Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

6)ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ


ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡOΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Αγαπητέ/ή αναγνώστη/στρια,

Μπροστά σου βλέπεις ένα ενδιαφέρον έγγραφο. Ο γράφων αυτού του κειμένου δεν είναι συγγραφέας αλλά αντιγραφέας σε ένα κολλάζ γνώσεων και πληροφοριών ,οι οποίες αφορούν την Ελληνική φυλή και τον αιώνιο προστάτη της, την ομάδα Ε.
Έλα, αν τολμάς, φίλε αναγνώστη, έλα να περάσουμε μαζί τους βαλτούς της Παγκόσμιας Ιστορίας ώστε να βγούμε μαζί στα φωτεινά Ιλίσια Πεδία και να εξηγήσουμε τ� ανεξήγητα της Ελληνικής φυλής, να δούμε ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, πως συμπεριφέρονται, που κρύβονται, γιατί εχουν τόσο μίσος μέσα τους και γιατί ειδικά με τους Έλληνες; Πολλές φορές δεν θα πιστεύεις αυτά που διαβάζεις, νομίζοντας ότι είναι γελοία η και ψέματα, ειδωλολατρικά η βασιλικά, χουντικά η καπιταλιστικά. Όμως μην ξεγελαστείς από τους Υιούς του Σκότους .Στην πραγματικότητα, δεν σου μένει άλλος δρόμος παρά αυτός της γνώσης, ώστε να μπορέσεις να εξηγήσεις και να παλέψεις με αυτούς που θα έρθουν να σε>, όπως λένε. Γιατί δεν θέλουν πλέον μόνο να σου πάρουν ότι αγαθό έχεις, δεν θέλουν μόνο να σε εκφυλλίσουν και να φύγεις απ� τη πατρίδα σου και να πας να αναγεννήσεις με το πνεύμα σου και τους άλλους λαούς της Γης. ΟΧΙ! Αυτό το χαρτί το εχουν παίξει πολλές φορές στο παρελθόν οι Υιοί του Σκότους, κι εχουν αποτύχει οικτρά .Είναι αλήθεια ότι οι εκστρατείες των Περσών, οι Ρωμαϊκές Λεγεώνες, αργότερα ο δήθεν χριστιανισμός μόνο κατά όνομα η ο δήθεν μουσουλμανισμός , οι Σταυροφορίες, η εμφάνιση των Οθωμανών, ο Α και Β Παγκόσμιος πόλεμος, η δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση και η οικονομική ενοποίηση αυτής, η συσσώρευση στην ενδοχώρα, το παιδομάζωμα των Ελλήνων σε ξένες χώρες που κάποιοι το ονόμασαν, κλπ, ανήκουν σ� ένα σχέδιο διαλύσεως των Ελλήνων (σχέδιο OVERKILL). Θέλουν πλέον να σε δουν να σέρνεσαι ψυχικά, να τους παρακαλάς πνευματικά και τέλος για ευχαρίστηση και μόνο, να σε σκοτώσουν, γι� αυτό που τόλμησαν κι έκαναν οι παππούδες σου, επειδή τους αντιστάθηκαν σ� όλους τους τομείς και τους εξευτέλισαν επανειλημμένα και κατά συρροή!

Ο παππούς μας ο Αριστοτέλης έλεγε:

Εσύ, Νεοέλληνα, θέλεις;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ (Ε);

Στη σημερινή εποχή, που οι ελληνικές αξίες και ιδέες εχουν γίνει σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος, υπάρχουν κάποια άτομα που είχαν, έχουν και θα έχουν σαν σκοπό τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς και να προστατεύουν τις αρετές ενός λαού, που επί 15.000 έτη έδινε ζωή σ� αυτόν το κόσμο. Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος: Μεταφερόμαστε παλιά, πολύ παλιά πίσω στο χρόνο και για την ακρίβεια στο 9.600, χρονολογία που στην οποία διεξάγεται ένας τρομερός πόλεμος μεταξύ των Υιών του Φωτός, τους Έλληνες και των Υιών του Σκότους, τους ’τλαντες. Οι τελευταίοι ήταν κατά κάποιο τρόπο μαθητευόμενοι των Ελλήνων αρκετές χιλιετίες, και οι Έλληνες τους έλεγαν να είναι υπομονετικοί, ώστε κάποτε να αποκτήσουν κι αυτοί τα μυστικά των μυστικών αλλά και «Γνώθι Σ� Αυτόν» - εξού και το όνομα ’τλαντας, που σημαίνει «αυτός που έχει υπομονή». Οι ’τλαντες όμως ανυπομονούσαν να γίνουν κι αυτοί σαν τους Έλληνες και επαναστάτησαν (υπόψιν ότι ποτέ δεν κακοποιήθηκαν σωματικά ή ψυχικά), θέλοντας να φτάσουν τη σοφία των Ελλήνων. Ο πόλεμος που ακολούθησε είναι κάτι ασύλληπτο για τα σημερινά ανθρώπινα δεδομένα, αφού χρησιμοποιήθηκαν υπερόπλα φτιαγμένα απ� τους ίδιους τους Θεούς, αν και οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει τα παιδιά τους, τους Έλληνες, να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα; Ολόκληρη η ήπειρος μέσα σε μια νύχτα καταβυθίστηκε, μέσα σε μια τρομαχτική καταιγίδα από λάβα και θειάφι. Όσοι απ� τους ’τλαντες σώθηκαν κατέφυγαν στα παράλια της κοντινής ηπείρου (Αμερικής) και οι Έλληνες δυτικά, προς την Αλγερία όπου και διέσωσαν την αφήγηση της καταστροφής της ηπείρου. Αυτό που μας νοιάζει όμως είναι τι έγινε μετά την εξαφάνιση της νήσου. Ο πόλεμος αυτός, όσο κι αν κράτησε, ήταν εξουθενωτικός για τους Έλληνες και ο κίνδυνος να περάσουν σε λάθος χέρια τα θεία μυστικά τους, ήταν μεγάλος. Τότε οι αρχιερείς σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες δημιούργησαν μια ομάδα, την ομάδα Έψιλον, την ονόμασαν έτσι επειδή οι Έλληνες θεοί (και κατά συνέπεια οι Έλληνες) προέρχονται απ� το άστρο Έψιλον του Σειρίου, με σκοπό να προστατεύει την ελληνική φυλή και να κρατήσει ζωντανές τις αξίες της. Με τελετές και μυήσεις τα κατάφεραν και το ελληνικό έθνος μπόρεσε να αναγεννηθεί μέσα απ� τις στάχτες του! Αποδείξεις για τα λεγόμενά μου υπάρχουν πολλές (π.χ. τα βάζα και οι αμφορείς με θαυμάσιες ελληνικές παραστάσεις, που βρίσκονται στα κρατικά μουσεία του Βερολίνου, με την υπογραφή κάτω χαμηλά «ΟΜΑΣ Ε»!!) και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά γι� αυτό το θέμα (τους Έψιλον δηλαδή),αλλά πρέπει κάποτε να χωριστεί η αλήθεια με το ψέμα και η χιλιοταλαιπωρημένη Ελλάς να πάρει τη θέση που της αξίζει.
Τι γίνεται όμως σήμερα; Στις μέρες μας, η οργάνωση Έψιλον είναι ένας θρύλος, που ενσαρκώνει τις επιθυμίες και τους πόθους όλων των Ελλήνων. Ποια είναι όμως τα «πιστεύω» των (Ε); Η ομάδα αυτή δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη παρά μόνο στην ιερή εκείνη ιδέα που ονομάζεται Ελλάς. Στόχος τους είναι η συμφιλίωση των λαών, η κατάργηση των ναρκωτικών αλλά κυρίως να αποκτήσει η Ελλάδα τις σκλαβωμένες πατρίδες (Α.Ρωμηλία, Κύπρο, Μ.Ασία, Κωνσταντινούπολη κλπ) που μέσω του πολέμου έχασε, ώστε η χώρα μας να ξαναγίνει όπως ήταν τα χρόνια του κοσμοκράτορα Αλέξανδρου, μια χώρα που ενέπνεε σεβασμό και περηφάνια σε όλους!

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ

Η προηγμένη τεχνολογία των Εψιλον, θα μπορούσε και τώρα να δωθεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη της (Ε), γνωρίζουν οτι αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο αυτή τη στιγμή, είναι απλώς πιόνια των Σιωνιστών.Ετσι έχουμε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Ενώ οι επιστήμονες της (Ε) κατασκεύαζαν το Μπέβατρο (εδώ σε μια μεγάλη παρένθεση να σας εξηγήσω τι είναι το Μπέβατρον. Το Μπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης και έχει φωτοδέσμη πλάσματος. Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ� το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία. Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιοσιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία: «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση �Χρυσά Μάτια�(James Bond, Goldeneye), οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου �ΑΡΤΕΜΙΣ� ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του �Μπέβατρο�. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό, αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το �ΑΡΤΕΜΙΣ� και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)! Με λίγα λόγια, οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!
Τελειώνοντας, να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους (δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων). Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ, ώστε να δημιουργούν πύρηνες ενεργειακές σφαίρες! Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.
Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα, μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι λένε ήταν μέλη της Ε�.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η μυστική ομάδα (Ε) εκδηλώθηκε για πρώτη φορά, τουλάχιστον επίσημα, τα χρόνια της επανάστασης του 1821. Εκδηλώθηκε τρόπος του λέγειν, αφού ποτέ δεν έγινε αναφορά στο όνομα της, αλλά στο κάλυμμα αυτής, που δεν είναι άλλη από την Φιλική Εταιρία. Στη πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, δεν ήταν παρά πλόκαμος της (Ε) με τους τρεις ιδρυτές της (τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο) να είναι μυημένα, απεσταλμένα μέλη των Έψιλον. Η «Αόρατος Αρχή», το όνομα που χρησιμοποιούσαν για να αναφερθούν στην ομάδα Έψιλον, έδωσε το σύνθημα για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης του έθνους.
Από τότε πέρασαν αρκετές δεκαετίες, για να φτάσουμε στο 1965, ημερομηνία που ιδρύθηκε άλλο ένα τμήμα της Έψιλον, αρκετά γνωστό στον κόσμο, με την ονομασία Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), το οποίο είχε αρκετές επιτυχίες, όπως λόγου χάριν, την ανακάλυψη του περιβόητου «Πειράματος της Φιλαδέλφεια» που έλαβε χώρα στις Η.Π.Α. ’λλα τμήματα είναι εκείνα της Θεσσαλονίκης, με την ονομασία «Οδυσσεύς» αλλά και στον Όλυμπο, με κωδικό όνομα «Αετοί του Ολύμπου», το τμήμα αυτό έχει τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στον κόσμο.
Επίσης υποομάδες της Έψιλον βρίσκονται και στο εξωτερικό. Στη Γιουγκοσλαβία εδρεύει η υποομάδα 48, με κωδικό όνομα «ΜΗΔΕΙΑ».Παρόμοιες βάσεις υπάρχουν στην Νέα Ατλαντίδα (Αμερική), στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στην Αφρική, στην Ιταλία και στην Αυστραλία.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ;

Ενδεικτικά, ως μέλη της ομάδας Ε φέρονται οι παρακάτω:

Ιωάννης Πασσάς (συγγραφέας, εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου), ο καθηγητής Κώστας Καραθεοδωρής (φημισμένος Έλληνας μαθηματικός, 1873-1950, που θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας την οποία κάποια «εχθρική» λέσχη έδωσε στον Αϊνστάιν), ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ο στρατηγός Χ. Νικολαίδης (της Αργεντινής), ο Κ. Τσίπης (ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος Πόλεμος των ’στρων), ο Αντώνης Τρίτσης (τέως δήμαρχος Αθηνών), ο τέως αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ο Τζωρτζ Τζάνες (αξιωματούχος της D.I.A που δολοφονήθηκε από την 17Ν), ο Δημήτριος Αγγελόπουλος και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος (τέως πρόεδρος της ΧΡΩΠΕΙ), ενώ διάφορες πληροφορίες σχετίζουν με την υπόθεση και τον Γεώργιο Γκιόλβα (πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος) και άλλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι. Με την υπόθεση «Έψιλον» συνδέονται επίσης η θρυλική Ομάδα Κατράκη και τα μέλη της (πολλά έχουν διαδοθεί για τις περιβόητες εργασίες τους και για το βιβλίο Κοσμοσκάφος στα γύρο Έψιλον του Γ. Λευκοφρύδη), ο αστρονόμος και συγγραφέας Κ. Χασάπης, ο συγγραφέας-ερευνητής Θεόδωρος Αξιώτης, ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης και τέλος, οι συγγραφείς Γιάννης Φουράκης και Φαέθων Κεραμικός (Ανέστης Κεραμυδάς) καθώς πολλά στοιχεία για την Ε, υπάρχουν στα βιβλία τους.
Μετά από ανεξακρίβωτες φήμες, φαίνεται και κάποιες εταιρίες να συνδέονται με την ομάδα Ε. Αυτές είναι η ΧΡΩΠΕΙ, η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, η ΠΥΡΚΑΛ, η ΛΑΡΚΟ, η ΚΟΣΜΟΓΚΑΖ κ.α.

Οργανώσεις φιλικές προς την Έψιλον.

Οι «Αβρωνυχίδες» της Αυστρίας.
«Ανδρομέδειοι» της Ιταλίας.
«Opus Dei » της Ισπανίας.
Η ομάδα ΖΕΥΣ της Αυστραλίας.
Η οργάνωση Uranus της Σκοτίας.
Τέλος, η «’γνωστος Δύναμις» φαίνεται να έχει και στενές σχέσεις με το Ιράκ και τη Συρία, τα Τάγματα «Ελ-Ααρ» και «888» του Ιρακινού Στρατού, τους Σούφι, τους Παλαιστίνιους (που πολλοί είναι κρητικής καταγωγής), την PLO, τους Γιεζίντι και τους Βάσκους αυτονομιστές ενώ έχουν ακουστεί και κάτι περίεργα περί κύκλων στο Θιβέτ (η λέξη για μερικούς μεταφράζεται ως Θείον Ιδεών Βασιλέων Ελλήνων Τρόπαιο) και στην Ινδία

ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Στις 5 Φεβρουαρίου 2000,ώρα Γκρήνουιτς 10 π.μ., έγινε η πρώτη ολική σύνοδος: Κρόνος, Δίας, ’ρης, Ερμής, Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη. Τότε η Μεγάλη Περίπολος βρισκόταν στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, ενώ τα επανδρωμένα διαστημόπλοια των Η.Π.Α. δεν είχαν την δυνατότητα να απογειωθούν.

4 Μαρτίου 2000: Κρόνος, Δίας, ’ρης, Ήλιος, Ερμής, Σελήνη, Αφροδίτη.

5 Μαίου 2000: σύνοδος: ’ρης, Κρόνος, Δίας, Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη. Ανάμεσα στον Κρόνο και τον Δία θα βρίσκεται η Σελήνη. Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά των 16 ωρών θα μπλοκάρει τα κομπιούτερ και οι Αμερικανοί θα χάσουν τον έλεγχο του χωροχρόνου. Τότε η Μυστική Αδελφότητα θα ενεργοποιήσει όλα τα τελετουργικά ρεύματα της Αλάσκας, με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α. να μην μπορούν να ελέγξουν το Βορρά.

8 Μαίου 2000, σύνοδος: Σελήνη, ’ρης, Ήλιος, Κρόνος, Δίας, Ερμής, Αφροδίτη (ο Κρόνος, ο Δίας κι ο Ερμής θα είναι πίσω απ�τον Ήλιο). Η μέρα που θα λήξει το συμβόλαιο των ΗΠΑ με τον Παναμά για τη διώρυγα.Την διώρυγα του Παναμά την έχουν αγοράσει κάποιοι άγνωστοι μιας εταιρίας ονόματι «SEA». Συνεπώς ο Παναμάς με την Αλάσκα, δύο σημαντικά σημεία των Η.Π.Α δεν θα είναι πια υπό τον έλεγχό τους.

2 Αυγούστου 2000,σύνοδος: Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, ’ρης, Ερμής, Δίας, Κρόνος. Το μίσος μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων Αμερικανών θα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Αδελφότητα των Ελλήνων περιμένει υπομονετικά

21 Μαρτίου 2002, σύνοδος: Δίας, Σελήνη, Κρόνος, ’ρης, Αφροδίτη, Ήλιος, Ερμής. Μέχρι τότε, τα δάση των Η.Π.Α θα έχουν γίνει στάχτη. Οι κυκλώνες και οι τυφώνες θα ρημάξουν την Νέα Ατλαντίδα (όπως και γίνεται σταδιακά). Οι δε σεισμοί θα τη πλήξουν στο έπακρο. Την ίδια στιγμή, ο ρώσικος στρατός θα έχει διακαή πόθο να σφάξει τη Τουρκία.

10 Ιουλίου 2002, σύνοδος: Αφοδίτη, ’ρης, Δίας, Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Κρόνος. Όλα τα ουράνια φαινόμενα επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές χώρες.

31 Αυγούστου 2002,σύνοδος: Αφοδίτη, Ερμής, Ήλιος, ’ρης, Δίας, Κρόνος, Σελήνη. Η Καλιφόρνια θα φαίνεται σαν σεληνιακό τοπίο εξαιτίας των πυρκαγιών, ενώ στην Αγγλία θα συμβούν τρομακτικά γεγονότα, όπως καταβυθίσεις.

1 Μαίου 2003,σύνοδος: Δίας, Κρόνος, Ερμής, Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη. Η Αδελφότητα των Ελλήνων θα περιμένει το αστρόπλοιο «Θησεύς». Επίσης, θα αρχίσουν να αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.

21 Ιουλίου 2004,σύνοδος: Δίας, Σελήνη, ’ρης, Κρόνος, Ερμής, Ήλιος, Αφροδίτη. Αποτέλεσμα: θα αφυπνιστούν όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.Στην Ιταλία, στην Γαλλία (περιοχή Μασσαλίας) και τη χώρα των Βάσκων θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα. Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, όταν δουν αυτήν την εξέλιξη, ιδίως απ�την Ελλάδα, δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

15 Οκτωβρίου 2004, σύνοδος: Σελήνη, Ερμής, Ήλιος, ’ρης, Δίας, Αφροδίτη, Κρόνος. Πλήρης αναρχία επικρατεί στις Η.Π.Α και θα ξεσπάσει ένα απίστευτο οικονομικό κραχ, μεγαλύτερο απ�αυτό του 1929. Οι ’ριστοι Έψιλον περιμένουν το τελευταίο καλό οιωνό, και καλός οιωνός είναι ότι ο παντεπόπτης Ζευς θα μείνει πίσω στη Γη και θα επιβλέπει τα πάντα ενώ στη πρώτη γραμμή θα βρίσκεται ο νικητής Έλληνας θεός του πολέμου, ο τρομερός ’ρης! Ας δούμε λοιπόν το τελευταίο σημαντικό ουράνιο φαινόμενο, που πρόκειται να επηρεάσει όλη τη Γη: πρόκειται για τη φοβερή σύνοδο του 2012: ’ρης, Κρόνος, Ερμής, Ήλιος, Αφροδίτη, Σελήνη, Δίας. Τα πάντα θα είναι απογυμνωμένα και οι της ιερής ομάδας Έψιλον θα πάρουν τον έλεγχο. Η χώρα των θεών, ονομασθείσα ΕΛΛΑΣ, ξαναγεννιέται!

Apollonios

Δεν υπάρχουν σχόλια: