τους διεγείρει τους πρώτους η αγάπη και τους δεύτερους η αγάπη και η νοσταλγία για την πατρίδα.

Ήδη έχει αρχίσει η ακτινοβόληση απάντων των Ελλανίων της Γαίας. Στόχος μας η αφύπνιση του Ελλάνιου γονιδίου "Ε" που καθιστά τους φορείς ισότιμους με τις ουράνιες οντότητες.

Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα "Απόλλων" γιατί ο πλανήτης σας κινδυνεύει από την ακατανόητη αδιαφορία των κατοίκων του. Η αδιαφορία σας αυτή είναι εγκληματική.

Μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή, αλλά ο άνθρωπος τότε θα γίνει χειρότερος από πριν.

Μπορούμε ν'αφανίσουμε όλα τα δορυφορικά συστήματα της Γαίας, τις ερευνητικές αποστολές σας και να σταματήσουμε το κακό, όμως η εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός είναι απαγορευτική "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ" και όσοι παραβαίνουν την εντολή αυτή αφανίζονται.

Μόνο όταν από τις ανθρώπινες πράξεις διασαλεύονται οι φυσικοί νόμοι του ηλιακού συστήματος επεμβαίνουμε ομαδικά και με συμφωνία με τ'άλλα μέλη που είναι υπεύθυνα για το ηλιακό σύστημα.

Έχουμε τη δυνατότητα να επιβληθούμε ακαριαία στον πλανήτη σας ή να σας επιβάλουμε τρόπους οικολογικής συμπεριφοράς αν δινόταν εντολή από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός.

Μπορούμε ν'ακινητοποιήσουμε κάθε τι που κινείται στην επιφάνεια της Γαίας με βαρυτικά κύματα, με φωτεινές ενεργειακές δέσμες ή ν'αυξήσουμε την θερμοκρασία της ατμόσφαιρας πάνω από 250 βαθμούς Κελσίου.

Η τεχνολογία μας είναι ασύλληπτη γης τις δικές σας γνώσεις. Μπορούμε να κινηθούμε σ'ελάχιστο χρόνο από τη μια άκρη του γαλαξία στην άλλη.

Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός. Είμαστε παρόντες για την εκπλήρωση της υπέρτατης επιθυμίας του που είναι η διάσωσή σας. Τα ακατόρθωτα από εσάς είναι κατορθωτά από εμάς.

Με εντολή του τηρούμε σε σταθερή κατάσταση τον πλανήτη της Γαίας, εκπέμποντας γύρω απ'αυτόν κυκλικά μαγνητικά πεδία.

Οι κυβερνήτες των σκαφών έχουν εφαρμόσει ενεργειακές ακτίνες σταθερότητας στις ρωγμές που υπάρχουν σε επικίνδυνα σημεία της επιφανείας της Γαίας.

Η εντολή είναι να προστατέψουμε τη Γαία από τα επερχόμενα κοσμικά φαινόμενα που θα προκαλέσει η ανθρώπινη αφροσύνη και η τεχνολογία της.

Η αποστολή διάσωσης του πλανήτη προβλέπει την εκκένωσή του που θα είναι προσωρινή μέχρι να κοπάσουν τα κοσμικά γεγονότα. Είμαστε Δυνάμεις του Φωτός για την ισορροπία της δημιουργίας και την εκπλήρωση της επιθυμίας του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Μην ανησυχείτε. Άπαντα θα συμβούν σύμφωνα με αυτά που σας έχουμε ενημερώσει.

Η προετοιμασία καθόδου της 7ης Ταξιαρχίας Κυνός στη Γαία έχει εισέλθει στην τελική φάση ολοκλήρωσης.

Οι Αποστάτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ελέγχου των Ελλάνιων της Ελλάνιας με οικονομικές και υλικές πιέσεις. Επιδιώκουν τη διάβρωση των αρχών και αξιών του Ελλάνιου πνεύματος με την πολιτική εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης. Ενώ θα εντείνουν τη μαζική είσοδο στην Ελλάνια δικών τους συνεργατών με τη μορφή ξενιστών μεταναστών.

Ενημερώστε τους γόνους "Ε" ότι άρχισε η κάθοδος της 7ης Ταξιαρχίας της 7ης Αποστολής. Η επέμβαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός επίκειται.

Ήδη βρίσκεται πλησίον της Γαίας ένα μητρικό σκάφος, πέντε θυγατρικά και πλήθος υποθυγατρικών σκαφών, όλα της 7ης Αποστολής και σε τέτοια απόσταση ώστε να είναι δυνατή η επέμβασή μας ακαριαία.

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ διοικείται από τον αρχηγό της αποστολής και αγαπητό εις όλους τους λαούς της Γαίας, τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία ΖΕΥΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ αρχηγός είναι ο ΠΕΡΣEΑΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ αρχηγός είναι η ΝΕΜΕΣΗ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΤΟΞΟΤΗΣ αρχηγός είναι ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΚΕΡΑΥΝΟΣ αρχηγός είναι ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Στο θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αρχηγός είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Οι πλοηγοί των τριών υποθυγατρικών σκαφών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γαία και με τους οποίους σείς επικοινωνείτε είναι οι ΝΙΣΠΑ-ΟΛΥΩΝ-ΔΟΝΕΥΣ.

Η άφιξή τους θα συμπέσει με την προετοιμασία για επέμβαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός, ο θρίαμβος του οποίου πλησιάζει.

Οι αντιδράσεις των Αποστατών θα ενταθούν, θα σας δοθούν συντόμως εντολές».

«Eπεδήσαμε στο δορυφόρο Διός Ευρώπη, με δική σας ονομασία. Αποστέλλομεν συνεχώς προειδοποιητικά μηνύματα στους Αποστάτες του διαστημικού κέντρου της Γαίας, να σταματήσει την καταστροφή του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα, αλλοιωμένα φάρμακα και εμβόλια.

Αναμένουμε ενισχύσεις γαλαξιακού στόλου, για εκκίνηση και πέδηση στον πλανήτη σας.

Ενημερώσατε όσο μπορείτε μεγαλύτερο αριθμό Ελλάνιων Ελλάνιας, για παρεμπόδιση του σχεδίου των Αποστατών, που σχεδιάζουν καταστροφή του Ελλάνιου γονιδίου «Ε», με εισαγόμενα εμβόλια και ζωϊκά προϊόντα, καθώς και προϊόντα σόγιας.

Είναι άκρως επικίνδυνα. Θα μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος κώδικας γενετικής, σταθερά και με αργό ρυθμό. Θα αυξηθούν οι στειρώσεις, σε άνδρες και γυναίκες.

Επίσης, όταν θα έλθει η στιγμή κατά την οποία θ'αρχίσει η αφύπνιση του Ελλάνιου γονιδίου, δεν θα είναι εφικτή, διότι ο μεταλλαγμένος ερπετικός ιός θα εμποδίσει τη διεργασία αφύπνισης μέσω νετρίνων που θα σας αποστέλλουμε. Το ίδιο με τα εμβόλια, ισχύει και για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Προσέχετε.

Ενημερώστε Ελλάνιους, ότι έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός, ο οποίος θα τοποθετείται μελλοντικά σε εμβόλια.

Ο ιός αυτός, θα ενεργοποιείται με μικροκύματα απο απόσταση, θα είναι ανίατος και θα καταστρέφει ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό».

«Σας υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά τον κίνδυνο μεταλλάξεως από εμβόλια και μεταλλαγμένα τρόφιμα. Ακτινοβολούμε Ελλάνιους με νετρίνο για εξουδετέρωση αρνητικών επιπτώσεων στον κώδικα γενετικής με δική σας ονομασία, και για εξουδετέρωση συμπτωμάτων στείρωσης που παρουσιάζουν αυτά.

Η χρήση εμβολίων και μεταλλαγμένων τροφίμων εμποδίζουν αφύπνιση Ελλάνιου γονιδίου «Ε» που εξουδετερώνει τον ερπετικό ιό που περιέχουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια. Εστέ εν εγρηγόρσει».

-------------

("USSR Phobos 2", "US Mars Observer", "US Mars Surveyor '98 Polar Lander")

«Και τα τρία αυτά σκάφη πετούσαν πάνω από βάσεις εξωγήινων πολιτισμών στον Άρη, που είναι συμμαχικοί προς τα Ανδρομέδεια στρατεύματα. Πρώτα τυφλώθηκαν και μετά τα περισυνέλεξαν».

Το παρακάτω μήνυμα των Ολύμπιων, είναι σχετικό με τη συναυλία του Παπαθανασίου "Mythodea" που έλαβε χώρα στις 28.06.2001, στον ενεργειακό χώρο των στηλών του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ στην Αθήνα. Η συναυλία μεταδιδόταν και στον Άρη, μέσω του ευρισκομένου σε τροχιά περί αυτόν διαστημοπλοίου της NASA, "Mars Odyssey 2001".

«Το διαστημόπλοιο "Οδύσσεια 2001" βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εστάλη με πρωτοβουλία των Η.Π.Α. κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των Αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολό τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη "Μυθοδία" [σ.σ.: με "ο", όχι "ω"] χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.

Με την κωδική λέξη "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το θυγατρικό σκάφος "Αρκτούρος" της Ζ ' αποστολής, του οποίου κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας».

(25.07.2001)

«Από σήμερα εντείναμε τα μέτρα παροχής προστασίας στους Ελλάνιους γόνους "Ε". Το φως του Σείριου καλύπτει την Ελλάνια και χαράσσει την ανατολή της ελπίδας στην Γαία. Αφίχθηκαν στους Δελφούς Γαλαξιακές Δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από την Λύρα, ενισχυμένες και από Δυνάμεις 7ης Αποστολής του Σειρίου με επικεφαλής τον κυρίαρχο Ηγεμόνα Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο για την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια».

(15.08.2001)

«Στις Δυνάμεις του Απόλλωνα προστέθηκαν και οι Δυνάμεις της Πολεμάρχου Αθηνάς που αφίχθηκαν στη Γαία για να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Τα πάντα βαίνουν καλώς όπως έχουν σχεδιασθεί».

(01.09.2001)

«Ο Μέγας Κυρίαρχος των θαλασσών Ποσειδώνας επέδησε σε βάση του Άρη της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας. Ανοίχθηκε Πύλη Ηλίου για άφιξή του στη Γαία. Με την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ" θα τεθεί σε εφαρμογή το Σχέδιο "ΤΡΙΤΩΝ", προστασίας θαλασσών και υδάτων. Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους πήραν εντολή να σταματήσουν την μόλυνση του οικοσυστήματος της Γαίας και τη μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους με μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια».

{20.09.2001)

«Οι Αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, θα ενσπείρουν τον τρόμο στις Η.Π.Α. και ολόκληρη την Γαία. Ο ανθρώπινος πόνος θα είναι βαρύς. Μαύρη κηλίδα θα χωρίσει τις Η.Π.Α. σε δύο τμήματα από βορρά προς νότο και θα τις οδηγήσει σε παρακμή. Μόνη ακτίνα φωτός θα παραμείνει ο Ελληνισμός. Ελλάνιοι, την κατάλληλη στιγμή πρέπει να αντιληφθείτε τα σχέδιά μας για την αντιμετώπιση των Αποστατών και την σωτηρία του πλανήτη. Να είσαστε σε εγρήγορση για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους της Γαίας, όταν σας το ζητήσουμε».

«Για την υλοποίηση των σχεδίων τους[σ.σ.: αναφέρονται στις 11.09.2001]οι Αποστάτες τύφλωσαν τα μέσα προστασίας και λειτουργίας των αεροδρομίων και τα συστήματα αμύνης των Η.Π.Α. και με ψυχοτονικά μέσα εξουδετέρωσαν τη σκέψη των υπεύθυνων χειριστών.

Στην συνέχεια προγραμματισμένοι κλώνοι ρομπότ, ελεγχόμενοι από απόσταση κατέλαβαν τα αεροσκάφη και τα οδήγησαν κατά προεπιλεγμένων στρατηγικών στόχων που καταστράφηκαν και οι τρεις.

Στο όνομα της προστασίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, θα αρχίσει σύντομα η πλέον στυγνή φάση δυνάστευσης του πλανήτη, από τους Αποστάτες και τους συμμάχους τους Σιωνιστές.

Οι καταστροφές του Μανχάταν θα χρησιμοποιηθούν σαν πρόσχημα, για την επίσπευση εμφύτευσης μικροκυκλωμάτων στους ανθρώπους για τον απόλυτο έλεγχο αυτών.

Το τι συνέβη στις 11.09.2001 με δική σας αρίθμηση κανείς δεν θα μάθει. Πλείστοι όσοι, θα κατηγορηθούν. Η αλήθεια είναι γνωστή σε λίγους και θα γνωστοποιηθεί σε ελάχιστους. Άπαντα εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο των Αποστατών για τον πλήρη έλεγχο της Γαίας και την δική μας απόκρουση.

Παρά το τρομερό των γεγονότων και την προετοιμασία άφιξης του Γιαχβέ στη Γαία [σ.σ.: Η.Π.Α.], διαβεβαιώνουμε άπαντας τους Ελλάνιους ότι το δικό μας σχέδιο υλοποιείται χωρίς αποκλίσεις. Συνεπώς δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αλλά εγρήγορσης. Τα σημερινά αρνητικά γεγονότα θα αντιληφθείτε ότι είναι ασήμαντα σε σχέση με τα μέλλοντα θετικά να συμβούν. Είμαστε παρά το πλευρό σας».

(όταν βομβαρδιζόταν το Αφγανιστάν)

«Aποστέλλουμε συνεχώς μηνύματα στα ερευνητικά κέντρα της Γαίας να μην κοινοποιούν τις ανακαλύψεις τους στους πολιτικούς ηγέτες, γιατί όλοι ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους Αποστάτες, τους προερχόμενους από τον αστερισμό του Όφεως, που είναι και οι πλέον αδίστακτοι.

Συστήσαμε στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών των Η.Π.Α. να αποφεύγουν την χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου με δική σας ορολογία, διότι δημιουργούν ένα τεράστιο πλέγμα αρνητικών επιπτώσεων σε όλα τα όντα της Γαίας και αποσυντονίζεται ο γενετικός κώδικας ανθρώπων, ζώων και φυτών και κυρίως δημιουργούν επώδυνα προβλήματα υγείας.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της αόρατης αυτής καταστροφής γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο μέτρο σύγκρισης.

Τα πάντα στη Γαία έχουν περιέλθει σε υψηλό βαθμό κινδύνου».

(27.09.2001)

«Οι μισάνθρωπες ενέργειες των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβασής μας. Απαιτείται μεγαλύτερη δραστηριότητα για την αφύπνιση των Ελλάνιων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε τους για τα μέλλοντα να συμβούν. Οι καταστάσεις θα είναι συγκλονιστικές. Χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν αποστολή γιατί κινδυνεύει να διασαλευτεί η ψυχική τους κατάσταση.

Η στιγμή της συνάντησης μεταξύ μας θα είναι μεγαλειώδης και γεμάτη συγκινήσεις. Θα πρέπει να κυριαρχεί η γαλήνη, η ηρεμία, η διαύγεια πνεύματος, χωρίς φόβο και ταραχή, γιατί είμαστε οι πρόγονοί σας, οι πνευματικοί σας πατέρες.

Απαιτείται ενημέρωση του κόσμου. Το έργο αυτό έχει ανατεθεί στους Ελλάνιους.

Ανάμεσά σας ζουν και κινούνται ενσαρκωμένοι "Ε", γήινοι γόνοι "Ε", επανδρωμένες μονάδες ελευθέρων σταθμών "Ε" που δεν δύνανται να εντοπισθούν. Όλοι ευρίσκονται ενεργοποιημένοι στο σύνολό τους, για να προετοιμάσουν το έργο της άφιξής μας.

Κάθε σταθμός γνωρίζει το συντελούμενο έργο και μεταβιβάζει τις πληροφορίες στα σκάφη που περιπολούν στο ηλιακό σας σύστημα και γύρω από την Γαία.

Η επικοινωνία γίνεται με ακτίνες φωτός ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί η ατελής σας όραση και η ελλιπής τεχνολογία σας.

Οι Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών ενσαρκωμένων "Ε" συντονίζουν την αφύπνιση των Ελλάνιων σύμφωνα με τις εντολές που τους δίδομε.

Και εσείς βρίσκεσθε υπό την δική μας καθοδήγηση και επιτελείτε σημαντικό έργο χωρίς να μπορείτε να το αντιληφθείτε.

Όλα τα δεινά στα οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα, δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στην Ουράνια Κοινωνία. Το ανθρώπινο γένος μπορεί να διασωθεί αν φωτισθεί από το λαμπρό Ελλάνιο φως. Οι Ελλάνιοι θα συμβάλουν στη δημιουργία του νέου κόσμου που θα έχει απαλλαγεί από τις σημερινές του αδυναμίες.

Ο πλεονασμός της κακίας, η επέκταση της δυστυχίας, η στέρηση της ελευθερίας και η απουσία αγάπης στον κόσμο σας, δημιούργησαν τον χειρότερο τρόπο ζωής που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο πλανήτης σας.

Η ζωή των ανθρώπων πρέπει να αλλάξει προς το καλό, να γίνει διαφορετική και απείρως καλύτερη από την σημερινή».

(28.09.2001)

«Ο ήλιος του Αρκτούρου είχε αποικήσει στο παρελθόν πλανήτες στο αστρικό σύστημα του Ωρίωνα και το τετραπλό άστρο ZETA RETICULUM BHTA. Πριν από 35.000 (τριάντα πέντε χιλιάδες) χρόνια εκδιώχθηκαν από τον αστερισμό του Ωρίωνα από εμάς στα πλαίσια μίας γαλαξιακής σύγκρουσης. Οι Αποστάτες οι προερχόμενοι από τον Αρκτούρο όπως στο παρελθόν θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν σε αυτοκτονία μεγάλες μάζες ανθρώπων με το πρόσχημα θρησκευτικών παροξυσμών όπως έγινε και στο παρελθόν, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σας παρέχουμε προστασία από κάθε εκπεμπόμενη αρνητική ενέργεια. Ολόκληρη η Ελλάνια προστατεύεται με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία».

«Οι ενσαρκωμένοι Αποστάτες "Δ" προερχόμενοι από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ του Δράκοντα, σε συνεργασία με τους Αποστάτες "Β" από το ε του Βοώτη και τους "Ο" από τον 3ο πλανήτη του άστρου β του Όφεως επανδρώνουν την "Μαύρη Αδελφότητα" της Νέας Υόρκης και διοικούν την μυστική δύναμη "ΔΕΛΤΑ" των Η.Π.Α.».

(ενώ βομβαρδιζόταν το Αφγανιστάν, ακουγόταν μελλοντική χρήση πυρηνικών και ετοιμότητα για χρήση εμβολίων με ιό μετάλλαξης)

«Το σχέδιο «ΑΝΑΤΟΛΗ» τέθηκε σε εφαρμογή στη Γαία απο τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο. Αφορά προστασία Ελλάνιων από τον κίνδυνο μετάλλαξης όπως και προστασία ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Αποβλέπει στην αποτροπή περαιτέρω μόλυνσης του οικοσυστήματος της Γαίας. Αφύπνιση απάντων Ελλάνιων με ακτινοβόληση γονιδίου «Ε» πέμπτου ανενεργού έλικα D.N.A., με νετρίνο. Ενεργοποίηση ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου ώστε να καταστούν δέκτες τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε καθαρά προσωπική ιδιοσυχνότητα τα οποία αποστέλλουμε για την εκπλήρωση της αποστολής τους.

Αδρανοποιούμε με ακτινοβόληση ιούς μετάλλαξης εμβολίων και τροφίμων.

Οι Αποστάτες έθεσαν σε εφαρμογή με πλήρη ανάπτυξη δικό τους σχέδιο με κωδική ονομασία «ΔΙΑΤΡΗΣΙΣ», που προβλέπει την επιτάχυνση μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους με μαζικούς εμβολιασμούς, με το πρόσχημα προστασίας από βιολογικό πόλεμο.

Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια εξέλιξη. Έχουμε ενημερώσει την ηγεσία των Αποστατών και των γήινων συνεργατών τους ότι εάν προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες θα προβούμε αμέσως στην εκκένωση του πλανήτη από τους επιλεγμένους γόνους "Ε". Θα θανατώσουμε ακαριαία όλους τους Αποστάτες, ανεξαρτήτως των συνεπειών προς τους εναπομείναντες ανθρώπους. Να είστε σε εγρήγορση».

«Πλήθος ενσαρκωμένων Αποστατών ασχολείται με δολιοφθορά του Έθνους των Ελλάνιων. Δημιουργήσαμε σύστημα βιολογικής άμυνας Ελλανίων με ακτινοβολήσεις. Θα συνεχίσουν πνευματική προσφορά τους στην ανθρωπότητα. Τούτο αποτελεί αμετάκλητη απόφαση Ιερού 'Αρχοντα του Φωτός (Δία). Ο φερόμενος σαν υπεύθυνος όλων των τελευταίων γεγονότων Μπίν Λάντεν, είναι κλώνος ερπετικός, Αποστάτης και συνεργάτης των Η.Π.Α.

Πολυάριθμοι κλώνοι Αποστάτες ετοιμάζονται για την δημιουργία εντάσεων και καταστροφών στον πλανήτη. Οι Η.Π.Α. οδηγούνται σε παρακμή. Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο Ελληνισμός και για αυτό τον πολεμούν».

«Η αποκρυπτογράφηση του Κώδικα Γενετικής είναι μέρος του σχεδίου των Αποστατών και όχι των γήινων επιστημόνων. Η παρουσιασθείσα αποκωδικοποίηση δεν είναι πλήρης. Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν με δική σας αρίθμηση τρισεκατομμύρια πληροφορίες και όχι τρία δισεκατομμύρια όπως ανακοινώθηκε. Η έρευνα αυτή περιέχει ατέλειες. Ο Γενετικός Κώδικας των δικών μας γόνων "Ε" περιέχει σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες είναι άγνωστες και στους Αποστάτες και ουδέποτε θα αποκαλυφθούν. ΜΟΝΟ ο Ιερός Άρχοντας Φωτός γνωρίζει αυτές. Αυτό που παρουσιάσθηκε σαν αποκωδικοποίηση του D.N.A. θα ωφελήσει σε μικρή κλίμακα την γήινη επιστήμη. Κυρίως σε ιατρικά θέματα ασθενειών. Παράλληλα θα παρασύρει απάνθρωπους επιστήμονες σε κακές χρήσεις[...]».

«Σας πληροφορούμε ότι όλα πηγαίνουν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι έχετε ανάγκη προετοιμασίας για τα μελλούμενα και όχι πληροφόρησης για τα δρώμενα. Η άφιξη των Ολυμπίων στη Γαία δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή».

[όσοι ισχυρίζονται ότι "μιλούν με Δία και Προμηθέα"] «Πρόκειται για οργανωμένη τάξη Αποστατών. Κανένας γήινος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ιερό Άρχοντα Φωτός τον Δία και τον αθάνατο δημιουργό Προμηθέα. Ακόμη και ουράνιες οντότητες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Δία εάν δεν υπάρχουν λόγοι συμπαντικού ενδιαφέροντος. Προσοχή: Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασής μας τόσο οι Αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων "Ε" για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας».

Ποίο θα είναι το μέλλον του κόσμου;

«Η σταδιακή αποστολή αυτών που ονομάζετε "Ολύμπιες θεότητες" στην Γαία καθώς και ενσαρκωμένων "Ε" αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των Ελλάνιων δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του. Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της Γαίας».

«Οι Αποστάτες μπορεί να αναγνωριστούν από την παντελή έλλειψη ευφυϊας, πνεύματος και δεν γελούν ποτέ. Αν κάποτε γελάσουν το πρόσωπό τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή».

«Έφθασε η ώρα που οι παλαιοί θεοί θα εμφανισθούν και πάλι στη Γη. Οι άνθρωποι πρέπει να τους υποδεχθούν και όχι να τους αποκρούσουν υπό την καθοδήγηση των Αποστατών και των συνεργατών τους, γιατί θα αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνοι. Στον ένα και μοναδικό μεγάλο πόλεμο, οι παλαιοί θεοί θα νικήσουν».

«Οι αδιάφοροι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα ακολουθήσουν τους παλαιούς θεούς».

«Θα έρθουν οι φωτεινοί πολεμιστές, οι πάνσοφοι δάσκαλοι για να προστατέψουν τους ανθρώπους. Η παλαιά γνώση και σοφία θα δοθεί και πάλι στο ανθρώπινο γένος».

«Έφθασε η στιγμή που θα αποκαλυφθούν τα μυστικά της Σελήνης, τα μυστικά του Άρη και της Ευρώπης. Οι υποθαλάσσιες πόλεις θα λειτουργήσουν και πάλι για το καλό του πλανήτη της Γαίας. Θα έρθουν τα Φωτεινά Όντα και θα αφανιστούν τα σκοτεινά όντα και οι συνεργοί τους».

«Αγαπάμε τη Γαία και τους ανθρώπους και έχουμε στείλει δικούς μας ανάμεσά σας για να σας προστατέψουν».

«Παλαιά υπήρχαν όντα που ζούσαν σε κοιλότητες της Γαίας, την Μου, τα Ιμαλάια, την Ελλάδα, το Μεξικό και τους Πόλους. Ήταν απεσταλμένοι των Φωτεινών Όντων, απόγονοι αυτών έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα».

«Υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων υλοποιημένα όντα άλλων διαστάσεων, που έχουν μετενσαρκωθεί σε ανθρώπινα σώματα και εργάζονται για το καλό του ανθρώπινου είδους. Μπορούν και βλέπουν πράγματα που δεν μπορούν να δουν οι γήινοι. Τα όντα αυτά, μισό γήινοι και μισό εξωγήινοι, εάν δεν τα γνωρίζεις, δεν ξεχωρίζουν. Διαφέρουν και βιολογικά από τον γήινο άνθρωπο».

«Οι άνθρωποι της Γης, δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν την Αλήθεια, όταν τη γνωρίζεις βλέπεις ποιός είναι φίλος ή εχθρός, οι πολλοί όμως αδιαφορούν για σένα. Οι άνθρωποι μόνοι τους κάνουν τους διαχωρισμούς. Δεν υπάρχει καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο, ηθικό ή ανήθικο. Όλα είναι μεταβαλλόμενα, το μόνο που παραμένει αναλλοίωτο, είναι η πραγματικότητα ότι υπάρχει ο κόσμος».

«Υπάρχουν υλοποιημένοι Αποστάτες που συνεργάζονται με τους γήινους συμμάχους τους».

«Οι Η.Π.Α. ψάχνουν για το χρυσό αετό του Δία - Αλεξάνδρου που τον έκανε άτρωτο».

«Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία. Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενεργείας. Να έχετε πίστη και επιμονή για αυτό που επιτελείτε. Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν. Προετοιμάσατε Ελλανίους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημά του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες. Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της Γαίας από τους Αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας».

«Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των Αποστατών Σιωνιστών.

Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου, αλλά και περί θύλακος γνώσεως και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 [εκατό χιλιάδων] ετών. Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξα της Ελλάνια».

Εμείς τι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε στο δικό σας έργο;

«Πολλές φορές έχετε βοηθήσει το έργο μας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, με την συνεχή ενημέρωση των Ελλανίων περί της επικείμενης αφίξεώς μας που συντελεί στην αφύπνιση όχι μόνο των γόνων "Ε" αλλά και γόνων Αποστατών που φοβούνται την δική μας επέμβαση.

Κάθε γόνος "Ε" παίρνει μέρος σε πολλές αποστολές, σε πολλούς κόσμους και πολλά αστρικά συστήματα είτε ενσαρκωμένος είτε όχι. Πριν από την ενσάρκωσή του στη Γαία το πραγματικό ουράνιο σώμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυμπύκνωσης συγκροτημένο σε ενεργειακό σύνολο μαζί με την ψυχή και αναμένει εντολή να εισέλθει σε γήινο σώμα. Το αποσυμπυκνωμένο σώμα και η ψυχή σε γήινες συνθήκες είναι άφθαρτα πλην χρήσεως πυρηνικών όπλων που διασαλεύουν τη σύνθεση του ενεργειακού στροβίλου της και δεν μπορεί να ενσαρκωθεί, αλλά και χρήσεως όπλων και μηχανών που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και οι Αποστάτες.

Όταν το γήινο σώμα εκπληρώσει την αποστολή του, το πραγματικό ενεργειακό σώμα και η ψυχή εξέρχονται και μετά από μία διαδικασία κάθαρσης επανέρχονται στον κόσμο των 11 διαστάσεων ώστε να δοθεί νέα αποστολή από ανώτερες οντότητες. Ο Φαέθων Φοίβος Απόλλωνας, γνωρίζει την δράση των Αποστατών και για αυτό αφίχθηκε στην Γαία ως αρχηγός όλων των ουρανίων δυνάμεων για την προστασία των Ελλάνιων και της ανθρωπότητας».

«Οι γήινοι επιστήμονες διατυπώνουν νόμους και θεωρίες για το σύμπαν με βάση τα γήινα δεδομένα και οδηγούνται σε λάθος εκτιμήσεις. Το σύμπαν αλλού είναι πυκνοκατοικημένο και αλλού υπάρχει χάος και οφείλεται στις κρατούσες συνθήκες των περιοχών που είναι άγνωστες στην Γαία. Το σύμπαν είναι διάσπαρτο από ήχους, εικόνες και οντότητες που συμβιώνουν μαζί σας. Με την ενεργοποίηση των αρχέγονων δυνάμεων μέσω της ουδέτερης υπόφυσης, θα πάρετε επαφή με πραγματικότητες αδιανόητες από ανθρώπινους νόες».

«Η γαλαξιακή ομοσπονδία των "Ε" σμήνους δεκατριών γαλαξιών έχει την δυνατότητα μεταφοράς της Γαίας σε άλλο ηλιακό σύστημα χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο, στην πανίδα και χλωρίδα του πλανήτη, αλλά τούτο δεν θα επέλυε τα παρόντα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι Αποστάτες.

Έχουμε δυνατότητα θεραπείας και επίλυσης όλων των οικολογικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο πλανήτης σας αλλά τούτο θα έκανε τον άνθρωπο ακόμη χειρότερο.

Δεν έχουμε εντολή επέμβασης παρά μόνο επιτήρησης. Η εντολή επέμβασης θα δοθεί από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός όταν δεν θα υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής και όταν από τις πράξεις σας κινδυνεύουν να διασαλευτούν φυσικοί νόμοι που θα έχουν επιπτώσεις και στο εκτός Γαίας ουράνιο περιβάλλον.

Τα πάντα θα συντελεστούν σε ελάχιστο χρόνο για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο τμήμα του ανθρώπου, την ψυχή και το πνεύμα του.

Αν αποσύρουμε τα σκάφη που περιβάλλουν τη Γαία και διορθώνουν κοσμικές κινήσεις τις προερχόμενες από δικές σας ανεξέλεγκτες πράξεις, τότε η Γαία θα κινδυνεύσει άμεσα. Βρισκόμαστε κοντά σας για να υλοποιήσουμε την υπέρτατη επιθυμία του Διός που είναι η διάσωση του πλανήτη σας. Αυτά που φαίνονται ακατανόητα από σας είναι καθημερινές δικές μας δραστηριότητες.

Να εύχεστε να μην γνωρίσετε τα τεραστίας έκτασης επερχόμενα φυσικά φαινόμενα, τρομερότερα και από τον Άδη. Από τη στιγμή που θα εκσπάσουν και μετά και η δική μας επέμβαση καθίσταται δυσχερής. Όλα τα σχέδιά μας προβλέπεται να εφαρμοστούν λίγες ώρες πριν από κάθε εκδήλωση βίαιων φυσικών φαινομένων. Είμαστε οι Δυνάμεις Φωτός με τους Μαχητές Φωτός και μοναδική αποστολή μας είναι να υλοποιήσουμε τα αισθήματα αγάπης του Ιερού Άρχοντα Φωτός και την μεγαλοθυμία του Υπέρτατου Δημιουργού που είναι το Όλον Φως».

«Μην παρασυρθείτε από την ψευδαίσθηση ότι είστε τέλειοι, θα είναι λάθος. Μόνο την βελτίωσή σας μπορείτε να πετύχετε. Μην ανεβάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους για να θεραπεύσετε το εγώ σας, ακόμη και όταν είστε μεγάλοι χαμηλώστε εσείς για να γίνετε ίδιοι με τους άλλους.

Η ταπεινοφροσύνη είναι δυσθεώρατη μπροστά στην ασθενική περηφάνια».

[Η "Αληθινή Ιστορία" του Λουκιανού] «Περιγράφει την Αργοναυτική Εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλάσσονταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γορίτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου».

«Το 11.665 πριν αρχίσετε να αριθμείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος Απόλλων Φαέθων Φοίβος. Το ηλιακό σύστημα Ήλιος - Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των Αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό, όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς, και Τριτώνιο, όπως οι δορυφόροι του Κρόνου. Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.

Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν "Αργοναυτική Εκστρατεία" πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων "Ε" γνωστοί σ'εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.

Η "Αργοναυτική Εκστρατεία" περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας, διεξαγωγής του αγώνα, μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων.

Στην "Ιλιάδα" περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της Γης. Στην αφήγηση που διασώθηκε σ'εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων. Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των Ουράνιων Δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος. Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκώνονταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.

Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε -λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών- στην περιοχή του ηλιακού συστήματος "Απόλλων", του Σείριου και του αστερισμού της Αργούς, με συγκεκαλυμμένη αφήγηση.

Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.

Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική, η Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη, άστρα του αστερισμού της Αργούς. Δεύτερος στόχος των Αποστατών ήταν η απόκτηση του "Χρυσόμαλλου Δέρατος", του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.

Οι κύριες δυνάμεις των Αποστατών προέρχονταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως. Ενισχύθηκαν από τους Αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης. Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.

Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Άρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σύντριψαν τους αντιπάλους τους».

«Οι Ελλάνιες Δυνάμεις, όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους Αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των Δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε". Όταν αντελήφθησαν την παγίδα, τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο».

«Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους. Αρχικά, κατέλαβαν -με τα πληρώματα της Λίλιθ-, τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την Ατλαντίδα και την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυρίαρχου Άρχοντα Απόλλωνα να μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους. Όμως αυτοί αψήφησαν την προειδοποίησή του και σε πρώτη φάση επικράτησαν».

[επειδή οι Αποστάτες επιθυμούσαν να εποικισθεί η Αφροδίτη με όντα πυριτίου -μόνο αυτά αντέχουν τη θερμοκρασία της- από τον αστερισμό του Δράκοντα]«Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων Δυνάμεων».[το πλέγμα αυτό καταστράφηκε από τα μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά νέφη που τοποθέτησε γύρω από τον πλανήτη Αφροδίτη, ο Ήφαιστος].

«Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους που ήταν σε τροχιά γύρω από την Γη.».[προς παρακολούθησιν γήινης επιφανείας].

[Χρησιμοποιούνταν και οπτικές διόπτρες και διόπτρες υπερύθρων. Τα σκάφη ήταν ταχύτατα και είχαν επάνω τους εικόνες ζώων, πτηνών, ψαριών].

«Τα όπλα των Μαχητών του Φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν».[ακαριαία αποσυμπύκνωση κλωνοποιημένων και μεταλλαγμένων όντων του στρατού των Αποστατών, με αποτέλεσμα την θανατηφόρα μόλυνση της γήινης ατμόσφαιρας με μικρόβια και ιούς].

[Οι Αποστάτες με την αρχική τους επίθεση απέκτησαν το "Χρυσόμαλλο Δέρας" και πίστευαν πως με αυτό θα νικήσουν τις Δυνάμεις του Απόλλωνα. Όμως, δυστυχώς για αυτούς δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν (ίσως άγνοια κώδικα ασφαλείας;?). Αρχικά οι Αποστάτες απέκτησαν τοπικά πλεονεκτήματα στο πεδίον της μάχης, αλλά με την αντεπίθεση των Ανδρομέδειων ο Ενδυμίων σκοτώθηκε, οι Αποστάτες ηττήθηκαν και παρεδόθησαν άνευ όρων].

«Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατέστρεψε όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι Αποστάτες, βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο. Οι Δυνάμεις των Αποστατών αιχμαλωτίστηκαν. Και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματά τους από τη Σελήνη. Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στο Σείριο. Τους αρχηγούς των Αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας. Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης, οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμία εμπιστοσύνη στους Αποστάτες και τις υποσχέσεις μετανοίας τους, αποφάσισαν για την εξόντωσή τους μέχρι ενός».

[Σε αυτό διαφώνησε ο Ιερός Άρχων Φωτός Δίας, που έδωσε εντολή στους Αποστάτες να αποχωρήσουν όλοι από το σκάφος Σελήνη και από την Αίγυπτο, και το κοσμοσκάφος "Λίλιθ" να παραμείνει σε τροχιά στην αθέατη πλευρά της Σελήνης καθώς και να εκκενωθεί εντελώς η Βόρειος Αφρική. Επέτρεψε σε μέρος των Αποστατών που υποσχέθηκαν ότι δεν θα δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα, να ζήσουν στην Ατλαντίδα. Οι Αποστάτες της Ατλαντίδος, τον λάτρεψαν ως Θεό. H ενέργεια αυτή των Αποστατών προκάλεσε την οργή του Γιαχβέ, αρχηγού των Αποστατών, που επιτέθηκε με δυνάμεις από τη Λίλιθ και κατέλαβε εκ νέου Αίγυπτο και Ατλαντίδα, κάτι που τον έφερε αντιμέτωπο με τον Ηρακλή το 9.560 π.Χ. Ο Γιαχβέ ηττήθηκε στην Αίγυπτο και υποχώρησε στην Ατλαντίδα, ακολούθως ο Ηρακλής χρησιμοποίησε καταστροφικά όπλα που την καταβύθισαν. Υπολείμματα των Αποστατών που είχαν αποικίσει παράλια Αμερικής, Ευρώπης και Αφρικής, διασώθηκαν και δεν εξοντώθηκαν ως τις μέρες μας,2.003 μ.Χ. Σύμφωνος προς τους Ολυμπίους, οι διασωθέντες Αποστάτες ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση του πλανήτη. Σήμερα, "Εποχή της Νέας Μεγάλης Ασέβειας" προς τον Άνθρωπο, τη Φύση και τον Δημιουργό, πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για νέα ΕπΕμβασιν των Ολυμπίων (Απόλλων, Αθηνά, Ποσειδών). Οι Αποστάτες γνωρίζουν πως επίκειται νέα Ολύμπιος Επέμβασης και με χρήση των πλέον αντιανθρώπινων μέσων εξουδετερώνουν κάθε ανθρώπινη αντίδραση για να μην έχει ο Δίας δικαίωμα Επέμβασης].

-)-Ι-(-

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

3)ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ - ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ...

Του Φειδία Ν. Μπουρλά
(Φειδίας Μπουρλάς, Pheidias Bourlas, Phidias Bourlas)
http://pheidias.antibaro.gr
"Φθέγξομαι οις θέμις εστί· θύρας δ' επίθεσθε βέβηλοι." (Ορφ. απόσπ. 7)
Γεια σας! Θα σάς διηγηθώ ένα όμορφο παραμύθι, σε μια σειρά μηνυμάτων (λιγότερο από χίλιες και μια νύχτες - μην ανησυχείτε!)
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την αρχή.

Μια φορά κι έναν καιρό, ή μάλλον πριν από κάθε καιρό,

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ - ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Μέσα στο αρχέγονο Χάος των απείρων πιθανοτήτων και δυνατοτήτων,των απείρων γεννόμενων και σβεννύμενων Κόσμων (Δημόκριτος,Αναξίμανδρος κ.ά., "πληθωριστική θεωρία πολλαπλών συμπάντων") μιατοπική κβαντική διακύμανση υπήρξε το σπέρμα, το Κοσμικόν Ωόν (Ορφεύς)ή Σφαίρος (Εμπεδοκλής), από το οποίο εγεννήθη το τοπικό μας σύμπαν(Ορφική Κοσμογονία ή, ονομασθείσα σήμερον, "θεωρία του Big Bang").Τηι επιδράσει του Έρωτος (Ορφ.) (πρβλ. παγκόσμιον βαρυτικήν έλξιν),ή αλλιώς της συμπαντικής δυνάμεως της Φιλότητος και του Νείκους(Εμπεδοκλής) (πρβλ. και ελκτική και απωστική ηλεκτρομαγνητικήνδύναμιν) διαμορφώνεται το σύμπαν μας ως Κόσμος. Από την αρχική πηγή,το Εν, το Όντως Ον, τον Θεό, το Αγαθόν, το Αείζωον Πυρ (Ηράκλειτος)εκπορεύονται τα πάντα, τα 4 ριζώματα της ύλης (γη, ύδωρ, αήρ, πυρ)(Εμπεδ.) (σήμερα τα ονομάζουμε καταστάσεις της ύλης: στερεά, υγρή,αέρια και πλάσμα) και οι δυνάμεις που τα συνέχουν (όπως είπαμε, Έρως,Φιλότης-Νείκος, Ξυνός Λόγος (Ηράκλειτος), Πάνσοφος Νους (Αναξαγόρας)),σε μια παλίντονο και παλίντροπο αρμονία (Ηράκλειτος). (Είδος καιμορφή. Αμέριστη και μεριστή ουσία.)

Ύλη-Πνεύμα, σώμα-ψυχή, αφελείς δυισμοί των νεωτέρων αντιλήψεων,καθώς οι αρχαίοι μύστες γνωρίζουν ότι είναι ένα και το αυτό. Εκτόςαπό τα 4 ριζώματα, υπάρχει και η πέμπτη, η θεία, ουσία, το "Ε" το ενΔελφοίς, ο θεϊκός αιθήρ που διαπνέει και συνέχει τα πάντα ("άστρωνηελίου τε σεληναίης τε μέρισμα, πανδαμάτωρ, πυρίπνου, πάσι ζωοίσινέναυσμα, υψιφανής Αιθήρ, κόσμου στοιχείον άριστον, αγλαόν ώ βλάστημα,σελασφόρον, αστεροφεγγές", Ορφ. Ύμν.) και της οποίας αντανακλάσεις,ιριδισμοί είναι όλες οι άλλες.Ο Πλωτίνος ισχυρίζεται ότι μία είναι η Ουσία του κόσμου, η ψυχική,η οποία σαν φως αφήνει κάπου μια σκιά, την ύλη! Όλα τα αισθητά σώματαείναι έμψυχα, όπου το αισθητό τους μέρος αποτελεί την σκιά της ψυχήςτους. Επομένως η ύλη δεν υπάρχει πράγματι: "Η ύλη είναι το στοιχείοτης μηδαμινότητος, που υπάρχει μέσα στα αισθητά όντα."Ο μαθητής του Ορφέως, Μουσαίος, θα διδάξει ότι"Φάναι τε εξ ενός τα πάντα γίγνεσθαι και εις ταυτόν αναλύεσθαι"(Διογένης Λαέρτιος, "Βίοι Φιλοσόφων")Μονοθεϊσμός; Ατομική Θεωρία (ως η Λευκίππου-Δημοκρίτου); ΜεγάληΕνοποιημένη Θεωρία; Ή όλα μαζί;Ο Ηράκλειτος (Diels 10): "Εκ των πάντων εν και εξ ενός τα πάντα."

Και ο Πλούταρχος ("Περί Ίσιδος και Οσίριδος", 378 a):

"Ενός λόγου του ταύτα κοσμούντος και μιας προνοίας επιτροπευούσης"

("Ένας είναι ο Λόγος που διευθύνει το Σύμπαν και μία η Πρόνοια η οποία

το κυβερνά.)

Ο ίδιος ("Περί του μη χραν νυν έμμετρα την Πυθίαν", 405 b):

"’λλαι προς άλλα δυνάμεις και φύσεις γεγενημέναι, ων εκάστη

κινείται διαφόρως, καν εν η το κινούν απάσας."

("Μεγάλη Ενοποιημένη Θεωρία" (Grand Unified Theory - GUT, θα λέγαμε

σήμερα.)

ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η μητέρα Γαία γεννά τον Ουρανό (όχι το αντίστροφο, αφού, γνώστεςφαίνεται της Γενικής Σχετικότητος οι αρχαίοι μύστες, παρουσιάζουν τονχώρο να διαμορφώνεται από την ύλη - "καμπύλωση του χωροχρόνου"· γνώσιςκαι της διαστολής του σύμπαντος: διαστελλόμενη η Γαία-ύλη-υλοενέργειατου σύμπαντος, γεννάται και διαστέλλεται-επεκτείνεται και ο χώρος-χωροχρόνος που το σύμπαν καταλαμβάνει (Ουρανός)).Η Γαία, "μήτηρ μακάρων θνητών τ' ανθρώπων, παντρόφος, πανδώτειρα,τελεσφόρος, παντολέτειρα, αυξιθαλής, φερέκαρπος, έδρανον αθανάτουκόσμου, πολύσεπτος, βαθύστερνος ολβιόμοιρος, ομβροχαρής..." (Ορφ.Ύμν.) και ο Ουρανός, "παγγενέτωρ, πρεσβυγένεθλος, αρχή πάντων, πάντωντε τελευτή, οίκος θεών μακάρων, πανδερκής, Κρονότεκνος, μάκαρ,πανυπέρτατος δαίμων" (Ορφ. Ύμν.), οι γεννήτορες όλων των όντων:"Γης παις ειμι και Ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον."

(Ορφεύς, αποσπ. 17, 11-12)

Δισεκατομμύρια χρόνια περνούν και η Γαία κυοφορεί στα σπλάχνα της,γονιμοποιούμενη από τον Ουρανό, τα παιδιά της. Τα έμβρυα προστατεύονταιστην μήτρα και αναπτύσσονται στο αμνιακό υγρό, στο ζωογόνο ύδωρ τουτου Ωκεανού στην περίπτωσή μας, του αρχαιότερου, σεβάσμιου Τιτάνος.Ο Ωκεανός, "πατήρ άφθιτος, αθανάτων τε θεών γένεσις θνητών τ' ανθρώπων"(Ορφ. Ύμν.) (ο Θαλής ο Μιλήσιος επίσης θα υποστηρίξει ότι η ζωήξεκίνησε από το ύδωρ, κάτι που θα επιβεβαιώσει η παλαιοντολογία 2500χρόνια μετά), έως εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν, καλύπτειολόκληρη την Μητέρα Γαία. Ο Ήλιος, υιός του Τιτάνος Υπερίωνος,"χρυσολύρης, κοσμοκράτωρ, φωσφόρος. φερέσβιος, αειθαλής, ωροτρόφοςκούρος (Ορφ. Ύμν.) δίδει την ζωογόνο ακτινοβολία του, επωάζοντας τα αγαθά γεννήματα.Ουρανός και Γη, Κρόνος (χρόνος) και Ρέα (χώρος), Δίας-Ζευς, ο δίδωντην ζωήν, ζωή που νικά τον πανδαμάτορα Κ(Χ)ρόνο (το αποθνήσκον γίνεταιστα σπλάχνα της γης σπόρος και λίπασμα της νέας γεννήσεως· παντρόφος,πανδώτειρα, αλλά μαζί και παντολέτειρα, ονομάζει την Γαία ο Ορφεύς).Ζευς, "πατήρ ανδρών τε θεών τε" (Ομήρου "Οδύσσεια", Α 28)."Έστιν δη πάντων αρχή Ζευς· Ζευς γαρ έδωκε, ζώα τ' εγέννησεν· και Ζηναυτόν καλέουσι, και Δία τ' ηδ', ότι διά τούτον άπαντα τέτυκται."

"Ούτος εστίν ο των όλων δημιουργός· Διός δ' εκ πάντα τέτυκται."

(Ορφεύς)

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ

140 εκατομμύρια χρόνια πριν, όπως συμπεραίνει η γεωλογία, η κυοφορία

δίδει καρπό: Από τον απέραντο Ωκεανό που καλύπτει την Γαία, προβάλλει

στο φως του Ηλίου ο θείος Όλυμπος (Πελαγονική οροσειρά). Η Ελ-λάς, η

λαμπρή χώρα του φωτός, η έδρα των θεών, όπως δηλώνει η λέξη.

Εκατομμύρια χρόνια επέρασαν και σχηματίστηκαν οι στεριές. Στην περιοχή

μας η Αιγηίς, το κέντρο του κόσμου, στην καρδιά της Μεσογείου (μέση

γη). Την Αιγηίδα διέσχιζε ο μεγάλος Αιγαίος ποταμός και σε πολλά

προϊστορικά ζώα και φυτά έδιδε τροφή.

Κάποια από αυτά τα ζωντανά εξελίσσονται. 10 εκ. χρόνια πριν έχουμε

τον Ουρανοπίθηκο τον Μακεδονικό. (Ο Αρ. Πουλιανός μιλά και και για τον

Τριλιανό άνθρωπο της Χαλκιδικής). 3 εκ. χρόνια πριν, ο Ελλαδοπίθηκος

χρησιμοποιεί στοιχειώδη πέτρινα εργαλεία για να κομματιάσει το κρέας

των μαμούθ (Περδίκας Πτολεμαϊδος). 1,5 εκ. χρόνια πριν ανάβει φωτιά

(σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής) και αναπτύσσει και άλλες δεξιότητες,

ίσως αρθρώνει τους πρώτους φθόγγους.

Η θεία αυτή γη γεννά το ανθρώπινο είδος (την λευκή ευρωπαϊκή φυλή

συγκεκριμένα· σε άλλους τόπους αναπτύχθηκαν άλλες φυλές). Εδώ λοιπόν

εγεννήθη "το κάλλιστον και άριστον γένος" των ανθρώπων (Πλάτων,

"Τίμαιος", Steph. p. 23, b,7). Γενάρχες οι πανάρχαιοι Τιτάνες και οι

θεοί. Ιαπετός και Προμηθεύς πλαθουν τον άνθρωπο από χώμα, ο τελευταίος

(παρανόμως· η Αθηνά νομίμως) τού δίδει και το θείον πυρ, την (θείας

φύσεως) ψυχή δηλαδή. Δηλαδή, Γαία και Ουρανός. Η Γαία τίκτει τον

Εριχθόνιο, από το σπέρμα του Ηφαίστου, με την φροντίδα της Αθηνάς.

[Η Αθηνά μάζεψε με μια τούφα μαλλί (έριον) το σπέρμα του Ηφαίστου,

ο οποίος είχε εκσπερματώσει στον μηρό της, και το έθεσε εντός της

Γαίας (χθων), η οποία έτεξεν τον Ερι-χθόνιο. Συνεπώς η Αθηνά είναι η

Παρθένος Μήτηρ και Πρόμαχος των Ελλήνων (πρβλ. με την Παναγία μας).

Αλλά συνέκρινε επίσης και τον θεάνθρωπο Διόνυσο (υιό του Διός και της

θνητής Σεμέλης), μαρτυρώντα, θνήσκοντα και ανιστάμενο υιό του Θεού,

με τον Χριστό. Θα έλεγα ότι ο Ιησούς Χριστός είναι η τελευταία

ενσάρκωσις του Διονύσου, υιός του Διός και της Παναγίας. (Στην

συγκεκριμένη περίπτωση, εάν δεν εθεωρείτο ασεβές, θα έλεγα ότι ο Ζευς

είχε λάβει την μορφήν κρίνου, πράγμα όχι παράδοξον - με την Δανάη

είχε μεταμορφωθεί σε χρυσή βροχή, με την Λήδα σε κύκνο, με την Ευρώπη

σε ταύρο.) Να σημειώσουμε επίσης ότι Γαία=Ρέα=Δημήτηρ (Δα-Γα Μήτηρ)

και Δημήτηρ-Διόνυσος εορτάζονται μαζί στην Ιερά Ελευσίνα· για τους

μύστες Διόνυσος και ’δης (ο οποίος απήγαγε την Περσεφόνη) ταυτίζονται

("Ιερός Γάμος" Βάκχου-’δου και Κόρης στα Ελευσίνια, "Ακολουθία του

Νυμφίου" παρ' ημίν· ο δε Διόνυσος, θνήσκων κατέρχεται στον ’δη, όπως

ο Χριστός το Μ. Σάββατο. "Ωυτός δε Αίδης και Διόνυσος, ότεωι μαίνονται

και ληναΐζουσιν." (Ηράκλειτος, απόσπ. 15)). Σημειωτέον και ότι οι

Ορφικοί αναφέρουν τέσσαρες βασιλείες θεών, διαδεχθείσες ομαλώς η μία

την άλλην: Ουρανού, Κρόνου, Διός, Διονύσου. (Ορφ. απόσπ. 220,

Ολυμπιοδώρου "Σχόλια εις Πλάτωνος Φαίδωνα", 1,3)] Κατ' άλλο μύθο,

ορφικό, οι άνθρωποι πλάθονται από την στάχτη των κεραυνοβοληθέντων

από τον Δία Τιτάνων (τιτανική, γήινη φύσις), οι οποίοι είχαν

κατασπαράξει και φάγει τον Διόνυσο (θεία, ουράνια φύσις). (Ο μύθος

επαναλαμβάνεται στον Μυστικό Δείπνο και στην Θεία Ευχαριστία - "φάγετε

και πίετε σώμα και αίμα Κυρίου".) Αλλά και ο Δευκαλίων (γενάρχης των

μετακατακλυσμιαίων Ελλήνων, 9.564 π.Χ.) φέρεται ως υιός του Προμηθέως,

υιού του Τιτάνος Ιαπετού (γενάρχες των προκατακλυσμιαίων Ελλήνων).

"Τιτήνες, ... ημετέρων πρόγονοι πατέρων, ... αρχαί και πηγαί πάντων

θνητών πολυμόχθων, ... εξ υμέων γαρ πάσα πέλει γενεά κατά κόσμον."

(Όρφ. Ύμν.) Ο Δευκαλίων λοιπόν είτε αποικίζει με τους απογόνους του

Έλ-ληνες "λάδες"-χώρες (ερμηνεία του μύθου από τον Δ. Δημόπουλο) είτε,

κυριολεκτικά, ρίπτοντας ψηλά εις τον αέρα λίθους (λάας) (τέκνα της

Ελληνικής Γαίας), οι οποίοι βαπτίζονται και ζωοποιούνται από το

Ολύμπιον Δίον Φως (Ελ) (βλ. Ι. Φουράκη).

Σε όλες τις παραλλαγές το νόημα του μύθου είναι το αυτό:

"Γης παις ειμι και Ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον",

όπως λέγει ο θείος Ορφεύς (αποσπ. 17, 11-12).

[Πολλοί το "ουράνιον" στις διάφορες παραλλαγές του μύθου, το

ερμηνεύουν ως εξωγήινη επέμβαση στο DNA των γήινων πιθηκοειδών, αλλά

προσωπικώς δεν νομίζω ότι έχουμε ανάγκη αυτή την εξήγηση (χωρίς να

αποκλείεται τίποτα φυσικά), εκτός που αποτελεί μάλλον υποβιβασμό

του θείου το να θεωρούμε τους θεούς, τις υπέρτατες δυνάμεις της

Φύσεως και τον Συμπαντικό Νου, ...εξωγήινους αστροναύτες - γιατί να

προτιμούμε τα UFO από τους θεούς;

Τιτάνες-Διόνυσος-κεραυνός Διός, Γαία-Ιαπετός-Προμηθεύς-Αθηνά-Πυρ,

Γαία-Ήφαιστος-Αθηνά-Εριχθόνιος (εξέλιξις φιδομόρφων Κεκροπιδών;),

Δευκαλίων-λίθοι-Ολύμπιον Φως·

ίσως πρόκειται για διαδοχικά στάδια εξελίξεως και ανελίξεως του

ανθρωπίνου είδους, από τις χθόνιες πρωταρχικές μορφές ζωής, στον

φθαρτό, θνητό, βρωτό ό(ά)νθρωπο, μέροπα, αγαθό και ευγενή άνθρωπο,

Έλ-ληνα θεό. Βλ. σχετικώς Ι. Φουράκη, "Μείξις-Ανακύκλησις":

Στάδια εξελίξεως

-----------------

φθαρτός, θνητός, βρωτός: όνθρωποι (γήινα-χωμάτινα πλαστουργήματα,

διφυείς άνδρες)

μέροπας: έμψυχον διφυές ον

αγαθός, ευγενής: άνθρωποι (άρρενες και θήλεα,

εκ προτέρου σπέρματος)

Έλ-λην: θεός

Μυθολογικές αναφορές

--------------------

Ιαπετός-Προμηθεύς: Γήινα-χωμάτινα διφυή, άνοα και άψυχα πλαστουργήματα

Εριχθόνιος: Βροτοί άνδρες (Ατθίδες-Κεκροπίδες-Ερυσιχθονίδες) -->

--> Μέροπες (θείον σπέρμα Ηφαίστου, φροντίς Αθηνάς)

Πανδίων, Δήμητρα-Διόνυσος: Μέροπες --> Αγαθοί άνθρωποι (άρρενες και

θήλεα, εκ σπέρματος)

Ερεχθεύς-Βούτης, Θησεύς: Αγαθοί άνθρωποι --> Ευγενείς άνθρωποι

Ίων: Ευγενείς άνθρωποι --> Έλ-ληνες θεοί

]

"Ως ωμόθεν γεγάασι θεοί θνητοί τ' άνθρωποι" ("κοινή την καταγωγή

είχανε οι αθάνατοι θεοί και οι θνητοί άνθρωποι") μάς λέγει ο Ησίοδος

("Έργα και Ημέραι", 108), εκδότης της προκατακλυσμιαίας διασωθείσης

ιεράς γνώσεως των Μουσείων, της "Θεογονίας". Ο δε Πίνδαρος γράφει:

"Εν ανδρών, εν θεών γένος· εκ μιας δε πνέομεν ματρός αμφότεροι."

("Νέμεα", Ωδή 6η)

"Μύθος λόγου τινός έμφασίς εστιν, ανακλώντος επ' άλλα την διάνοιαν"

(Πλούταρχος, "Περί Ίσιδος και Οσίριδος", 359 Α)

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ - ΗΣΙΟΔΕΙΑ ΘΕΟΓΟΝΙΑ

Ας παρακολουθήσουμε την πορεία των Πρωτοελλήνων με οδηγό την

Ησιόδεια "Θεογονία" (έργο προκατακλυσμιαίο· ο Δευκαλίων αγνοείται,

η Θεσσαλία θεωρείται θάλασσα (θέσις αλός) κ.λπ., ο ίδιος δε ο Ησίοδος

δηλώνει ότι εκδίδει απλώς αυτά που τού εδόθησαν για τον σκοπό αυτό

από τις Μούσες, τα Ιερατεία δηλαδή των Μουσείων, τα οποία είχαν

διασώσει και εφύλαττον σπαράγματα της προκατακλυσμιαίας γνώσης).

ΕΛΛΟΠΕΣ

Οι πρώτοι άνθρωποι λοιπόν, ήσαν οι Έλλοπες της Πίνδου (Ελλοπίας).

Τουλάχιστον 50.000 χρόνια πριν. [1]

Ήσαν κυνηγοί, ντύνονταν με δέρματα και αρχικώς δεν διέθεταν

έναρθρο λόγο. Η γλώσσα διεμορφώθη βαθμιαίως από την ίδια την φύση.

Από το θρ-θρ, είπαν θρόισμα τον ήχο των φύλλων που σαλεύει ο άνεμος,

τον οποίον είπαν ούριον από το ουρ που παράγει πνέοντας (και βορέα

τον βόρειο άνεμο με την βουερή βοή) και επειδή έρχεται από τα βουνά,

είπαν αυτά όρη. Τον άνω των ορέων ουρανό είπαν ουρ-ανό. Ο ήχος που

παράγει το κύμα στην ακρογιαλιά ονομάστηκε παφλ-ασμός και η θάλασσα

αλς, από τον ήχο της αναπηδήσεως του κύματος. Έτσι σιγά-σιγά

διεμορφώθη η Ελληνική γλώσσα, γλώσσα πρωτογενής, καθώς οι λέξεις της

έχουν εγγενές νόημα.

Σημειώσεις:

[1] Ποίο το χρονικόν βάθος του Γένους των Ελλήνων; Απροσδιόριστον,

αλλά ας δούμε ενδεικτικά μερικές ενδιαφέρουσες (εν-δια-φέρουσες,

φέρνουν τον Δία!) απόπειρες προσεγγίσεως:

’ρης Πουλιανός (βλ. τα βιβλία του "Η καταγωγή των Ελλήνων" και

"Σαρακατσάνοι"· επίσης π.χ. "Δαυλός" τ. 158, Φεβ. 1995):

"Οι Σαρακατσάνοι της Πίνδου είναι ο αρχαιότερος λαός της Ευρώπης,

ηλικίας 50.000 ετών. Μιλούσαν πάντοτε και μιλούν Ελληνικά. ’ρα η

Ελληνική γλώσσα πρωτοεμφανίζεται στην Πίνδο τουλάχιστον 50.000 χρόνια

πριν."

Διογένης Λαέρτιος, "Βίοι Φιλοσόφων", Α 1-3

"Το της φιλοσοφίας έργον ένιοί φασίν από βαρβάρων άρξαι,

...

Λανθάνουσι δ' αυτούς τα των Ελλήνων κατορθώματα, αφ'

ων μη ότι γε φιλοσοφία, αλλά και γένος ανθρώπων ήρξε, βαρ-

βάροις προσάπτοντες."

Διογένης Λαέρτιος, "Βίοι Φιλοσόφων", Α 1-2

"Αιγύπτιοι μεν γαρ Νείλου γενέσθαι παίδα Ήφαιστον, ον

άρξαι φιλοσοφίας, ης τους προεστώτας ιερέας είναι και προφήτας.

από δε τούτου εις Αλέξανδρον τον Μακεδόνα ετών είναι μυριάδας

τέσσαρας και οκτακισχίλια οκτακόσια εξήκοντα τρία. εν οις

ηλίου μεν εκλείψεις γενέσθαι τριακοσίας εβδομήκοντα τρεις,

σελήνης δε οκτακοσίας τριάκοντα δύο."

[Ελλάς και Αίγυπτος ανήκουν στην ενιαία χώρα της προκατακλυσμιαίας

Αιγηίδος.]

Διόδωρος ο Σικελιώτης, "Ιστορική Βιβλιοθήκη", Α 26,1-2

"Οι δ' ιερείς των Αιγυπτίων τον χρόνον από της

Ηλίου βασιλείας συλλογιζόμενοι μέχρι της Αλεξάν-

δρου διαβάσεως εις την Ασίαν φασίν υπάρχειν ετών

μάλιστά πως δισμυρίων και τρισχιλίων."

Διόδωρος ο Σικελιώτης, "Ιστορική Βιβλιοθήκη", Α 23,1-2

"Είναι δε έτη φασίν από Οσίριδος και Ίσιδος έως

της Αλεξάνδρου βασιλείας πλείω των μυρίων,

ως δ' ένιοι γράφουσι, βραχύ λείποντα των

δισμυρίων και τρισχιλίων."

Διόδωρος ο Σικελιώτης, "Ιστορική Βιβλιοθήκη", Α 44,1-2

"Μυθολογούσι δ' αυτών τινες το μεν πρώτον

άρξαι της Αιγύπτου θεούς και ήρωας έτη βραχύ

λείποντα των μυρίων και οκτακισχιλίων, και θεών

έσχατον βασιλεύσαι τον Ίσιδος Ώρον. υπ' ανθρώ-

πων δε την χώραν βεβασιλεύσθαί φασιν [από Μοί-

ριδος] έτη βραχύ λείποντα των πεντακισχιλίων μέ-

χρι της εκατοστής και ογδοηκοστής ολυμπιάδος, καθ'

ην ημείς μεν παρεβάλομεν εις Αίγυπτον, εβασίλευε

δε Πτολεμαίος ο νέος Διόνυσος χρηματίζων."

Ο Αιγύπτιος ιερεύς και λόγιος Μανέθων, ο οποίος κατέγραψε στα

"Αιγυπτιακά" του όλες τις δυναστείες των φαραώ, τοποθετεί πρώτη την

Δυναστεία των "Θεών", από το 30.544 π.Χ. έως το 16.544 π.Χ. Τότε

αρχίζει η Δυναστεία των "Ημιθέων", η οποία διαρκεί έως το 15.389 π.Χ.

Ίσως σε αυτή την περίοδο πρέπει να τοποθετηθεί ο κατακλυσμός του

Ωγύγου. Το 15.389 π.Χ. αρχίζει η Δυναστεία των "Βασιλέων, η οποία

διακόπτεται από αυτήν των "Πνευμάτων των Νεκρών". (Πιθανώς εννοείται

ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνος, 9.564 π.Χ.) Ακολουθεί καταβαράθρωσις

του πολιτισμού και μετά αργή ανάπτυξη, μέχρι τον ιδρυτή της Α'

Δυναστείας Μίν ή Μένες ή Μηνά (Μίνωα), 3.110 π.Χ. κατά τον Μανέθωνα,

ίσως και παλαιότερα κατ' άλλους.

Σημειωτέον εδώ, ότι ενώ όλα τα βιβλία και οι εγκυκλοπαίδειες

παραθέτουν αναλυτικά τον κατάλογο των φαραώ με βασική πηγή τον

Μανέθωνα, τον λογοκρίνουν αγρίως, διαγράφοντας και αποκρύπτοντας

εντελώς τις προ του Μηνά-Μίνωος παρατιθέμενες υπ' αυτού δυναστείες

των προκατακλυσμιαίων Ελληνοαιγυπτίων θεών και ηρώων (Ηλίου, Ηφαίστου,

Ερμού, Οσίριδος, Ώρου κ.λπ.)!

Ανάλογες μνήμες των προκατακλυσμιαίων Ελλήνων θεών-ηρώων

εκπολιτιστών, υπάρχουν και σε άλλους λαούς.

Π.χ. οι Αζτέκοι (Κώδιξ Βατικανού Α 3738) ισχυρίζονται ότι ο

πολιτισμός άρχισε το 18.612 π.Χ. (εκπολιτιστής Κατζελκοάλτ).

Σουμέριοι (Ωάννες), Ινδοί, από την Αμερική έως την Κίνα, την

Ιαπωνία και τα νησιά του Ελληνικού, όλοι οι λαοί θυμούνται τους

προκατακλυσμιαίους εκπολιτιστές Ουρανίωνες και Διογενείς Έλληνες

του Χρυσού Γένους.

Και ένα εκπληκτικό κείμενο, δεδομένου μάλιστα του προσώπου του

γράφοντος. Ο Πατριάρχης Αθηναγόρας ειρωνεύεται τους υποστηρίζοντες ότι

ο Απόλλων εισήχθη από την αλλοδαπή την 2α π.Χ. χιλιετία:

"Εις τα 2.000 έτη ας προστεθή εν έτι 0, ας διπλασιασθή το αρχικόν 2

και τότε μόνο θα δυνηθώμεν να προσεγγίσωμεν εις την αληθή ηλικίαν του

προαιωνίου τούτου ελληνικού θεού, όστις δεν είναι θεός επείσακτος και

οθνείος, αλλά γηγενής θεός της ελληνικής και προελληνικής χώρας."

("Ο Δελφικός Τρίπους", Αλεξάνδρεια 1934)

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

Οι Έλλοπες κάποτε εξημέρωσαν διάφορα ζώα και από θηρευτές έγιναν

κτηνοτρόφοι. Έκτιζαν κυκλικές στάνες, εξ ου και Κύκλωπες.

Οι Κύκλωπες εξελίχθηκαν τεχνολογικώς, Έτσι ο Βρόντης, ο Αστερόπης

και ο ’ργης, δίνουν στον Δία τον κεραυνό, στον Ποσειδώνα την τρίαινα

και στον Πλούτωνα την κυνέην, το κράνος που έκανε αόρατο όποιον το

φορούσε. (Μπορούμε άραγε να αντιστοιχίσουμε στα υπερόπλα αυτά,

αντιστοίχως, τους πυρηνικούς πυραύλους, τα σεισμικά όπλα (βλ. HAARP,

υπερόπλα Tesla) και το Πείραμα της Φιλαδέλφειας ή την τεχνολογία

"stealth"; Ίσως (στην ινδική Μαχαμπαράτα περιγράφεται με αρκετές

λεπτομέρειες πυρηνικός πόλεμος, ίσως ο Ελληνοατλάντιος). Ίσως και όχι.

Ίσως είναι και αφελές και ασεβές να προτιμούμε τα "υπερόπλα" από τις

θείες δυνάμεις. Βεβαίως, όπως και νά 'χει, η όποια τεχνολογική εξέλιξη

(διαστημική ή μη, πάντως σημαντική) πρέπει να τοποθετηθεί αργότερα,

στο Χρυσόν Γένος, και όχι στους πρώτους κτηνοτρόφους. Σημειωτέον ότι

ότι υπάρχει και η ερμηνεία Κύκλωψ < κυκλική όψις < ...ιπτάμενος

δίσκος!)

Στο γένος των Κυκλώπων αποδίδουν οι μύθοι όμως και τα "κυκλώπεια"

μεγαλιθικά οικοδομήματα (κυκλώπεια τείχη, μενίρ, ντολμέν, Στόουνχετζ,

πυραμίδες, Αμερική, Τιαχουανάκο, νήσοι Πάσχα, Ειρηνικός κ.λπ.), τα

οποία συναντούμε σε όλον τον κόσμο, όπου εξαπλώθηκε το Χρυσό Γένος.

(Το ότι ο Αμφίων έκτισε τα τείχη της Θήβας μετακινώντας τους

ογκόλιθους με την μουσική του αυλού του, καθώς και πολλοί άλλοι

παρόμοιοι μύθοι στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, μάς κάνουν να

αναρωτηθούμε μήπως το Χρυσό Γένος εγνώριζε και την αντιβαρύτητα.)

Οι Κύκλωπες της Οδύσσειας δεν έχουν σχέση βεβαίως με τίποτε από

αυτά. Πρόκειται για κανίβαλους ιθαγενείς της Αφρικής (και ούτε για

το ηφαίστειο της Αίτνας).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

Ορισμένοι από τους Κύκλωπες δαμάζουν το άλογο και γίνονται

Κένταυροι· οι ιππείς που οδηγούν τα βοοειδή με βουκέντρα (κεντώ+

ταύρος). Αναφέρονται κυρίως στο Πήλιο, στην Ήλιδα, στην Αρκαδία.

Συγγενείς τους είναι οι Λαπίθες, από το αλαπάζω=ιππεύω. [2]

ΜΕΡΟΠΕΣ

Η πρόοδος συνεχίζεται. Εφευρίσκεται η γεωργία. Ο Ιξίων εφευρίσκει

τον άξονα και ο Περίθους (περί-θέω) τον τροχό. Οι άνθρωποι λέγονται

τώρα μέροπες, πολλαπλασιάζονται και εξαπλώνονται, κτίζουν πόλεις και

οχυρά. Ο πολιτισμός εξελίσσεται και φθάνουμε πλέον στην χρυσή εποχή

των Ουρανιώνων, τον παγκόσμιο πολιτισμό του παμβασιλέως Ουρανού.

Σημειώσεις:

[2] Ερμηνείες περί κενταύρων (σε κάθε μύθο, ιδιαιτέρως μάλιστα στους

σημαντικούς μύθους, πολλά νοήματα συνυπάρχουν, σε διάφορα επίπεδα, και

κάθε άλλο παρά απλή είναι η ερμηνεία):

α) Οι πρώτοι ιππείς που οδηγούσαν τα βοοειδή με βουκέντρα

(κεντώ+ταύρος). Η Θεσσαλία βεβαίως είναι ο κατ' εξοχήν τόπος εκτροφής

αλόγων και μεγάλων κοπαδιών.

β) Οι κένταυροι εκφράζουν τα πρωτόγονα, ζωώδη ένστικτα του

ανεξέλικτου ανθρώπου και την φυσική ζωή στο δάσος, την μανία, βακχεία,

οργιαστική έκσταση (ομοίως με τους σατύρους και τους σειληνούς). Αυτό

εκφράζεται στις κενταυρομαχίες - πολέμους Κενταύρων-Λαπίθων (βλ. και

το υπέροχο αέτωμα του ναού του Διός στην Ολυμπία, όπου ο Απόλλων

τελικώς επιβάλλει την τάξιν της ευνομούμενης πολιτείας). Η συνέχεια

της αντιλήψεως αυτής ίσως είναι ο θρύλος των επίσης παρεπιδημούντων

στο Πήλιο καλικατζάρων (καλι-κάτζαρος < καλός κένταυρος;)

γ) Ο Κένταυρος Χείρων, όχι μόνο πρωτόγονος δεν είναι, αλλά

αντιθέτως μύστης και διδάσκαλος της προκατακλυσμιαίας γνώσεως,

αστρονόμος, ιατρός, χειρούργος, φυσιοθεραπευτής, βοτανολόγος. Γράφει ο

Μ. Δημόπουλος - Απολλώνιος ("Η ολιστική ιατρική στην αρχαία Ελλάδα",

περ. "Ιχώρ", τ. 9, Μάιος 2001): "Μήπως ασκούσε την χειροπρακτική

("Χείρων") υπό μορφήν μαλάξεων τουλάχιστον; Μήπως θεράπευε τους

ασθενείς επενεργώντας στο ενεργειακό τους πεδίο, την αύρα τους

("φαινόμενο Kirlian") (Κέντ-αυρος);" Φαίνεται πάντως ότι υπήρχαν κέντρα

μυήσεως στο Πήλιο.

δ) Ποιος ξέρει, μήπως υπήρξαν πράγματι ιπποκένταυροι;

[Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες είναι οι αρχαίες παραδόσεις για τους

Γίγαντες. Αναφέρονται ακόμα και στην Βίβλο. Τι ήταν; Πολυποίκιλες

οι απόψεις. Αστρονομικά φαινόμενα και κοσμικές καταστροφές; Οι

Νεάντερταλ (και η σύγκρουσή τους με τον homo sapiens); (Υπόθεση του

Δ. Δημόπουλου. Ίσως όμως οι Νεάντερταλ αφανίστηκαν από τους παγετώνες

και όχι τον homo sapiens.) Αποτελέσματα ολέθριων πειραμάτων γενετικής;

(Βλ. Παλαιά Διαθήκη, Γένεσις, και Βιβλίο του Ενώχ για την συνεύρεση

των Νεφιλίμ με τις "γυναίκες των ανθρώπων".) Ή μήπως, απλά, λόγω της

κοσμικής καταστροφής του κατακλυσμού του Δευκαλίωνος, οι μετα-

κατακλυσμιαίες φυλές ήσαν καχεκτικές; (Ας συγκρίνουμε πόσο ψηλότερη

είναι η σημερινή γενεά στην Ελλάδα από αυτήν των πατεράδων μας.)

(Υπάρχουν και άλλες, λιγότερο σοβαρές θεωρίες, όπως π.χ. οι θεωρίες

των καταστροφών (Velikofsky) ή των αλλεπάλληλων πιπτουσών στην γη

σεληνών (Horbiger), κατά τις οποίες θεωρίες η βαρύτης κάποτε ήταν πολύ

μικρότερη και ανεπτύσσοντο γίγαντες.)

Υπήρξαν οι Γίγαντες, και με ποια έννοια; Πάντως ο γνωστός ερευνητής

και συγγραφεύς Ι. Γιαννόπουλος ("Μυστική Αθήνα", "Κοίλη Γη")

ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει σε σπήλαιο σκελετό γίγαντα·

_ανθρώπινο_ σκελετό 2,75 μέτρων! (Έχει δημοσιεύσει φωτογραφία του,

όπου φαίνεται η σπονδυλική του στήλη.)]

ε) Ο Σωκράτης ερμηνεύει τον μύθο της αρπαγής της Ωρείθυιας από

τον Βορέα, λέγοντας ότι πιθανόν την παρέσυρε ο άνεμος (ή παντρεύτηκε

κάποιον ηγεμόνα της Θράκης και μετανάστευσε εκεί, θα έλεγα εγώ.) Και

συνεχίζει ο Σωκράτης, λέγοντας: αν επιχειρούσαμε να ερμηνεύσουμε όμως

τους ιπποκενταύρους, την Μέδουσα, την Χίμαιρα κ.ά., θα μπλέκαμε και

δεν θα βγάζαμε εύκολα άκρη κι εγώ δεν έχω τον χρόνο και τις γνώσεις

για να το επιχειρήσω αυτό. Ο Σωκράτης βεβαίως ήταν μετριόφρων και

σοφός. Εμείς..., φευ! :-)

ΧΡΥΣΕΟΝ ΓΕΝΟΣ

(Ουρανίωνες και Κρονίδες·

εποχή: απροσδιόριστος, έως κατακλυσμόν Ωγύγου (20.000-13.000 π.Χ.))

"Χρύσεον γένος μερόπων ανθρώπων" (Ησίοδος, "Έργα και Ημέραι", 109)

ΟΥΡΑΝΙΩΝΕΣ

Ο Πολιτισμός εξελίσσεται, φθάνει σε μεγάλα ύψη και εξαπλώνεται στα

πέρατα του κόσμου. Ζούμε στην χρυσή εποχή των Ουρανιώνων.

Ο παμβασιλεύς Ουρανός (θεοποιηθείς μετακατακλυσμιαίως) γίνεται

ο πρώτος βασιλεύς της οικουμένης. "Ουρανός πρώτος του παντός

εδυνάστευσεν κόσμου." (Απολλόδωρος, "Βιβλιοθήκη", 1,1) Κατέκτησε

και εξεπολίτησε "της οικουμένης την πλείστην" (Διόδωρος Σικελιώτης,

"Ιστορική Βιβλιοθήκη", βιβλ. 3, §56,3).

Ήδη ο αναγνώστης θα παρετήρησε ότι αναφερόμεθα εις τον Ουρανόν,

Κρόνον και Δία ακολούθως, ως εις φυσικά πρόσωπα. Σε προηγούμενα

είχαμε αναφερθεί με αυτά τα ονόματα στους μέγιστους θεούς, στις

θεμελιώδεις κοσμικές αρχές, πρωταρχικές συμπαντικές δυνάμεις και

εκδηλώσεις του Παγκόσμιου Φυσικού Νόμου. Στον Διόδωρο, ο οποίος

μάς μεταφέρει τα γραφέντα υπό του Ευημέρου του Μεσσηνίου στην "Ιερά

Αναγραφή" του τελευταίου, διαβάζουμε ότι Ουρανός, Κρόνος και Ζευς

εβασίλευσαν μεταξύ των ανθρώπων (θα έλεγα ότι αυτά τα ονόματα είναι

τίτλοι των παμβασιλέων και των τοπικών εκπροσώπων τους) και θεωρήθηκαν

θεοί από τους μεταγενέστερους λόγω των ευεργεσιών τους. (Διόδωρος,

βιβλ. 6 και αλλού) Ενώ τους πραγματικούς θεούς, κατά τον Ευήμερο, δεν

τους γνωρίζουμε. "Ευημερισμός" ονομάστηκε η θεώρηση των θεών των μύθων

ως ιστορικών προσώπων θεοποιηθέντων. Ο ευσεβής Πλούταρχος οργίζεται

κατά του Ευημέρου και τον αποκαλεί "άθεο" (χωρίς, όπως είδαμε, να

είναι ακριβής ο χαρακτηρισμός). (Απ' την άλλη, ο Πλάτων, λέγει το

αντίθετο από ό,τι ο Ευήμερος· οι άρχοντες της εποχής του Χρυσού Γένους

δεν ήταν άνθρωποι αλλά δαίμονες (ανώτερα όντα), γράφει!)

Τι από τα δύο λοιπόν συμβαίνει; Μα και τα δύο φυσικά! Και οι θεοί

και τα ιστορικά πρόσωπα. Και οι υπέρτατες συμπαντικές δυνάμεις και οι

ήρωες που θεωρήθηκαν θεοί ή και τους δόθηκαν ονόματα θεών. Και η

παρουσία του θείου στα ανθρώπινα και η εξύψωσις των ανθρωπίνων στο

θείον. Οπότε ας μην παραξενευθεί ο αναγνώστης επειδή προηγουμένως

αναφερόμαστε στον Ουρανό, Κρόνο και Δία ως εις θεούς και τώρα στους

Ουρανίωνες, Κρονίδες και Διογενείς ως ιστορικά πρόσωπα, βασιλείς

(και κατ' επέκτασιν ολόκληρο το γένος) του Μεγάλου Προκατακλυσμιαίου

Παγκόσμιου Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν υπάρχει σύγχιση.

"Ουρανός" λοιπόν είναι ο τίτλος του ανωτάτου άρχοντος, του

παμβασιλέως, ο οποίος διοικεί την οικουμενική αυτοκρατορία, με έδρα

τις Ελευθερές της Πιερίας, μετέπειτα Δίον, στους πρόποδες του Ολύμπου.

Αντιπρόσωποί του τοπικοί βασιλείς-διοικητές "Ουρανοί" υπάρχουν σε

όλα τα μέρη του κόσμου. Η παγκόσμια μυθολογία είναι αποκαλυπτική.

Στην Σουμερία π.χ. ο θεός ’νου και οι γιοι του οι 50 Ανουνάκι. Αλλά

50 είναι και οι Αργοναύτες, τα πληρώματα δηλ. των παναρχαίων σκαφών

- εκπολιτιστικών αποστολών των Ελλήνων. (Κι στα σουμ. η γη, Ανκι το

ζεύγος Ουρανός-Γη).

Τους Σουμερίους εκπολιτίζει ο (εξωγήινος κατά τινες ευφάνταστους

ερευνητές) Ωάννες, εικονιζόμενος και περιγραφόμενος (βλ. Βηρωσσό) ως

αμφίβιος, άνθρωπος-ψάρι. (Οι Έλληνες εκπολιτιστές ήλθαν από την

θάλασσα - αν δεν είχαν και αεροσκάφη). Ως διάδοχός του αναφέρεται

ο Δαγών, ο οποίος όμως είναι και ο υπέρτατος θεός των Ελλήνων-

Φιλισταίων. (Οδακόν=Δαγών=ΔΓΝ=Διογενής.) Αλλά ιχθυοειδείς περιγράφουν

και τους εκπολιτιστές θεούς τους από τον ουρανό οι ιθαγενείς Ντόγκον

του Νίγηρα, οι οποίοι έχουν σχέση με τους Έλληνες Γαράμαντες της

Λιβύης και αυτοί με την Λήμνο και τους Αργοναύτες (βλ. R. Temple,

"Ο άγνωστος Σείριος"· ο Temple, και οι εν Ελλάδι ουφολόγοι θέλουν

τους εκπολιτιστές θεούς από τον αστέρα Σείριο).

Οι Αιγύπτιοι πάλι, καθώς και τα Ερμητικά κείμενα, ομιλούν για

την αποστολή του Ερμή (Θωθ) από τον Ουρανό, τον υιό του Ερμού

Ασκληπιό-Ιμούθ, διορισμένο από τον Ήφαιστο-Φθα κ.λπ. Προφανώς οι

αναφορές στον Ουρανό και τους εκπολιτιστές του σε όλες τις μυθολογίες

εννοούν τους Ουρανίωνες της προκατακλυσμιαίας Αιγηίδος.

Οι Αζτέκοι μιλούν για τον λευκό, γενειοφόρο θεό εκπολιτιστή

Κατζελκοάτλ, οι Ίνκα για τον Βιρακότσα, οι Μάγια για τον Κουκουλκάν.

Αντιστοίχως οι Ινδιάνοι της Β. Αμερικής. Όλοι αυτοί οι λευκοί,

γενειοφόροι θεοί εκπολιτιστές έρχονται από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Οι εκπολιτιστές θεοί των χωρών της Ασίας έρχονται από τα δυτικά.

Από την Κίνα και τις Ινδίες μέχρι την Ιρλανδία και μέχρι τους

Ινδιάνους της Αμερικής και την Πολυνησία, όλοι μιλούν για τους

εκπολιτιστές λευκούς θεούς (που έρχονται συνήθως από την κατεύθυνση

της Ελλάδος). Αντιθέτως οι Έλληνες μιλούν για εκπολιτιστικές αποστολές

δικές τους σε άλλους λαούς (π.χ. Ουρανού, Κρόνου, Διός στην Αίγυπτο,

στην Παγχαία (προς Ινδίες, με προκατακλυσμιαίους Κρήτες, βλ. Ευήμερο),

τους Τελχίνες και Ηλιάδες στην Αίγυπτο, Ερμής (προκατακλυσμιαίος

αντιβασιλεύς του Κρόνου στην Αίγυπτο· μάλλον υπάρχει και μετα-

κατακλυσμιαίος), Διόνυσος, Ηρακλής (Αίγυπτος, Ινδίες, Αμερική), Νηρεύς

(αποστολές και ναυτικές βάσεις στον ωκεανό), ’τλας (πρώτος βασιλεύς

Ατλαντίδος), Περσεύς (Αμερική), Απόλλων (Υπερβορεία), στα πέρατα του

κόσμου. Ο Ήφαιστος και οι Εκατόγχειρες (Κόττος, Βριάρεως, Γύης)

αναπτύσσουν υψηλή τεχνολογία. Ο Ιδαίος Ηρακλής (προ του κατακλυσμού·

ο της Αλκμήνης, επί Μυκηναϊκής αυτοκρατορίας, ακολούθησε τα βήματα του

παναρχαίου προκατόχου του) συνιστά Δύναμη Ταχείας Επεμβάσεως, η οποία

επιβάλλει την τάξη οπουδήποτε σημειώνεται εκτροπή από τις αρχές του

παμβασιλέως Ουρανού (Κρόνου, Διός). Ο Ιαπετός, γενάρχης των

προκατακλυσμιαίων Ελλήνων, και η Ωκεανίς Κλυμένη γεννούν τον Προμηθέα

και τον ’τλαντα, πρώτο βασιλέα της Ατλαντίδος. Οι Έλληνες δηλαδή

εκπολιτίζουν και την Ατλαντίδα, η οποία, όπως θα δούμε, ξέφυγε

αργότερα από τις Ελληνικές Αρχές Πολιτισμού. Αλλά η σχέση των Ελλήνων

με τον Ωκεανό είναι προφανής και από πολλές άλλες μυθολογικές αναφορές

που σχετίζουν Ωκεανίδες, Νύμφες, Νηρηίδες με θεότητες, ήρωες και

γενάρχες Ελλήνων.

ΚΡΟΝΙΔΕΣ ΤΙΤΑΝΕΣ

Ο Κρόνος, με την βοήθεια και της Γαίας, ευνουχίζει και εκθρονίζει

τον Ουρανό, μάς λέγει ο μύθος. Και κυβερνά με σκληρότητα, καταπίνοντας

τα παιδιά του. Το κράτος των Τιτάνων εκφράζει (συν τοις άλλοις) την

ανάλγητο εξουσία.

Σε προηγούμενα είχαμε αναφερθεί στο νόημα της εναλλαγής των θεικών

δυναστειών στο θείο επίπεδο, στο επίπεδο των συμπαντικών αρχών. Εδώ

εξετάζουμε την πορεία του ανθρωπίνου πολιτισμού και Ιστορίας. Μπορούμε

να θεωρήσουμε πως η διαφθορά της εξουσίας εμόλυνε και αυτό το Χρύσεον

Γένος; "Ύβριν ατάσθαλον ουκ εδύναντο αλλήλων απέχειν", μάς λέγει ο

Ησίοδος ("Έργα και Ημέραι", 134-135), αναφερόμενος στην εποχή των

"μεγάλων νηπίων" ("Έργα και Ημέραι", 131), της κτηνώδους εξουσίας. (Ο

Ησίοδος τα γράφει αυτά για το Αργυρόν Γένος· θεωρώ ότι εξακολουθεί το

Χρυσόν - βλ. περί αυτού παρακάτω.)

Κατ' αυτήν την ερμηνεία λοιπόν, έχουμε κατάχρηση της εξουσίας από

τοπικούς βασιλείς, Τιτάνες, οι οποίοι τεντώνουν (τανύω=τεντώνω) το

σχοινί της εξουσίας. Συγκρούονται με τον παμβασιλέα Ουρανό και ο

Κρόνος εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Είναι πλέον κυρίαρχος (κραντήρ)

και βασιλεύει (κράντωρ) επί πάντων με απεριόριστη εξουσία (κράτος).

Ο Ζευς, αργότερα, συμμαχεί με τους εκ των Τιτάνων πιστούς στις

παλαιές αρχές του Ουρανού, Ωκεανό, Ιαπετό, Θέμιδα, Μνημοσύνη, και

με την βοήθεια και των Εκατογχείρων τεχνοκρατών επικρατεί επί των

Κρονιδών Τιτάνων. Στην συνέχεια συγκρούεται και με τους Εκατόγχειρες

(τεχνολογία δίχως αρετή) και νικά και αυτούς. Και θα αντεπεξέλθει έναν

τελευταίο θανάσιμο κίνδυνο, κατανικώντας ένα φρικαλέο γέννημα, τον

Τυφωέα ή Τυφώνα (παρά τοις Αιγυπτίοις Σεθ, ο οποίος (βλ. Πλουτάρχου

"Περί Ίσιδος και Οσίριδος") κομματιάζει τον Όσιρι, η σύζυγός του Ίσις

όμως καταφέρνει να τον αναστήσει και να γεννήσει απ' αυτόν τον Ώρο,

ο οποίος και εξοντώνει τον Τυφώνα· εδώ υπάρχει σαφέστατη σχέση και με

τον διαμελισμό του Διονύσου-Ζαγρέα από τους Τιτάνες).

Ο Κρόνος εξορίζεται πέρα από τον Ατλαντικό, στην Αμερική, και τον

Β. Παγωμένο Ωκεανό (Κρόνιος Ωκεανός). Κατά τους Ορφικούς, Ζευς και

Κρόνος συμφιλιώνονται και ο Κρόνος γίνεται βασιλεύς των πέρα των

Κρονίων στηλών τόπων. (Οι Ηράκλειες Στήλες, σημερινό Γιβραλτάρ,

παλαιότερα λέγονταν Στήλες του Βριάρεω και ακόμη παλαιότερα Κρόνιες.

Φαντασθείτε πόσο πανάρχαιες είναι οι εξερευνήσεις των Ελλήνων στον

Ατλαντικό.) Στην μακρινή Δύση βασιλεύει λοιπόν ο Κρόνος, εκεί όπου

βρίσκονται όχι μόνο σκοτεινές και θυελλώδεις αχανείς ήπειροι και

φρικτά τέρατα, οι Πύλες του σκοτεινού και παγερού ’δου (βεβαίως

πύλες προς τον ’δη υπάρχουν σε πολλά σημεία της Γης, και στην Ελλάδα

φυσικά), αλλά και οι Νήσοι των Μακάρων (Ηλύσια Πεδία) και των

Εσπερίδων, αυτό δηλαδή που σε άλλους μύθους ονομάζεται Κήπος της Εδέμ,

’βαλον, Τύρνανογκ, Χάι Μπραζίλ, νήσος του Αγίου Μπρένταν, Ελντοράντο,

ο παρά την Δύσιν Παράδεισος. (Ο Μ. Δημόπουλος, στο "Προϊστορικοί

Έλληνες στην Β. Ευρώπη" ("Ιχώρ", τ. 7, Μάρτ. 2001), θέλει τις

Εσπερίδες στην Φινλανδία· και εδώ, όπως και σε άλλους μύθους,

συγχέεται η Ατλαντική και η Υπερβόρεια παράδοση.) Εκείνο που είναι

σημαντικό όμως εδώ είναι το εξής. Ο Κρόνος, εκπρόσωπος του "κακού"

(κακώς όμως συγχεόμενος από μερικούς με τον Σατανά, αφού στην

αρχαιοελληνική αντίληψη δεν υπάρχει σατανάς), εμφανίζεται ως

βασιλεύς των μακαρίων τόπων. Αναφέραμε την Ορφική αντίληψη περί

συμφιλιώσεως Κρόνου-Διός. Και φθάνουμε στον Πλάτωνα, ο οποίος

εμφανίζει τον Κρόνο ως τον κατ' εξοχήν αγαθό βασιλέα της μακάριας

εποχής του Χρυσού Γένους. Τι συμβαίνει λοιπόν; Έχουμε σύγχιση

διαφορετικών παραδόσεων στους μύθους αυτούς; Δεν ξέρω. Οπωσδήποτε

η άνοδος του πολιτισμού συνεχίζεται, αλλά έχει φαίνεται παρέλθει η

πρωτη εποχή της πρωτόγονης αθωότητας. Φαίνεται όμως το τέλος της

εποχής του Κρόνου έρχεται με τον πρώτο μεγάλο κατακλυσμό, τον του

Ωγύγου, και τον καταποντισμό της Αιγηίδος. Όμως από αυτόν τον

κατακλυσμό ο πολιτισμός θα διασωθεί και θα φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα

ύψη κατά την εποχή του Διός, των Διογενών Ελλήνων.

ΔΑΙΜΟΝΕΣ

"τοι μεν δαίμονες αγνοί επιχθόνιοι τελέθουσιν

εσθλοί, αλεξίκακοι, φύλακες θνητών ανθρώπων"

(Ησίοδος, "Έργα και Ημέραι", 122-123)

Κατά τον Ησίοδο οι μακάριες υπάρξεις του Χρυσού Γένους, μετά

την ολοκλήρωση του εκατοντάδων ετών βίου τους, απέθνησκον ή μάλλον

εκοιμώντο γινόμενοι δαίμονες (σήμερα θα λέγαμε "άγγελοι", καθ' ότι η

λέξη δαίμων έχει κακοποιηθεί βαναύσως) επιχθόνιοι (επί της γης, όχι

στον ’δη), φύλακες αγαθοί των ανθρώπων.

Κατά την αρχαιοελληνική αντίληψη τα ζώντα όντα ταξινομούνται σε

5 βασικά επίπεδα: θηρία, άνθρωποι, ήρωες, δαίμονες, θεοί. (Όλη η

φύση είναι ζώσα πάντως). Οι δαίμονες είναι προστάτες και καθοδηγητές

των ανθρώπων και σύνδεσμος με τους θεούς. (Στην Ορθόδοξη Παράδοση

έχουμε τους αγίους και τους αγγέλους· το ίδιο ακριβώς δηλαδή.)

Ο Θαλής ο Μιλήσιος λέγει "τον κόσμον έμψυχον και δαιμόνων πλήρη"

(Διογένης Λαέρτιος, "Βίοι Φιλοσόφων", Α 27).

Η Διοτίμα αποκαλύπτει στον Σωκράτη: "Το δαιμόνιον ... ερμηνεύον και

διαπορθμεύον θεοίς τα παρ' ανθρώπων και ανθρώποις τα παρά θεών, ... εν

μέσωι δε ον αμφοτέρων συμπληροί, ώστε το παν αυτώι συνδεδέσθαι. Δια

τούτου και η μαντική πάσα χωρεί ... Θεός δε ανθρώπωι ου μείγνυται,

αλλά δια τούτου πάσα εστίν η ομιλία και η διάλεκτος θεοίς προς

ανθρώπους. ... Ούτοι δη οι δαίμονες πολλοί και παντοδαποί εισίν."

(Πλάτων, "Συμπόσιον", Steph. σελ. 202e-203a)

Ο Πλούταρχος γράφει ότι η ένθεος μαντική διεξάγεται δια των

δαιμόνων και καταγγέλλει ότι σε περιβάλλον ασεβίας "Αιδώς και Νέμεσις

τον ανθρώπινον βίον απολελοίπασιν, αλλά και πρόνοια θεών συσκευασαμένη

τα χρηστήρια πανταχόθεν οίχεται" ("Περί των εκλελοιπότων χρηστηρίων",

413 A). Οι δαίμονες παίρνουν την μαντική με τις αποσκευές τους και

φεύγουν, γράφει, και τα Μαντεία απομένουν άφωνα, όπως τα μουσικά

όργανα χωρίς τον οργανοπαίκτη! (418 C) To "λάλον ύδωρ" είχε στερέψει

πολύ πριν τον τελευταίο (κατά την παράδοση) Δελφικό χρησμό...

Σε χρησμό του Μαντείου της Κλάρου, ερωτηθέντος του Μαντείου περί

θεού, ο Δαίμων απάντησε: "Αυτοφυής, αδίδακτος, αμήτωρ, αστυφέλικτος

(απαρασάλευτος), ούνομα μηδέ λόγωι χωρούμενος, εν πυρί ναίων, τούτο

Θεός· μικρά δε μερίς άγγελοι ημείς." (Παλατινή Ανθολογία)

Εμφανίσεις δαιμόνων είχαμε στα Ιερά Μυστήρια, αλλά τα εκεί

διαδραματιζόμενα ήταν αυστηρώς απόρρητα. Ο Τίμαρχος ο Αθηναίος

απεκάλυψε την εμπειρία του με τον δαίμονα του Τροφωνίου Μαντείου

και πέθανε λίγες ημέρες μετά. Στο Τροφώνιο ο δαίμων απεκάλυψε στον

Τίμαρχο ότι οι δαίμονες συνδέουν την ανθρώπινη ψυχή με την θεία πηγή

της, όπως ο αεραγωγός του δύτου τον δύτη με την ατμόσφαιρα

(Πλούταρχος, "Περί του Σωκράτους δαιμονίου"):

"Ολόκληρη η ψυχή του ανθρώπου προήλθε από τον Θείο Νουν. Μέρος της

αναμειγνυόμενο με τα πάθη της ύλης, αλλοιούται, αλλ' άλλο μέρος της

μάς κρατάει ψηλά το κεφάλι, να αναπνέομεν τον ελεύθερον αέρα, σαν

αεραγωγός επικοινωνών με το σκάφανδρο ανθρώπου που έχει καταδυθή στον

βυθό. Το μέρος λοιπόν που βρίσκεται στο υποβρύχιο σώμα ονομάζεται

"ψυχή". Ενώ γι' αυτό που δεν υπόκειται σε αλλοίωσι, οι πολλοί,

βλέποντάς το σαν ανταύγεια επί εσόπτρου, πιστεύουν ότι βρίσκεται μέσα

τους. Όσοι όμως διαισθάνονται σωστά, γνωρίζουν ότι τούτο ευρίσκεται

έξω απ' αυτούς και το αποκαλούν Δαίμονα."

Είδαμε ότι ο Πλάτων γράφει ("Νόμοι") ότι κατά την χρυσή εποχή

του Κρόνου, οι άρχοντες που διοικούσαν ήταν δαίμονες. Ολόκληρο το

Χρύσεον Γένος κατά τον Ησίοδο αποτελεί τους δαίμονες, ο δε Σωκράτης

υποστηρίζει ότι ο ενάρετος και σοφός άνθρωπος κάθε εποχής, με τον

θάνατό του ανέρχεται σε υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης και γίνεται δαίμων.

Ετυμολογεί δε ο Πλάτων την λέξη ("Κρατύλος") από το δαήμων = σοφός,

συνετός. Για τις απόψεις του Πλάτωνος σχετικώς βλ. και "Φαίδων",

"Φαίδρος", "Πολιτικός", "Νόμοι" κ.ά.

Ο Ησίοδος γράφει ότι 30.000 είναι οι δαίμονες που φροντίζουν να

εφαρμόζεται ο Νόμος του Διός:

"τρις γαρ μύριοί εισιν επί χθονί πουλυβοτείρηι

αθάνατοι Ζηνός φύλακες θνητών ανθρώπων,

οι ρα φυλάσσουσιν τε δίκας και σχέτλια έργα

ηέρα εσσάμενοι, πάντη φοιτώντες επ' αίαν."

("Έργα και Ημέραι", 252-255)

Οι δαίμονες βρίσκονται, είπαμε, μεταξύ θεών και ανθρώπων. Αθάνατοι

όμως δεν είναι. Ο Πίνδαρος, βασιζόμενος στον Ησίοδο, υπολογίζει ότι

ζουν κατά μέσο όρο 9.720 χρόνια, πριν επιστρέψουν στις αγκάλες των

θεών. Ο δε Πίνδαρος θέλει τις νύμφες να ζουν όσο τα δένδρα.

("Περί των εκλελοιπότων χρηστηρίων", 415 D)

Είναι πασίγνωστον το "δαιμόνιον" του Σωκράτους. Ο δε Πυθαγόρας

εθεωρείτο "δαίμων της Σελήνης". Η Σελήνη ανήκει στους γήινους

δαίμονες, λέγει ο Σωκράτης. Τι να πει όμως κανείς για το δαιμόνιον του

Πλωτίνου και την εμφάνισή του, όπως την περιγράφει ο Πορφύριος! Με

την βοήθεια ιερέως της Ίσιδος, ο δαίμων του Πλωτίνου εμφανίστηκε

ενώπιον των παρισταμένων, οι οποίοι μετά δέους και τρόμου διεπίστωσαν

ότι δεν επρόκειτο καν περί δαίμονος αλλά περί θεού! (Εξ ου

συμπεραίνεται το όλως εξαίρετον της προσωπικότητος του Πλωτίνου, αφού

ως φύλακα δαίμονα είχε θεό.)

"’γγελοι θείοί τε και αγαθοί δαίμονες" (Πορφύριος). Ο Ευσέβιος

Καισαρείας στην "Ευαγγελική Προπαρασκευή" κατατάσσει τα ανώτερα όντα

σε θεούς, δαίμονες, ήρωες και ψυχές.

’ραγε η θεοποίηση του Χρυσού Γένους στις παραδόσεις οφείλεται μόνο

στις μνήμες για το υψηλότατο επίπεδο πολιτισμού στο οποίο είχε φτάσει

ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός; (Υπάρχει η άποψη ότι η προκατακλυσμιαία

θρησκεία ήταν βασικά μονοθεϊστική, με εξωτερική μορφή Ηλιολατρείας,

μονοθεϊσμός ανασυσταθείς μετακατακλυσμιαίως από τον (Β') Ερμή τον

Τρισμέγιστο.) Ή μήπως ο πολιτισμός αυτός είχε φτάσει σε τέτοιο

πνευματικό ύψος ώστε τα μέλη του ανήλθαν όντως σε ανώτερο επίπεδο

υπάρξεως; Ή και τα δύο; Δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση.

ΑΡΓΥΡΕΟΝ ΓΕΝΟΣ

(Διογενείς· εποχή: από κατακλυσμόν Ωγύγου (20.000-13.000 π.Χ.) έως

κατακλυσμόν Δευκαλίωνος (9.564 π.Χ.))

ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ

Την τελευταία παγετώδη περίοδο, την Βούρμιο (150-100.000 έως

25-20.000 χρόνια πριν), ακολουθεί η τήξις των παγετώνων. Υπερχειλίζουν

το Γιβραλτάρ και ο Βόσπορος και πλημμυρίζουν η Μεσόγειος και η Αιγηίς.

Η Θεσσαλία γίνεται θάλασσα (θα ξαναγίνει στεριά επί Δευκαλίωνος).

Πρόκειται για τον κατακλυσμό του Ωγύγου, ίσως 15-13.000 π.Χ., οπότε

και ενετάθη το φαίνόμενο. Ίσως πρώτη φάση του φαινομένου ήταν ο

κατακλυσμός του Β. Αιγαίου, κατακλυσμός του Δαρδάνου (25-20.000 π.Χ.),

οπότε η Σαμοθράκη έγινε νησί, εσώθησαν δε ο Ιασίων και ο Δάρδανος.

(’λλοι θέλουν τον κατακλυσμό του Δαρδάνου μεταγενέστερο και από τον

του Δευκαλίωνος.)

Ο κατακλυσμός έγινε όταν στην Αττικοβοιωτία εβασίλευε ο Ώγυγος

ή Ωγύγης (γενάρχης των Αθηναίων· η πόλις του Ωγύγου δεν ευρίσκετο

πάντως στην θέση όπου επανιδρύθηκε η Αθήνα), στο ’ργος ο Φορωνεύς

(τον κατακλυσμό εδιηγείτο το πρώτο γνωστό έπος, η απολεσθείσα

"Φορωνίς"), υιός του Ινάχου, και στην Σικυώνα ο Λεύκιππος ή ο

Μέσσαπος.)

Ο κατακλυσμός του Ωγύγου προεκάλεσε μεγάλες καταστροφές, όχι όμως

του ασύλληπτου μεγέθους που προεκλήθησαν αργότερα επί Δευκαλίωνος

(πτώσις αστεροειδούς Φαέθοντος). Ο πολιτισμός δεν ανεκόπη, αλλά

έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη. Πρόκειται για τον Πολιτισμό του Διός, των

Διογενών Ελλήνων, του Αργυρού Γένους. (Ο Ησίοδος όταν ομιλεί για την

εποχή των "μεγάλων νηπίων" του Αργυρού Γένους, καθ' ην εποχήν "ύβριν

ατάσθαλον ουκ εδύναντο αλλήλων απέχειν" ("Έργα και Ημέραι", 134-135),

θεωρώ ότι αναφέρεται στην εποχή της Ατλαντιδικής διαφθοράς (οπότε,

υπ' αυτή την θεώρηση, θα μπορούσαμε να περιλάβουμε το μεγαλύτερο

μέρος του Πολιτισμού του Διός στο Χρυσό Γένος, το οποίον όμως αλλού

αναφέρεται ως εποχή του Κρόνου, οπότε προτιμώ το σχήμα που παραθέτω

εδώ).

Οι αυτοδεσμεύσεις του Διός -

Οι θεσμοί και οι αξίες της οικουμενικής αυτοκρατορίας του Διός

Το εκτυφλωτικό ύψος του Πολιτισμού του Διός εκφράζεται στον Μύθο.

Ο Ζευς έρχεται εις γάμον με τις Ωκεανίδες Μήτιν και Ευρυνόμη και με

τις Τιτανίδες Θέμιδα και Μνημοσύνη. Κατά σειρά:

Από την Μήτιν, την οποία καταπίνει (έχει μέσα του), γεννά από την

κεφαλή του την Αθηνά.

Από την Θέμιδα γεννά τις Μοίρες (Κλωθώ, Λάχεσις, ’τροπος· αναφέρονται

και ως τέκνα της Νυκτός, μαζί με τις Κήρες) και τις Ώρες (Ευνομία, Δίκη,

Ειρήνη).

Από την Ευρυνόμη γεννά τις Χάριτες (Αγλαΐα, Ευφροσύνη, Θαλία).

Από την Μνημοσύνη (συνευρισκόμενος επί 9 νύχτες συνεχώς στην ιερή

κατοικία τους) γεννά τις Μούσες (Κλειώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Μελπομένη,

Τερψιχόρη, Ερατώ, Πολύμνια, Ουρανία, Καλλιόπη).

Εν συνεχεία:

Από την Δήμητρα γεννά την Περσεφόνη.

Από την Λητώ γεννά τον Απόλλωνα και την Αρτέμιδα.

Από την Μαία τον Ερμή.

Από την Ήρα τον ’ρη. (Ο ’ρης από την Αφροδίτη γεννά τον Φόβο, τον

Δείμο και την Αρμονία.)

Και μετά τον του Δευκαλίωνος κατακλυσμό:

Από την Σεμέλη γεννά τον Διόνυσο.

Από την Δανάη τον Περσέα.

Από την Αλκμήνη τον Ηρακλή.

Από την Λήδα την Ελένη, την Κλυταιμνήστρα, τον Κάστορα και τον

Πολυδεύκη.

Κατά τινες, από την Ολυμπιάδα τον Αλέξανδρο τον Μέγα.

Και ίσως δεν σταμάτησε εκεί.

Αλήθεια λοιπόν,

"Ως ωμόθεν γεγάασι θεοί θνητοί τ' άνθρωποι"

(κοινή την καταγωγή είχανε οι αθάνατοι θεοί και οι θνητοί άνθρωποι)

(Ησίοδος, "Έργα και Ημέραι", 108)

"Εν ανδρών, εν θεών γένος· εκ μιας δε πνέομεν ματρός αμφότεροι."

(Πίνδαρος, "Νέμεα", Ωδή 6η)

Κατά τινα υπολογισμό, ο Ζευς με 33 θνητές απέκτησε 40 παιδιά,

ο Ποσειδών με 71 θνητές 86 παιδιά, ο Απόλλων με 36 θνητές 36 παιδιά,

ο ’ρης με 24 θνητές 33 παιδιά, ο Ήφαιστος με 8 θνητές 10 παιδιά,

η Αφροδίτη με 4 θνητούς 15 παιδιά, η Δήμητρα με 2 θνητούς και 2 θεούς

απέκτησε 6 παιδιά. (Χμ! Θνητός να πετύχει θεά κάπως δύσκολο, αλλά

άμα συνυπολογίσουμε Ωκεανίδες, Νηρηίδες, Νύμφες, το πράγμα αλλάζει!)

Ας δώσουμε προσοχή στον Μύθο. Ο παμβασιλεύς Ζευς κυβερνά την

οικουμενική αυτοκρατορία με κέντρο την Πυθώ, μετονομασθείσα αργότερα

σε Δελφούς, στον Παρνασσό. Και κυβερνά με:

Μήτις: Σοφία.

Θέμις: Θεσμοί, γραπτός νόμος, κοσμική ηθική τάξις, δίκαιον, μαντική.

Ευρυνόμη: Ευρεία αντίληψη δικαιοσύνης, οικουμενικότης.

Μνημοσύνη: Μνήμη, παράδοσις, άγραφος νόμος.

Καρπός της Μήτιδος η Αθηνά (ετυμολογικά Θεά (ή Ήθος)-Νους, Σοφία,

Νους, Επιστήμη). Καρποί της Θέμιδος είναι ο Παγκόσμιος Φυσικός Νόμος

(Μοίρες) και στο επίπεδο της Πολιτείας οι Ώρες: Ευνομία, Δίκη, Ειρήνη.

Καρπός της Ευρυνόμης οι Χάριτες, η ομορφιά και η χαρά της ζωής. Της

Μνημοσύνης οι Τέχνες. Της Φύσεως-Γαίας-Δήμητρας η Περσεφόνη, η

αναγέννησης της ζωής, ο πλούτος της φύσεως. Ο Απόλλων (θείον Φως,

θείον Κάλλος), η ’ρτεμις (Αγνότης ψυχής), ο Ερμής (Λόγος), ο Διόνυσος

(έκστασις, βακχικό γλέντι, αλλά και πόνος, μυστική θέωσις). Κ.λπ. με

τους υπόλοιπους Ολύμπιους και μη θεούς και θνητούς. Τελευταία σύζυγος

η Ήρα (Τάξις, οικογένεια), με την οποία γεννά τον ’ρη (πολεμικόν

μένος), ο οποίος όμως συζεύγνυται με την Αφροδίτη (ομορφιά της ζωής

και έρως) και από την ένωσή τους γεννάται η Αρμονία. Τον Ήφαιστο

(τεχνολογία) εγέννησε η Ήρα μόνη της.

Μόνον οι Έλληνες έφτασαν σε αυτό το θείο ύψος διανοητικής συλλήψεως

και πολιτιστικής, πολιτικής, ιστορικής πραγματώσεως και βιώσεως αξιών.

Και αυτός ο Πολιτισμός είναι όχι μόνον θεωρητικός αλλά επραγματώθη.

Είναι ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός του Διός, ο οποίος είναι η πηγή

και η έμπνευση κάθε κατοπινού Ελληνικού επιτεύγματος. Οι αρχαίοιa

Έλληνες κοινό θεωρούν το γένος θεών και θνητών. Αυτοί, οι θεοί (εντός

ή εκτός εισαγωγικών) είναι οι πρόγονοί τους, φυσικώς, δεν είναι

καλλιτεχνικά ευρήματα. Εκεί (στους προκατακλυσμιαίους) βρίσκουμε

τους μυθικούς γενάρχες κάθε Ελληνικού γένους. Εκεί βρίσκουν τους

θεούς, τους γενάρχες και προγόνους, την ιστορία, τις αξίες και την

έμπνευσή τους οι αρχαίοι Έλληνες, είναι αυτόχθονα τέκνα της πανάρχαιας

Μητέρας Γης τους και όχι ετερόφωτοι επήλυδες χωρίς ρίζες, όπως θέλησαν

να τους εμφανίσουν παλαιοί και νέοι ινδοευρωπαϊστές, φοινικιστές,

αφροκεντριστές και άλλα πονηρά όργανα του διεθνούς εξουσιασμού.

Ας δούμε πώς οι αρχαίοι Έλληνες ανάγουν την καταγωγή τους στον

Προκατακλυσμιαίο Πολιτισμό και όχι στις... ινδοευρωπαϊκές στέπες και

τις φοινικικές ερήμους. Αν και όσα είπαμε για την Θεογονία είναι ήδη

αρκετά (αφού Θεογονία και Εθνογονία εν πολλοίς για τους Έλληνες

ταυτίζονται· οι Έλληνες είναι τέκνα των θεών).

Προ-Ωγύγια γένη

’ργος Ίναχος, Φορωνεύς(κατ. Ωγυγ)

Αθήνα (ΑττικοΒοιωτία) Ώγυγος

Σικυών Μέσσαπος (Ευσέβιος, fragm)

Μυκηναίοι Περσεύς

Σπαρτιάτες αυτόχθων προκατ. Λέλεξ

Αμφίων και Ζήθος υιοί Διός ιδρ Θήβες

Αγαμέμνων-Μενέλαος

Αχιλλεύς

Οδυσσεύς

Μίνως

Ατρείδες

Λαβδακίδες

Ηρακλής

Ολυμπιακοί Αγώνες

Νόμοι (Μίνως)

Ατλαντίς

Κολοσσός, ηλιολατρεία

Δελφοί Ελλανοδίκες, Αμφικτυονίες

Φορωνεύς

Κέκροψ επανοικιστές

Δευκαλίων ~ Πύρρα

Έλλην, Αμφικτύων, Πρωτογένεια (>Αέθλιος από Δία) Μάγνης, Μακεδών-->Ημαθίων, Δάρδανος, Αέροπος

Έλλην ~ νύμφη Ορσηίδα

Δώρος, Ξούθος, Αίολος

Ξούθος ~ Κρέουσα Ερεχθέως

Αχαιός, Ίων

Από Φορωνέος, Τίρυνθος, ’ργος, Δαναός

Υιός Δώρου Αστέριος, πατήρ Μίνωος Ραδάμανωθυς Σαρπηδών

Αμφικτύων Αθήναι ανόρθωσις

Λυκάων σύγχρονος Δευκαλίωνος

Αίγυπτος Ερμής Τρισμέγιστος (Θωθ)

Ορφεύς

Ακταίος (Ακτή η Αττική) γεν. Αγραυλο

Κέκροψ Α' γηγ. δρακοντοειδής, Κεκροπία , με ’γραυλο γεν. Ερυσίχθων, ’γραυλος, Έρση, Πάνδροσος

Κραναός γηγ. (Δευκ.) Κρ. γεν. Ατθίδα

Αμφικτύων υιός Δευκ.

Εριχθόνιος γηγ.με Πραξιθέα νύμφη Πανδίων

Πανδίων Α' επί Πανδίωνος Δημήτηρ Ελευσίς, Διόνυσος

Πανδίων Ζευξίππη > Πρόκνη, Φιλομήλα, Ερεχθεύς (βασιλεία), Βούτης (ιεροσύνη)

Ερεχθεύς Πραξιθέα(άλλη) > Κέκροψ , Πρόκρις(~Κέφαλος, Μίνως), Κρέουσα(~Ξούθος), Χθονία(~Βούτης),Ωρείθυια (αρπάζει Βορέας,>Κλεοπάτρα, Χιόνη(~Ποσειδών>Εύμπολπος πάει Θράκη, Ελευσίνα, πόλεμος, ανθρωποθυσία-αυτοκτ. Ερεχθιάδων, θάνατος Ερεχθέως-Ευμόλπου), πτερωτοί Ζήτης και Κάλαις Αργον.)

Κέκροψ Β'

Πανδίων Β'

Αιγεύς Αίθρα

Θησεύς > Ιππόλυτος

Κόδρος

Ίναχος

Φορωνεύς Ώγυγος

’πις

’ργος

Κρίασος

Φόρβας Ακταίος (Ακταία η Αττική)

Τριόπας Κέκροψ Α' γεν. Πάνδροσον

Κροτωπός Κραναός, Φαέθων, Δευκαλίων Κρ. γεν. Ατθίδα

Σθενέλαος Αμφικτύων

Δαναός Εριχθόνιος με Πραξιθέα νύμφη Πανδίων

Λυγκεύς επί Πανδίωνος Δημήτηρ Ελευσίς

’βας

Προίτος

Ακρίσιος Κέκροψ Β'

Περσεύς

Σθενέλαος

Ευρυσθεύς

Ατρεύς

Θυέστης

Αγαμέμνων

(βιβλ. 10, κεφ. 11, §16)

"Ουκούν πέφηνεν ο Μωυσής από γε των προειρημένων πρεσβύτατος,

ηρώων, πόλεων, δαιμόνων" (10,11,24)

είναι να τραβάς τα μαλλιά σου για την εβραϊκή παραχάραξη της ιστορίας

Ασσύριος Τατιανός

Προ Ωγύγου

Ίναχος

Περσεύς

Ώγυγος

Λέλεξ

Αιγιαλεύς, Εύρωψ, Πέλοψ (όχι Ο επώνυμος της Πελοποννήσου), Θελξίων, Αίγυδρος, Θουρύμαχος, Λεύκιππος, Μέσσαπος

[Ώγυγος]

Έραστος, Πλημναίος, Ορθόπολις, Μαράθιος

[Δευκαλίων]

’πις (=Έπαφος; -->Αιγ), ’ργος, Κρίασος, Φόρβας, Τριόπας, Κροτωπός

Κέκροψ, Κραναός

Μαράθιος, Κροτωπός, Κραναός, Δευκ.(Φθία)

Διαμ. Κούτουλας, "Ο προκατακλυσμιαίος οικουμενικός πολιτισμός των Διογενών Ελλήνων",

Δαυλός 1994, σ. 8902

"Πάντων μεν Ελλήνων παλαιότατοι τοις χρόνοις αναγράφονται Σικυώνιοι βασιλείς"

(Ευσέβιος, Fragm. Χρον. Α' LXXXIII, Β.Ε.Π. τ. 20 σ. 145)

πρώτος παρ' Αθηναίοις μνημονεύεται Ώγυγος, καθ' ον παρ' Έλλησιν ο μέγας και

παλαιός ιστορείται κατακλυσμός, τούτωι λέγεται συγχρονίσαι Φορωνεύς ο Ινάχου

Αργείων βασιλεύς

LXXXIV, Β.Ε.Π. τ. 20, σ. 148

Μεγαλιθικά μνημεία

Πυραμίδες, Σφιγξ

Κοινές μνήμες προκατακλυσμιαίου πολιτισμού: Μυθολογία, Γλώσσα

Ιερή Γεωγραφία: γεωδαιτικός τριγωνισμός, τελλουρικά ρεύματα -

γραμμές Ley κ.λπ.

Παγκόσμια Ηλιακή μονοθεϊστική θρησκεία

Κοινές μυθολογίες

"Χρυσή εποχή"

Ινδίες, Αίγυπτος, Μεσοποταμία, Κίνα, Ιαπωνία, Κέλτες, Αμερινδείς, εβραίοι (Εδέμ)

από ανατολή, από δύση

Ελληνική Μητέρα-Γλώσσα (Βαβέλ, Πόπουλ-Βουχ)

Ανθρωπολογικά στοιχεία

γνώσεις ανεξήγητες,

ιπτάμενα σκάφη

Μαχαμπαράτα-Ραμαγιάνα

Βιμάνα

Ιεζεκιήλ

Κατζελκοάτλ-Κουκουλκάν-Βιρακότσα

Οι ενδείξεις για ιπτάμενες μηχανές των παναρχαίων Ελλήνων είναι

πολλές

Ερμής

Ίρις

Φαέθων

Ωκεανίδες τετράσκελα σκάφη

Δημήτριος Λαζογιώργος - Ελληνικός

"Οι αποκαλύψεις του Αισχύλου για την Ατλαντίδα"

Νεφέλες και Νηρηίδες

Σκάφη Φαιάκων

Αργώ

Τρίπους Απόλλωνος

’ρμα Τριπτόλεμου

Περσεύς Πήγασος

Ζήτις και Κάλαις υιοί Βορέος

Υπερβόρειος ’βαρις μαγικό βέλος

Κύκλωψ < κυκλική όψη < ιπτάμενος δίσκος

Λουκιανός, "Αληθής ιστορία"

Δαίδαλος

"πετομηχανή" Αρχύτας ο Ταραντίνος


Ατλαντίς

διαφθορά

πυρηνικός πόλεμος

ΧΑΛΚΕΟΝ ΓΕΝΟΣ

Χάλκεον γένος,

"δεινόν τε και όβριμον· οίσιν ’ρηος

έργ' έμελε στονόεντα και ύβριες, ουδέ τι σίτον

ήσθιον, αλλ' αδάμαντος έχον κρατερόφρονα θυμόν" ("Έργα και Ημέραι", 145-147)

ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ

Γένος Ηρώων

"ανδρών ηρώων θείον γένος, οί καλέονται ημίθεοι" ("Έργα και Ημέραι", 159)

Σιδήρεον Γένος

"Νυν γαρ δη γένος εστί σιδήρεον· ουδέ ποτ' ήμαρ

παύσονται καμάτου και οιζύος, ουδέ τινι νύκτωρ

φθειρόμενοι, χαλεπάς δε θεοί δώσουσι μερίμνας." ("Έργα και Ημέραι", 176-178)

"Ζευς δ' ολέσει και τούτο γένος μερόπων ανθρώπων" ("Έργα και Ημέραι", 180)

1234567890123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890

---

Σύνοψις

-------

ΘΕΟΓΟΝΙΑ - ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ - ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ

(Σημειωτέον ότι για την Ελληνική κοσμοθέαση οι τρεις αυτές έννοιες

ταυτίζονται.)

Απαρχές ανθρωπίνου πολιτισμού

Έλλοπες

Κύκλωπες

Κένταυροι

Μέροπες

ΧΡΥΣΕΟΝ ΓΕΝΟΣ ("δαίμονες")

Ουρανίωνες

Κρονίδες Τιτάνες

Κατακλυσμός Δαρδάνου (25-20.000 π.Χ.)

Κατακλυσμός Ωγύγου (20-13.000 π.Χ.)

(Τήξις παγετώνων, πλημμύρα Μεσογείου, Αιγαίου· ωστόσο ο πολιτισμός

διατηρείται ακμαίος.)

ΑΡΓΥΡΕΟΝ ΓΕΝΟΣ

Διογενείς

Πολιτισμός Διός: Μήτις, Θέμις, Ευρυνόμη, Μνημοσύνη,

Μοίρες, Ώρες, Χάριτες, Μούσες

Κάβειροι, Κουρήτες, Κορύβαντες, Ιδαίοι Δάκτυλοι, Τελχίνες,

Αρκάδες Πελασγοί, Αργείοι, Κεκροπίδες κ.λπ. προκατακλυσμιαία γένη

Ατλαντίς (επικράτεια Ποσειδώνος και ’τλαντος)

Διαφθορά και αφελληνισμός Ατλαντίδος,

Μέγας Ελληνοατλαντικός Πόλεμος

Κατακλυσμός Δευκαλίωνος - Αστεροειδής Φαέθων - Καταποντισμός Ατλαντίδος -

- ανατροπή πόλων της Γης

(9.564 π.Χ.)

Καταβαράθρωσις του πολιτισμού

ΧΑΛΚΕΟΝ ΓΕΝΟΣ

Σταδιακή ανόρθωσις πολιτισμού, τη βοηθεία λίγων διασωθέντων:

Δευκαλίων, Ακτίς Ηλιάδης Ρόδου (Τελχίνες)

Ερμής Τρισμέγιστος, Λίνος, Ορφεύς, Μουσαίος

Μουσεία και Μαντεία

ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ (4.000-1.200 π.Χ.)

Πελασγική Αυτοκρατορία

Μινωική Αυτοκρατορία

Εκστρατείες Περσέως, Διονύσου, Αργοναυτών, Ηρακλέους

Εποικισμοί Αιγύπτου, Παλαιστίνης, Φοινίκης (Ιώ, Έπαφος, Δαναός

και Αίγυπτος, Αγήνωρ, Κάδμος, Ευρώπη), Βορείου Ευρώπης

(Αργοναύτες, Υπερβόρειοι, Δαναοί κ.λπ.)

Μυκηναϊκή Αυτοκρατορία

Έκρηξις ηφαιστείου Θήρας (1.644 π.Χ)

Τρωικός Πόλεμος (~1.200 π.Χ.)

Οδυσσεύς (τελευταία υπερπόντια εξόρμησις)

ΣΙΔΗΡΕΟΝ ΓΕΝΟΣ

Κατάρρευσις Μυκηναϊκών βασιλείων

(εμφύλιες ταραχές, φυσικές καταστροφές, μεταναστεύσεις)

ΠΛΑΣΤΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ

Βιομηχανική εποχή, "Νέα Τάξη Πραγμάτων", σήμερα

---

Βιβλιογραφία

------------

Δ. Δημόπουλος

Ηλίας Τσατσόμοιρος

Γ. Γεωργαλάς

Ι. Φουράκης

Μάριος Δημόπουλος - Απολλώνιος, "Η άγνωστη προηγμένη επιστήμη και

τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων", περ. "Ιχώρ", τ. 5, Ιαν. 2001.

Περιοδικό "Δαυλός", 1982-. (Δ.Ι. Λάμπρου )

Βλ. π.χ.:

Διαμ. Κούτουλας, "Ο Προκατακλυσμιαίος Οικουμενικός Πολιτισμός των

Διογενών Ελλήνων", περ. "Δαυλός", τ. 151, Ιούλ. 1994.

Περιοδικό "Ιχώρ", 2000-. (Ευάγγελος Μπεξής )

Βλ. π.χ.

Μάριος Δημόπουλος, "Η άγνωστη προηγμένη επιστήμη και τεχνολογία των προϊστορικών Ελλήνων", τ. 5, Ιαν. 2001.

"Απολλώνειο Φως", τ. 15, Σεπτ.-Οκτ. 1998

Στέλιος Κοψαχείλης, "Οι αυτοκρατορίες των Ελλήνων"

Ε. Δανέζης - Ε. Θεοδοσίου, "Κοσμολογικές απόψεις του Δημοκρίτου και σύγχρονη Φυσική"