Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Μυθολογία και ονομασίες του γαλαξία μας.


Γενικά. Παρατηρώντας τον ουράνιο θόλο μία σκοτεινή διαυγή και ασέληνη νύκτα με βασική προυπόθεση να μήν υπάρχουν τα ενοχλητικά φώτα των πόλεων, ο έναστρος ουρανός εμφανίζεται με όλη του την μεγαλοπρέπεια. Εκτός από τους χιλιάδες αστέρες με τους αστερισμούς, έρχεται να προστεθεί και να δώσει ανεπανάληπτη έμφαση στην εικόνα μία αχνή νεφελώδης ζώνη η οποία φαίνεται να διασχίζει κατά μήκος κυκλοτερώς τον νυκτερινό ουρανό παρουσιάζοντας αφ' ενός μεν άνισο πλάτος, αφ' ετέρου δέ ανομοιογενή φωτισμό κατά την διαδρομή της. Η φωτεινή αυτή γαλακτόχροη ζώνη από των αρχαιοτάτων χρόνων σε συνδυασμό με την αρχαία Ελληνική μυθολογία έχει επικρατήσει διεθνώς να ονομάζεται γαλαξίας ή δρόμος γάλακτος (Galaxy ή Milky Way). Με την πλήρη κατανόηση και εξήγηση του φωτεινής αυτής οδού, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο ήλιος μας και όλοι οι διάσπαρτοι στον ουρανό αστέρες αποτελούν ένα ασήμαντο έως πολύ μικρό τμήμα του γαλαξία μας ο οποίος περιέχει μερικές εκατοντάδες δισεκατομμυρίων αστέρες στο σύνολό του, παρουσιαζόμενος σαν ένα άριστο συγκρότημα διατάξεως και ταξινομήσεως ποικιλιών μορφών αστέρων και όχι μόνον, σαν ένα "νησί" μέσα στό ψυχρό απόλυτο κενό του Σύμπαντος. Όμως το μέγεθος τού ορατού μακρόκοσμου δεν τελειώνει εδώ, αφού υπολογίζεται ότι στο υπέροχο χωροχρονικό Σύμπαν υπάρχουν δισεκατομμύρια άλλων γαλαξιών που περιέχουν με την σειρά των δισεκατομμύρια αστέρων !!!

Μυθολογία και ονομασίες του γαλαξία μας. Ο Γαλαξίας ήταν γνωστός και σαν γαλακτίτης κύκλος ή κύκλος και γάλα. Από τους Πυθαγορείους ονομαζόταν "οδός των ψυχών" ενώ από τον ποιητή Πίνδαρο αναφέρεται σαν "λιπαρά οδός" ή "δρόμος του Διός". Οι αρχαίοι Έλληνες τον ονομάζουν "Ηριδανό ποταμό" και μέχρι σήμερα λέγεται "Ιορδάνης ποταμός" από τους παλιούς χωρικούς όπως επίσης "τού παπά τα άχειρα" ή "τού κουμπάρου τα άχειρα" ή "το ζωνάρι της καλόγριας". Πάντως σε όλους τους λαούς και σε όλες τις εποχές οι ονομασίες του Γαλαξία θυμίζουν ποταμό ή δρόμο.
Κατά την ελληνική μυθολογία σύμφωνα με μια ερμηνεία, ο Ερμής έβαλε κρυφά τον μικρό Ηρακλή να θηλάσει από τον μαστό της Ήρας η οποία όμως αφού αντιλήφθηκε την απάτη, έδιωξε βίαια το βρέφος ενώ το γάλα που εκτινάχθηκε φαίνεται ακόμα στον ουρανό με την μορφή του γαλαξία.

Περιγραφή του Γαλαξία στην ουράνιο σφαίρα. Γιά έναν παρατηρητή επάνω στην γή η οποία ευρίσκεται μέσα στον Γαλαξία σε μία ορισμένη τοποθεσία του περιστρεφόμενη γύρω από τον ήλιο, η όλη εικόνα τού Γαλαξιακού συγκροτήματος παρουσιάζεται με την μορφή μιάς ανισοπαχούς φωτεινής ζώνης η οποία διασχίζει τον ουράνιο θόλο κυκλοτερώς σε όλο του το μήκος, αποτέλεσμα της προοπτικής, φαινομένου κατά το οποίο ο ουρανός έχει σχήμα σφαίρας η οποία φαίνεται ότι περιβάλλει τον παρατηρητή. Από την κλίση που παρουσιάζει ο ήλιος στο γαλαξιακό επίπεδο, είναι σαν να τον βλέπουμε "ανφάς" όπως δηλαδή ένα πιάτο στην κόψη του με αποτέλεσμα να μην είμαστε άμεσα σε θέση να διαμορφώσουμε μια εποπτική εικόνα του σχήματος που έχει ο γαλαξίας μας όπως και της θέσεως στην οποία ευρίσκεται το κέντρο του.

Η ζώνη του γαλαξία η οποία περιζώνει την ουράνιο σφαίρα δεν παρουσιάζει ίσο πάχος ούτε ίδια λαμπρότητα στην διαδρομή της ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της είναι απλή και στο ένα τρίτο της διαδρομής της είναι διπλή. Το διχασμένο μέρος της περιλαμβάνεται μεταξύ των αστερισμών του Κύκνου στο βόρειο ημισφαίριο και του Κενταύρου στο νότιο, ενώ μέχρι τον αστερισμό του Μικρού Κυνός παρουσιάζει τρείς διακλαδώσεις και στους αστερισμούς της Τρόπιδος, της Πρύμνης και των Ιστίων τέσσερις πτυχές. Επίσης σε όλο της το μήκος η ζώνη του Γαλαξία παρουσιάζει προεξοχές και το πλάτος της στον αστερισμό του Τοξότου είναι τετραπλάσιο από το κανονικό παρουσιάζοντας την μεγαλύτερη φωτεινότητα ενώ το μικρότερο πλάτος παρατηρείται στον αστερισμό του Νοτίου Σταυρού και η μικρότερη φωτεινότης στον αστερισμό της Τρόπιδος.
Ο Γαλαξίας διέρχεται από τους εξής αστερισμούς : Ξεκινώντας από την Κασσιόπη συναντά τον Περσέα όπου και αναπτύσσει έναν κλάδο που κατευθύνεται πρός τις Πλειάδες, αλλά η κύρια ζώνη προχωρεί πρός τον Ηνίοχο, τους Διδύμους και τον Ωρίωνα και συναντά τον ουράνιο ισημερινό στον αστερισμό του Μονόκερω όπου προχωράει λαμπρότερος διασχίζοντας τα Ιστία, την Τρόπιδα, την Πρύμνη και τον Κένταυρο. Εδώ συναντά τον Νότιο Σταυρό όπου στό μέσον της ζώνης παρατηρείται ένα κυκλικό σκοτεινό τμήμα που λέγεται "σάκκος ανθράκων". Από εδώ ξεκινά ο διαχωρισμός σε δύο βραχίονες κοντά στον αστέρα α Κενταύρου μέχρι τον αστερισμό του Κύκνου.
Ο νοτιώτερος βραχίονας διασχίζει τον Βωμό, τον Σκορπιό, τον Τοξότη και την Ασπίδα, τους αστερισμούς του Όφεως, Αετού, Βέλους και Αλώπεκος όπου καταλήγει στον Κύκνο. Ο άλλος βραχίονας αρχίζει από τον αστερισμό του Θηρίου και διά μέσω του Σκορπίου ακολουθώντας τον Οφιούχο και τον Όφιν, συναντάει τον Ηρακλή, τον Αετό και την Λύρα για να ενωθεί με τον άλλο βραχίονα στον αστερισμό του Κύκνου όπου και εδώ παρατηρείται μεγάλη σκοτεινή έκταση στο σημείο της ενώσεως των δύο βραχιόνων. Γιά να κλείσει η διαδρομή της ζώνης, αφού αυτή περάσει από τον Κηφέα, μικρός κλάδος της οποίας κατευθύνεται πρός την Μικρά Άρκτο, τελικά θα καταλήξει στην Κασσιόπη.
Όλο το πλάτος της ζώνης κυμαίνεται από 9 έως 57 μοίρες, ενώ το πάχος των βραχιόνων από 2 μέχρι 18 μοίρες. Ο συνολικός αριθμός των αστερισμών που διασχίζει ο Γαλαξίας ανέρχεται σε 26 εκ των οποίων οι 16 είναι του βορείου ημισφαιρίου, ενώ οι υπόλοιποι 10 ανήκουν στο νότιο και από τα γεωγραφικά πλάτη της Ελλάδος είναι αφανείς οι αστερισμοί της Πρύμνης, της Τρόπιδος, του Νοτίου Σταυρού και του Κενταύρου. Ο μέγιστος ιδεατός κύκλος ο οποίος περικλείει το γαλαξιακό κέντρο και τα πυκνότερα μέρη του γαλαξία λέγεται γαλαξιακός ισημερινός ο οποίος και παρουσιάζει κλίση 63 μοιρών ως πρός τον ουράνιο ισημερινό.
Γαλαξιακές συντεταγμένες. Είναι ένα σύστημα συντεταγμένων βάσει του οποίου τα γαλαξιακά μήκη και πλάτη υπολογίζονται αρχής γενομένης από το κέντρο του γαλαξία το οποίο υπολογίσθηκε ότι ευρίσκεται στον αστερισμό του Τοξότου (αναφορά ορθή-α=17ω,42 λ και απόκλισις-δ=- 28 ο, 55'). Με αυτόν τον τρόπο ο Βόρειος γαλαξιακός πόλος (90ο βόρειο γαλαξιακό πλάτος) ευρίσκεται στην Κόμη της Βερενίκης (α= 12ω,51 λ - δ= 27ο, 8') ενώ ο νότιος γαλαξιακός πόλος ευρίσκεται στον αστερισμό του Γλύπτη. Τις γαλαξιακές συντεταγμένες μεταχειριζόμαστε προκειμένου να καθορισθεί η θέσις ενός αντικειμένου το οποίο ανήκει στο συγκρότημα του γαλαξία μας όταν αυτός παρατηρείται από έξω.

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.

Α' Από τον Δημόκριτο ως τις αρχές του 20ου αιώνος. Από τα πολύ παλιά χρόνια όπου οι διάφοροι λαοί δεν ήσαν σε θέση να εξηγήσουν επιστημονικά τα ουράνια σώματα και φαινόμενα, οι αρχαίοι Έλληνες με τον Δημόκριτο τον 3ον π.Χ αιώνα όπως γράφουν οι ιστορικοί Στωβαίος και Πλούταρχος αντιλαμβάνονται την πραγματική αστρική δομή του γαλαξία μας. Ο Δημόκριτος πιστεύει ότι "ο Γαλαξίας εστί πολλών και μικρών και συνεχών αστέρων συμφωτιζομένων αλλήλοις συναυγασμός διά την πύκνωσιν", μια θεωρία που όμως τελικά δεν υιοθετήθηκε για πολλούς αιώνες αλλά όμως είναι άξια θαυμασμού γιά την διορατικότητα του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος. Πολύ αργότερα, το έτος 1612 με την ανακάλυψη του τηλεσκοπίου, ο Γαλιλαίος πιστοποιεί ότι ο γαλαξίας αποτελείται από αναρίθμητους αστέρες. Το 1618 ο Κέπλερ παρατηρεί ότι η ζώνη του γαλαξία παρουσιάζει την ίδια λαμπρότητα και πάχος σε διαμετρικά αντίθετες περιοχές, πράγμα πού σημαίνει ότι ο ήλιος μας ευρίσκεται κοντά στο κέντρο του. Ο Θωμάς Ράιτ στη συνέχεια διατυπώνει τις πρώτες σκέψεις γιά το πραγματικό σχήμα του γαλαξία μας "όμοιο με αυτό μιάς μυλόπετρας".
Σύμφωνα με τον William Hersell (1738-1822) ο γαλαξίας αποτελείται από πολλές συγκεντρώσεις αστέρων, σε μία από τις οποίες ευρίσκεται και ο ήλιος μας. Ο μεγάλος αυτός αστρονόμος δέχεται ότι το σχήμα του γαλαξία είναι φακοειδές, ενώ προσπαθεί να δώσει μια εικόνα των αποστάσεων και του μεγέθους του ξεκινώντας από την υπόθεση ότι οι αμυδροί αστέρες που τον αποτελούν πρέπει να ευρίσκονται χιλιάδες ή και εκατομμύρια φορές μακρύτερα από τους λαμπρούς οι οποίοι περιζώνουν τον ουρανό, αλλά σε άγνωστες γιά την εποχή του αποστάσεις. Τις μελέτες του Hersell συνέχισε ο υιός του John Hersell μελετώντας τον γαλαξία από το νότιο ημισφαίριο.
Το έτος 1877 ο αστρονόμος Gould διατυπώνει την άποψη ότι οι λαμπροί διασκορπισμένοι στον ουρανό αστέρες 1ου, 2ου και τρίτου οπτικού μεγέθους σχηματίζουν με την διάταξή των στον ουράνιο θόλο μία "ταινία" η οποία περικλείει τον ήλιο δίδοντας την εντύπωση μιάς από τις πολλές συστροφές που υπάρχουν στον γαλαξία. Με την εύρεση των πρώτων αποστάσεων αστέρων από το έτος 1838 αλλά και αργότερα, ο άνθρωπος άρχισε να κατανοεί υποθετικά το τεράστιο ως και ασύλληπτο για τις τότε αντιλήψεις μέγεθος των αποστάσεων όπως και του μεγέθους των φωτεινών νεφών του γαλαξία.

Β' Από τις αρχές του 20ου αιώνος μέχρι σήμερα. Ήταν γνωστό ότι ο γαλαξίας αποτελείται από διάφορες συστροφές ή σμήνη χιλιάδων αστέρων όπως και από νεφελώματα φωτεινά ή σκοτεινά. Την δεκαετία του 1910 με την ραγδαία ανάπτυξη του μεγέθους των τηλεσκοπίων, της φωτογραφίας όπως και της Αστροφυσικής, ανοίχθηκαν νέοι ορίζοντες για την κατανόηση του μεγέθους του γαλαξία. Η αστρονόμος Henrieta Leavitt (1914) εργαζόμενη στό αστεροσκοπείο Harvard ανακάλυψε έναν σπουδαίο νόμο - κλειδί (νόμος της mis Leavitt) για την μέτρηση των γαλαξιακών αποστάσεων χρησιμοποιώντας την σχέση περιόδου-λαμπρότητος που διέπει τους μεταβλητούς αστέρες τύπου δ Κηφέως οι οποίοι λέγονται και Κηφείδες (βλέπε κεφάλαιο μεταβλητοί αστέρες). Mε την παρατήρηση Κηφειδών αστέρων στο Μικρό Νέφος του Μαγγελάνου το οποίο μαζί με το Μεγάλο Νέφος αποτελούν τους δορυφόρους - συνοδούς του Γαλαξία μας η Leavitt σημείωσε τις καμπύλες φωτός αυτών των αμυδρών μεταβλητών αστέρων .
Η μελέτη έδειξε ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ των περιόδων των μεταβολών λαμπρότητος των Κηφειδών αφ'ενός, αφ' ετέρου δέ της μέσης φαινομένης λαμπρότητός των. Πιό συγκεκριμένα, όσο λαμπρότερος παρουσιάζεται ο αστέρας, τόσο μεγαλύτερη περίοδο μεταβολής έχει. Το ενδιαφέρον της ανακαλύψεως συνίσταται στο ότι οι κηφείδες είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν σαν δείκτες ευρέσεων αποστάσεων. Άν θεωρηθεί ότι όλοι οι κηφείδες του Μικρού Νέφους ευρίσκονται στην ίδια απόσταση από τον ήλιο, τότε τα φαινόμενα μεγέθη των m θα διαφέρουν από τα απόλυτα μεγέθη Μ από έναν σταθερό παράγοντα.
Την καμπύλη αντιστοιχίας μεγεθών - περιόδου πρώτος βαθμολόγησε ο Shappley από την οποία ευρίσκεται το απόλυτο μέγεθος Μ του κηφείδη όπου στην συνέχεια από τον γνωστό τύπο M= m+5-5 log r υπολογίζεται η απόστασις r του αστέρος και κατά επέκταση η απόσταση του Μικρού Νέφους η οποία είναι 210.000 έτη φωτός.
Επίσης σαν "φάροι αποστάσεων" χρησιμοποιούνται και οι μεταβλητοί αστέρες τύπου RR Λύρας (αστρικού πληθυσμού ΙΙ) οι οποίοι απαντώνται πολύ συχνά μέσα στα σφαιρωτά σμήνη τα οποία είναι διασκορπισμένα γύρω από τον γαλαξία μας. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των αστέρων RR Λύρας είναι ότι όλοι τους έχουν το ίδιο φαινόμενο μέγεθος m ίσο με +0,5 και με τους οποίους υπολογίζονται αποστάσεις μέσα στον γαλαξία ανερχόμενες σε δεκάδες χιλιάδων ετών φωτός.
Oι γνώσεις του ανθρώπου για τον γαλαξία μας τις επόμενες δεκαετίες του 20ου αιώνος πολλαπλασιάσθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Με την ανακάλυψη της ραδιοαστρονομίας και συγκεκριμένα της συχνότητος των 21 cm του ατομικού υδρογόνου παρουσιάζεται μια άλλη όψη στην χαρτογραφημένη εικόνα του γαλαξία.
Επίσης, εκτός των άλλων η συνολική εντύπωσις για το μέγεθος και την μορφή του γαλαξία αναθεωρήθηκαν. Η έκτασίς του στον χωροχρόνο αυξήθηκε κατά 5 τουλάχιστον φορές, υπολογίσθηκε το βάρος , ο χρόνος της περιστροφής όπως και οι περίπλοκες κινήσεις του στον χώρο μεταξύ των άλλων γειτονικών γαλαξιών τόσο στο παρελθόν, όσο και στο μακρυνό μέλλον όπως θα αναφερθεί στις επόμενες σελίδες.
Πανόραμα του Γαλαξία. Θέλωντας να δώσουμε μια συνολική εποπτική εικόνα του σχήματος και των διαστάσεων του γαλαξία μας στον οποίο ανήκουμε, από όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα λαμβάνοντας υπ' όψη και τις μορφές των άλλων γαλαξιών όπως τους παρατηρούμε στο διάστημα, η όλη δομή και μορφή του περιγράφεται ως εξής :
Ο Γαλαξίας μας παρουσιάζεται σαν ένα τεράστιο σύνολο το οποίο περιλαμβάνει περίπου 200 δισεκατομμύρια αστέρες και από μεσοαστρικό υλικό αερίων και σκόνης, τόσο φωτεινό, όσο και σκοτεινό. Η μορφή του γαλαξία μας μοιάζει αρκετά με ένα τεράστιο χταπόδι. Το σχήμα του είναι ελλειπτικό σπειροειδές με ανάπτυξη βραχιόνων, αποτελείται δέ από τα εξής μεγάλα τμήματα :

- Τον κεντρικό προβολή διαμέτρου 10,000 ετών φωτός η οποία έχει επίπεδο σφαιρικό σχήμα που πιθανόν στο κέντρο της να υπάρχει μια ογκώδης μελανή οπή.

- Τον δίσκο ο οποίος είναι λεπτός και περιλαμβάνει αστέρες, αέρια και σκόνη. Το διαμετρικό μήκος του είναι 100,000 έτη φωτός, ενώ το μικρότερο πλάτος του στα ακραία σημεία των βραχιόνων περιορίζεται στα 1,000 έτη φωτός.

- Την γαλαξιακή άλω η οποία έχει σφαιρικό σχήμα περικλείοντας τον πυρήνα με διάμετρο 50,000 έτη φωτός που περιλαμβάνει τα σφαιρωτά σμήνη με τα αρχαιότερους σε ηλικία αστέρες.

- Το γαλαξιακό στέμμα περικλείει σφαιρικά το όλο συγκρότημα με διάμετρο 250,000 ετών φωτός.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

6)ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ


ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡOΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Αγαπητέ/ή αναγνώστη/στρια,

Μπροστά σου βλέπεις ένα ενδιαφέρον έγγραφο. Ο γράφων αυτού του κειμένου δεν είναι συγγραφέας αλλά αντιγραφέας σε ένα κολλάζ γνώσεων και πληροφοριών ,οι οποίες αφορούν την Ελληνική φυλή και τον αιώνιο προστάτη της, την ομάδα Ε.
Έλα, αν τολμάς, φίλε αναγνώστη, έλα να περάσουμε μαζί τους βαλτούς της Παγκόσμιας Ιστορίας ώστε να βγούμε μαζί στα φωτεινά Ιλίσια Πεδία και να εξηγήσουμε τ� ανεξήγητα της Ελληνικής φυλής, να δούμε ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, πως συμπεριφέρονται, που κρύβονται, γιατί εχουν τόσο μίσος μέσα τους και γιατί ειδικά με τους Έλληνες; Πολλές φορές δεν θα πιστεύεις αυτά που διαβάζεις, νομίζοντας ότι είναι γελοία η και ψέματα, ειδωλολατρικά η βασιλικά, χουντικά η καπιταλιστικά. Όμως μην ξεγελαστείς από τους Υιούς του Σκότους .Στην πραγματικότητα, δεν σου μένει άλλος δρόμος παρά αυτός της γνώσης, ώστε να μπορέσεις να εξηγήσεις και να παλέψεις με αυτούς που θα έρθουν να σε>, όπως λένε. Γιατί δεν θέλουν πλέον μόνο να σου πάρουν ότι αγαθό έχεις, δεν θέλουν μόνο να σε εκφυλλίσουν και να φύγεις απ� τη πατρίδα σου και να πας να αναγεννήσεις με το πνεύμα σου και τους άλλους λαούς της Γης. ΟΧΙ! Αυτό το χαρτί το εχουν παίξει πολλές φορές στο παρελθόν οι Υιοί του Σκότους, κι εχουν αποτύχει οικτρά .Είναι αλήθεια ότι οι εκστρατείες των Περσών, οι Ρωμαϊκές Λεγεώνες, αργότερα ο δήθεν χριστιανισμός μόνο κατά όνομα η ο δήθεν μουσουλμανισμός , οι Σταυροφορίες, η εμφάνιση των Οθωμανών, ο Α και Β Παγκόσμιος πόλεμος, η δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση και η οικονομική ενοποίηση αυτής, η συσσώρευση στην ενδοχώρα, το παιδομάζωμα των Ελλήνων σε ξένες χώρες που κάποιοι το ονόμασαν, κλπ, ανήκουν σ� ένα σχέδιο διαλύσεως των Ελλήνων (σχέδιο OVERKILL). Θέλουν πλέον να σε δουν να σέρνεσαι ψυχικά, να τους παρακαλάς πνευματικά και τέλος για ευχαρίστηση και μόνο, να σε σκοτώσουν, γι� αυτό που τόλμησαν κι έκαναν οι παππούδες σου, επειδή τους αντιστάθηκαν σ� όλους τους τομείς και τους εξευτέλισαν επανειλημμένα και κατά συρροή!

Ο παππούς μας ο Αριστοτέλης έλεγε:

Εσύ, Νεοέλληνα, θέλεις;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ (Ε);

Στη σημερινή εποχή, που οι ελληνικές αξίες και ιδέες εχουν γίνει σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος, υπάρχουν κάποια άτομα που είχαν, έχουν και θα έχουν σαν σκοπό τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς και να προστατεύουν τις αρετές ενός λαού, που επί 15.000 έτη έδινε ζωή σ� αυτόν το κόσμο. Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος: Μεταφερόμαστε παλιά, πολύ παλιά πίσω στο χρόνο και για την ακρίβεια στο 9.600, χρονολογία που στην οποία διεξάγεται ένας τρομερός πόλεμος μεταξύ των Υιών του Φωτός, τους Έλληνες και των Υιών του Σκότους, τους ’τλαντες. Οι τελευταίοι ήταν κατά κάποιο τρόπο μαθητευόμενοι των Ελλήνων αρκετές χιλιετίες, και οι Έλληνες τους έλεγαν να είναι υπομονετικοί, ώστε κάποτε να αποκτήσουν κι αυτοί τα μυστικά των μυστικών αλλά και «Γνώθι Σ� Αυτόν» - εξού και το όνομα ’τλαντας, που σημαίνει «αυτός που έχει υπομονή». Οι ’τλαντες όμως ανυπομονούσαν να γίνουν κι αυτοί σαν τους Έλληνες και επαναστάτησαν (υπόψιν ότι ποτέ δεν κακοποιήθηκαν σωματικά ή ψυχικά), θέλοντας να φτάσουν τη σοφία των Ελλήνων. Ο πόλεμος που ακολούθησε είναι κάτι ασύλληπτο για τα σημερινά ανθρώπινα δεδομένα, αφού χρησιμοποιήθηκαν υπερόπλα φτιαγμένα απ� τους ίδιους τους Θεούς, αν και οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει τα παιδιά τους, τους Έλληνες, να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα; Ολόκληρη η ήπειρος μέσα σε μια νύχτα καταβυθίστηκε, μέσα σε μια τρομαχτική καταιγίδα από λάβα και θειάφι. Όσοι απ� τους ’τλαντες σώθηκαν κατέφυγαν στα παράλια της κοντινής ηπείρου (Αμερικής) και οι Έλληνες δυτικά, προς την Αλγερία όπου και διέσωσαν την αφήγηση της καταστροφής της ηπείρου. Αυτό που μας νοιάζει όμως είναι τι έγινε μετά την εξαφάνιση της νήσου. Ο πόλεμος αυτός, όσο κι αν κράτησε, ήταν εξουθενωτικός για τους Έλληνες και ο κίνδυνος να περάσουν σε λάθος χέρια τα θεία μυστικά τους, ήταν μεγάλος. Τότε οι αρχιερείς σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες δημιούργησαν μια ομάδα, την ομάδα Έψιλον, την ονόμασαν έτσι επειδή οι Έλληνες θεοί (και κατά συνέπεια οι Έλληνες) προέρχονται απ� το άστρο Έψιλον του Σειρίου, με σκοπό να προστατεύει την ελληνική φυλή και να κρατήσει ζωντανές τις αξίες της. Με τελετές και μυήσεις τα κατάφεραν και το ελληνικό έθνος μπόρεσε να αναγεννηθεί μέσα απ� τις στάχτες του! Αποδείξεις για τα λεγόμενά μου υπάρχουν πολλές (π.χ. τα βάζα και οι αμφορείς με θαυμάσιες ελληνικές παραστάσεις, που βρίσκονται στα κρατικά μουσεία του Βερολίνου, με την υπογραφή κάτω χαμηλά «ΟΜΑΣ Ε»!!) και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά γι� αυτό το θέμα (τους Έψιλον δηλαδή),αλλά πρέπει κάποτε να χωριστεί η αλήθεια με το ψέμα και η χιλιοταλαιπωρημένη Ελλάς να πάρει τη θέση που της αξίζει.
Τι γίνεται όμως σήμερα; Στις μέρες μας, η οργάνωση Έψιλον είναι ένας θρύλος, που ενσαρκώνει τις επιθυμίες και τους πόθους όλων των Ελλήνων. Ποια είναι όμως τα «πιστεύω» των (Ε); Η ομάδα αυτή δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη παρά μόνο στην ιερή εκείνη ιδέα που ονομάζεται Ελλάς. Στόχος τους είναι η συμφιλίωση των λαών, η κατάργηση των ναρκωτικών αλλά κυρίως να αποκτήσει η Ελλάδα τις σκλαβωμένες πατρίδες (Α.Ρωμηλία, Κύπρο, Μ.Ασία, Κωνσταντινούπολη κλπ) που μέσω του πολέμου έχασε, ώστε η χώρα μας να ξαναγίνει όπως ήταν τα χρόνια του κοσμοκράτορα Αλέξανδρου, μια χώρα που ενέπνεε σεβασμό και περηφάνια σε όλους!

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ

Η προηγμένη τεχνολογία των Εψιλον, θα μπορούσε και τώρα να δωθεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη της (Ε), γνωρίζουν οτι αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο αυτή τη στιγμή, είναι απλώς πιόνια των Σιωνιστών.Ετσι έχουμε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Ενώ οι επιστήμονες της (Ε) κατασκεύαζαν το Μπέβατρο (εδώ σε μια μεγάλη παρένθεση να σας εξηγήσω τι είναι το Μπέβατρον. Το Μπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης και έχει φωτοδέσμη πλάσματος. Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ� το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία. Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιοσιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία: «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση �Χρυσά Μάτια�(James Bond, Goldeneye), οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου �ΑΡΤΕΜΙΣ� ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του �Μπέβατρο�. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό, αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το �ΑΡΤΕΜΙΣ� και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)! Με λίγα λόγια, οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!
Τελειώνοντας, να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους (δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων). Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ, ώστε να δημιουργούν πύρηνες ενεργειακές σφαίρες! Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.
Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα, μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι λένε ήταν μέλη της Ε�.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η μυστική ομάδα (Ε) εκδηλώθηκε για πρώτη φορά, τουλάχιστον επίσημα, τα χρόνια της επανάστασης του 1821. Εκδηλώθηκε τρόπος του λέγειν, αφού ποτέ δεν έγινε αναφορά στο όνομα της, αλλά στο κάλυμμα αυτής, που δεν είναι άλλη από την Φιλική Εταιρία. Στη πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, δεν ήταν παρά πλόκαμος της (Ε) με τους τρεις ιδρυτές της (τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο) να είναι μυημένα, απεσταλμένα μέλη των Έψιλον. Η «Αόρατος Αρχή», το όνομα που χρησιμοποιούσαν για να αναφερθούν στην ομάδα Έψιλον, έδωσε το σύνθημα για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης του έθνους.
Από τότε πέρασαν αρκετές δεκαετίες, για να φτάσουμε στο 1965, ημερομηνία που ιδρύθηκε άλλο ένα τμήμα της Έψιλον, αρκετά γνωστό στον κόσμο, με την ονομασία Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), το οποίο είχε αρκετές επιτυχίες, όπως λόγου χάριν, την ανακάλυψη του περιβόητου «Πειράματος της Φιλαδέλφεια» που έλαβε χώρα στις Η.Π.Α. ’λλα τμήματα είναι εκείνα της Θεσσαλονίκης, με την ονομασία «Οδυσσεύς» αλλά και στον Όλυμπο, με κωδικό όνομα «Αετοί του Ολύμπου», το τμήμα αυτό έχει τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στον κόσμο.
Επίσης υποομάδες της Έψιλον βρίσκονται και στο εξωτερικό. Στη Γιουγκοσλαβία εδρεύει η υποομάδα 48, με κωδικό όνομα «ΜΗΔΕΙΑ».Παρόμοιες βάσεις υπάρχουν στην Νέα Ατλαντίδα (Αμερική), στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στην Αφρική, στην Ιταλία και στην Αυστραλία.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ;

Ενδεικτικά, ως μέλη της ομάδας Ε φέρονται οι παρακάτω:

Ιωάννης Πασσάς (συγγραφέας, εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου), ο καθηγητής Κώστας Καραθεοδωρής (φημισμένος Έλληνας μαθηματικός, 1873-1950, που θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας την οποία κάποια «εχθρική» λέσχη έδωσε στον Αϊνστάιν), ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ο στρατηγός Χ. Νικολαίδης (της Αργεντινής), ο Κ. Τσίπης (ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος Πόλεμος των ’στρων), ο Αντώνης Τρίτσης (τέως δήμαρχος Αθηνών), ο τέως αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ο Τζωρτζ Τζάνες (αξιωματούχος της D.I.A που δολοφονήθηκε από την 17Ν), ο Δημήτριος Αγγελόπουλος και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος (τέως πρόεδρος της ΧΡΩΠΕΙ), ενώ διάφορες πληροφορίες σχετίζουν με την υπόθεση και τον Γεώργιο Γκιόλβα (πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος) και άλλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι. Με την υπόθεση «Έψιλον» συνδέονται επίσης η θρυλική Ομάδα Κατράκη και τα μέλη της (πολλά έχουν διαδοθεί για τις περιβόητες εργασίες τους και για το βιβλίο Κοσμοσκάφος στα γύρο Έψιλον του Γ. Λευκοφρύδη), ο αστρονόμος και συγγραφέας Κ. Χασάπης, ο συγγραφέας-ερευνητής Θεόδωρος Αξιώτης, ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης και τέλος, οι συγγραφείς Γιάννης Φουράκης και Φαέθων Κεραμικός (Ανέστης Κεραμυδάς) καθώς πολλά στοιχεία για την Ε, υπάρχουν στα βιβλία τους.
Μετά από ανεξακρίβωτες φήμες, φαίνεται και κάποιες εταιρίες να συνδέονται με την ομάδα Ε. Αυτές είναι η ΧΡΩΠΕΙ, η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, η ΠΥΡΚΑΛ, η ΛΑΡΚΟ, η ΚΟΣΜΟΓΚΑΖ κ.α.

Οργανώσεις φιλικές προς την Έψιλον.

Οι «Αβρωνυχίδες» της Αυστρίας.
«Ανδρομέδειοι» της Ιταλίας.
«Opus Dei » της Ισπανίας.
Η ομάδα ΖΕΥΣ της Αυστραλίας.
Η οργάνωση Uranus της Σκοτίας.
Τέλος, η «’γνωστος Δύναμις» φαίνεται να έχει και στενές σχέσεις με το Ιράκ και τη Συρία, τα Τάγματα «Ελ-Ααρ» και «888» του Ιρακινού Στρατού, τους Σούφι, τους Παλαιστίνιους (που πολλοί είναι κρητικής καταγωγής), την PLO, τους Γιεζίντι και τους Βάσκους αυτονομιστές ενώ έχουν ακουστεί και κάτι περίεργα περί κύκλων στο Θιβέτ (η λέξη για μερικούς μεταφράζεται ως Θείον Ιδεών Βασιλέων Ελλήνων Τρόπαιο) και στην Ινδία

ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Στις 5 Φεβρουαρίου 2000,ώρα Γκρήνουιτς 10 π.μ., έγινε η πρώτη ολική σύνοδος: Κρόνος, Δίας, ’ρης, Ερμής, Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη. Τότε η Μεγάλη Περίπολος βρισκόταν στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, ενώ τα επανδρωμένα διαστημόπλοια των Η.Π.Α. δεν είχαν την δυνατότητα να απογειωθούν.

4 Μαρτίου 2000: Κρόνος, Δίας, ’ρης, Ήλιος, Ερμής, Σελήνη, Αφροδίτη.

5 Μαίου 2000: σύνοδος: ’ρης, Κρόνος, Δίας, Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη. Ανάμεσα στον Κρόνο και τον Δία θα βρίσκεται η Σελήνη. Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά των 16 ωρών θα μπλοκάρει τα κομπιούτερ και οι Αμερικανοί θα χάσουν τον έλεγχο του χωροχρόνου. Τότε η Μυστική Αδελφότητα θα ενεργοποιήσει όλα τα τελετουργικά ρεύματα της Αλάσκας, με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α. να μην μπορούν να ελέγξουν το Βορρά.

8 Μαίου 2000, σύνοδος: Σελήνη, ’ρης, Ήλιος, Κρόνος, Δίας, Ερμής, Αφροδίτη (ο Κρόνος, ο Δίας κι ο Ερμής θα είναι πίσω απ�τον Ήλιο). Η μέρα που θα λήξει το συμβόλαιο των ΗΠΑ με τον Παναμά για τη διώρυγα.Την διώρυγα του Παναμά την έχουν αγοράσει κάποιοι άγνωστοι μιας εταιρίας ονόματι «SEA». Συνεπώς ο Παναμάς με την Αλάσκα, δύο σημαντικά σημεία των Η.Π.Α δεν θα είναι πια υπό τον έλεγχό τους.

2 Αυγούστου 2000,σύνοδος: Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, ’ρης, Ερμής, Δίας, Κρόνος. Το μίσος μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων Αμερικανών θα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Αδελφότητα των Ελλήνων περιμένει υπομονετικά

21 Μαρτίου 2002, σύνοδος: Δίας, Σελήνη, Κρόνος, ’ρης, Αφροδίτη, Ήλιος, Ερμής. Μέχρι τότε, τα δάση των Η.Π.Α θα έχουν γίνει στάχτη. Οι κυκλώνες και οι τυφώνες θα ρημάξουν την Νέα Ατλαντίδα (όπως και γίνεται σταδιακά). Οι δε σεισμοί θα τη πλήξουν στο έπακρο. Την ίδια στιγμή, ο ρώσικος στρατός θα έχει διακαή πόθο να σφάξει τη Τουρκία.

10 Ιουλίου 2002, σύνοδος: Αφοδίτη, ’ρης, Δίας, Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Κρόνος. Όλα τα ουράνια φαινόμενα επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές χώρες.

31 Αυγούστου 2002,σύνοδος: Αφοδίτη, Ερμής, Ήλιος, ’ρης, Δίας, Κρόνος, Σελήνη. Η Καλιφόρνια θα φαίνεται σαν σεληνιακό τοπίο εξαιτίας των πυρκαγιών, ενώ στην Αγγλία θα συμβούν τρομακτικά γεγονότα, όπως καταβυθίσεις.

1 Μαίου 2003,σύνοδος: Δίας, Κρόνος, Ερμής, Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη. Η Αδελφότητα των Ελλήνων θα περιμένει το αστρόπλοιο «Θησεύς». Επίσης, θα αρχίσουν να αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.

21 Ιουλίου 2004,σύνοδος: Δίας, Σελήνη, ’ρης, Κρόνος, Ερμής, Ήλιος, Αφροδίτη. Αποτέλεσμα: θα αφυπνιστούν όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.Στην Ιταλία, στην Γαλλία (περιοχή Μασσαλίας) και τη χώρα των Βάσκων θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα. Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, όταν δουν αυτήν την εξέλιξη, ιδίως απ�την Ελλάδα, δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

15 Οκτωβρίου 2004, σύνοδος: Σελήνη, Ερμής, Ήλιος, ’ρης, Δίας, Αφροδίτη, Κρόνος. Πλήρης αναρχία επικρατεί στις Η.Π.Α και θα ξεσπάσει ένα απίστευτο οικονομικό κραχ, μεγαλύτερο απ�αυτό του 1929. Οι ’ριστοι Έψιλον περιμένουν το τελευταίο καλό οιωνό, και καλός οιωνός είναι ότι ο παντεπόπτης Ζευς θα μείνει πίσω στη Γη και θα επιβλέπει τα πάντα ενώ στη πρώτη γραμμή θα βρίσκεται ο νικητής Έλληνας θεός του πολέμου, ο τρομερός ’ρης! Ας δούμε λοιπόν το τελευταίο σημαντικό ουράνιο φαινόμενο, που πρόκειται να επηρεάσει όλη τη Γη: πρόκειται για τη φοβερή σύνοδο του 2012: ’ρης, Κρόνος, Ερμής, Ήλιος, Αφροδίτη, Σελήνη, Δίας. Τα πάντα θα είναι απογυμνωμένα και οι της ιερής ομάδας Έψιλον θα πάρουν τον έλεγχο. Η χώρα των θεών, ονομασθείσα ΕΛΛΑΣ, ξαναγεννιέται!

Apollonios

5)Γιώργος Γκιόλβας Ο Εφευρέτης των θαυμάτωνΟ Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003.Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της περιβόητης ομάδας Έψιλον. Ο Γκιόλβας ήταν μηχανολόγος – πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις. Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή του ήταν ελάχιστες και πάντα προκαλούσαν αίσθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας κάνω γνωστή μια συνέντευξη την οποία και έδωσε 1 περίπου μήνα πριν πεθάνει – συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτέμβρη(2003). Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν έγινε(ως τώρα Μάρτιος 2004) ,καθώς μετά το θάνατό του τα δικαιώματα της συνέντευξης αυτής έχουν περάσει στη γυναίκα του Γ.Γκιόλβα ,η οποία και προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της. Τέλος ,αξίζει να αναφέρω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι και κατέχουν την κασέτα αυτή ,είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού…Ας περάσουμε όμως στα κυριότερα σημεία ,στο περιεχόμενο δηλαδή της συνέντευξης.
Η συνάντηση λαμβάνει χώρα σε γνωστή καφετέρια στην περιοχή της Πεντέλης. Η καφετέρια αποτελείται από δύο ορόφους και χάριν της συνέντευξης έχει «εκκενωθεί» ο επάνω όροφος . Ο κ. Γκιόλβας ξεκαθάρισε εξ αρχής πως ΔΕΝ επιθυμεί να μιλήσει για θέματα των Έψιλον ή οτιδήποτε άλλο τον έχει κάνει ευρέως γνωστό τα τελευταία χρόνια. Η συζήτηση λοιπόν κινήθηκε κυρίως στα πλαίσια των κοινονικοπολιτικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Η συζήτηση ξεκίνα με τη νεαρή δημοσιογράφο να ζητά την άποψη του Γκιόλβα για τις κλιματολογικές συνθήκες στον πλανήτη. Εκείνος απαντά πως αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση ΄΄ο πλανήτης Γη θα είναι ακατοίκητος ως το 2080 όπως ακριβώς συνέβη και με άλλους 8 πλανήτες στο μακρινό παρελθόν΄΄. Στη συνέχεια αναφέρεται στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ χαρακτηρίζοντάς τους ως ΄΄χωροφύλακες του Σιωνισμού΄΄.
Αναφέρεται επίσης και στον πόλεμο στο Ιράκ ,λέγοντας πως έγινε ΄΄για να εκπληρώσει τις γραφές τους΄΄( πόρνη Βαβυλών ).Ερωτάται και για τα θέματα των Ελληνοτουρκικών. Απαντά πως ΄΄η Τουρκία είναι ουσιαστικά μια προέκταση του Ισραήλ σήμερα΄΄ και ότι ΄΄ στο μέλλον επίκειται ίδρυση κράτους του Αιγαίου στο οποίο και είναι στα σχέδια να ανήκουν η Κύπρος ,η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα΄΄. Και οι πολιτικοί της χώρας μας μπήκαν στο στόχαστρο του Γκιόλβα . Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ΄΄τα τελευταία 20 χρόνια έχουν ξεθεμελιώσει την Ελλάδα ,η οποία έχει καταντήσει μια χούφτα από 3% αμιγώς ελληνικό πληθυσμό΄΄. Κάνοντας μια μικρή αναφορά στο τεράστιο θέμα παιδεία –χαρακτηριστικά τόνισε πως ΄΄δεν υπάρχει παιδεία΄΄ ,ο Γκιόλβας έκανε λόγο και για το πρόβλημα των μεταναστών στην χώρα μας.΄΄Όταν στους 100 μαθητές σε ένα σχολείο ,οι 80 είναι αλλοδαποί ,τότε αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα ότι η φυλή μας χάνεται σιγά σιγά. Περιμένουν απλά ένα «σύνθημα» να μας σφάξουν΄΄ συμπληρώνει. Συνεχίζοντας να εκθέτει τις απόψεις του για την σημερινή ελληνική κοινωνία ,ο κ. Γκιόλβας κάνει λόγο και για τους στόχους των νεοελλήνων σήμερα. ΄΄Το όνειρο του Νεοέλληνα σήμερα είναι να γίνει δημόσιος υπάλληλος και να προσληφθεί σε μια θέση΄΄. Αναφέρθηκε και στο θεσμό της απεργίας λέγοντας ότι ΄΄τελευταία γίνεται κατάχρηση΄΄.΄΄Δεν είναι δυνατόν να απεργούν άνθρωποι που ασκούν λειτουργήματα (ανέφερε δασκάλους και γιατρούς).΄΄Απαγορεύονται οι απεργίες στα λειτουργήματα΄΄ δήλωσε και έκλεισε τον κύκλο της συζήτησης για τα κοινωνικά θέματα.
Ο Γκιόλβας αναφέρθηκε με πικρία σε ένα περιστατικό από το 1981.Όπως αναφέρει ΄΄εκείνο τον καιρό συνέβαινε στο κτίριο του ΟΤΕ στην Πατησίων ένα φαινόμενο ανεξήγητων λιποθυμιών των υπαλλήλων που δούλευαν εκεί. Αν και είχαν φέρει δεκάδες επιστήμονες από το εξωτερικό ,΄΄ κανείς δεν μπορούσε να βρει το αίτιο της ακτινοβολίας που προκαλούσε τα ατυχήματα΄΄. Τότε κάλεσαν και τον Γκιόλβα ο οποίος και πήγε πρόθυμα στο κτίριο του ΟΤΕ. ΄΄Παρακάλεσα τους υπευθύνους να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι επιστήμονες από μέσα και να δουλέψω μόνος μου με τους βοηθούς μου. Εντόπισα με όργανα που φέραμε ότι το πρόβλημα προήρχετο από ακτινοβολία υποήχων ,θέμα στο οποίο και δούλευα εκείνη την περίοδο΄΄. Λίγες μέρες μετά το πρόβλημα είχε λυθεί. Ο κ. Γκιόλβας ζήτησε αμοιβή 25 εκατ. δραχμών ως επιχορήγηση γα το Κέντρο Επιστημονικών ερευνών που είχε ιδρύσει .Αν και οι υπεύθυνοι συμφώνησαν ,τα χρήματα αυτά δεν τα πήρε ποτέ ,ενώ μετά από μήνες διαπίστωσε ότι του τα «έφαγε» συγκεκριμένο άτομο (δεν μου επιτρέπεται να δηλώσω το όνομα του).
Η συνέντευξη κλείνει με αναφορά στις εφευρέσεις του Γκιόλβα. ΄΄Το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών το ίδρυσα το 1957 και από τότε έχουμε 19 διεθνής εφευρέσεις ΄΄. ΄΄Με ανάγκασαν να τις πουλήσω όλες έξω΄΄ αναφέρει με παράπονο. Κάνει λόγο διεξοδικά για το ηχητικό κανόνι ,ένα σύστημα ασφάλισης σιδηροδρομικών κόμβων ,καθώς και την γνωστή συσκευή που απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου. Μάλιστα για την τελευταία συσκευή υπάρχει και δοκιμή σε πραγματικό χρόνο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο (της δοκιμής της μηχανής) εμφανίζονται δίπλα στον κ. Γκιόλβα και άλλοι δύο άντρες. Ο κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος (Πυρηνικός Φυσικός –Μηχανολόγος) και ο κ. Ιωάννης Κουτσιόπουλος (Οικονομολόγος) ,οι οποίοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γκιόλβα. Εδώ κάπου κλείνει και η συνέντευξη συνολικής διάρκειας περίπου 45:50 λεπτών

Τρίγκας Κών/νος

Ο Γιώργος Γκιόλβας είναι πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος, εφευρέτης και ερευνητής, ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου Εφαρμοσμένων Επιστημονικών Ερευνών, το οποίο ίδρυσε προ 42 ετών. Πρόκειται για έναν άνθρωπο-θρύλο, μια πολυσυζητημένη φιγούρα που έχει ταράξει πολλούς xώρους με τις συνεντεύξείς του και τιs έρευνές του, και κατά τη γνώμη μου είναι ίσως ο τελευταίους τζεντλεμαν και άνθρωπος της περιπέτειας στην Ελλάδα, κι έvαs από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν παρ' όλο το κύρos τους και τη μεγάλη ηλικία τους να υποστηρίξουν ανοιχτά τα πιο παράξενα και πρωτοποριακά πράγματα

Ο Εφευρέτης των θαυμάτων

Ο Γιώργος Γκιόλβας είναι πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος, εφευρέτης και ερευνητής, ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου Εφαρμοσμένων Επιστημονι¬κών Ερευνών, το οποίο ίδρυσε προ 42 ετών. Πρόκειται για έναν άνθρωπο-θρύλο, μια πολυσυζητημένη φιγούρα που έχει ταράξει πολλούς χώρους με τις συ¬νεντεύξεις του και τις έρευνες του, και κατά τη γνώμη μου είναι ίσως ο τελευταίος τζέντλεμαν και άνθρωπος της περιπέτειας στην Ελλάδα, κι ένας από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν παρ' όλο το κύρος τους και τη μεγάλη ηλικία τους να υποστηρίξουν ανοιχτά τα πιο παράξενα και πρωτοποριακά πράγματα. Φέρεται ως ο εφευρέτης του οπλικού αντιαεροπορικού συστήματος «Άρτεμις», του αυτόματου συστήματος ασφαλείας των σιδηροδρομικών διαβάσεων, πρωτοποριακών μηχανολογικών δράπανων που διέθεσε στους Κινέζους (αφού οι'Ελληνες αδιαφόρησαν), του μεγαλύτερου ειδικά σχεδιασμένου τελεφερίκ του κόσμου στην Αφρική, μιας καινοτομικής συσκευής που αφαιρεί τα χημικά δηλητήρια από τα τσιγάρα, μιας ειδικής συσκευής ακτίνων λέιζερ, και αμέτρητων άλλων απίστευτων εφαρμογών, ενώ με τις μελέτες του στους υποήχους κατάφερε να απαλλάξει τον Ο.Τ.Ε. από το σύνδρομο της λιποθυμίας των τηλεφωνητριών, αλλά και να σχεδιάσει «ηχητικά κανόνια». Και σαν να μην φτάνουν ό-λα αυτά, οι φήμες τον θέλουν να είναι ένα από τα επιζώντα μέλη της πρυτανείας της «Ομάδας Έψιλον», ενώ ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα σχετικά με τις «μυστικές ελληνικές δυνάμεις», τη διεθνή συνωμοσιολογία και τα μυστήρια της αρχαιότητας. Πρόκειται για έναν από τους πιο ενδιαφέρο¬ντες συνομιλητές που έχω την τιμή να γνωρίζω, και μέσα από αυτές τις σελί¬δες του ευχόμαστε καλή τύχη στις πε¬ριπέτειες του στον κόσμο των θαυμά¬των, που συνεχίζονται παρά τη σεβά¬σμια ηλικία του..

Όπως γνωρίζουμε είστε πυρηνικός φυσικός και μηχανολόγος, ιδρυτής του θρυλικού Κέντρου Επιστημονι¬κών Ερευνών, και ξέρω ότι έχετε ε¬πιτύχει πολλές αξιόλογες καινοτο¬μίες μέχρι σήμερα. Ασχολούνται πολλοί επιστήμονες με το Κέντρο σας; Και ποια είναι τα βασικά προ¬γράμματα των πειραμάτων σας; Το Κέντρο μας σήμερα ημιαπασχολεί 62 επιστήμονες, εκτός του βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού. Τα βασι¬κά προγράμματα και πειράματα του Κέ¬ντρου αυτή την εποχή είναι τα εξής: 1) Η Φωτοδέσμη Πλάσματος-BEVATRON, ένα ελληνικό υπερόπλο ακτίνων, 2) η κατασκευή κινητήρα ηλεκτρικής ενέρ¬γειας με πρώτη ύλη λειτουργίας τα πυ¬ρηνικά απόβλητα - σε συνεργασία με τους πυρηνικούς φυσικούς του πανε¬πιστημίου της Θράκης - που παράγει η¬λεκτρική ενέργεια από αυτά, 3) το σύ¬στημα VACUM, μια προωθημένη μέ¬θοδος δημιουργίας κενού στο μπρο¬στινό μέρος ενός σκάφους, πράγμα που θα σημαίνει άμεση φυσική ώθηση α¬πό το πίσω μέρος του, 4) η παραγωγή της συσκευής GIOLVA'S SYSTEM-2, που αφαιρεί όλα τα βλαβερά χημικά των τσιγάρων, και η διεθνής διάθεση της για συγκέντρωση κεφαλαίων που θα χρηματοδοτήσουν πιο σημαντικές ε¬φαρμογές...

Ας τα πάρουμε ένα-ένα. Κατασκευή κινητήρα ηλεκτρικής ενέργειας α¬πό πυρηνικά απόβλητα; Ακούγεται πολύ προωθημένη έρευνα για να έ¬χει γίνει στην Ελλάδα, θέλετε να μας μιλήσετε λίγο γι' αυτή την ερ¬γασία σας;

Κι όμως, είναι σχεδόν πραγματικότητα: κινητήρες που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από πυρηνικά απόβλη¬τα. Κλείσαμε τον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ στα εργαστήρια μας και όλα τα μηχανήματα μας λειτούργησαν με ηλεκτρική ενέργεια παραγόμενη α¬πό αυτό το νέο σύστημα. Μέχρι τώρα πληρώναμε 7ΟΟ.ΟΟΟ δρχ. ρεύμα το μή¬να, αλλά τώρα απαλλαγήκαμε από αυ¬τό το βάσανο. Ξέρω πως θα προσπα¬θήσουν να σταματήσουν με κάθε τρό¬πο τις εργασίες μας αυτές. Συχνά έχει απειληθεί η ζωή μου και η ζωή των συ¬νεργατών μου, αλλά δεν θα καταφέ¬ρουν να μας ανακόψουν τα πειράμα¬τα. Η κατασκευή για την οποία σας μι¬λώ είναι τόσο εύκολη, που είναι δυνα¬τόν μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες μας να μάθει ένας μηχανικός μέσα σε μια μέρα να την κατασκευάζει και να μπορεί ο καθένας να παράγει ε¬νέργεια για το σπίτι του, το αυτοκίνητο του, το εργοστάσιο του κ.λπ.Έτσι, θα διαδοθεί παντού πριν προλάβει κανείς να την ανακόψει.Έχουμε έτοιμο έναν κινητήρα 500 ίππων με τον οποίο μπο¬ρεί να γίνει κίνηση οχήματος με ηλε¬κτρική ενέργεια που παράγεται από μι¬κρή ποσότητα πυρηνικών αποβλήτων, για τα οποία σήμερα δεν ξέρουν πώς να τα ξεφορτωθούν και τα θάβουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να καταστήσουν μια μέρα τον πλανήτη α¬κατοίκητο. Ηλεκτρική ενέργεια από α¬κτινοβολία, καταλαβαίνετε ότι οι μέρες του πετρελαίου - που η καύση του επί¬σης καταστρέφει τον πλανήτη - είναι μετρημένες.Έχω δώσει όρκο, μια μέ¬ρα να αναγκάσω όλους αυτούς που εκ¬μεταλλεύονται τα πετρέλαια, να πλέ¬νουν τα πόδια τους μ' αυτά και να τους είναι άχρηστα για οτιδήποτε άλλο... Οι εχθροί της ανθρωπότητας κατευθύ¬νουν τους επιστήμονες σε έρευνες για άλλου είδους εναλλακτικές πηγές ε¬νέργειας, όπως η ηλιακή, υποτίθεται για να αντικαταστήσουν αυτή του πετρε¬λαίου, αλλά είναι αδύνατον να εξα¬σφαλίσουν μ' αυτούς τους τρόπους τα τεράστια ποσά ενέργειας που απαι¬τούνται για τις καθημερινές μηχανικές και τεχνολογικές εφαρμογές της αν¬θρωπότητας. Οι έρευνες αυτές είναι κατευθυνόμενες για να καθιστούν το πετρέλαιο αναντικατάστατο. Αλλά δεν κοιμούνται όλοι, ξέρετε, κι αυτή τη στιγμη την τεχνογνωσία των ε¬φαρμογών που αναφέρατε την γνωρίζουν πολλοί συνεργάτες ε¬πιστήμονες υπό την καθοδήγηση μου, κι έτσι δεν κινδυνεύει να εξαφανιστεί αν εξαφανιστώ εγώ αύριο το πρωϊ... Στοχεύουμε να καταθέσουμε τα αποτελέ¬σματα όλων των εργασιών μας στη διά¬θεση ενός νέου Ελληνισμού, ανεξάρ¬τητου και «δυναμικού»...


Μιλήστε μας για το VACUM, το ο¬ποίο απ' ότι ξέρω ως σχέδιο ξεπερ¬νά κάθε επιστημονική φαντασία... Νομίζω πως το ευρύτερο ζήτημα σχε¬τίζεται και με τα αινιγματικά πει¬ράματα του Τέσλα... Πρόκειται κυρίως για εργασίες πάνω σ' αυτό που ονομάζουμε αντιβαρύτητα. Η επιτυχία της μεθόδου που δημιουργεί εκπληκτική πίεση από το κενό θα ση¬μαίνει π.χ. ιπτάμενα αυτοκίνητα ή δια¬στημόπλοια μεγάλων ταχυτήτων και α¬ποστάσεων. Έχω ιδία πείρα από τα α¬ποτελέσματα των πειραμάτων του Τέ¬σλα, τον οποίο γνώριζα και προσωπικά. Τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Τέσλα θα τα χρησιμοποιήσω μεταξύ άλ¬λων στο VACUM. Πειραματίζομαι να πετύχω δημιουργία κενού σε ελεύθερη ατμόσφαιρα. Αν επιτευχθεί αυτό το κε¬νό, υπάρχει μια τεράστια δύναμη που μπορούμε να εκμεταλλευθούμε. Για πα¬ράδειγμα, αν από τη μια πλευρά του πε¬ριοδικού πετύχουμε να δημιουργήσου¬με κενό, η επιφάνεια που θα είναι ε¬λεύθερη η ατμοσφαιρική πίεση, μου δί¬νει π.χ. 550 κιλά ώθηση, δηλαδή κάθε τετραγωνικό εκατοστό μου δίνει ένα κι¬λό.

Μιλάμε για απίστευτη προωθητική δύναμη, δεν υπάρχει μεγαλύτερη. Αυτό σημαίνει ότι αύριο το πρωί σηκώνω ένα ολόκληρο διαστημόπλοιο αν θέλω και πιστεύω ότι δουλεύουν άγνωστα σε μας διαστημόπλοια με αυτόν τον τρόπο, δη¬λαδή με την ικανότητα δημιουργίας κενού, αντιβαρύτητα με δημιουργία κενού όπως αυτό από το οποίο δημιουργούνται οι καταιγίδες και οι τυφώνες,μέσω των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμε¬ων της ίδιας της φύσης... δεν τα φτιάχνει κάποιος αυτά, γίνονται μόνα τους.
Μιλώντας για τον Τέσλα, όλα τα σχέδια του Τέσλα που είχαν εμπορική αξία, του τα πήραν όλα οι Σιωνιστές και τον άφηναν νηστικό για να μην έχει πόρους
να αξιοποιήσει μόνος του καμία δική του καινοτομία, διότι αν είχε τα χρήματα θα έκανε κι αυτός αυτά που κάνουμε εμείς τώρα, ανεξάρτητα. Οι επιστή¬
μονες τους αυτή τη στιγμή έχουν π.χ. το φάρμακο για τον καρκίνο, αλλά το ια¬τρικό κατεστημένο και οι φαρμακοβιομηχανίες δεν τους αφήνουν να το προ-
χωρήσουν.Έχω υπόψη μου κάποιο βιο¬λογικό ινστιτούτο, μια ομάδα από τη Σορβόννη, που ανακάλυψε θεραπεία, εμβόλια, τα πάντα, για τον καρκίνο, αλλά
δυστυχώς τα πούλησαν λόγω ανάγκης σ' αυτούς τους λωποδύτες για ένα κομμάτι ψωμί κι αυτοί το θάψανε. Σε πάσης φύσεως εφευρέτες και ερευνητές, δεν πληρώνουν ποτέ μεγάλα ποσά.'Εχουν ειδική εντολή να τους δίνουν ίσα-ίσα τα προς το ζην, για να τους έχουν συνέχεια στο χέρι, αλλά και γιατί αν τους δώ¬σουν μεγάλα ποσά, θα ανεξαρτοποιηθούν και θα φτιάξουν τις δικές τους μο¬νάδες ερευνών, εφαρμογών και πα¬ραγωγής. Είμαι πεπεισμένος ότι πί¬σω από όλες τις τράπεζες του κόσμου και πίσω από τα πε¬ρισσότερα Μ.Μ.Ε., βρίσκονται σιωνιστικές λέσχες, όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες
βρίσκονται μπλεγμένοι στα δίχτυα τους. Γi' αυτό και είναι πανίσχυροι αυτή τη στιγμή, προ¬ωθώντας μια παγκόσμια σιωνιστική κυ¬βέρνηση.

Ορίστε, καταθέτω έγγραφο του 1976 για πειράματα που είχα κάνει δέκα χρό¬νια νωρίτερα - αίτησης για χρηματικό ποσό πενήντα εκατομμυρίων, δηλαδή όσα απαιτούνταν για τη συνέχιση των πειραμάτων, τότε που είχαμε ξεμείνει από λεφτά: Αυτόματος λήψις και μετάδοσις ηλεκτρικής ενέργειας δια Φωτοδέσμης Πλάσματος, G. Giolvas-2. Ού¬τε ο στρατός, ούτε η κυβέρνηση δέχθη¬κε να δώσει δεκάρα, ενώ παρουσιά¬στηκαν όλα τα πειστήρια των εργασιών, για εφαρμογές που θα έβγαζαν την Ελ¬λάδα από το τέλμα. Παραθέτω έγγρα¬φο με την υπογραφή του κ. Πέτσου ως Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας το 1982, που αφορά την έγκριση εκ μέρους του Υφυπουργού ενός αρχικού ποσού 18 ε¬κατομμυρίων δρχ., για τις εφαρμογές μελετών μου πάνω σε ακτίνες λέιζερ. Όπως βλέπετε, η έκθεση αναφέρει ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολεμικές εφαρμογές, και δεν νο¬μίζω ότι οι σημερινές υπερδυνάμεις δια¬θέτουν όπλο τέτοιας τρομακτικής ισχύος. Δυστυχώς, ο κ. Πέτσος εκδιώχθηκε α¬πό Υφυπουργός δυο εβδομάδες μετά την έγκριση. Παραδόξως, αργότερα, έ¬γινε και η γνωστή δολοφονική απόπει¬ρα από «τρομοκράτες» εναντίον του. Το ΒΕVATRΟΝ, η φωτοδέσμη πλάσματος, θέλει ακόμη 850 εκατομμύρια για να τε¬λειώσει, από τα οποία συγκεντρώνουμε όλο και μεγαλύτερα ποσά για τις εργα¬σίες, κι έχουμε εγκαταστάσεις στον Όλυμπο για να αρχίσουμε τις εφαρμογές. Μπορείς να σκοπεύσεις ολόκληρες πο¬λιτείες από τεράστια απόσταση...
Λέτε ότι γνωρίζετε τις αληθινές κα¬τευθύνσεις των ερευνών του Νίκολα Τέσλα. Ξέρουμε ότι είχε πετύχει τη συλλογή ηλεκτρικής ενέργειας από την ατμόσφαιρα. Τί ξέρετε γι' αυτές τις εφαρμογές;... Έχουμε στα χέρια μας και σχέδια και μηχανήματα που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Τέσλα. Τα σχετικά πειράματα του Τέ¬σλα έγιναν πάνω σε δικές μου ιδέες

Σας παραθέτω έγγραφο που κατέθεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 1960, το οποίο αναφέρεται στην παραγωγή συσκευών συλλογής ενέργειας από την ατμόσφαιρα. Το πείραμα του Τέσλα α¬ποσκοπούσε στο να απορροφήσει ηλε¬κτρική ενέργεια από το διάστημα, η ο¬ποία δημιουργείται από την κίνηση των σωματιδίων στο σύμπαν. Πρόκειται για τα λεγόμενα «Στοιχειώδη». Υπάρχει έ¬να μεγάλο μυστικό σε σχέση μ' αυτά. Αυτά, ξέρεις, είναι ψυχές. Τα ίδια τα ηλεκτρόνια είναι ψυχές, κα¬τωτέρου επιπέδου. Οι ανώτερες ψυχές ανεβαίνουν σε ανώτερες κλίμακες, μια ψυχή ενός ανεπτυγμένου εγκεφάλου πηγαίνει σε υψηλότερη διάσταση, αυτό συμβολίζουν και οι σκάλες που βλέπεις στις θρησκευτικές εικόνες, αυτά οι Χρι¬στιανοί τα ξέρανε από την ελληνική φι¬λοσοφία. Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραγ¬μάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυ¬τές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη. Υ¬πάρχει ένα είδος «αιθερικής μεμβρά¬νης» γύρω από τον πλανήτη, πάχους γύ¬ρω στα τριακόσια χιλιόμετρα, που απο¬τελείται από αυτές τις ψυχές. Το ηλε¬κτρικό ρεύμα, το ρεύμα που καίμε και ανάβουμε τις λάμπες μας, είναι ψυχές. Όλα αυτά που σας λέω συνδέονται με τρομερά πράγματα, τα οποία για να τα αναπτύξω ολοκληρωμένα θα χρεια¬στούμε πολλών μηνών κατήχηση, αλλά δεν ήρθε ακόμη και ο καιρός για να μι¬λήσουμε ανοιχτά για αυτά τα πράγμα¬τα. Όλα συνδέονται.

Μιλήστε μας για τις εργασίες σας πάνω στη φωτοδέσμη πλάσματος και στο ΒΕVATRΟΝ, που συνδέονται με όλα αυτά, αφού όλα συνδέονται...

Υπάρχει άκρως απόρρητο έγγραφο μου προς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, της 02/09/76, στο οποίο τους εκθέτω λεπτο¬μέρειες για ασύρματη λήψη και μετά¬δοση «ηλεκτρικής ενέργειας δια φωτοδέσμης εξ αεριώδους πλάσματος G.G.2»: Πέρα από τις έρευνες μου για νέα ει¬δικά καύσιμα για μηχανές εσωτερικής και εξωτερικής καύσης, και από τις έρευνες μου περί της κινητικής των μα¬γνητικών πεδίων και της αύξησης των διαστημικών ταχυτήτων, παρακινήθηκα σε ειδικές έρευνες στο θέμα της ασύρ¬ματης λήψης και μετάδοσης ηλεκτρι¬κής ενέργειας.Έπειτα από μακροχρό¬νιες προσπάθειες, διατύπωσα ολόκλη¬ρη θεωρία, βάσει της οποίας μπόρεσα να το πετύχω αυτό. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εκπομπής «πειθαρχημένων φωτονίων» με παρεμβολή ειδικού τα-λαντευτή παραγωγής φωτός. Το αποτέ¬λεσμα της «πειθαρχίας» αυτής των φω¬τονίων, είναι η συγκέντρωση όλης της ενέργειας της ακτινοβολίας σε μία «α¬πόλυτη παράλληλο», η οποία χρησιμο¬ποιείται ως αγωγός για μεταφορά ηλε¬κτρικής ενέργειας - ηλεκτρονίων - δε¬δομένου ότι τα κύματα του φωτός είναι ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές του χώ¬ρου, όπως και τα ραδιοκύματα. Η μάζα είναι ενέργεια και κάθε μορφή ενέργειας έχει μάζα, υπαγόμενη και αυτή στους νόμους της έλξης των σω¬μάτων.Έτσι, σε ένα πολύ ισχυρό πεδίο βαρύτητας, το φως δεν μεταδίδεται σε ευθεία γραμμή, αλλά ακολουθεί τη δια¬δρομή, την οποία θα ακολουθούσε ο¬ποιοδήποτε υλικό σώμα, αν κινούνταν με την ταχύτητα του φωτός. Αλλά επει¬δή η ταχύτητα αυτή είναι πολύ μεγάλη, η τροχιά της φωτοδέσμης G.Giolvas -2, εντός των συνηθισμένων πεδίων βα¬ρύτητας όπως είναι το γήινο, προσεγ¬γίζει πολύ την ευθεία γραμμή. Αντιθέ¬τως, σε πεδία βαρύτητας όπως εκείνα των υπέρπυκνων αστέρων της κατηγο¬ρίας των «λευκών νάνων» και των μυ¬στηριωδώς παλλόμενων «Ρυlsar», η α¬κτινοβολία τους δεν κατορθώνει να δια¬φύγει στο διάστημα και ξαναπέφτει στο αστέρι αυτό ή περιστρέφεται γύρω του σαν δορυφόρος. Η «ανάπαλση» μάλι¬στα αυτή της ακτινοβολίας των μυστη¬ριωδών τούτων αστεριών, έσωσε στο παρελθόν αφορμή στους αστρονόμους να αναγγείλουν τη δήθεν ανακάλυψη εκπομπών από νοήμονα όντα του δια¬στήματος. Γι' αυτόν το λόγο η φωτοδέ-σμη G.G.-2, που είναι «φωτομάζα», με κατάλληλη σύνθεση, καλλιέργεια και εκπομπή της μπορεί να καταστεί ένας Φωτονιο-αγωγός ηλεκτρικής ενέργει¬ας. Το συμπέρασμα μου αυτό το επι¬βεβαίωσα πειραματικά, σε πείραμα της 11/02/69, στο όρος Παρνασσός, όπου με τη φωτοδέσμη μου πραγματοποίησα «ασύρματο ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα» από απόσταση 11 χιλιομέτρων , με α¬ποτέλεσμα να λιώσουν τα χιόνια στην κορυφή του όρους αυτού. Επίσης, με τις μεθόδους αυτές, μπορούμε να λαμβάνουμε και να μεταδίδουμε ασύρματα, απεριόριστες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας από το διάστημα, από τις αστείρευτες ενερ¬γειακές πηγές. Η φωτοδέσμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τρομακτικό στρα¬τηγικό όπλο, αφού στη διαδρομή της δη¬μιουργεί ακαριαίο θανατηφόρο αποτέ¬λεσμα όλων των ζώντων οργανισμών που θα εκτεθούν, αλλά και ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα όταν έρχεται σε επαφή με μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία με¬ταβάλλει ακαριαία σε πύρινη λάβα. Ε¬πίσης μου παρέχει τη δυνατότητα να προκαλώ εκφόρτιση των καταιγίδων, ε¬νώ είναι άπειρες οι εφαρμογές της στη διαστημική επιστήμη...

Έχουμε πληροφορηθεί για την ί¬δρυση μιας Ανώνυμης Εταιρείας που επιτέλους θα ασχοληθεί με όλα αυ¬τά. Ποιοί θα είναι οι σκοποί της;...

Η Ανώνυμης Εταιρεία που δημιούργη¬σε το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών, έχει ως σκοπό την ίδρυση κατάλληλης βιομηχανίας, για παραγωγή αρχικώς των συσκευών που αφαιρούν τα δηλη¬τήρια από τα τσιγάρα, προς διεθνή εκ¬μετάλλευση - και έχουμε διεθνές δί¬πλωμα ευρεσιτεχνίας γι' αυτή τη συσκευή
για να συγκεντρωθούν απ' αυτές κε¬φάλαια για τη χρηματοδότηση άλλων σημαντικών εφαρμογών. Η εταιρεία αυ¬τή θα χρηματοδοτεί με τα κέρδη της τα πειράματα του Κέντρου Ερευνών και θα εκμεταλλεύεται όλες τις καινοτομίες του Κέντρου, έτσι ώστε να μην πουληθεί κα¬μία στους εχθρούς της Ελλάδας όπως γινόταν δυστυχώς μέχρι σήμερα - αλλά και ώστε να δημιουργηθούν βιομηχα¬νίες στην Ελλάδα με καινοτομικά προϊ¬όντα που δεν θα τα έχει κανείς στον κό¬σμο, με αποτέλεσμα να προβληθεί διε¬θνώς η χώρα μας επιστημονικά και οι¬κονομικά, να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να δημιουργηθούν νέοι χώροι ε¬ρευνών, εργασίας και απασχόλησης. Α¬πό κατασχεθέντα εργοστάσια της ΕΤΒΑ, υπάρχει ένα στην Κάτω Κηφισιά, 2.600 τετρ. μέτρων , που περνά αυτή τη στιγμή στην κατοχή μας, πλήρη εξοπλι¬σμένο, εκεί στήνω το πρώτο εργοστάσιο κατασκευής της πρώτης ευρεσιτεχνίας του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών, και θα ακολουθήσουν άλλες δέκα, εί¬ναι έτοιμες, αλλά αναζητούμε νέους οι¬κονομικούς πόρους...


Κυκλοφορούν πολλές φήμες για τη μυστική υποστήριξη των εργασιών σας από κύκλους που συνδέονται με τη θρυλική Ομάδα-Έψιλον, την οποία συχνά σας έχουν συνδέ¬σει και προσωπικά...


Δεν έχει έρθει ακόμη ο καιρός για να μιλήσουμε ανοιχτά με λεπτομέρειες για όλα αυτά. Οι πληροφορίες μου λένε ό¬τι η «Ε» αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει 137 εθνικές οργανώσεις. Τα κέντρα τους βρίσκονται σε θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Αθήνα, αλλά και σε πολ¬λά μέρη του εξωτερικού (ΗΠΑ, Ν. Αμε¬ρική, Αυστρία, Ιταλία, Ιρλανδία, Αυ¬στραλία, κ.ά.). Ακόμη και στην ίδια τη ΝΑSΑ υπάρχουν δύο αντισιωνιστικές οργανώσεις. Οι Εψιλον είναι παντού. Μπορούν αυτή τη στιγμή, να κατασκευ¬άσουν απαράμιλλα υπερόπλα ή να το έ¬χουν ήδη κάνει. Η Ελλάδα χρειάζεται μόνο δύο απ' αυτά, ένα στον Όλυμπο και ένα στον Ψηλορείτη, και θα είναι τε¬λείως απρόσβλητη από κάθε δύναμη, θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα ανε¬ξάρτητο κράτος, με δική μας τεχνολο¬γία και πλουτοπαραγωγικές πηγές πο¬λύ σύντομα....

Και δεν ξέρουμε ούτε την ταυτότη¬τα των Έψιλον, αλλά ούτε και ποιοί είναι αυτοί οι εχθροί που έχουν τα πράγματα στα χέρια τους και θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν μια τέτοια έκβαση...

Σας είπα, πίσω από το Διεθνές Τραπε¬ζικό Σύστημα και τις μεγάλες εταιρεί¬ες που κυβερνούν μεγάλο μέρος του κόσμου, βρίσκεται ο Διεθνής Σιωνισμός. Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυ¬βέρνηση. Για να αποκωδικοποιήσει κα¬νείς τα σχέδια τους, πρέπει να είναι γνώ¬στης πολύ ειδικών πληροφοριών. Αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι μια μέ¬ρα να επικρατήσουν μόνον αυτοί από τη λευκή φυλή - ο «περιούσιος λαός» -δηλαδή μόνον οι 610.000 Εβραίοι Σιωνιστές. Αληθινοί Εβραίοι είναι μόνον αυτοί που έχουν στο αίμα τους τα ίχνη μιας ειδικής λέπρας, της «Λέπρας του 4ου Τύπου», που ήταν και η αληθινή αιτία για την οποία εκδιώχθηκαν από την Αίγυπτο. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν από την Αίγυπτο και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Φιλισταίους που ήταν'Ελληνες από την Κρήτη. Ο γιος του Μίνωα, ο Σόλυμος, πολέμησε με τον αδελφό του για το θρόνο και τελικά μετα¬νάστευσε με το στρατό του απέ¬ναντι, όπου και ίδρυσαν την Παλαι¬στίνη και τα Ιεροσόλυμα...

Μάλιστα, οι «αληθινοί Εβραίοι» εί¬ναι μόνο 610 χιλιάδες λεπροί, και φυσικά οι αληθινοί Έλληνες είναι εξωγήινοι. Μιλήστε μας ανοιχτά ε-πιτέλους για την εξωγήινη καταγω¬γή των Ελλήνων και για την απο¬κωδικοποίηση των κειμένων του Α¬ριστοτέλη, για την οποία όλοι συ¬ζητούν πως είστε ο κύριος γνώστης, φήμες που έφτασαν μέχρι τη ΝΑΣΑ... Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενη¬μερώθηκα ότι έχει ανακαλυφθεί «πε¬ρικεφαλαία» αστροναύτη, από ένα κρά¬μα μετάλλου που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει, η οποία γράφει με αρ¬χαία ελληνικά γράμματα: «Έρχομαι α¬πό τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρή Ελ¬λάδα». Έχει χρονολογηθεί με τον άν¬θρακα-14, ότι είναι ηλικίας 127.000 ε¬τών. Ελληνικά γράμματα πριν από 127000 χρόνια! Το είδα με τα μάτια μου. Από πού ήρθε αυτός; Πού είναι η «Μεγάλη Ελλάδα»;

ΟιΈλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ-Λαγού, της Γαλαξιακής Αυ¬τοκρατορίας. Σ' εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ-Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α-Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άν¬θρωποι.Έχουν ύψος 1.10, είναι τελεί¬ως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της δια¬στημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρ¬θαν οι επισκέπτες από το Μ-Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογι¬κές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν οι Μ-Λαγού, όπου έφτιαξαν κι αυ¬τοί εδώ κάποιες φυλές και υπο¬χώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης. Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτο¬γραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί... Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλανήτες. Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Ελληνες από τα άστρα. Η ίδια η Αθηνά ήταν δια¬κεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελ¬λήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετι¬κό κώδικα. Και υπήρχε ανοικτός δίαυ¬λος επικοινωνίας με τα άστρα, για πά¬ρα πολλά χρόνια. Μ' αυτές τις επισκέ¬ψεις σχετίζεται και το μυστήριο του Α¬ριστοτέλη. Τον Αριστοτέλη τον έφερε στη Γη ο πατέρας του όταν ήταν πέντε χρονών. Προσγειώθηκαν εδώ από το Μ-Λαγού όταν συνεχιζόταν ακόμη ο πό¬λεμος με τον Α-Λαγού. Οι σατανάδες αυτοί τους ακολούθησαν για να κυνη¬γήσουν το Νικόμαχο, τον πατέρα του Α¬ριστοτέλη. Ο Νικόμαχος προσγειώθη¬κε στα Στάγιρα. Όπως ξέρεις, έχω α¬ποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα» κείμενα του Αριστοτέλη - που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «δια¬λείψεις» - στα οποία υπάρχουν με όλες τις λεπτομέρειες αυτές οι διηγήσεις. Ο Νικόμαχος έγινε με τις «θαυμα¬τουργές» γνώσεις του γιατρός του βα¬σιλιά Φίλιππου. Ο Αριστοτέλης στάλ¬θηκε σε ειδικούς ανθρώπους στην Α¬θήνα και αλλού για να διδαχθεί, και α¬φού έγραψε μερικά βιβλία με τις γνώ¬σεις που απέκτησε, όταν γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στη Μα¬κεδονία για να αναλάβει τη μόρφωση του. Ο Αριστοτέλης μύησε τον Αλέξαν¬δρο, τον έκανε διανοούμενο, τον έκα¬νε στρατηγό, του είπε: «ό,τι θέλεις, μπο¬ρείς να το κάνεις, έχεις τη δύναμη, αρ¬κεί να θέλεις. Όπου υπάρχει θέλω υ¬πάρχει και Δρόμος...».

Του έδωσε και έναν γιο του, τον έκανε υπασπιστή του Αλέξανδρου και του είχε δώσει την ο¬δηγία: «κάθε πρωί που θα ξυπνάει ο βασιλιάς θα του υπενθυμίζεις γιατί βρί¬σκεστε εδώ, ποια είναι η αποστολή σας. Να του λες: μην ξεχνάς βασιλιάς μου γιατί ήρθαμε εδώ...». Μέχρι που μια μέρα ο Αλέξανδρος βαρέθηκε να τον ακούει και τον σκότωσε. Σκότωσε το γιο του Αριστοτέλη. Αυτό για το ο¬ποίο τον έστειλε να του υπενθυμίζει: «γιατί κάναμε αυτή την εκστρατεία βα¬σιλιά μου; γιατί σε μύησε ο πατέρας μου;...», ήταν το εξής: οι εχθροί που κυνήγησαν τον Αριστοτέλη και τους δι¬κούς του από τα άστρα μέχρις εδώ στη Γη, δέκα εχθρικά διαστημόπλοια, τον ψάχνανε παντού, προσγειώθηκαν στην Ινδία. Αυτά είναι τα Βιμάνας που διη¬γούνται στα έπη τους οι Ινδοί. Ο Αλέ¬ξανδρος είχε μεταξύ άλλων την εντολή από τον Αριστοτέλη, να συλλάβει έστω και έναν απ' αυτούς και να τον οδηγή¬σει στο δάσκαλο του. Ο Αλέξανδρος ύ¬στερα από τόση δόξα, tτο ξέχασε, δεν θυμόταν πια το δάσκαλο του, ίσως και να μην βρήκε τελικά ίχνη αυτών, γιατί και αυτοί ήξεραν ότι ο Αλέξανδρος εί¬ναι μαθητής του Αριστοτέλη...

Και ποιο είναι το ελληνικό μήνυμα από τα άστρα, που καθοδηγεί αν¬θρώπους σαν κι εσάς; Μπορείτε να μας το μεταδώσετε;...

Όταν θέλεις, υπάρχει και δρόμος. Αρ¬κεί να πεις θέλω και μπορείς να το κά¬νεις. Δεν υπάρχει δεν μπορώ για τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κρύβει πάρα πολλές δυνάμεις. «Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος». Και μην ξεχνάς, όπως λέει ο Ηράκλειτος: «Εάν μη έλπηται, ανέλπιστον ουκ εξευρήσει, ανεξερεύνητον εόν και άπορον...».